The Americans

  Op 31 juli 2019 verwijderd van Netflix

  Dit Koude Oorlog-drama volgt twee getrouwde Russische sleeper-agents die tijdens Ronald Reagans presidentschap vlakbij Washington D.C. wonen.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Dit drama verkent het complexe huwelijk van twee KGB-spionnen die zich voordoen als Amerikanen in Washington, kort nadat Ronald Reagan tot president werd verkozen.

  Aflevering 2

  The Clock

  Als Philip en Elizabeth een afluisterapparaat moeten planten in Weinbergers kantoor, worden ze bijna ontmaskerd als Weinbergers schoonmaakster weigert mee te werken.

  Aflevering 3

  Gregory

  Philip en Elizabeth ontdekken dat hun vermoorde collega Robert een vrouw had die ze nooit hebben gekend en ze proberen informatie van haar te ontfutselen.

  Aflevering 4

  In Control

  Als een moordenaar probeert President Reagan te vermoorden, worstelen Philip en Elizabeth met de nasleep binnen de KGB.

  Aflevering 5

  COMINT

  Een belangrijke agent stort in en dreigt een waardevol netwerk van KGB-informanten ten val te brengen.

  Aflevering 6

  Trust Me

  Een zoektocht naar een spion binnen de KGB zorgt voor wantrouwen tussen bondgenoten onderling en vergruist het vertrouwen binnen het huwelijk van Jennings.

  Aflevering 7

  Duty and Honor

  Philip en Elizabeths huwelijk wordt op de proef gesteld als Philip wordt herenigd met zijn oude vlam tijdens een missie aangaande een Poolse pro-democratische leider.

  Aflevering 8

  Mutually Assured Destruction

  Philip en Elizabeth moeten een moordenaar tegenhouden die belangrijke Amerikaanse wetenschappers wil uitschakelen, terwijl Stan en de FBI op dezelfde man jagen.

  Aflevering 9

  Safe House

  Philip en Elizabeth worden op de proef gesteld wanneer een routine missie misgaat. Stan en de FBI worden tot het uiterste gedreven als een teamlid verdwijnt.

  Aflevering 10

  Only You

  Stan volgt een aanwijzing die hem op het spoor brengt van één van Gregory's teamleden, waardoor de kloof tussen hem en Elizabeth verdwijnt.

  Aflevering 11

  Covert War

  Gebeurtenissen in Moskou raken een persoonlijke snaar voor Elizabeth waardoor ze op een gevaarlijke missie gaat maar deze niet kan voltooien zonder Philips hulp.

  The Oath

  Een van Elizabeths agenten biedt belangrijke informatie te koop aan, maar zij en Philip nemen steeds grotere risico's voor iets wat een hinderlaag zou kunnen zijn.

  Aflevering 13

  The Colonel

  Als Philip en Elizabeth een vergadering moeten bijwonen die wel eens een hinderlaag zou kunnen zijn, ontdekken ze onverwachte waarheden over hun relatie.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Comrades

  Elizabeth herstelt van een verwonding en gaat meteen weer aan de slag maar dat loopt zo uit de hand dat hun hele netwerk in gevaar gebracht wordt.

  Aflevering 2

  Cardinal

  Als Philip onderzoekt wat er misging tijdens de laatste missie, ontvangt Elizabeth een mysterieuze noodoproep.

  Aflevering 3

  The Walk In

  Philip twijfelt of Elizabeth klaar is voor actie; Stan krijgt een complimentje voor de KGB-agent en Paige neemt de familie van haar moeder onder de loep.

  Aflevering 4

  A Little Night Music

  De terugkeer van een oude vriend compliceert het leven van Philip en Elizabeth; de Sovjets hebben problemen en Martha dreigt Philip te ontmaskeren.

  Aflevering 5

  The Deal

  Terwijl Philip een en ander opruimt na hun laatste missie, probeert Elizabeth het goed te maken met Martha.

  Aflevering 6

  Behind the Red Door

  De missie van Philip en Elizabeth draait om een gevaarlijke marineofficier; Elizabeth dringt door tot Capitol Hill en Stan overweegt of hij Nina moet beschermen.

  Aflevering 7

  Arpanet

  Philip gebruikt Duluth zodat de KGB de Amerikaanse regering kan afluisteren. De FBI intimideert Nina met een mogelijke leugendetectortest.

  Aflevering 8

  New Car

  Philip en Elizabeth hebben beiden moeite met hun missie; Stan wil toegang tot een programma van het leger dat hem een voorsprong zou kunnen geven op Oleg.

  Aflevering 9

  Martial Eagle

  De missie van Philip en Elizabeth mislukt en dat heeft een verschillend effect op hen beiden. Stan begraaft zich in z'n werk naarmate z'n privéleven bergafwaarts gaat.

  Aflevering 10

  Yousaf

  Philip vraagt Annelise om hulp op het moment dat een oude vijand terugkeert met een wraakactie. Dankzij Stan wordt de FBI op het spoor van de illegalen gezet.

