The Good Place

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Door een vergissing belandt de egoïstische Eleanor Shellstrop na haar dood op de Goede Plaats. Ze wil er absoluut blijven en besluit daarom een beter mens te worden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Everything Is Fine

  Als Eleanor na haar dood terechtkomt in een paradijselijk hiernamaals met alleen mensen die heel ethisch hebben geleefd, beseft ze dat ze wordt verward met iemand anders.

  Aflevering 2

  Flying

  Eleanor wil dat Chidi haar leert om een goed mens te zijn, dus hij staat erop dat ze niet leert vliegen, maar meehelpt bij het schoonmaken van de buurt.

  Aflevering 3

  Tahani Al-Jamil

  Eleanor denkt dat Tahani haar geheim weet. Michael probeert Chidi te interesseren in een nieuwe hobby. Janet ondergaat enkele vreemde persoonlijkheidsveranderingen.

  Aflevering 4

  Jason Mendoza

  Eleanor raakt bevriend met een andere buurtbewoner die iets verbergt. Tahani plant een gala voor de opening van een nieuw restaurant.

  Aflevering 5

  Category 55 Emergency Doomsday Crisis

  Chidi heeft genoeg van alle tijd die Eleanors lessen kosten. Tahani snuffelt rond, maar is niet blij met wat ze vindt. Michael plaatst de buurt in quarantaine.

  Aflevering 6

  What We Owe to Each Other

  Eleanor leidt Michael af terwijl deze op zoek is naar de ontwerpfout die de buurt verstoort. Chidi onderbreekt Tahani en Jianyu's afspraak in het kuuroord.

  Aflevering 7

  The Eternal Shriek

  Als Eleanor hoort dat Michaels pensioen bestaat uit eeuwige marteling, besluit ze om Janet te deactiveren, want zij is de enige die Michael kan wegsturen.

  Aflevering 8

  Most Improved Player

  Michael wil de waarheid boven tafel krijgen en ondervraagt Eleanor over haar leven. Ook stelt hij vragen aan Chidi, Tahani en Jianyu. Chidi staat voor een moreel dilemma.

  Aflevering 9

  ...Someone Like Me as a Member

  Michael vindt het lastig om te onderhandelen over Eleanors lot. De demonen van de Slechte Plaats misdragen zich bij Tahani. Chidi krijgt een band met de andere Eleanor.

  Aflevering 10

  Chidi's Choice

  Michael is gefrustreerd over de besluiteloosheid van Chidi. Eleanor ontdekt gevoelens waarvan ze niet wist dat ze deze had. Jianyu komt met een verrassende mededeling.

  Aflevering 11

  What's My Motivation

  Eleanor probeert haar score te verbeteren voordat de rechter er is. Michael doet een verbazingwekkende ontdekking. Chidi vraagt Eleanor om advies over liefde.

  Aflevering 12

  Mindy St. Claire

  Eleanor vlucht met Jason en Janet naar de Medium Plaats, waar ze een voormalig advocaat ontmoeten die alleen woont. Ondertussen gaat de rechtszaak van Eleanor verder.

  Aflevering 13

  Michael's Gambit

  Eleanor, Jason, Chidi en Tahani maken ruzie over wie van hen naar de Slechte Plaats moet gaan. Eleanor komt tot een schokkend inzicht met betrekking tot de Goede Plaats.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Everything Is Great!

  Nu hun herinneringen zijn gewist, beginnen Eleanor, Chidi, Tahani en Jason opnieuw aan hun belevenissen op De Goeie Plek. Eleanor probeert haar aanwijzing te begrijpen.

  Aflevering 2

  Dance Dance Resolution

  Terwijl de problemen zich blijven opstapelen, probeert Michael zijn uitvoerige plan voor De Goede Plek te laten slagen. Eleanor doet een verrassende ontdekking.

  Aflevering 3

  Team Cockroach

  Terwijl Michael een nieuw plan probeert uit te voeren, moeten Eleanor en de anderen een belangrijke beslissing nemen. Tahani ontdekt iets schokkends over zichzelf.

  Aflevering 4

  Existential Crisis

  Eleanor probeert Michael te steunen tijdens een crisis. Tahani is vastbesloten haar meest indrukwekkende etentje ooit te geven, maar het gaat al snel verkeerd.

