The Ranch

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een voormalig footballfenomeen, zijn oudere broer en hun vader, die veehouder is, proberen samen een ranch op het platteland te runnen en met elkaar te leren leven.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Back Where I Come From

  Colt Bennett keert terug uit Canada om bij een semiprofessioneel team in Denver te spelen, maar ontdekt dat de ranch van zijn familie in financiële problemen verkeert.

  Aflevering 2

  Some People Change

  Colt komt in Maggies café zijn ex tegen en haalt onder het genot van een fles whiskey herinneringen op met Rooster. Opnieuw maatjes worden met Beau is onbegonnen werk.

  Aflevering 3

  The Boys of Fall

  Colts opgeblazen ego brengt hem in de problemen en hij realiseert zich dat hij niet langer populair is. Beau moet van zijn dokter zijn biefstuk verruilen voor salade.

  Aflevering 4

  Got a Little Crazy

  Colt legt het bij met Abby. Maggie neemt Beau mee naar het Marriott Hotel voor een romantisch avondje, terwijl de jongens thuis hun verzet hebben.

  Aflevering 5

  American Kids

  De constante rivaliteit tussen Rooster en Colt uit zich al op de eerste dag van het jachtseizoen, maar hun geruzie speelt Beau en Maggie in de kaart.

  Aflevering 6

  Better as a Memory

  Abby krijgt een koekje van eigen deeg na een wazig avondje stappen. Beau wil het eigenlijk toch wel weer goedmaken met Maggie.

  Aflevering 7

  I Can't Go There

  Colt weet nu wat hij van Heather wil. Een ziek kalf is voor Beau een goed excuus om zijn gevoelens te negeren en zorgt tevens voor onverwacht contact.

  Aflevering 8

  Til It's Gone

  De financiële problemen op de ranch zorgen voor wrijving tussen Beau en de jongens. Colt vraagt Maggie om hulp zonder zijn vader daarin te kennen.

  Aflevering 9

  There Goes My Life

  Heather probeert Rooster aan haar zus te koppelen, maar Colt is bang dat hij het zal verknallen. Tijdens relatietherapie hangen Maggie en Beau de vuile was buiten.

  Aflevering 10

  Down the Road

  Colt en Rooster maken zich zorgen als Beau van gedachten verandert over de kalveren, maar dat is slechts het begin van de verrassingen voor de familie Bennett.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Gone as a Girl Can Get

  Beau is boos en verwijdert alle spullen van Maggie uit het huis. Colt probeert erachter te komen wat hij nu precies voelt voor Abby en Heather.

  Aflevering 2

  Living and Living Well

  Colt probeert zijn relatie met Abby geheim te houden. De jongens doen een grote aankoop en bieden Beau een zakelijk buitenkansje aan.

  Aflevering 3

  Sittin' on the Fence

  Beau zit in de put vanwege Maggie, dus probeert Mary hem te koppelen met een vriendin van haar. Colt vraagt zich af of Abby zich aan haar belofte zal houden.

  Aflevering 4

  Let's Fall to Pieces Together

  Rooster probeert de relatie tussen Beau en Maggie te lijmen en Colt kiest een erg ongelukkig moment om zijn excuses aan Heather aan te bieden.

  Aflevering 5

  I Know She Still Loves Me

  Beau en Maggie maken een beslissing over hun relatie, maar kunnen het niet eens worden over de ranch. De jongens nemen Kenny mee uit drinken.

  Aflevering 6

  Easy Come, Easy Go

  Rooster en Colt proberen indruk te maken op Beau, maar Beau heeft er weinig vertrouwen in. Colt wordt jaloers als hij Abby en Kenny samen ziet.

  Aflevering 7

  I've Come to Expect It from You

  Colt regelt een speciaal afspraakje met Abby, Rooster uit zijn frustraties bij Abby en Joanne geeft Beau een goede tip.

  Aflevering 8

  The Cowboy Rides Away

  Beau probeert het goed te maken met de jongens, maar daar kan het wel eens te laat voor zijn. Rooster en Colt krijgen ruzie over een aangeboden baan.

  Aflevering 9

  Leavin's Been Comin' (For a Long, Long Time)

  Als Rooster door Beau het huis uitgezet wordt, neemt Maggie het voor hem op. Colt kan niet kiezen tussen zijn broer en zijn vader.

  Aflevering 10

  Merry Christmas (Wherever You Are)

  Colt maakt toekomstplannen, Beau en Maggie knopen de losse eindjes aan elkaar en ze vieren met zijn allen kerst in het café.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  My Next Thirty Years

  Nadat een mededeling van Heather is ingeslagen als een bom, zit Colt niet te wachten op een bezoek aan Abby's ouders. Uiteindelijk zit iedereen op kerstavond in de kerk.

