The Lies Within

  Sinds 22 oktober 2019 te zien op Netflix

  Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerken met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Hand

  Op Netflix sinds 22 oktober 2019

  Jo Tae-sik doet onderzoek naar een vermeende zelfmoord. Als Kim Seo-hui hoort dat Kim Seung-cheol is omgekomen in een auto-ongeluk, kan hij Jeong Sang-hun niet bereiken.

  Aflevering 2

  Target

  Op Netflix sinds 22 oktober 2019

  Tae-sik en zijn team onderzoeken de verdwijning van Sang-hun en ontdekken dat hij en Seung-cheol samen ergens mee bezig waren.

  Aflevering 3

  Bait

  Op Netflix sinds 29 oktober 2019

  Tae-sik gaat op onderzoek uit wanneer een door hem gezochte fabrieksarbeider dood wordt gevonden. Seo-hui sleurt zichzelf door een zware campagne.

  Aflevering 4

  Restart

  Op Netflix sinds 29 oktober 2019

  Er duikt nog een akelig pakketje op. Tae-sik en zijn team vermoeden dat In Dong-gu betrokken is. Seo-hui probeert een wetsvoorstel te begrijpen waar haar partij voor is.

  Aflevering 5

  The Other Side

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  De politie denkt dat er iets niet klopt in het psychiatrische ziekenhuis, dus gaat Jeon Ho-gyu undercover. Seo-hui luistert een gesprek af tussen Hong Min-guk en Dong-gu.

  Aflevering 6

  Disappear

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Tae-sik ontrafelt het mysterie van het psychiatrisch ziekenhuis, maar Sang-hun is nog steeds vermist. Seo-hui spreekt Jeong Yeong-mun aan op wat hij wist.

  Aflevering 7

  Jealousy

  Op Netflix sinds 12 november 2019

  Het zoeken naar antwoorden gaat door wanneer de politie de aandacht richt op Jin Yeong-min. Zijn geschiedenis met Sang-hun blijkt nogal ver in de tijd terug te gaan.

  Aflevering 8

  Eye

  Op Netflix sinds 12 november 2019

  Seo-hui vertelt Tae-sik over de mysterieuze berichten die ze heeft achtergehouden. Ze wil meer weten over een begrafenis waar Sang-hun aanwezig was voordat hij verdween.

  Aflevering 9

  KEY

  Op Netflix sinds 19 november 2019

  Tae-sik neemt de dood van Choe Su-hyeon opnieuw onder de loep, wat her en der irritatie veroorzaakt. Seo-hui vraagt rond wat haar connectie met Sang-hun is.

  Aflevering 10

  Bottomless Pit

  Op Netflix sinds 19 november 2019

  Tae-sik negeert zijn schorsing en onderzoekt samen met Seo-hui de aanwijzingen in de lijst op de USB-stick. Kang Jin-gyeong brengt de kapotte laptop naar Ho-gyu.

  Aflevering 11

  Framed

  Op Netflix sinds 26 november 2019

  Tae-sik haalt de lijst terug, terwijl hij vlucht voor de overheid. Ondertussen ontdekt Jin-gyeong wie hem er heeft ingeluisd.

  Aflevering 12

  Disclosure

  Op Netflix sinds 26 november 2019

  Tae-sik en Jin-gyeong gebruiken hun verdriet om Seo-hui te helpen, die de onthutsende waarheid ontdekt over de connectie tussen de mensen op de lijst.

  Aflevering 13

  Real Intention

  Op Netflix sinds 5 december 2019

  Tae-sik en Jin-gyeong krijgen belastend bewijs in handen en zetten een val. Seo-hui ontvangt nog een bericht.

  Aflevering 14

  Survivor

  Op Netflix sinds 5 december 2019

  Seo-hui probeert met een persconferentie tegenstemmen voor het wetsvoorstel te winnen. Tae-sik volgt Yeong-min, die eigen plannen heeft voor de toekomst van JQ Group.

  Aflevering 15

  Original Sin

  Op Netflix sinds 10 december 2019

  Om Sang-hun te redden, zal Seo-hui tussen haar vaders spullen een beslissend bewijsstuk moeten vinden. Yeong-min stelt een ultimatum.

  Aflevering 16

  Those Who Were Silent, Those Who Were Not

  Op Netflix sinds 10 december 2019

  Yeong-min staat voor het laatst oog in oog met Dong-gu. Seo-hui heeft moeite met de hartverscheurende brief van Sang-hun, maar voor Yeong-mun is het een ware schok.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.