  Aflevering 5

  The Trolley Problem

  Chidi is gefrustreerd omdat Michael de principes van menselijke ethiek maar niet kan begrijpen. Tahani stort haar hart uit bij Janet.

  Aflevering 6

  Janet and Michael

  Michael probeert samen met Janet te achterhalen waardoor haar recente haperingen worden veroorzaakt. Door deze haperingen zou de hele buurt kunnen instorten.

  Aflevering 7

  Derek

  Michael vraagt Eleanor en Chidi om hulp bij het oplossen van een lastig probleem dat Janet heeft veroorzaakt. Jason verrast Tahani met een onverwacht idee.

  Aflevering 8

  Leap to Faith

  Michaels baas doet bij aankomst een mededeling die de loyaliteit kan laten verschuiven. Eleanor, Chidi, Tahani en Jason moeten beslissen over hun volgende stap.

  Aflevering 9

  Best Self

  Michael ervaart onverwachte emoties. Na een teleurstellende tegenslag stellen Eleanor, Chidi, Tahani en Jason zich eindelijk open voor elkaar.

  Aflevering 10

  Rhonda, Diana, Jake, and Trent

  Omdat de vrienden willen proberen zichzelf te redden, gaan ze vermomd op avontuur in een nieuw rijk. Maar niet alles verloopt zoals gepland.

  Aflevering 11

  The Burrito

  Eleanor, Chidi, Tahani en Jason proberen te bewijzen dat ze een beter mens zijn geworden. Michael moet de gevolgen van zijn daden onder ogen zien.

  Aflevering 12

  Somewhere Else

  Janet en Chidi onthullen enkele ongeuite emoties. Michael dringt aan op een nieuw soort experiment.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Everything is Bonzer - Deel 1 en 2

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Het geheugen van Eleanor en Chidi is gewist, maar toch komen ze weer samen na een bijna-doodervaring. Michael neemt de regels van het nieuwe experiment niet zo nauw.

  Aflevering 2

  The Brainy Bunch

  Op Netflix sinds 5 oktober 2018

  Na de komst van de nieuwe proefpersoon voor het onderzoek naar bijna-doodervaringen begint de groep uiteen te vallen. Michael en Janet proberen iedereen bijeen te houden.

  Aflevering 3

  The Snowplow

  Op Netflix sinds 12 oktober 2018

  Terwijl de leden van de groep hun studie van ethiek voortzetten, mengen Michael en Janet, die nu in Australië zijn, zich op verschillende manieren in hun leven.

  Aflevering 4

  Jeremy Bearimy

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  Nadat Michael en Janet de waarheid hebben onthuld aan Eleanor en de rest van de groep, gaan ze uiteen terwijl ze proberen in het reine te komen met wat ze hebben ontdekt.

  Aflevering 5

  The Ballad of Donkey Doug

  Op Netflix sinds 26 oktober 2018

  Terwijl Michael, Jason en Tahani proberen een goede daad te verrichten in Jacksonville, helpen Janet en Eleanor Chidi om een moeilijk probleem op te lossen.

  Aflevering 6

  A Fractured Inheritance

  Op Netflix sinds 2 november 2018

  Als Eleanor schokkend nieuws te horen krijgt, gaat ze met Michael naar Nevada om onderzoek te doen. Tahani wil iets goedmaken met haar zus en krijgt wat hulp van Chidi.

  Aflevering 7

  The Worst Possible Use of Free Will

  Op Netflix sinds 9 november 2018

  Eleanor vraagt Michael om hulp bij het terughalen van haar vergeten herinneringen aan het hiernamaals en krijgt hierdoor inzicht in haar beweegredenen.

  Aflevering 8

  Don't Let the Good Life Pass You By

  Op Netflix sinds 16 november 2018

  Michael en Janet bezoeken een belangrijke persoon en worden verrast door wat ze ontdekken. Eleanor overpeinst of ze een geheim zal delen met Chidi.

  Aflevering 9

  Janet(s)"

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Terwijl Michael en Janet op een missie gaan om vier mensen te helpen, voeren Eleanor en Chidi een filosofische discussie over hun relatie.