  Aflevering 2

  Things Change

  Heather neemt een beslissing over haar zwangerschap. Mary is boos op Rooster omdat hij niets tegen haar heeft verteld. Colt weet niet hoe hij het tegen Abby moet zeggen.

  Aflevering 3

  Take Me Away from Here

  Na een openhartig gesprek met Maggie besluit Colt om Heather te steunen. Ondertussen eist de spanning tussen Rooster en Beau haar tol van Maggie.

  Aflevering 4

  She'll Have You Back

  Abby vindt ook dat Colt een kans verdient, maar haar vader is niet zo vergevingsgezind. Beau en Rooster gaan naar een veeveiling. Maggie overweegt de bar te verkopen.

  Aflevering 5

  My Best Friend

  Nadat de jongens zijn gaan ijsvissen, eindigen ze in warm water. Beau neemt Brenda mee uit eten, maar zit met zijn gedachten bij Maggie.

  Aflevering 6

  Find Out Who Your Friends Are

  De emoties lopen hoog op bij een ruzie tussen Abby en Heather, waardoor Colt tussen twee vuren zit. Rooster ziet de gevolgen onder ogen nu hij niet is gaan werken.

  Aflevering 7

  One of Those Nights

  Tijdens een sneeuwstorm verlaten Colt en Abby de stad, maken Beau en Joanne het gezellig op de ranch en ontmoet Maggie een charmante vreemdeling.

  Aflevering 8

  I Didn't Ask and She Didn't Say

  Colt wordt bezitterig nu Heather een leraar gaat daten. Abby geeft Beau relatieadvies. Maggie heeft een zakelijk voorstel voor Rooster.

  Aflevering 9

  Last Dollar (Fly Away)

  Nu de doktersrekeningen van Heather binnenstromen, beseft Colt hoe duur een baby eigenlijk is. Maggie is ondersteboven van een onverwachte barbezoeker.

  Aflevering 10

  Can't Be Really Gone

  Nieuwe verantwoordelijkheden houden Colt weg bij Abby. Na een onvergetelijke nacht denkt Maggie na over haar toekomst.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Learning to Live Again

  Colt wil de ranch van Sam Peterson kopen, met of zonder goedkeuring van zijn familie. Colt en Heather hebben een openhartig gesprek over hun verlies.

  Aflevering 2

  Wrapped Up in You

  Colt twijfelt of hij toe is aan een huwelijk met Abby en vraagt liefdesadvies aan een onwaarschijnlijk persoon: Beau. Rooster neemt een gekke, nieuwe serveerster aan.

  Aflevering 3

  Rodeo and Juliet

  Beau overweegt een lucratief zakelijk voorstel. Rooster komt in aanvaring met de gemeente. Colt probeert vrede te sluiten met Abby's vader.

  Aflevering 4

  Much Too Young (To Feel This Damn Old)

  Colt en Abby beginnen hun huwelijk te plannen, maar zitten niet op hetzelfde spoor. Joanne bekent dat ze nog altijd gevoelens voor Beau heeft.

  Aflevering 5

  More Than a Memory

  Abby trekt in bij Colt en Beau als ze hoort dat ze wordt ontslagen. Rooster en ingenieur Jen komen nader tot elkaar tijdens een gesprek over hoe ze zijn gedumpt.

  Aflevering 6

  When You Come Back to Me Again

  Maggie is weer terug en ergert zich aan de manier waarop Rooster de bar heeft gerund. Abby overweegt een carrièreswitch.

  Aflevering 7

  Do What You Gotta Do

  Een vacature in Denver dreigt een wig te drijven tussen Colt en Abby. Maggie is niet blij met de leiding die mogelijk wordt aangelegd.

  Aflevering 8

  Big Money

  Maggie neemt een standpunt in waardoor ze in de problemen raakt. Colt en Rooster bedenken een plan om de ranch van Peterson te kopen, maar ze moeten Beau meekrijgen.

  Aflevering 9

  Ain't Goin' Down ('Til the Sun Comes Up)

  Beau negeert de instructies van zijn dokter en wil niet dat de familie hem helpt. Ondertussen valt Colt uit tegen Maggie.

  Aflevering 10

  If Tomorrow Never Comes

  Beau laat de jongens in het ongewisse over de ranch van Peterson. Rooster neemt Jen mee uit. Colt en Abby maken ruzie over hun toekomst.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Starting Over Again

  Op Netflix sinds 15 juni 2018

  Na zijn hartaanval neemt Beau zich voor om zich niet druk te maken om kleine dingen, maar de laatste blunder van Colt en Rooster doet hem zijn kalmte verliezen.

