The Many Faces of Ito

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een uitgebluste scenarioschrijfster van romantische comedy's achterhaalt de verhalen van vier vrouwen met liefdesverdriet door hen romantisch advies te beloven.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  A: The Neglected Woman, Deel 1

  Als Rio Yazaki op een promotie-evenement relatieadvies geeft, besluit ze dieper te graven wanneer ze overeenkomsten ontdekt tussen de verhalen van vier vrouwen.

  Aflevering 2

  A: The Neglected Woman, Deel 2

  Rio Yazaki richt zich op de mooie verkoopmedewerkster Tomomi Shimahara en spoort haar aan om Ito geld te lenen, zelfs nadat hij haar verwaarloost en vernedert.

  Aflevering 3

  B: The Crustacean, Deel 1

  De Ito zoals hij wordt beschreven door de tweede vrouw met wie Rio spreekt, is een egocentrisch, irritant en ongemanierd type. Net als een schrijver die Rio kent.

  Aflevering 4

  B: The Crustacean, Deel 2

  Shuko's verhaal sluit naadloos aan op dat van Tomomi, tot grote vreugde van tv-producent Tamura, waardoor Rio nog meer hoop vestigt op haar scenario.

  Aflevering 5

  C: The Lonely Woman, Deel 1

  Op het eerste gezicht leidt de mooie en populaire Satoko een perfect leven. Maar Rio ontdekt haar verborgen eenzaamheid en staat te popelen om hier dieper op in te gaan.

  Aflevering 6

  C: The Lonely Woman, Deel 2

  Satoko voelt zich onzeker over de relatie van haar beste vriendin Miki en besluit Ito te verleiden, wat haar vriendschap in gevaar brengt.

  Aflevering 7

  D: The Educated Novice, Deel 1

  Nadat Miki wordt gedumpt door Ito, belt ze een oude bekende op, niemand anders dan Rio's jonge rivaal Kuzuken. Maar dat is niet de enige toevalligheid.

  Aflevering 8

  D: The Educated Novice, Deel 2

  Rio ontdekt eindelijk wie Ito werkelijk is en ze is geschokt. Bovendien heeft Ito zijn eigen script geschreven, dat verdacht veel op het hare lijkt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.