The Flash

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  In deze superheldenserie ontwaakt een forensisch expert uit een coma en blijkt verbazingwekkende nieuwe krachten te hebben die hij inzet om de stad te beschermen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilot

  Nadat Barry ontwaakt uit een coma, strijdt hij met zijn bovenmenselijke snelheid tegen een andere metamens die zijn macht over het weer gebruikt om banken te overvallen.

  Aflevering 2

  Fastest Man Alive

  Barry gaat de confrontatie aan met meerdere gewapende mannen die een ceremonie binnenstormen, maar bijwerkingen van zijn nieuwe superkrachten hinderen hem.

  Aflevering 3

  Things You Can't Outrun

  Flash en Joe volgen een dodelijke metamens die is gespecialiseerd in gifgassen. Caitlin herleeft de explosieve nacht waarin haar verloofde omkwam.

  Aflevering 4

  Going Rogue

  Om een kostbare diamant te stelen, regelt Captain Cold een speciaal geweer waarmee hij de Flash kan verslaan. Ondertussen is Joe niet blij met de date van Iris en Eddie.

  Aflevering 5

  Plastique

  Terwijl Barry Iris probeert te laten stoppen met haar blogs over Flash, doet hij onderzoek naar de banden tussen een generaal en een metamens met explosieve krachten.

  Aflevering 6

  The Flash Is Born

  Barry neemt het op tegen degene die hem vroeger pestte en zich nu kan veranderen in staal. Iris gebruikt eindelijk de bijnaam 'Flash' in haar blog.

  Aflevering 7

  Power Outage

  Blackout steelt Barry's snelheid met behulp van zijn superkracht om elektriciteit af te tappen. Vervolgens wil hij wraak nemen op S.T.A.R. Labs en Dr. Wells.

  Aflevering 8

  Flash vs. Arrow

  Arrow helpt Flash bij het onderzoek naar een dodelijke boemerang, maar een metamens die emoties kan beïnvloeden, zet Flash op tegen zijn voormalige vriend.

  Aflevering 9

  The Man in the Yellow Suit

  Flash krijgt eindelijk de kans om te vechten tegen de Reverse-Flash, de man die zijn moeder doodde. Caitlin krijgt verrassend nieuws over haar verloofde Ronnie.

  Aflevering 10

  Revenge of the Rogues

  Terwijl Flash de Reverse-Flash probeert te verslaan, werken Captain Cold en Heat Wave samen om Caitlin te ontvoeren en Flash naar zijn ondergang te lokken.

  Aflevering 11

  The Sound and the Fury

  Een verbitterde oud-student van Dr. Wells gebruikt geluidsgolven om Flash aan te vallen. Ondertussen raakt Iris in de problemen in haar nieuwe baan als journalist.

  Aflevering 12

  Crazy for You

  Flash gaat de confrontatie aan met een metamens die zich teleporteert. Cisco onderzoekt het lot van Ronnie. Barry en Caitlin gaan op zoek naar liefde in een karaokebar.

  Aflevering 13

  The Nuclear Man

  Flash jaagt op een gevaarlijke, getransformeerde Ronnie nadat deze een wetenschapper heeft aangevallen. Joe en Cisco doen opnieuw onderzoek naar de moord op Nora Allen.

  Aflevering 14

  Fallout

  Generaal Eiling wil Ronnie en Dr. Stein inzetten voor zijn supersoldatenproject. Barry onderzoekt de mogelijkheid dat hij door de tijd heeft gereisd.

  Aflevering 15

  Out of Time

  Een metamens die het weer kan beïnvloeden, wil wraak op Joe nemen vanwege de dood van zijn broer. Cisco ontdekt de waarheid over de Reverse-Flash.

  Aflevering 16

  Rogue Time

  Flash reist terug in de tijd om een rampzalige vloedgolf te voorkomen, maar het tijdreizen leidt tot nog een aanval van Captain Cold en Heat Wave.

  Aflevering 17

  Tricksters

  Flash jaagt op de Trickster en de criminele copycat die hem heeft geholpen te ontsnappen uit de gevangenis. Barry ontdekt de waarheid over Dr. Wells.