  Aflevering 2

  It's All Wrong, But It's All Right

  Op Netflix sinds 15 juni 2018

  Maggie doet wat ze kan om de ranch draaiende te houden en vindt dat de jongens te ver zijn gegaan. Een paasmaaltijd met Abby's ouders neemt een onverwachte wending.

  Aflevering 3

  A Gamble Either Way

  Op Netflix sinds 15 juni 2018

  Colt moet kiezen tussen de ranch en een baan en vraagt zich af wat het beste is voor de toekomst van zijn familie. Mary biedt aan in Maggie's bar te werken.

  Aflevering 4

  Baby I'm Burning

  Op Netflix sinds 15 juni 2018

  Vier maanden later woeden er bosbranden in Colorado. Abby wil de bruiloft uitstellen, maar haar ouders zijn het daar niet mee eens. Joanne gaat in tegen de koppige Beau.

  Aflevering 5

  Travelin' Prayer

  Op Netflix sinds 15 juni 2018

  Door de branden moet het stadje worden geëvacueerd. Maggie neemt de leiding, terwijl Beau wanhoopt. Colt komt Heather tegen en Rooster ontmoet Mary's vriend Nick.

  Aflevering 6

  Tie Our Love (In a Double Knot)

  Op Netflix sinds 15 juni 2018

  Colt en Mr Phillips zoeken naar Abby. Heather waarschuwt Rooster voor Nick. Een onverwachte viering brengt iedereen bij elkaar.

  Aflevering 7

  Telling Me Lies

  Op Netflix sinds 15 juni 2018

  De Bennetts keren terug naar de ranch. Neumann's Hill doet Beau een zakelijk voorstel. Iemand uit Maggie's verleden brengt nieuws.

  Aflevering 8

  Fresh Out of Forgiveness

  Op Netflix sinds 15 juni 2018

  Wanneer Colt problemen krijgt voor het beschermen van Rooster, wil hij er een gunst voor terug. Beau nodigt Joanne uit om op de ranch te blijven. Colt wil Abby verrassen.

  Aflevering 9

  It Ain't Fair that It Ain't Right

  Op Netflix sinds 15 juni 2018

  Beau is ten einde raad en besluit Colt en Rooster een lesje te leren. Mary beseft dat ze moet kiezen tussen Rooster en Nick.

  Aflevering 10

  Change

  Op Netflix sinds 15 juni 2018

  Nick gaat de confrontatie aan met Rooster. Colt staat met zijn rug tegen de muur en wendt zich tot Lisa Neumann. Joanne spoort Beau aan om vrede te sluiten met Colt.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  When It All Goes South

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Terwijl Abby lesgeeft in Denver, bouwt Colt de Peterson-ranch opnieuw op. Rooster mist zijn eerste werkdag.

  Aflevering 2

  Reckless

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Na een ruzie met Nick belandt Colt in de problemen. Mary zet haar ex onder druk omdat ze de waarheid wil horen. Beau heeft verontrustend nieuws.

  Aflevering 3

  If I Could Just See You Now

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Beau komt tussenbeide om Colt uit de problemen te houden. Abby en Colt volgen een aanwijzing. Maggie keert terug naar Garrison. Mary worstelt met schuldgevoelens.

  Aflevering 4

  Changes Comin' on

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Een maand later lopen de spanningen hoog op als Colt en Abby zich moeten haasten om alles af te krijgen voor de geboorte hun baby. Lisa Neumann doet Beau een aanbod.

  Aflevering 5

  Born Country

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Colt probeert het hoofd koel te houden nu hij zich zorgen maakt om Abby. Hij vraagt zich af of hij wel klaar is om vader te worden. Maggie betrapt Mary op een leugen.

  Aflevering 6

  Pass It on Down

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Terwijl Abby en Colt het moeilijk hebben als nieuwbakken ouders, zorgt een andere nieuwkomer voor opschudding op de ranch. Maggie gaat de confrontatie aan met Mary.

  Aflevering 7

  Give Me One More Shot

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Beau laat zich van zijn zachtere kant zien als hij Luke onder zijn hoede neemt, maar Colt vertrouwt zijn neef niet. Maggie troost een uitgeputte Abby.

  Aflevering 8

  Keep on Dreamin'

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Door geldproblemen staat de relatie van Colt en Abby onder druk. Beau wil Luke helpen met zijn posttraumatische stress, maar weigert om Colt uit de penarie te halen.

  Aflevering 9

  Down This Road

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Colt verbergt de waarheid voor Abby nu ze steeds dieper in de financiële problemen komen. Na een avond met veel alcohol wordt Mary wakker in een gênante situatie.

  Aflevering 10

  We Can't Love Like This Anymore

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Beau stelt Luke een ultimatum. Terwijl Colt zich aan Abby probeert te bewijzen, doet Luke hem een aanbod. Maar Mary zaait tweedracht tussen hen.

