The Missing

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De briljante Franse rechercheur Julien Baptiste keert terug van pensioen om dossiers van vermiste personen te heropenen waarin de politie geen enkele aanwijzing heeft.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Eden

  Een vakantie in Frankrijk verandert in een nachtmerrie voor de ouders van een jongetje als die verdwijnt. Acht jaar later komt er nieuw bewijs naar boven.

  Aflevering 2

  Pray for Me

  Tony en Emily helpen de Franse politie met het zoeken naar hun zoon; een mysterieuze weldoener reikt een beloning uit voor een tip die de zaak kan kraken.

  Aflevering 3

  The Meeting

  Emily reist naar Frankrijk als de zaak opnieuw geopend wordt en rechercheur Baptiste doet een onthutsende ontdekking.

  Aflevering 4

  Gone Fishing

  Julien Baptiste denkt dat een vermoorde getuige een belangrijke aanwijzing is en hij ontmoet een ex ervan die een nieuw leven begonnen is.

  Aflevering 5

  Molly

  Tony neemt het heft in eigen handen. Julien Baptiste blijkt de mysterieuze figuur te zijn die iets te maken heeft met de verdwijning van Oliver.

  Aflevering 6

  Concrete

  Tony en Julien zijn op zoek naar een persoon die mogelijk nieuwe aanwijzingen heeft. Tony is blut en richt zich tot Emily die voor een moeilijke keus staat.

  Aflevering 7

  Return to Eden

  Olivers verdwijning wordt verergerd door de verdwijning van een andere jongen in dezelfde stad. Tony, Julien en Emily volgen een vreemde aanwijzing.

  Aflevering 8

  Till Death

  Nieuw bewijs onthult meer over het lot van Oliver -- maar zijn Tony, Emily en Julien (na jaren zoeken) toe aan de waarheid?

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Come Home

  Jaren nadat ze werd ontvoerd keert Alice Webster terug naar huis, waar de details van haar gevangenschap met een ander vermist meisje voor grote ophef zorgen.

  Aflevering 2

  The Turtle and the Stick

  Gemma en Julien hebben hun twijfels over Alice, die Matthew om hulp smeekt. Bewijs leidt naar een verdachte. Julien reist naar Irak om Daniel te zoeken.

  Aflevering 3

  A Prison Without Walls

  Alice vertelt de Websters over een mooie dag en een ritje in een achtbaan. Julien gaat naar de boze vader van Sophie. Alles verandert door een brand.

  Aflevering 4

  Statice

  Sam geeft Matthew de schuld. Gemma en Eve doorzoeken het pretpark en Sam blijft bij Stone. Het DNA-onderzoek is afgerond. Julien en Jorn gaan na waar Alice is geweest.

  Aflevering 5

  Das Vergessen

  Jorns identificatie van een derde meisje leidt tot een verrassende ontdekking. Julien vertelt Eve wat hij heeft ontdekt in Irak. Sam wil weer in Engeland gaan wonen.

  Aflevering 6

  Saint John

  Julien sleept Gemma mee in zijn samenzweringstheorieën. Matthew neemt zelf het heft in handen. Terwijl Julien contact wil opnemen met Jorn, krijgt Adam een telefoontje.

  Aflevering 7

  1991.0

  Door Nadia's onthullingen over Irak weet Julien de zaak op te lossen. Gemma kiest partij voor Julien in plaats van Sam. Juliens vreemde gedrag leidt tot een arrestatie.

  Aflevering 8

  The Mountain

  Een nieuwe aanwijzing voert Julien, Gemma en Sam naar Zwitserland, waar de uiteindelijke confrontatie met de dader plaatsvindt in het bos.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Op Netflix sinds 17 juni 2019

  Tijdens een bezoek aan Amsterdam wordt Julien gevraagd om een Brit te helpen zijn vermiste nicht te vinden. Deze sekswerker heeft mogelijk banden met de Roemeense maffia.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Op Netflix sinds 17 juni 2019

  Julien komt erachter dat Edward Stratton veel gecompliceerder is dan hij lijkt. Een vijand volgt het spoor van Natalie en vindt haar schuilplaats.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Op Netflix sinds 17 juni 2019

  Edward vertelt Julien het bizarre verhaal over hoe hij betrokken is geraakt bij de Brigada Serbilu, waarop de rechercheur snel terug naar het huis van zijn dochter gaat.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Op Netflix sinds 17 juni 2019

  Een Europol-agent haalt Edward over om tijdens een ontmoeting met Constantin een microfoontje te dragen. Julien zoekt het geld en komt uit bij tulpenboer Herman de Boer.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Op Netflix sinds 17 juni 2019

  Edward steekt stiekem het Kanaal over om zijn ex te helpen onderduiken. Julien pakt Constantin hard aan bij de onderhandeling over de vrijlating van de zus van Natalie.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Op Netflix sinds 17 juni 2019

  Edwards aanvaller heeft informatie over de verblijfplaats van Christina. Julien ontsnapt op het nippertje aan de dood en roept weer de hulp in van de voyeur Bram Visser.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.