  Aflevering 18

  All Star Team Up

  Felicity Smoak en het Atom-team werken samen met Flash in de strijd tegen een metamens die zwermen robotbijen gebruikt om wetenschappers aan te vallen.

  Aflevering 19

  Who Is Harrison Wells?

  Terwijl Joe en Cisco hun onderzoek naar Dr. Wells nog grondiger aanpakken, vecht Flash tegen Everyman, een metamens die de vorm aanneemt van iedereen die hij aanraakt.

  Aflevering 20

  The Trap

  Nadat Barry een glimp van de toekomst heeft opgevangen, brengt hij samen met de anderen Cisco in gevaar om Dr. Wells te laten bekennen.

  Aflevering 21

  Grodd Lives

  Nadat generaal Eiling door de telepathische gorilla Grodd is gedwongen om een overval te plegen, gaan Flash en zijn team het riool in om het beest te stoppen.

  Aflevering 22

  Rogue Air

  Als Flash ontdekt dat Dr. Wells de deeltjesversneller weer heeft geactiveerd, vraagt hij Captain Cold om hulp bij het redden van de metamensen die erin vastzitten.

  Aflevering 23

  Fast Enough

  Dr. Wells heeft een verleidelijk voorstel voor Barry: een kans om terug te gaan in de tijd en zijn moeder te redden. Maar de gevolgen kunnen rampzalig zijn.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The Man Who Saved Central City

  Zes maanden na de singulariteit zijn de leden van Team Flash hun eigen weg gegaan. Barry is alleen achtergebleven in S.T.A.R. Labs en in zijn strijd tegen metamensen.

  Aflevering 2

  Flash of Two Worlds

  Jay Garrick, een speedster van Earth-2, waarschuwt het team voor een boosaardige speedster met de naam Zoom. Cisco heeft visioenen, waarvan er een naar Sand Demon leidt.

  Aflevering 3

  Family of Rogues

  Iris neemt risico's voor haar verhaal en Joe wordt gedwongen om haar een geheim te vertellen. Captain Cold is terug, maar deze keer heeft hij de hulp van de Flash nodig.

  Aflevering 4

  The Fury of Firestorm

  Dr. Stein heeft een stabiliserende kracht nodig om te voorkomen dat hij ontploft, en het team vindt twee potentiële matches. Patty en Barry sporen een man-haai op.

  Aflevering 5

  The Darkness and the Light

  Earth-2 brengt spanning aan het licht tussen Jay en dr. Wells. Dr. Light, de meest recente metamens die de Flash stalkt, lijkt op een vrouw uit Barry's verleden.

  Aflevering 6

  Enter Zoom

  Het team werft een bondgenoot voor het plan om Zoom gevangen te nemen. Cisco wil zijn nieuwe krachten gebruiken op Earth-2. Dr. Wells, Barry en Zoom gaan de strijd aan.

  Aflevering 7

  Gorilla Warfare

  Barry's zelfvertrouwen is beschadigd en dr. Wells van Earth-2 moet helpen om Caitlin te redden van Grodd, een superintelligente gorilla die boos en eenzaam is.

  Aflevering 8

  Legends of Today

  Vandal Savage vormt een nieuw gevaar voor Central City. Hij is gevaarlijk en machtig, maar geen metamens. Barry roept de hulp in van de Arrow.

  Aflevering 9

  Running to Stand Still

  Zoom biedt dr. Wells een deal die hij niet kan afslaan. De Trickster zorgt voor een kerstverrassing. Barry staat voor een moeilijke keuze. Iris vertelt Joe de waarheid.

  Aflevering 10

  Potential Energy

  Barry en Patty's speciale avondje uit wordt verstoord door een aanval van de Turtle. Jay onthult dat hij ziek is. Joe en Wally proberen vader en zoon te zijn.

  Aflevering 11

  The Reverse-Flash Returns

  De Reverse-Flash kidnapt dr. McGee in een poging om naar zijn eigen tijd terug te keren. Cisco vindt de sleutel naar zijn krachten. De tijdlijn wordt verstoord.

