The Seven Deadly Sins

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The Seven Deadly Sins

  Een prinses vindt een voormalige ridder en helpt hem om de andere ridders te vinden zodat het koninkrijk van tirannen bevrijd kan worden.

  Aflevering 2

  The Sword of the Holy Knight

  Als Gilthunder zijn zwaard neersteekt in het centrum van de stad en het maken van bier voorkomt, is Meliodas de enige die het zwaard kan verwijderen.

  Aflevering 3

  The Sin in the Sleeping Forest

  Meliodas, Hawk en Elizabeth reizen naar het angstaanjagende Woud van Witte Dromen, waar Meliodas tot gevaarlijke uitersten gaat voor informatie.

  Aflevering 4

  A Little Girl's Dream

  Diane voegt zich bij de missie om Ban te bevrijden, maar de groep wordt aangevallen door een gevaarlijke en vernietigende vijand.

  Aflevering 5

  Even if You Should Die

  Golgius probeert het zwaard te pakken van Elizabeth en Meliodas. Het geluid van een mysterieuze bel zet de groep aan om elkaar te bestrijden.

  Aflevering 6

  The Poem of Beginnings

  Elizabeth en Meliodas moeten de Heilige Ridders Friesia en Ruin bestrijden om verder te kunnen naar de kerker. Een slecht voorteken voorspelt onheil op weg naar Britannia.

  Aflevering 7

  A Touching Reunion

  Ban, Meliodas en de rest zijn eindelijk herenigd. Ze vertrekken naar de Stad der Doden op zoek naar de locatie van de Beerzonde van Luiheid.

  Aflevering 8

  The Fearsome Pursuer

  King en Ban gaan hun laatste confrontatie aan. Guila vecht met Meliodas, Diane en Elizabeth. Ban herinnert zich Elaine en de Fontein van de Jeugd.

  Aflevering 9

  Dark Pulse

  Elaine overtuigt King eindelijk om Meliodas en de anderen te redden. In de hoofdstad beginnen sommige Heilige Ridders ontevreden te worden.

  Aflevering 10

  The Vaizel Fighting Festival

  Als Gideon, Meliodas, Ban en King horen wat de hoofdprijs van het vechtfestival is, willen ze deelnemen, net zoals de Heilige Ridders Howzer en Griamore.

  Aflevering 11

  Pent-up Feelings

  In de laatste wedstrijd van de eerste ronde van het festival denkt Ban terug aan zijn eerste ontmoeting met Meliodas. Veronica en Griamore zoeken naar Elizabeth.

  Aflevering 12

  Bloodcurdling Canon

  Tijdens de laatste wedstrijd van het festival breekt chaos uit in de zaal wanneer enkele Heilige Ridders aanvallen. Wat willen ze eigenlijk?

  Aflevering 13

  The Angel of Destruction

  Meliodas zit opgesloten in de godin Amber, maar ontsnapt en verschijnt weer. Hij is niet zichzelf en begint zowel zijn vijanden als zijn vrienden aan te vallen.

  Aflevering 14

  A Reader of Books

  Meliodas en zijn vrienden gaan opnieuw op zoek naar de overige Zeven Hoofdzonden. De Heilige Ridder Helbram stuurt moordenaars erop uit om de Harnasreus te verslaan.

  Aflevering 15

  Unholy Knight

  Tijdens een aanval op de Harnasreus verschijnt Gowther, die een onverwachte actie uitvoert. Elizabeth komt achter het verleden van Meliodas en het bestaan ​​van Liz.

  Aflevering 16

  The Legends, Provoked

  Elizabeth overtuigt Meliodas om het gevecht aan te gaan en het wordt duidelijk wie zijn bewustzijn heeft gestolen. Hendrickson begint het demonenras tot leven te wekken.

  Aflevering 17

  The First Sacrifice

  Wanneer Elizabeth is ontvoerd, vallen Meliodas, Ban en Gowther de hoofdstad aan. Ondertussen gaat koning Arthur van Camelot de confrontatie met Hendrickson aan.

  Aflevering 18

  Even If It Costs Me My Life

  Diane kijkt de dood in de ogen terwijl ze Zeal beschermt. Howzer en Guila worden gedwongen om de strijd aan te binden met enorme magische krachten.

  Aflevering 19

  The Fairy King Waits In Vain

  King vertelt hoe hij Diane 700 jaar geleden ontmoette en wat er helaas is gebeurd tussen hem en Helbram. Wat is de belofte van deze voormalige goede vrienden?

