The Deep

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De Nektons zijn een familie van diepzeeonderzoekers die de verborgen geheimen van de zee blootleggen, zoals gezonken steden, zeewezens en piraten.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Hier zijn de draken

  Als Ant een eeuwenoude kaart vindt die een ongelooflijk mysterie kan onthullen, komt zijn familie oog in oog te staan met een monsterlijke draak.

  Aflevering 2

  De donkere orka

  De Nektons hebben hun handen vol als het gevaar van twee kanten komt: van de piraten van de Dark Orca maar ook van een onderzeese vulkaan die op uitbarsten staat.

  Aflevering 3

  A.I.M.Y

  De Nektons willen een kajakker gaan redden maar hun onderzeeër is dankzij artificiële intelligentie zelf zo slim dat hij hen dat verhindert. Fout plan dus.

  Aflevering 4

  Dieper dan diep

  Will en Ant zijn op weg naar het diepste punt van de oceaan om een mysterieus voorwerp te gaan terughalen, maar het blijkt een list.

  Aflevering 5

  Het mysterie van de Duivelszee

  Als er spullen gestolen worden op een Japans eiland die spoorloos in zee verdwijnen, verdenkt Ant buitenaardse wezens. Tot de familie het echte gevaar ontdekt.

  Aflevering 6

  Eenzame Jim

  Wie heeft de meest zeldzame schildpad op aarde gestolen? De Nektons gaan op zoek. Of is die diefstal enkel bedoeld om hen in de val te lokken en te vangen?

  Aflevering 7

  Gevangen

  Kapitein Hammerhead neemt de Nektons gevangen. Maar dan begint zijn onderzeeër te zinken en zijn gevangenen blijken de enigen die hem kunnen redden!

  Aflevering 8

  Het fossiel

  De Nektons gaan op onderzoek in een ondergronds grottencomplex, en Ant sluit vriendschap met een babykrokodil. Alleen vindt mama krokodil dat niet zo'n goed idee.

  Aflevering 9

  De proef

  Tijdens hun zoektocht naar een stukje van de mysterieuze Ephemychron krijgen de Nektons af te rekenen met draaikolken, onmetelijke duisternis en reuzenkwallen!

  Aflevering 10

  De kolossale inktvis

  Ant en Fontaine jagen op een zeldzame reuzeninktvis maar die is slimmer dan iedereen denkt en vindt trouwens dat de Nektons er best als een lekker maaltje uitzien!

  Aflevering 11

  Monsterjager

  De wereldberoemde monsterjager Devil Daniels heeft zijn zinnen gezet op het vangen van een zeedier dat volgens hem gevaarlijk is, maar niet volgens de Nektons.

  Aflevering 12

  De spookonderzeeër

  Ant denkt dat er heel diep in de oceaan een spookonderzeeër rondvaart, maar als hij en Fontaine de waarheid ontdekken, blijkt die nog veel verbazingwekkender.

  Aflevering 13

  Tunnel

  De Nektons hebben een mysterieuze tunnel ontdekt achter een onderzeese waterval maar die laat zich door sterke stromingen niet zomaar ontdekken en zit vol vreemde wezens.

  Aflevering 14

  De diepte staart terug

  Er gebeuren rare dingen als de Nektons op onderzoek gaan aan een enorme afgrond in het midden van de zeebodem. Ze geraken zelfs niet meer terug!

  Aflevering 15

  De schat van de eilandbewoners

  Dolos verkoopt twee identieke schatkaarten: een aan de Nektons, en een aan de piraten. Wie zal het eerst de schat vinden?

  Aflevering 16

  De junior-Nektons

  Ant en Fontaine krijgen vier leden van de Junior Nekton fanclub op bezoek in de Aronnax. Ze beseffen voor het eerst hoe uitputtend het is om voor kinderen te zorgen.

  Aflevering 17

  De gezonken galerij

  De politie beschuldigt Ant van diefstal en hij moet in de Aronnax blijven. Maar Fontaine en hij ontsnappen om zijn onschuld te proberen bewijzen.

  Aflevering 18

  De reuzenschelpen

  De Nektons en de piraten vechten om een gigantische parel maar de reuzenschelp geeft haar schat niet zomaar prijs. Fontaine en Smiling Finn komen zelfs vast te zitten.

  Aflevering 19

  Loki's Kasteel

  Als de Nektons naar Loki's kasteel gaan om Vikingschatten te zoeken, nemen Kapitein Hammerhead en zijn piraten het commando van de Aronnax over.

  Aflevering 20

  Het sirenenlied

  Devil Daniels is ervan overtuigd dat hij een echte zeemeermin achterna zit, maar de Nektons denken dat het eerder een zeldzame, zingende walvis is.