  Aflevering 12

  Fast Lane

  Barry's snelheid neemt af en hij weet niet waarom. Iris smeedt een plan om Wally te beschermen tegen dragracen, maar ze krijgen beiden te maken met de wraak van Teerput.

  Aflevering 13

  Welcome to Earth-2

  Het team heeft een gedurfd plan en gaat naar Earth-2 na de bressen te hebben gedicht. Barry stapt het leven van zijn dubbelganger binnen en raakt afgeleid van de missie.

  Aflevering 14

  Escape From Earth-2

  Geomancer richt chaos aan op Earth-1. Iris' redacteur trekt de heldhaftigheid van de Flash in twijfel. In Zooms hol geeft de man met het ijzeren masker een bericht door.

  Aflevering 15

  King Shark

  King Shark is op vrije voeten en vastbesloten de Flash te doden. Barry en Wally kunnen elkaar niet recht in de ogen kijken. Zooms ware identiteit komt aan het licht.

  Aflevering 16

  Trajectory

  Een nieuwe speedster, Trajectory genaamd, verschijnt ten tonele en blijkt sneller dan Barry. Ze breekt bij S.T.A.R. Labs in om koste wat het kost meer kracht te vergaren.

  Aflevering 17

  Flash Back

  Als Barry teruggaat in de tijd om erachter te komen hoe hij sneller kan worden, krijgt hij een les in hoe tijdreizen werkt en welk nieuw gevaar dit met zich meebrengt.

  Aflevering 18

  Versus Zoom

  Het team reconstrueert hoe Zoom is ontstaan en gebruikt deze informatie om een val te zetten. Maar als Wally gevaar loopt, wordt Barry gedwongen om een offer te brengen.

  Aflevering 19

  Back to Normal

  Een metamens met superkracht komt naar dr. Wells op zoek naar een geneesmiddel. Caitlin en Killer Frost ruilen van levensverhaal als ze gevangenzitten in Zooms hol.

  Aflevering 20

  Rupture

  Het team zet de wetenschap in om te verhullen dat Barry zijn krachten kwijt is. Zoom en Caitlin keren terug naar Earth-1. Barry staat voor een risicovol besluit.

  Aflevering 21

  The Runaway Dinosaur

  Barry reist door de snelheidskracht en ziet belangrijke momenten en mensen in zijn leven terug. Het opnieuw creëren van het ongeluk heeft onverwachte gevolgen.

  Aflevering 22

  Invincible

  Zoom en zijn nieuwe groep metamensen richten schade aan op Earth-1. Barry is onstuitbaar, maar Zoom wil bewijzen dat ze meer overeenkomsten hebben dan verschillen.

  Aflevering 23

  The Race of His Life

  Zoom daagt Barry uit tot een krachtmeting, maar het team vermoedt dat dit een val is en probeert Barry om te praten. Maar één speedster zal de laatste strijd overleven.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Flashpoint

  Barry heeft het verleden veranderd, maar zijn nieuwe leven loopt vast omdat hij zijn geheugen begint te verliezen. Central City krijgt een nieuwe speedster.

  Aflevering 2

  Paradox

  Barry leert enkele nare, harde feiten over het bijstellen van tijdlijnen. Clariss heeft nieuwe superkrachten en leidt het team naar een nog grotere vijand.

  Aflevering 3

  Magenta

  Frankie Kane is als pleegkind mishandeld en transformeert in een alter ego dat is gewapend met enorme magnetische krachten. Harry vraagt advies voor Jesse van Earth-1.

  Aflevering 4

  The New Rogues

  Twee gestoorde ex-partners van Leonard Snart ontsnappen uit een spiegelachtige dimensie en hebben het gemunt op Central City. Barry blijft Jesse trainen.

  Aflevering 5

  Monster

  Team Flash moet een enorm wezen verslaan dat met het grootste gemak verdwijnt en verschijnt. Caitlin hoopt antwoorden te vinden en gaat in het geheim naar haar moeder.

  Aflevering 6

  Shade

  Alchemy stuurt een schaduwachtige metamens om de Flash bezig te houden en probeert Wally voor zich te winnen door hem de superkrachten uit zijn dromen aan te bieden.