  Aflevering 11

  Stealth

  Elizabeth doet een schokkende ontdekking wat betreft Kate; Philip achtervolgt een contact en Stan zit nog steeds op de hielen van de illegalen.

  Aflevering 12

  Operation Chronicle

  Elizabeth haast zich om Jared te exfiltreren terwijl Philip Fred voorbereidt op een cruciale missie. Stan wordt door Arkady voor een onmogelijke keuze gezet.

  Aflevering 13

  Echo

  Niemand is veilig als Philip en Elizabeth hun kinderen evacueren terwijl ze hun missie proberen af te maken. Stan heeft de toekomst van Nina in handen.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  EST Men

  Als Elizabeth cruciale informatie verliest, werft Philip Annelise voor een missie die een vreemde wending maakt. Een oude vriend brengt spanning in huis voor de Jennings.

  Aflevering 2

  Baggage

  Philip en Elizabeth maken schoon schip na een mislukte opdracht, terwijl Stan een Sovjetoverloper verwelkomt in Amerika. Nina past zich aan haar nieuwe leven aan.

  Aflevering 3

  Open House

  Gevaar dreigt wanneer Elizabeth en Philip de Afghaanse groep van de CIA naderen. Martha probeert Clark over te halen om een grote verandering in zijn leven aan te brengen.

  Aflevering 4

  Dimebag

  Philip staat voor een moreel dilemma wanneer hij een jonge aanwinst moet rekruteren, Stan volgt zijn onrustbarende vermoeden en Paige doet een verrassende verjaardagwens.

  Aflevering 5

  Salang Pass

  Terwijl Philip de vele vrouwen in zijn leven tevreden houdt, tast Elizabeth door om een missie te redden en vraagt Stan een onwaarschijnlijke bondgenoot om hulp.

  Aflevering 6

  Born Again

  Na Paiges belangrijke moment in de kerk besluit Elizabeth dat het tijd is haar plan in werking te stellen. Nieuws van het thuisfront maakt Philips missie nog dringender.

  Aflevering 7

  Walter Taffet

  Met de Zuid-Afrikaanse tussenpersoon in het vizier, confronteert Philip Elizabeth met haar uitstapje met Paige. Martha ontdekt iets op haar werk en raakt van slag.

  Aflevering 8

  Divestment

  Martha en Clarks huwelijk komt onder ongeëvenaarde druk te staan, Elizabeth doet Gabriel een moeilijk verzoek en Nina neemt een nieuwe opdracht aan.

  Aflevering 9

  Do Mail Robots Dream of Electric Sheep?

  Philip en Elizabeth volgen een tip van Martha en proberen elkaar te overtreffen, wat onvoorziene gevolgen heeft. Stan en Oleg bedenken een plan om Nina vrij te krijgen.

  Aflevering 10

  Stingers

  Elizabeth en Philip treffen voorbereidingen voor het bezoek van de moedjahedien. Intussen worden Henry en Stan dikke vrienden en vraagt Paige haar ouders om de waarheid.

  Aflevering 11

  One Day in the Life of Anton Baklanov

  Een zenuwachtige Martha wordt nader ondervraagd, Nina en Anton vinden elkaar en Elizabeth moet ondanks een problematisch thuisfront meerdere missies uitvoeren.

  Aflevering 12

  I Am Abassin Zadran

  Terwijl Philip en Elizabeth een gevreesde moedjahedien-commandant bewerken, zet een onverwachte gast Martha op scherp en wordt Paige opstandig.

  Aflevering 13

  March 8, 1983

  Elizabeth en Paige belanden op hun trip in een gevaarlijke omgeving. Philip gaat op een moeilijke missie en Stans plan om Nina te redden heeft onvoorziene gevolgen.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Glanders

  Martha ontdekt welke vreselijke prijs is betaald om haar tegen verdenking te beschermen. Philip en Elizabeth krijgen een zenuwslopende nieuwe missie met biowapens.

  Aflevering 2

  Pastor Tim

  Elizabeth ontdekt dat Paige met pastor Tim heeft gebeld. Nina neemt een risico door haar man een gunst te vragen. Er gaat wat mis met de uitwisseling van medicijnflesjes.

  Aflevering 3

  Experimental Prototype City of Tomorrow

  Paige is onthutst door verraad. Het Centrum beslist over het lot van pastor Tim. Als er zich een noodgeval voordoet, moeten Elizabeth en Philip direct William zoeken.

  Aflevering 4

  Chloramphenicol

  Elizabeth krijgt verontrustende symptomen. Martha probeert overtuigend over te komen bij agent Aderholt. Nina krijgt te maken met de consequenties van haar goede daad.

  Aflevering 5

  Clark's Place

  Philip en Elizabeth brengen een speciaal bezoek aan pastor Tim en zijn vrouw. Philip hoort dat Martha wordt achtervolgd en maakt zich zorgen.