  Aflevering 20

  The Courage Charm

  Meliodas wil Elizabeth terug en voert samen met Arthur een felle strijd tegen Hendrickson en Gilthunder.

  Aflevering 21

  The Looming Threat

  De komst van Merlin maakt een einde aan de ambities van Vivian. Meliodas wordt herenigd met Elizabeth. Ban moet iemand vermoorden om Elaine tot leven te wekken.

  Aflevering 22

  What I Can Do For You

  Meliodas verliest Elizabeth opnieuw. Ban gaat de confrontatie aan met degene die hij moet doden om Elaine te redden. Diane en het team vechten met de Nieuwe Generatie.

  Aflevering 23

  Despair Descends

  Hendrickson wordt achtervolgd door de Zeven Hoofdzonden en ontdekt twee dingen waarmee hij de ultieme duivelskrachten verwerft.

  Aflevering 24

  The Heroes

  Net wanneer Hendrickson de Zeven Hoofdzonden lijkt te verslaan met zijn overweldigende kracht, krijgt Elizabeth haar krachten terug.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The Dark Dream Begins

  Nu de hoofdstad heroverd is en het koninkrijk langzaam weer opkrabbelt, richten Meliodas, Elizabeth en Hawk zich op de Boar Hat.

  Aflevering 2

  Our Fighting Festival

  Ban en Meliodas treffen elkaar om het duel voort te zetten dat eerder niet was uitgevochten, en ontdekken dat Hawk iedereen verteld heeft over hun strijd.

  Aflevering 3

  In Pursuit of First Love

  King is dolblij om de dag van het festival door te brengen met Diane, maar hij weet niet goed hoe hij de volgende stap kan zetten.

  Aflevering 4

  The Shape of Love

  De zaken gaan slecht bij de Boar Hat, dus Meliodas vraagt Merlin om samen met Elizabeth en Diane als serveerster te komen werken om klanten te trekken.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Revival of the Demon Clan

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Het koninkrijk begint aan de wederopbouw na de poging tot een coup. De koning houdt een ceremonie voor de Zeven Hoofdzonden en geeft ze een onderscheiding voor hun moed.

  Aflevering 2

  Existence & Proof

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Fraudrin heeft Hendrickson gemanipuleerd, waarop de Tien Geboden terugkeren naar het fysieke rijk. King volgt Ban naar het bos van de feeënkoning.

  Aflevering 3

  The Sacred Treasure Lostvayne

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Diane gaat de strijd aan met Gowther, die het geheugen van Guila en Zeal aantastte. Nu de Demon Clan terug is, zijn er nieuwe bedreigingen voor de geallieerde clans.

  Aflevering 4

  The Ten Commandments on the Move

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  King vecht met moeite tegen de reus Albion, die gestuurd is om het bos van de feeënkoning te vernietigen. Galand van de Tien Geboden verschijnt voor Meliodas.

  Aflevering 5

  Overwhelming Violence

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  De feeën leggen hun geschillen met King bij terwijl Ban het bos verlaat. Ondertussen worden Meliodas en de anderen overweldigd door de gigantische kracht van Galand.

  Aflevering 6

  The Chief Holy Knight Atones For His Sins

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Hendrickson blijkt toch niet verslagen te zijn in het gevecht tegen Meliodas en helpt Gilthunder en de Heilige Ridders in het gevecht tegen een sterke Demon.

  Aflevering 7

  Where Memories Lead

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Een gewonde Diane wordt wakker en kan zich haar kameraden maar moeilijk herinneren. Terwijl haar herinneringen vervagen, gaat ze naar Megadoza, waar de reuzen wonen.

  Aflevering 8

  The Druids' Holy Land

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Meliodas en de anderen gaan naar Megadozer om Diane te vinden. Een verwarde Diane komt ondertussen Galand van de Tien Geboden nog eens tegen.

  Aflevering 9

  A Promise To A Loved One

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Meliodas erkent dat hij niet sterk genoeg is voor de strijd tegen de Tien Geboden en traint hard met de druïden van Istar om zijn verzegelde krachten terug te krijgen.

  Aflevering 10

  What We Lacked

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Ban is teruggekeerd naar zijn ouderlijk huis in Ravens en overdenkt zijn jeugd. Meliodas' bondgenoten trainen voor hun onvermijdelijke oorlog met de Tien Geboden.

  Aflevering 11

  Father & Son

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  De verzwakte Zhivago wordt eindelijk herenigd met Ban, zijn verloren geadopteerde zoon. Ondertussen vraagt King argwanend aan Meliodas wat zijn ware bedoelingen zijn.