  Aflevering 7

  Killer Frost

  Barry zweert Savitar, die zichzelf heeft uitgeroepen tot snelheidsgod, te ontmaskeren. Joe probeert Wally te redden en Caitlin wordt overweldigd door haar kwade kant.

  Aflevering 8

  Invasion!

  Als een buitenaards wezen met ijzeren vuisten alle metamensen bedreigt, brengt Barry Supergirl, Team Arrow en de Legends bij elkaar voor een allesbeslissende strijd.

  Aflevering 9

  The Present

  Barry vraagt Jay Garrick van Earth-3 om hulp in de strijd tegen Savitar. De helden zien een kans nadat ze achter de identiteit van Alchemy zijn gekomen.

  Aflevering 10

  Borrowing Problems From the Future

  Door visioenen van de toekomst denkt Barry na over het werk van Wally als Kid Flash. H.R. opent het museum. Caitlin benadert Julian met een speciaal verzoek.

  Aflevering 11

  Dead or Alive

  Cisco staat voor een gevecht tot op de dood nadat hij een premiejager van Earth-19 heeft uitgedaagd. Iris overtuigt Wally haar te helpen een wapenhandelaar op te pakken.

  Aflevering 12

  Untouchable

  Team Flash heeft de handen vol: een metamens met een dodelijke aanraking begint collega's van de agenten die hem in Flashpoint hebben gearresteerd, uit te moorden.

  Aflevering 13

  Attack on Gorilla City

  Terwijl Wally en Jesse criminelen tegenhouden in Central City, probeert de rest van het team Harry te redden van Grodd in Gorilla City.

  Aflevering 14

  Attack on Central City

  Grodd en zijn legers willen een grote aanval op Central City uitvoeren. Barry begint ervan overtuigd te raken dat het doden van de gorilla misschien zijn enige optie is.

  Aflevering 15

  The Wrath of Savitar

  Wally raadpleegt het team nadat visioenen over Savitar gevaarlijk dicht bij de werkelijkheid komen. Door een onverwachte bezoeker raakt hij nog meer de kluts kwijt.

  Aflevering 16

  Into the Speed Force

  Een wanhopige Barry ontmoet gevallen vijanden en bondgenoten als hij met de snelheidskracht Wally heeft gered. Jesse besluit zelf de confrontatie met Savitar aan te gaan.

  Aflevering 17

  Duet

  Nadat Music Meister Barry en Kara in een coma heeft gebracht, ontdekken ze dat ze vastzitten in een droommusical en daarin moeten meespelen.

  Aflevering 18

  Abra Kadabra

  Gypsy achtervolgt een boef uit de 64ste eeuw die in Central City is aangekomen en Team Flash waardevolle informatie aanbiedt in ruil voor zijn vrijheid.

  Aflevering 19

  The Once and Future Flash

  Terwijl de meesten van het team in 2017 achterblijven om Killer Frost te zoeken, reist Barry naar de toekomst in de hoop achter de identiteit van Savitar te komen.

  Aflevering 20

  I Know Who You Are

  Barry, Cisco en H.R. moeten een steeds agressiever wordende Killer Frost tot bedaren brengen tijdens hun zoektocht naar de vrouw die Savitar moet tegenhouden.

  Aflevering 21

  Cause and Effect

  H.R. en Tracy haasten zich met het ontwerp van de snelheidskrachtval. Door de waarheid over de herkomst van Savitar proberen Cisco en Julian een riskante oplossing.

  Aflevering 22

  Infantino Street

  Terwijl Team Flash de enige energiebron zoekt die de bazooka kan opladen, gaat Barry naar 1892 om een onwaarschijnlijke bondgenoot te rekruteren die goed is in stelen.

  Aflevering 23

  Finish Line

  Als Savitar een wanhopig plan in gang zet om zichzelf door de tijd te verspreiden, realiseert Barry zich dat hij de meeste kans heeft bij een directe confrontatie.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  The Flash Reborn

  Als Barry in de snelheidskracht vast blijft zitten, stelt een machtige nieuwe schurk een dodelijk ultimatum en brengt Iris en haar vrienden daarmee in een lastig parket.