  Aflevering 10

  The Book of Dougs

  Op Netflix sinds 11 januari 2019

  Michael stuit op obstakels bij zijn poging om een groot probleem op te lossen. Jason worstelt met ingewikkelde gevoelens en Chidi probeert Eleanor op te vrolijken.

  Aflevering 11

  Chidi Sees the Time-Knife

  Op Netflix sinds 18 januari 2019

  De mensen gaan samen met Michael naar een belangrijke bijeenkomst in het interdimensionale gat van pannenkoeken. Janet maakt opnieuw contact met iemand uit haar verleden.

  Aflevering 12

  Pandemonium

  Op Netflix sinds 25 januari 2019

  Eleanor schiet te hulp als Michael in paniek raakt. Tahani staat voor een nieuw soort kwelling. Eleanor en Chidi bevinden zich op een onverwacht keerpunt.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  A Girl From Arizona - Part 1

  Op Netflix sinds 28 september 2019

  Als er mensen in de nieuwe buurt komen wonen, proberen Michael en de groep erachter te komen wat hen drijft. Eleanor en Jason hebben beiden te kampen met jaloezie.

  Aflevering 2

  A Girl From Arizona - Part 2

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Eleanor en Michael doen er alles aan om Brent te helpen een beter persoon te worden. Tahani en Janet maken zich zorgen over Eleanors leiderschap.

  Aflevering 3

  Chillaxing

  Op Netflix sinds 11 oktober 2019

  Chidi is te relaxed, daarom zorgen Eleanor en Michael voor spanning in zijn leven, zodat hij een betere persoon wordt. Tahani nodigt John uit voor een dagje spa.

  Aflevering 4

  Tinker, Tailor, Demon, Spy

  Op Netflix sinds 18 oktober 2019

  Terwijl de groep gefrustreerd raakt door het gebrek aan vooruitgang, doet een bezoeker een schokkende bewering en weet niemand meer wie ze kunnen vertrouwen.

  Aflevering 5

  Employee of the Bearimy

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Michael en Jason sluipen Demon-Con binnen. Eleanor is ondertussen de baas in de buurt en krijgt te maken met Dereks onbekwaamheid en Tahani's ontevredenheid.

  Aflevering 6

  A Chip Driver Mystery

  Op Netflix sinds 1 november 2019

  Brent schrijft een aanstootgevend boek waarna Eleanor, Michael en de anderen hem proberen te helpen zich te ontwikkelen. Een van de mensen ontdekt wie Jason werkelijk is.

  Aflevering 7

  Help is Other People

  Op Netflix sinds 8 november 2019

  Met nog één dag te gaan in het jaar vertelt Simone dat ze de buurt niet vertrouwt. Door haar onderzoek kan het hele experiment ontsporen.

  Aflevering 8

  The Funerals To End All Funerals

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Terwijl de Rechter de argumenten aanhoort van Michael en Shawn over de uitkomsten van het experiment, geven Janet en de mensen elkaar de begrafenissen die ze verdienden.

  Aflevering 9

  The Answer

  Op Netflix sinds 22 november 2019

  Er is nog maar weinig tijd om antwoorden te vinden. Chidi moet op zoek in zijn leven - en zijn levens in het hiernamaals - voordat hij iedereen hulp kan bieden.

  Aflevering 10

  You've Changed, Man

  Op Netflix sinds 10 januari 2020

  De groep probeert een nieuw hiernamaalssysteem te bedenken waarover de Goede en Slechte Plek het eens worden voordat het te laat is. Chidi heeft weer zelfvertrouwen.

  Aflevering 11

  Mondays, Am I Right?

  Op Netflix sinds 17 januari 2020

  Terwijl de mensen proefpersonen zoeken, traint Michael een groep architecten. Eleanor wil niet dat Chidi te veel te weten komt over haar verleden.

  Aflevering 12

  Patty

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Michael arriveert op een nieuwe plek en hem valt een onverwachte eer ten deel. De rest van de groep gaat op onderzoek uit – en ontdekt de schokkende waarheid.

  Aflevering 13

  Whenever You're Ready

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Michael en de gezamenlijke raad van hiernamaalszaken willen het systeem verbeteren. Jason en Tahani pakken hun leven weer op. Eleanor probeert Chidi te beïnvloeden.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.