  Aflevering 12

  Where Love Is Found

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Na een korte ontmoeting met Meliodas beginnen de Tien Geboden met hun aanval op Britannia. Elaine is uit de dood opgestaan en verschijnt voor Ban.

  Aflevering 13

  Farewell, Beloved Thief

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Elaine leeft weer, maar is bezeten en valt haar geliefde Ban aan. Melascula en Galand van de Tien Geboden verschijnen om iedereen in hun pad te vernietigen.

  Aflevering 14

  Master of the Sun

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Jericho draagt de zwaargewonde Ban en Elaine op haar rug terwijl ze ontsnappen aan Galand en Melascula. Dan bezoeken ze een bar diep achter in een grot.

  Aflevering 15

  A Bloodcurdling Confession

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Gloxinia en Drole van de Tien Geboden lokken sterke krijgers naar Vaizel door te beloven dat ze een wens zullen vervullen van de winnaar van hun vechtfestival.

  Aflevering 16

  Death-Trap Maze

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Het dodelijke doolhof vol complexe vallen dat Drole heeft gemaakt, zorgt dat de zwakkere krijgers die op het vechtfestival zijn afgekomen, al snel uitgeschakeld worden.

  Aflevering 17

  Legendary Figures

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  De overlevende krijgers van het vechtfestival worden opgedeeld in paren en moeten als team vechten tegen andere teams van twee.

  Aflevering 18

  For Whom Does That Light Shine?

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  King en Diane blijven vechten tegen de tegenstanders die zijn opgeroepen door Gloxinia en Drole. Escanor weigert te vechten tegen zijn bondgenoot Gowther.

  Aflevering 19

  Meliodas vs.The Ten Commandments

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Wanneer het gevecht van Escanor tegen Gowther tot een dramatisch einde komt, moet Meliodas het opnemen tegen de rest van de Tien Geboden in één groot gevecht.

  Aflevering 20

  Have Hope

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Nu Meliodas geen kracht meer heeft, vraagt Ban of hij teruggebracht kan worden zodat hij hem kan helpen in de strijd tegen Estarossa en de andere Tien Geboden.

  Aflevering 21

  Certain Warmth

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Terwijl Elizabeth zorgt voor Meliodas komt ze een voormalige Heilige Ridder tegen, van wie gedacht werd dat hij lang geleden al vermoord was door Dreyfus en Hendrickson.

  Aflevering 22

  Return of the Sins

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Als Ban en de Heilige Ridders verlamd zijn door de krachten van Estarossa, komt Escanor tevoorschijn om te voorkomen dat Liones verslagen wordt door de Tien Geboden.

  Aflevering 23

  The Hero Rises!!

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Wanneer de situatie binnen het kasteel van Liones nog schrijnender wordt, verschijnt Merlijn ineens in haar oude gedaante, vrij van het Gebod van de Waarheid van Galand.

  Aflevering 24

  So Long As You're Here

  Op Netflix sinds 15 oktober 2018

  Fraudrin gaat de strijd aan met de herrezen, nog duisterder en sterkere Meliodas om zijn voormalige leider te vermoorden voor het verraden van hun clan 3000 jaar geleden.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  The Light That Sweeps Away the Darkness

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Meliodas en Ban onderscheppen een karavaan die gevangenen naar de Tien Geboden vervoert, maar demonen bedreigen nog steeds dorpen in andere delen van Britannia.

  Aflevering 2

  Memories of the Holy War

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  King en Diane zoeken toevlucht in het Bos van de Feeënkoning om de Tien Geboden te ontvluchten. Maar Gloxinia en Drole vinden hen na een rustige onderbreking.

  Aflevering 3

  Let There Be Light

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  King en Diane worden vermomd als Gloxinia en Dole teruggestuurd naar het Britannia van 3.000 jaar geleden. Daar ontmoeten ze Meliodas, die voor Stigma vecht.

  Aflevering 4

  The Ten Commandments vs. The Archangels

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Onder leiding van Ludociel overweldigen de Vier Aartsengelen de Tien Geboden. Dereiri en Monspeet kunnen niet anders dan extreme maatregelen nemen.

  Aflevering 5

  Emotional Maelstrom

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Elizabeth probeert Derieri en Monspeet te redden van hun transformatie in Indura. Sariel en Tarmiel schieten haar te hulp, tegen de wil van Ludociel in.

  Aflevering 6

  We Call That Love

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  De originele Gowther komt naar Diane en King met een verzoek. King leert over een opstand van mensen tegen Stigma en hij haast zich om Gerheade te ondersteunen.