  Aflevering 2

  Mixed Signals

  Terwijl Barry probeert te wennen aan zijn door Cisco aangepaste pak, neemt hij het op tegen een gevaarlijke meta die macht over machines heeft.

  Aflevering 3

  Luck Be a Lady

  Als Barry en zijn teamgenoten worden overstelpt met tegenslag en problemen, beseffen ze dat er hier meer speelt dan gewoon pech hebben.

  Aflevering 4

  Elongated Journey into Night

  Cisco schrikt als hij Gypsy en haar vader Breacher op Earth-1 ziet. Ondertussen heeft Barry een aanvaring met een oude vijand: de sluwe Ralph Dibny.

  Aflevering 5

  Girl's Night Out

  Barry gaat met de jongens de stad in voor zijn vrijgezellenfeest, terwijl Iris met de meiden op stap gaat. De festiviteiten verlopen echter niet helemaal zoals gepland.

  Aflevering 6

  When Harry Met Harry...

  Ralph Dibny draagt Cisco's superpak en probeert uit hoe het is om Elastoman te zijn. Een schurk heeft het gemunt op verzamelaars van Indiaanse artefacten.

  Aflevering 7

  Therefore I Am

  Barry's twijfel over de identiteit en bedoelingen van DeVoe veroorzaakt tweedracht binnen het team. Iris bereidt zich voor op de grote bruiloft.

  Aflevering 8

  Crisis on Earth-X, Deel 3

  Barry werkt samen met Supergirl, Green Arrow en de Legends of Tomorrow om een verraderlijke invasie van Earth-X tegen te gaan.

  Aflevering 9

  Don't Run

  Als Barry achter een onbreekbare barrière gevangenzit en Caitlin door Amunet wordt gegijzeld, moet het onvoltallige team de moeilijke keus maken wie ze zullen redden.

  Aflevering 10

  The Trial of the Flash

  Barry is erin geluisd en wordt beschuldigd van een misdrijf dat hij niet heeft gepleegd. Hij moet beslissen of dit het moment is om zijn alter ego te onthullen.

  Aflevering 11

  The Elongated Knight Rises

  Als een sluwe vijand terugkeert naar Central City, moet Ralph laten zien hoe dapper hij is. Barry probeert ondanks de moeilijke omstandigheden positief te blijven.

  Aflevering 12

  Honey, I Shrunk Team Flash

  Sylbert Rundine kan alles verkleinen wat hij aanraakt. Hier komen Cisco en Ralph zelf achter terwijl ze vechten met deze metamens.

  Aflevering 13

  True Colors

  Wanneer Barry onheilspellend nieuws krijgt over de plannen van Amunet, moet hij een gevaarlijke keuze maken om zijn celgenoten te redden.

  Aflevering 14

  Subject 9

  Barry en het team ontmoeten een bijzondere bondgenoot met verbazingwekkend muzikaal talent. Ralph neemt intussen zijn eigen prioriteiten opnieuw onder de loep.

  Aflevering 15

  Enter Flashtime

  Barry vertraagt de tijd terwijl hij wanhopig zoekt naar een manier om te voorkomen dat een exploderende bom Central City vernietigt.

  Aflevering 16

  Run Iris, Run

  Na een confrontatie met een sinistere nieuwe vijand, verwerft Iris de snelheid van Barry en stapt ze in een nieuwe rol als held die Central City moet beschermen.

  Aflevering 17

  Null and Annoyed

  Op Netflix sinds 11 april 2018

  Barry's geduld wordt op de proef gesteld door Ralphs onverschilligheid bij de zoektocht naar de resterende bus-meta's. Cisco handelt Breachers verzoek om een gunst af.

  Aflevering 18

  Lose Yourself

  Op Netflix sinds 18 april 2018

  Team Flash bereidt zich voor op een confrontatie met de Denker. Ralph overweegt een riskante stap en Harry's gedrag verontrust Joe.

  Aflevering 19

  Fury Rogue

  Op Netflix sinds 25 april 2018

  Barry en Team Flash hebben hulp nodig om een explosieve meta veilig te verplaatsen. Ze doen hiervoor een beroep op Leo Snart, alias Citizen Cold.

