The Circle Brasil

  Sinds 11 maart 2020 te zien op Netflix

  Ben je jezelf of speel je een rol? In deze leuke realitystrijd doen onlinespelers hun best te flirten, elkaar te leren kennen en te foppen voor een prijs van R$ 300.000.

  Bekijk op Netflix
  Cast:

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Welkom bij The Circle

  Op Netflix sinds 11 maart 2020

  De spelers arriveren, maar zien elkaar niet. Ze mogen alleen elkaars profielfoto's zien en chatten. Wie is er na het stemmen de meest en de minst populaire deelnemer?

  Aflevering 2

  Huisfeest

  Op Netflix sinds 11 maart 2020

  De eerste deelnemer verlaat The Circle. De spelers beseffen dat ze deze persoon compleet verkeerd hebben ingeschat. Het nieuwe gezicht belooft twee keer zoveel plezier.

  Aflevering 3

  Volg de dans

  Op Netflix sinds 11 maart 2020

  Wordt het de lambada, capoeira of de samba? Met een afgeschermd gezicht danst de nieuwe deelnemer deze en nog een paar andere dansen terwijl de anderen mogen raden.

  Aflevering 4

  Opiniepeiling

  Op Netflix sinds 11 maart 2020

  De spelers zijn bang om belazerd te worden, zijn nog meer op hun hoede en gaan nog meedogenlozer te werk. Dan komt er een nieuwe speler bij.

  Aflevering 5

  Giftige appel

  Op Netflix sinds 18 maart 2020

  Deelnemers sluiten bondgenootschappen en proberen strategieën te bepalen, maar chaos overheerst als The Circle de eliminatieregels verandert. Wie helpt wie nu?

  Aflevering 6

  De Blauwe Kamer

  Op Netflix sinds 18 maart 2020

  De influencers moeten onderhandelen en zetten elkaar onder druk om te bepalen wie ze gaan blokkeren. Het is de moeilijkste beslissing tot nu toe met grote gevolgen.

  Aflevering 7

  The Circle-bokaal

  Op Netflix sinds 18 maart 2020

  Twee teams, geleid door de nieuwste spelers, strijden in een kennisquiz om een pizza-avond. Eén deelnemer wordt uitgeroepen tot zwakke schakel.

  Aflevering 8

  Geschilderde waarheid

  Op Netflix sinds 18 maart 2020

  Elke speler schildert anoniem een andere deelnemer en de resultaten zijn veelzeggend. Iedereen probeert aanwijzingen van de schilderijen af te lezen.

  Aflevering 9

  Zwembadfeest

  Op Netflix sinds 25 maart 2020

  Er is een nieuwe speler in het huis en zijn speciale ontbijtcadeau zorgt voor opschudding. Later posten de deelnemers hun meest sexy zwemkledingfoto's.

  Aflevering 10

  Dodelijk bezoek

  Op Netflix sinds 25 maart 2020

  The Circle verandert de regels weer. Deze keer worden de spelers in de eliminatieronde gedwongen om een van hun kaarten te laten zien. Wordt duidelijk wie er bluft?

  Aflevering 11

  Eerlijke vragen

  Op Netflix sinds 25 maart 2020

  Wie vormt de grootste bedreiging voor wie? De spelers worden gepusht om hun meest gevreesde tegenstanders bekend te maken. Maar vertellen ze allemaal de waarheid?

  Aflevering 12

  De ontmoeting

  Op Netflix sinds 25 maart 2020

  Nadat de deelnemers elkaar eindelijk in het echt hebben ontmoet, wordt tijdens de reünieshow de winnaar bekendgemaakt. Hoogte- en dieptepunten worden teruggekeken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.