  Aflevering 21

  Pechvis

  Volgens Fontaine is een enkele vis de grote schuldige voor het verwoesten van Dolos' boot, het laten zinken van de Aronnax en het bijna vernielen van de Rover.

  Aflevering 22

  Een vreemde migratie

  Als een prehistorische reuzenwalvis de Rover inslikt, moeten Will en Fontaine zich vastklampen aan de kieuwen. Maar dat kunnen ze niet lang volhouden.

  Aflevering 23

  Bloep

  De Nektons hebben een nieuwe levensvorm ontdekt. Maar net als Ant bijna weet wat het is, dreigt een onderzeese mijnbouwmachine het te verwoesten.

  Aflevering 24

  De Proteus-factor

  Proteus, de leider van de mysterieuze Guardians, vangt de Aronnax in een magnetisch veld en kidnapt Ant omdat hij gelooft dat die hem naar Lemuria kan leiden.

  Aflevering 25

  De schemerzone

  Alle vissen worden gehypnotiseerd door een vreemde, lichtgevende vis. Ook Kaiko en Will raken betoverd. Ant en Fontaine moeten hen redden.

  Aflevering 26

  Tartaruga

  Als de Nektons een drijvend eiland verkennen, vinden ze in een grot het ontbrekende deel van de Ephemychron. Maar dan begint het eiland te bewegen! Wat is er aan de hand?

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Van de sterren

  De Nektons willen voorkomen dat de brandstof van een neergestorte satelliet het zeeleven aantast, maar stuiten op Alpheus Benthos, een vijand die Ant lijkt te kennen.

  Aflevering 2

  Een afwijking in de Baltische zee

  Ant is er zeker van dat de anomalie in de Baltische Zee een eeuwenoude ufo is, maar bij aankomst stuiten de Nektons op iets dat veel herkenbaarder en gevaarlijker is.

  Aflevering 3

  Zeemeerminnen

  Terwijl Ant naar de ontvoerde professor Fictie en Fontaine zoekt, weet hij zeker dat hij een zeemeermin ziet. Maar dan komt hij ook in een lastige situatie terecht.

  Aflevering 4

  Verraderlijke wateren

  De Aronnax zit vast in de Bermudadriehoek, waar alles ondersteboven is. Alleen Jeffrey, de vis van Ant, kan hen redden, maar niet als het aan Alpheus ligt.

  Aflevering 5

  Kenji’s monster

  Een reusachtig monster dat op de zeebodem leeft, valt de Aronnax aan. Een vriend van de Nektons, Kenji, zou er wel eens meer van kunnen weten dan ze dachten.

  Aflevering 6

  Finn komt aan boord

  De Nektons ontfermen zich over Finn, de zoon van de piraat Hamerhaai. Finn wil voorkomen dat zijn vader een schat steelt, maar er blijkt een piratenvloek op te rusten.

  Aflevering 7

  Pas op voor de schildwachten

  Als Kaiko een noodsignaal uitstuurt, schieten Will, Fontaine en Ant haar te hulp. Ze vinden een ondergrondse tempel die lijkt te worden aangevallen.

  Aflevering 8

  Verborgen geheimen

  Door een confrontatie met hun aartsvijand Alpheus lopen de Nektons het risico dat ze Lemuria nooit zullen vinden, maar daar wil Ant niets van horen.

  Aflevering 9

  Het doolhof

  Als de Nektons onder water in een verraderlijk doolhof verstrikt raken, denkt Will dat het deel uitmaakt van een oude mythe, en wijzen dolfijnen Ant de weg.

  Aflevering 10

  De witte walvis

  Als de Nektons een witte walvis tegenkomen, denkt Ant dat het Moby Dick is, en wil monsterjager Duivel Daniels het beroemde zoogdier vangen.

  Aflevering 11

  Vermist

  De Nektons vinden het verlaten piratenschip van Hamerhaai en ontdekken een griezelige verschijning. Samen met de familie van Hamerhaai proberen ze zijn schip te redden.

  Aflevering 12

  Donder en bliksem

  De Aronnax gaat naar Catatumbo om onderzoek te doen naar een eeuwigdurend onweer dat gevaarlijke proporties begint aan te nemen, door toedoen van een enorme sidderrog.

  Aflevering 13

  De poorten

  Alpheus heeft eindelijk de poorten van Lemuria gevonden en de Nektons moeten hem stoppen voordat er krachten vrijkomen die zelfs hij niet kan bedwingen.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Treasure

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 2

  Offline

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 3

  Friends in Deep Places

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 4

  Just Eaten

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 5

  Family Ties

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 6

  The Circle Game

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 7

  The Unicorn

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 8

  Purple Tide

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 9

  The Race

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 10

  Kidnapped

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 11

  More Thunder and Lightning

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 12

  Lemuria

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Aflevering 13

  The Sceptre

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.