  Aflevering 20

  Therefore She Is

  Op Netflix sinds 2 mei 2018

  Gypsy doet samen met Barry en Team Flash een wanhopige poging om de plannen van de Denker te verijdelen.

  Aflevering 21

  Harry and the Harrisons

  Op Netflix sinds 9 mei 2018

  Barry en Team Flash sluiten een onbezonnen akkoord met een weinig belovende partner. Na slecht nieuws te hebben ontvangen, vraagt Cisco raad aan Harry.

  Aflevering 22

  Think Fast

  Op Netflix sinds 16 mei 2018

  Met DeVoe's eindspel in zicht moet Barry de harde beslissing nemen om alleen te vechten of samen met zijn vrienden, waardoor hun leven mogelijk op het spel wordt gezet.

  Aflevering 23

  We Are the Flash

  Op Netflix sinds 23 mei 2018

  Barry doet een gewaagde poging om het bewustzijn van DeVoe binnen te dringen. Ondertussen biedt een verrassende partner Team Flash de broodnodige hulp.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Nora

  Op Netflix sinds 11 oktober 2018

  Team Flash pakt een kwaadaardige meta aan. Barry en Iris hebben moeite om hun gast uit een heel ander tijdperk te begrijpen.

  Aflevering 2

  Blocked

  Op Netflix sinds 18 oktober 2018

  Barry leert Nora de fijne kneepjes om speedster te worden. De leden van Team Flash ontdekken dat hun nieuwste vijand iets wil wat zij ook willen.

  Aflevering 3

  The Death of Vibe

  Op Netflix sinds 25 oktober 2018

  Terwijl Caitlin probeert om meer te weten te komen over haar mysterieuze verleden, steken de leden van Team Flash de koppen bij elkaar om de wrede Cicada tegen te houden.

  Aflevering 4

  News Flash

  Op Netflix sinds 1 november 2018

  Nora trekt de aandacht van een ambitieuze en gevaarlijke millennial die bewapend is met meta-tech. Ralph heeft wat aanmoediging nodig.

  Aflevering 5

  All Doll'd Up

  Op Netflix sinds 15 november 2018

  Een gevaarlijke en onrustbarende nieuwe meta krijgt Barry in het vizier. Iris ontdekt een verontrustend feit over de toekomst.

  Aflevering 6

  The Icicle Cometh

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Caitlin wil weer in contact komen met haar vader en slaat weinig acht op de zorgen van haar vrienden. Iris en Sherloque onderzoeken een aanwijzing over Cicada.

  Aflevering 7

  O Come, All Ye Thankful

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Team Flash bereidt zich voor op een heftige confrontatie met de machtige Weather Witch. Ondertussen probeert Nora de verdwijning van haar vader te verwerken.

  Aflevering 8

  What's Past Is Prologue

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Om Cicada tegen te houden, moeten Barry en zijn dochter terug in de tijd. Maar is Barry er wel klaar voor om zijn verleden met Nora te delen?

  Aflevering 9

  Elseworlds: Hour One

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Oliver Queen - oftewel Arrow - wordt wakker en merkt dat hij van lichaam is verwisseld met Barry Allen. Het zal niet makkelijk worden om Team Flash hiervan te overtuigen.

  Aflevering 10

  The Flash & The Furious

  Op Netflix sinds 17 januari 2019

  Terwijl Nora worstelt met een verontrustende ontdekking, neemt Team Flash het op tegen een lastig duo. Caitlin en Cisco bespreken een mogelijk medicijn voor metamensen.

  Aflevering 11

  Seeing Red

  Op Netflix sinds 24 januari 2019

  Nora's snelle genezing werkt niet meer, waardoor ze in groot gevaar verkeert. Barry krijgt een vreemde woedeaanval. Caitlin werkt aan een medicijn, maar wordt belemmerd.

  Aflevering 12

  Memorabilia

  Op Netflix sinds 31 januari 2019

  Nora wil voorkomen dat haar ouders achter haar geheimen komen en neemt een drastische en wellicht zelfs dodelijke stap. Ralph neemt Cisco mee voor een avondje uit.