  Seizoen 7

  Aflevering 1

  Dying to See Her

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Abby vraagt Colt om haar ruimte te geven, maar hij gebruikt elk excuus om langs te komen. Luke en Mary trouwen in Las Vegas. Lisa Neumann beschuldigt Colt van diefstal.

  Aflevering 2

  I Wish You'd Stay

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Luke is terug in Colorado en probeert het vertrouwen van Colt en Beau terug te winnen. Abby nodigt Colt uit voor een lerarenfeestje. Mary probeert clean te blijven.

  Aflevering 3

  Waitin' on a Woman

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Beau geeft Colt een koekje van eigen deeg. Mary vraagt Luke om te helpen de hypotheek te betalen. Colt gaat de confrontatie aan met Abby omdat hij Peyton niet mag zien.

  Aflevering 4

  Remind Me

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Joanne deelt slecht nieuws met Beau. Abby helpt Colt met een zakelijk idee. Heather neemt drastische maatregelen als Mary wordt vermist.

  Aflevering 5

  Love and War

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Mary is vrij op borgtocht en breekt in haar oude huis in om haar stash te pakken. Na een gesprek met Dale komt Joanne tot inkeer. Lisa krijgt te maken met Colt en Beau.

  Aflevering 6

  The Devil Is Alive and Well

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Aangemoedigd door Colt en Luke, plannen Beau en Joanne een feest. Abby vraagt Colt om in therapie te gaan. Mary glijdt steeds verder af.

  Aflevering 7

  Last Time for Everything

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Colt vraagt Abby om tegen de politie te liegen. Joanne en Beau hebben een hartverscheurend gesprek over de toekomst. Mary vertelt Luke dat ze wil afkicken.

  Aflevering 8

  Without a Fight

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Abby en Beau zetten Colt onder druk om op Lisa's voorstel in te gaan, maar door steun van plaatselijke ranchers begint hij te twijfelen. Een gestreste Luke haalt uit.

  Aflevering 9

  Welcome to the Future

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Colt probeert de andere ranchers achter zich te krijgen om de strijd met Neumann's Hill aan te gaan. Na de zoveelste ruzie met Abby tekent Colt de scheidingspapieren.

  Aflevering 10

  Perfect Storm

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Colt, Beau en Luke vinden elkaar tijdens een trip naar New Mexico. Thuis loopt Abby Mary en Nick tegen het lijf.

  Seizoen 8

  Aflevering 1

  It Ain't My Fault

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Luke, Colt en Beau vinden Mary in slechte staat in Nicks trailer. Luke brengt Mary terug naar de ranch, terwijl Colt en Beau op Nick wachten.

  Aflevering 2

  Like It's the Last Time

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Om hun laatste Thanksgiving op de ranch te vieren, gaan Colt en de jongens op kalkoenjacht. Mary gaat naar de afkickkliniek.

  Aflevering 3

  Out of Sight

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Abby nodigt Colt uit voor een verjaardagsetentje, wat misschien een date is. Maar na een ruzie tussen Colt en Luke loopt het plan mis.

  Aflevering 4

  Fadeaway

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Colt vecht tegen de elementen en laat een aangrijpende boodschap voor Abby achter. Beau voelt zich gesterkt door een nieuw inzicht en verrast Joanne.

  Aflevering 5

  Born to Love You

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Colt wint eindelijk het vertrouwen van Abby terug, maar hij durft haar niet te vertellen dat hij weet wie Nick heeft vermoord. Beau en Joanne zoeken samen een huis.

  Aflevering 6

  Not Everything's About You

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Maggie komt terug uit Florida met nieuws. Als Dale een probleem met de kudde ontdekt, twijfelt Colt of hij het aan Lisa Neumann moet vertellen.

  Aflevering 7

  What Was I Thinking

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Luke spoort Mary aan om terug te gaan naar de kliniek. De politie vindt een pistool bij de trailer en arresteert iemand. Colt blijft achter met een slecht geweten.

  Aflevering 8

  Helluva Life

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Een dienstkameraad van Luke biedt hem een baan aan. Intussen ontstaan er problemen binnen de co-op en vertelt Maggie aan Beau dat ze iemand heeft ontmoet.

  Aflevering 9

  Dumb Effin' Luck

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Jerry waarschuwt Colt dat Lisa Neumann een goede zaak tegen hem heeft voorbereid. Als Luke hem laat zitten met werk, moet Colt de doop van Peyton missen.

  Aflevering 10

  Take Me Home, Country Roads

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  In de laatste aflevering vertelt Luke over zijn problemen, geeft Maggie een laatste kerstfeest in de bar en krijgt Beau van Colt een hartverwarmend cadeau.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.