  Aflevering 7

  Deadly Sins,Unite!!

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  King komt weer bij bewustzijn in het heden, maar Diane zit nog vast in het verleden in strijd met Zeldris. Drole kijkt rustig toe, maar King is doodongerust.

  Aflevering 8

  The Doll Seeks Love

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Terwijl King en de anderen naar Gowther zoeken, komen de gebeurtenissen aan het licht waardoor hij zijn herinneringen onderdrukt. Dan ontmoet hij Nadja.

  Aflevering 9

  The Cursed Lovers

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Diane vertelt aan Elizabeth dat ze iemand heeft ontmoet in het verleden die precies op haar lijkt. Meliodas ontkent er iets van af te weten als Elizabeth ernaar vraagt.

  Aflevering 10

  The Life We Live

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Meliodas en zijn kameraden zijn op weg om Camelot te bevrijden. Hij vertelt hen over de vloek die twee goden 3.000 jaar geleden over hem en Elizabeth hebben uitgesproken.

  Aflevering 11

  The Hateful Cannot Rest

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Het gezelschap gaat op weg naar Coland om de vervorming die Camelot beschermt, te verdrijven. Terwijl Meliodas vastzit in de duisternis, moeten ze zonder hem vechten.

  Aflevering 12

  Love is a Maiden’s Power

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Melascula is veranderd in een grote slang en valt Ban en de anderen aan. Nadat Meliodas aan de duisternis is ontsnapt, ontketent hij zijn angstaanjagende Aanvalsmodus.

  Aflevering 13

  The Almighty vs. the Greatest Evil

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Meliodas krijgt de kracht terug die hij had toen hij de leider was van de Tien Geboden. Escanor, wiens kracht het sterkst is op de middag, heeft het moeilijk met hem.

  Aflevering 14

  A New Threat

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  De Demonenkoning beveelt Zeldris om Meliodas gevangen te nemen en om de Hoofdzonden te vernietigen. Maar wanneer hij de Tien Geboden oproept, komt er geen antwoord.

  Aflevering 15

  To Our Captain

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Chandler, de voormalige mentor van Meliodas, staat Zeldris bij. Hij infiltreert in de Boar Hat om Meliodas gevangen te nemen, maar de Hoofdzonden staan hem in de weg.

  Aflevering 16

  The Seven Deadly Sins End

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  King bereidt zich voor op Chandler die is teruggekeerd in zijn demonische gedaante. Gloxinia en Drole riskeren hun levens zodat de Hoofdzonden kunnen ontsnappen.

  Aflevering 17

  Our Choices

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Meliodas heft de Hoofdzonden op en vertrekt met Elizabeth. Maar zijn metgezellen laten hem niet gaan zonder een confrontatie waarbij Hawk een sleutelrol speelt.

  Aflevering 18

  March of the Saints

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Merlijn spreekt Zeldris aan die Meliodas heeft opgedragen om de Geboden te verzamelen. Margaret, Hendrickson en Dreyfus gaan verder met hun zoektocht naar Gilthunder.

  Aflevering 19

  The Holy War Pact

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Ludociel neemt het lichaam van Margaret over en verschijnt in Liones om een heilige oorlog te verklaren tegen de Demonenclan. Chandler zoekt naar Elizabeth.

  Aflevering 20

  Child of Hope

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  In Camelot zoekt Arthur alleen naar het heilige zwaard Excalibur. Ludociel waarschuwt Escanor dat hij zijn Zegening van Zonneschijn moet opgeven of de doodstraf krijgt.

  Aflevering 21

  Beginning of the Holy War

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  In Camelot vecht Arthur zijn laatste slag tegen Meliodas en de anderen. Merlijn komt hem te hulp, maar niet voordat hij wordt geraakt door een spreuk van Cusack.

  Aflevering 22

  War-torn Britannia

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  De nieuwe Heilige Oorlog begint. De geallieerde strijdkrachten van Stigma nemen het op tegen de Demonenclan. Derieri besluit haar Gebod aan Zeldris over te geven.

  Aflevering 23

  The One Twisted by Darkness

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Derieri voelt Elizabeths magie aan en verschijnt voor het leger van Stigma. Estarossa volgt haar, maar Sariel en Tarmiel hebben andere plannen voor hem.

  Aflevering 24

  Rampaging Love

  Op Netflix sinds 6 augustus 2020

  Estarossa verklaart zijn liefde voor Elizabeth. Hij verliest de controle na het absorberen van drie Geboden en het leger van Stigma vecht de eindstrijd tegen hem.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.