  Aflevering 13

  Goldfaced

  Op Netflix sinds 7 februari 2019

  De integriteit van Barry en Ralph wordt op proef gesteld wanneer ze undercover gaan in de criminele onderwereld om Cicada proberen te pakken.

  Aflevering 14

  Cause and XS

  Op Netflix sinds 14 februari 2019

  Nora moet racen om haar moeder te behoeden voor een ernstig gevaar. Barry werkt aan de voltooiing van de metamens-remedie. Cisco trekt de stad in met Kamilla.

  Aflevering 15

  King Shark Vs Gorilla Grodd

  Op Netflix sinds 7 maart 2019

  Wanneer Gorilla Grodd een aanval op Central City uitvoert, moeten Barry en Team Flash samen met een onverwachte bondgenoot de strijd aangaan.

  Aflevering 16

  Failure is an Orphan

  Op Netflix sinds 14 maart 2019

  Barry en Team Flash zoeken een manier om Cicada te dwingen het medicijn voor metamensen in te nemen. Joe gaat weer aan het werk.

  Aflevering 17

  Time Bomb

  Op Netflix sinds 21 maart 2019

  Barry en Team Flash ontmoeten een vrouw die een groot geheim bewaart voor haar familie. Nora twijfelt of ze de waarheid moet vertellen over haar werk met Thawne.

  Aflevering 18

  Godspeed

  Op Netflix sinds 18 april 2019

  Barry en Iris zijn het niet eens over hoe om te gaan met het schokkende partnerschap van hun dochter. Team Flash zoekt in Nora's dagboek naar antwoorden.

  Aflevering 19

  Snow Pack

  Op Netflix sinds 25 april 2019

  Barry neemt alleen een grote familiebeslissing waardoor Iris ervoor kiest om solo te gaan. Caitlin en haar moeder moeten de handen ineenslaan tegen een kille vijand.

  Aflevering 20

  Gone Rogue

  Op Netflix sinds 2 mei 2019

  Terwijl een drietal schurken chaos veroorzaakt in Central City, probeert Barry te leren leven met het bedrog van zijn dochter.

  Aflevering 21

  The Girl With The Red Lightning

  Op Netflix sinds 9 mei 2019

  Als Barry en Team Flash horen dat Cicada II dreigt om een rampzalig virus te verspreiden, moeten ze zich voorbereiden op het ergste.

  Aflevering 22

  Legacy

  Op Netflix sinds 16 mei 2019

  Team Flash wil Cicada's dolk voor eens en altijd vernietigen. Cisco neemt Kamilla in vertrouwen en Nora kan zichzelf maar niet vergeven.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  Into The Void

  Op Netflix sinds 11 oktober 2019

  Barry heeft nog steeds verdriet en zoekt afleiding in een probleem met een zwart gat. Ondertussen zoekt Iris naar een excentrieke wetenschapper met mogelijke antwoorden.

  Aflevering 2

  A Flash of The Lightning

  Op Netflix sinds 17 oktober 2019

  Op verzoek van Iris reist Barry naar de toekomst voor een second opinion over zijn lotsbestemming. De rest van Team Flash probeert intussen een meta te helpen.

  Aflevering 3

  Dead Man Running

  Op Netflix sinds 24 oktober 2019

  Terwijl Barry zich in het geheim voorbereidt op een schijnbaar onvermijdelijk lot, volgen hij en Team Flash een metahuman die alles doet om donkere materie te verzamelen.

  Aflevering 4

  There Will Be Blood

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Nu de Crisis nadert, probeert Barry om Cisco voor te bereiden op het onvermijdelijke. Ook Ramsey Rosso zoekt een permanente genezing voor zijn ziekte.

  Aflevering 5

  Kiss Kiss Breach Breach

  Op Netflix sinds 8 november 2019

  Cisco test zijn leiderschapskwaliteiten terwijl Barry en Iris een minivakantie nemen. Ondertussen probeert Killer Frost om Ramsey Rosso op te sporen.

  Aflevering 6

  License To Elongate

  Op Netflix sinds 20 november 2019

  Barry blijft bij Ralph in de hoop dat hij kan leren een held te zijn in een wereld zonder Flash. Nash vraagt ​​Allegra om hulp bij een project op leven of dood.

