The Mist

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Inwoners van een dorp in Maine ontdekken dat er in de mysterieuze mist die hen insluit gruwelijke wezens leven. Een nieuwe serie gebaseerd op de novelle van Stephen King.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Het gezin Copeland raakt opgesplitst wanneer een vreemde mist die dodelijke wezens herbergt, hun stadje omringt en het afsluit van de buitenwereld.

  Aflevering 2

  Withdrawal

  Gevangen in het lokale winkelcentrum, ontdekken Eve en Alex dat Jay er ook is. Kevin laat gevangenen Bryan en Mia vrij en waagt zich in de mist.

  Aflevering 3

  Show and Tell

  Winkelcentrumbeheerder Gus ontdekt dat er militairen in de groep zitten. Twee soldaten plegen om onverklaarbare redenen zelfmoord. Nathalie komt tot een nare ontdekking.

  Aflevering 4

  Pequod

  Kevins groep komt een man tegen met een nog draaiend voertuig. Nathalie en Romanov ruziën over het geloof. Het winkelcentrum moet opnieuw een gruwelijke dood verwerken.

  Aflevering 5

  The Waiting Room

  Kevin haast Bryan naar het ziekenhuis, waar hij zijn broer Mike op de intensive care vindt. Mia doet een schokkende ontdekking. Adrian komt een oude bekende tegen.

  Aflevering 6

  The Devil You Know

  Romanov's factie bij de kerk gaat over op geweld. Kevin stuit op een schokkend geheim in het ziekenhuis. Eve zorgt voor wat hoop in het winkelcentrum.

  Aflevering 7

  Over the River and Through the Woods

  Opgesloten op de psychiatrische afdeling ziet Bryan de waarheid onder ogen. Mia maakt een drastische keus. Adrian wordt gevangengenomen. Romanov heeft een rigoureus plan.

  Aflevering 8

  The Law of Nature

  Nathalie en Connor plannen hun vertrek. Kevins groep ontvlucht het ziekenhuis. Adrian biecht iets op. Een rouwende moeder veroorzaakt een crisis in het winkelcentrum.

  Aflevering 9

  The Waking Dream

  Lopend door het stadje komt de gewonde Kevin in contact met de mist. Connor en Nathalie banen zich een weg door het riool. Alex wordt beschuldigd van moord.

  Aflevering 10

  The Tenth Meal

  Wegen komen samen in het winkelcentrum, waar Connor zowel iets opoffert als een ingeving krijgt. Kevin maakt een keuze die velen dwingt hun lot onder ogen te komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.