The Letter for the King (De brief voor de koning)

  Sinds 20 maart 2020 te zien op Netflix

  Een jonge schildknaap krijgt te maken met oude profetieën, magische krachten en wispelturige metgezellen op een epische queeste om zijn koninkrijk te redden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Storm Clouds Gather

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  De 15-jarige Tiuri, die door zijn leeftijdsgenoten wordt bespot, moet van zijn vader een ridder van Dagonaut worden, net nu het koninkrijk wordt bedreigd.

  Aflevering 2

  Isn't She a Sweetheart?

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Nu de Rode Ruiters en de Beginnelingen achter hem aan zitten, gaat Tiuri naar Mistrinaut, waar de dochter van de burgemeester zeer geïnteresseerd is in zijn missie.

  Aflevering 3

  At the End of the World

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  De Rode Ruiters nemen de gevangenen mee, hoog de besneeuwde bergen in. Tiuri en Lavinia schuilen tijdens een storm in een onheilspellend klooster.

  Aflevering 4

  Danger Knights

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Op een schip dat op weg is naar Unauwen ontmoeten Tiuri en Lavinia een mysterieuze passagier die het geheim van Tiuri's verleden en zijn lotsbestemming lijkt te kennen.

  Aflevering 5

  Spiral

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Ardanwen leidt de groep naar een griezelig leeg dorp. Lavinia helpt Tiuri om zijn krachten te beheersen. De Beginnelingen worden verdeeld door een verrassende ontdekking.

  Aflevering 6

  When the Blood Moon Rises

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Wanneer het bijna Bloedmaan is en Viridian zich klaarmaakt om naar huis te gaan, worstelen Tiuri en vrienden met twijfel, verraad en een zware laatste beproeving.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.