  Aflevering 7

  The Last Temptation of Barry Allen: Deel 1

  Op Netflix sinds 27 november 2019

  Barry wordt op uitzonderlijke wijze op de proef gesteld als Ramsey Rosso hem met een schadelijk virus infecteert. Iris onderzoekt een duister plan.

  Aflevering 8

  The Last Temptation of Barry Allen: Deel 2

  Op Netflix sinds 5 december 2019

  Terwijl Iris en Cisco vechten om Barry onder de duivelse invloed van Ramsey vandaan te krijgen, strijdt de rest van Team Flash tegen Bloodworks leger in Central City.

  Aflevering 9

  Crisis on Infinite Earths: Hour Three

  Op Netflix sinds 12 december 2019

  Samen met onder meer Supergirl en Black Lightning zoeken Barry en Team Flash een manier om te voorkomen dat de antimateriegolf het multiversum verwoest.

  Aflevering 10

  Marathon

  Op Netflix sinds 6 februari 2020

  Iris volgt een belangrijke tip op en begint een onderzoek naar een misdadige organisatie. Barry probeert ondertussen het mysterie achter een masker op te lossen.

  Aflevering 11

  Love is a Battlefield

  Op Netflix sinds 13 februari 2020

  Het valentijnsdiner van Barry en Iris wordt bruut onderbroken door een vervelende aartsvijand. Ook Allegra krijgt ongevraagde hulp van Frost.

  Aflevering 12

  A Girl Named Sue

  Op Netflix sinds 20 februari 2020

  Maanden nadat zijn zoektocht op niets uitliep, krijgt Ralph eindelijk een aanwijzing over Sue Dearbon. Ondertussen speelt Iris met spiegels en heropent Barry een zaak.

  Aflevering 13

  Grodd Friended Me

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  Barry is gefrustreerd en overweldigd door alle veranderingen die de Crisis heeft veroorzaakt en voert een experiment uit met verrassende gevolgen.

  Aflevering 14

  Death of the Speed Force

  Op Netflix sinds 12 maart 2020

  Kid Flash geeft Barry een ernstige waarschuwing over de snelheidskracht. Daarnaast keert Cisco terug om te helpen in de strijd tegen een gevaarlijke meta.

  Aflevering 15

  The Exorcism of Nash Wells

  Op Netflix sinds 19 maart 2020

  Eva schakelt de dubbelgangers van Iris en Kamilla in voor een missie. Team Flash onderzoekt Nash. Barry moet het opnemen tegen een gevaarlijke nieuwe vijand.

  Aflevering 16

  So Long and Goodnight

  Op Netflix sinds 23 april 2020

  Joe loopt groot gevaar, maar weigert voorzichtig te doen. Het lukt Barry niet op snelheid te blijven. Iris deelt een geheim met Eva.

  Aflevering 17

  Liberation

  Op Netflix sinds 30 april 2020

  Barry maakt zich zorgen over de veranderende persoonlijkheid van zijn vrouw en zoekt een verklaring. Ook bereidt Eva zich voor om een nieuwe wereld binnen te stappen.

  Aflevering 18

  Pay the Piper

  Op Netflix sinds 7 mei 2020

  De terugkeer van Godspeed zet Barry ertoe aan om de hulp van Hartley Rathaway in te schakelen, want Team Flash dreigt uit elkaar te vallen door spanningen en twijfels.

  Aflevering 19

  Success is Assured

  Op Netflix sinds 14 mei 2020

  Seizoen 7

  Aflevering 1

  All's Wells That Ends Wells

  Op Netflix sinds 5 maart 2021

  Barry's snelheid daalt gevaarlijk laag waardoor Team Flash op zoek moet naar een oplossing die een vreselijk offer kan vergen.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Op Netflix sinds 5 maart 2021

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Op Netflix sinds 5 maart 2021

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Op Netflix sinds 5 maart 2021

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Op Netflix sinds 5 maart 2021

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Op Netflix sinds 2 april 2021

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Op Netflix sinds 2 april 2021

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.