  Aflevering 6

  The Rat

  In een schuilhuis dreigt Martha's groeiende paniek de dekmantel van het Centrum te onthullen. Stan en Aderholt volgen een tip in hun onderzoek naar Martha.

  Aflevering 7

  Travel Agents

  Het Centrum probeert de weggelopen Martha zo snel mogelijk te pakken te krijgen of permanent het zwijgen op te leggen voordat de FBI haar verblijfplaats ontdekt.

  Aflevering 8

  The Magic of David Copperfield V: The Statue of Liberty Disappears

  Philip wordt gepijnigd door Martha's vertrek. Elizabeth moet zich tegen een contactpersoon keren. Gabriel merkt dat zijn agenten aan het eind van hun Latijn zijn.

  Aflevering 9

  The Day After

  William praat met Philip over een moreel dilemma. Elizabeth gaat met tegenzin verder met de Young-hee-operatie. De familie Jennings is van slag door een tv-film.

  Aflevering 10

  Munchkins

  De vrouw van pastor Tim gaat de confrontatie aan met Philip en Elizabeth nadat hij in Afrika is verdwenen. Een net gepensioneerde Gaad krijgt onverwacht bezoek.

  Aflevering 11

  Dinner for Seven

  Elizabeth dwingt zichzelf de laatste fase van haar missie met de familie van Young-hee af te ronden. Paige ziet de KGB-training van haar moeder in praktijk.

  Aflevering 12

  A Roy Rogers in Franconia

  William bereikt zijn grens. Aderholt ontdekt een afluisterapparaat. Oleg geeft Stan info over een KGB-missie. Paige doet haar voordeel met haar relatie met Stans zoon.

  Aflevering 13

  Persona Non Grata

  William gaat naar Philip voor zijn laatste drop, maar heeft niet door dat hij door de FBI wordt gevolgd. Philips zoon Mischa gaat op een persoonlijke missie.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Amber Waves

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Philip en Elizabeth krijgen voor hun laatste missie een nieuwe 'zoon'. Terug in Moskou begint Oleg aan zijn nieuwe klus. Mischa weet heimelijk de USSR te verlaten.

  Aflevering 2

  Pests

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Stan komt erachter dat de CIA plannen heeft voor Oleg. Elizabeth volgt Morozov naar een lab in een broeikas in Illinois om te zien of hij werkt aan een biologisch wapen.

  Aflevering 3

  The Midges

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Mischa moet in Joegoslavië besluiten of hij een voor hem onbekende contactpersoon vertrouwt. Elizabeth en Philip gaan naar een lab waar tarwe-eters gekweekt worden.

  Aflevering 4

  What's the Matter with Kansas?

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Philip en Elizabeth moeten twee bronnen verleiden. Stan maakt een gedurfde zet om de CIA bij Oleg weg te houden. Oleg ontdekt een geheim over zijn moeders verleden.

  Aflevering 5

  Lotus 1-2-3

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Elizabeth komt achter een interessante ontwikkeling met Evgheniya. Ook ontdekt ze wat Bens missie is bij AgriCorp. Mischa organiseert een ontmoeting in de VS.

  Aflevering 6

  Crossbreed

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Gabriel doet een schokkende mededeling aan Philip en Elizabeth. Op basis van flashbacks uit zijn kindertijd besluit Philip meer te weten te komen over zijn vader.

  Aflevering 7

  The Committee on Human Rights

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Elizabeth en Philip volgen Ben naar Mississippi om een tarwemonster te stelen. Stan kampt met consequenties op het werk. Paige maakt een lastige verandering in haar leven.

  Aflevering 8

  Immersion

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Oleg krijgt onverwacht bezoek bij zijn ouderlijk huis. Evgheniya heeft een geheim en wordt betrapt. Stan en agent Aderholt sluiten een akkoord met Sofia.

  Aflevering 9

  IHOP

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Philip hoort een verontrustend gesprek over de laatste band van Kimmy's vader. In Moskou gaat Gabriel op bezoek bij Martha. Tuan begint zich verdacht te gedragen.

  Aflevering 10

  Darkroom

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Paige is overstuur door opmerkingen in dominee Tims dagboek. Sofia brengt verslag uit bij Stan en Aderholt over een veelbelovende ontwikkeling. Philip verrast Elizabeth.

  Aflevering 11

  Dyatkovo

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Philip en Elizabeth overwegen een grote verandering op basis van een update van het Centrum over het Lassa-virus en een nieuwe opdracht die moeilijk te rechtvaardigen is.

  Aflevering 12

  The World Council of Churches

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Wanneer Morozov weigert terug te gaan naar de USSR, zet Tuan halsoverkop een gevaarlijk plan in werking om Morozov van gedachten te doen veranderen.

  Aflevering 13

  The Soviet Division

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Elizabeth geeft Tuan openhartig advies. Martha krijgt de kans gelukkig te zijn. Kimmy's vader doet nog een schokkende mededeling in zijn laatste band.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.