The 100

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilot

  100 jonge bannelingen van een uitstervend ruimtestation worden 97 jaar na een nucleaire apocalyps naar de aarde gestuurd om te testen of de planeet weer bewoonbaar is.

  Aflevering 2

  Earth Skills

  Nu Clarke, Bellamy, Octavia, Finn en Monty weten dat Jasper mogelijk nog in leven is, gaan ze op weg om hun vriend te zoeken.

  Aflevering 3

  Earth Kills

  De zoektocht naar een medicijn om Jasper van de dood te redden wordt bemoeilijkt door een snel bewegende giftige mist. Clarke hoort de ware reden van haar vaders verraad.

  Aflevering 4

  Murphy's Law

  Na een schokkend sterfgeval groeien Clarke en Finn naar elkaar toe. Bellamy moet ervoor zorgen dat de groep niet uit elkaar valt en Abby neemt een groot risico.

  Aflevering 5

  Twilight's Last Gleaming

  Nu Abby en Jaha het plan van Kane ontdekt hebben om de populatie van de Ark in te perken, realiseren ze zich dat er van de 100 nog mensen in leven moeten zijn.

  Aflevering 6

  His Sister's Keeper

  Bellamy en zijn team komen terecht op het territorium van de Gronders tijdens hun zoektocht naar Octavia. Raven merkt de diepe band tussen Finn en Clarke op.

  Aflevering 7

  Contents Under Pressure

  Abby helpt Clarke een gevaarlijke procedure uit te voeren terwijl Diana Sydney haar plaats als kanselier inneemt. Kane wordt gekweld door zijn recente beslissing.

  Aflevering 8

  Day Trip

  Sommigen van de 100 verliezen alle realiteitszin na het eten van noten. Een van hen krijgt de opdracht te gaan moorden en het verraad van Diana Sydney komt aan het licht.

  Aflevering 9

  Unity Day

  Clarke en Finn voeren vredesonderhandelingen met de Gronders terwijl anderen zich opmaken voor de strijd. De viering van de Dag van de Eenheid eindigt in een tragedie.

  Aflevering 10

  I Am Become Death

  John Murphy keert terug en zegt gevangen te zijn gehouden door de Gronders. Clarke en Bellamy verschillen van mening over hoe ze moeten omgaan met zijn terugkeer.

  Aflevering 11

  The Calm

  Clarke en Finn leiden een zoektocht naar voedsel. Raven doet Bellamy een onweerstaanbaar aanbod. Kane riskeert zijn leven en wordt herenigd met Jaha en Abby.

  Aflevering 12

  We Are Grounders - Deel 1

  Clarke en Finn krijgen te maken met een nieuwe vijand. Bellamy ontpopt zich als held om Jasper te redden, terwijl de mensen op de Ark tegenover het onvermijdelijke staan.

  Aflevering 13

  We Are Grounders - Deel 2

  Nu het conflict uit de hand loopt, smeekt Clarke Bellamy te doen wat juist is. Octavia neemt een moeilijke beslissing. Raven en Jasper vechten tegen de tijd.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The 48

  In de witte kamer probeert Clarke erachter te komen waar ze is. De overlevenden van de Ark krijgen te maken met morele en fysieke dilemma’s. Een oude vijand keert terug.

  Aflevering 2

  Inclement Weather

  Clarke is achterdochtig en eist antwoorden van president Dante Wallace. Kane ondervraagt een van de 100 en Abby voert een noodoperatie uit.

  Aflevering 3

  Reapercussions

  Clarke werkt samen met een onwaarschijnlijke bondgenoot na een vreselijke ontdekking over de medische afdeling van Mount Weather. Abby biecht een misdaad op.

  Aflevering 4

  Many Happy Returns

  Clarke neemt na verraden te zijn de zaken in eigen hand. Bellamy, Finn en Murphy spannen zich in om een onbekende te redden. De spanning stijgt tussen Raven en Wick.

  Aflevering 5

  Human Trials

  Kane leidt een missie om vrede te sluiten met de Gronders. Jasper neemt deel aan een riskant experiment. President Dante Wallace geeft een waarschuwing af.

  Aflevering 6

  Fog of War

  Raven ontdekt dat Mount Weather voor communicatiestoringen zorgt. Clarke en Finn maken ruzie. President Wallace wordt omringd door verraders.

  Aflevering 7

  Long into an Abyss

  Abby bereidt een wanhoopspoging voor om een aanval van de Gronders op haar mensen te voorkomen. Ondertussen vertellen Bellamy en Octavia Clarke een schokkend geheim.

  Aflevering 8

  Spacewalker

  Er breekt een rel los over Finns acties. Abby en de anderen moeten beslissen of ze hem terecht laten staan of hem overdragen aan de Gronders om gemarteld te worden.

  Aflevering 9

  Remember Me

  Clarke sluit een deal met Lexa en Indra. Het nieuwe bondgenootschap tussen het Luchtvolk en de Gronders staat onder druk.

  Aflevering 10

  Survival of the Fittest

  Clarke en Lexa komen een nieuwe vijand tegen. Bellamy en Lincoln werken samen om in te breken in Mount Weather. Indra doet Octavia een aantrekkelijk voorstel.

  Aflevering 11

  Coup de Grace

  Bellamy en Lincolns acties hebben vreselijke consequenties. Abby doet alles om controle te houden. Een wanhopige Jasper gaat de confrontatie aan met president Wallace.

  Aflevering 12

  Rubicon

  De spanningen tussen Clarke en Abby komen tot een uitbarsting. Raven gidst Bellamy door Mount Weather. Jaha en Murphy komen een vreemdeling tegen.

  Aflevering 13

  Resurrection

  Clarke twijfelt aan de leiderschapsbeslissingen van Lexa. Abby doet er alles aan een gewonde Kane te helpen. Jasper neemt een leidinggevende rol op zich.

  Aflevering 14

  Bodyguard of Lies

  Raven zoekt wanhopig naar hulp en roept Wick op. Jaha en Murphy krijgen te maken met een gevaarlijk obstakel. Bellamy vecht bij Mount Weather tegen de tijd.

  Aflevering 15

  Blood Must Have Blood: Deel 1

  Clarke en Lexa bereiden zich voor op de strijd. Raven en Wick krijgen een ernstige tegenslag. Ondertussen moeten Octavia en Lincoln een moeilijk besluit nemen.

  Aflevering 16

  Blood Must Have Blood: Deel 2

  De reis naar de Stad van Licht gaat verder. Jaha doet iets wat Murphy een schok bezorgt. Clarke krijgt onverwacht hulp en Lincoln krijgt zijn genoegdoening.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Wanheda: Deel 1

  Bellamy en Kane gaan op weg om Clarke te redden die een prijs op haar hoofd heeft staan. Murphy komt Jaha tegen bij het landhuis.

  Aflevering 2

  Wanheda: Deel 2

  Bellamy en Kane zetten hun leven op het spel om Clarke te redden. Abby overweegt Mount Weather open te stellen als een medische hulppost. Murphy denkt aan verraad.

  Aflevering 3

  Ye Who Enter Here

  Clarke worstelt met een moeilijke beslissing. Bellamy komt erachter dat iets niet is wat het lijkt.

  Aflevering 4

  Watch the Thrones

  Clarke ontdekt wie er achter een listig complot zit. Terwijl Kane de vrede probeert te bewaren, gedraagt Jasper zich als een ongeleid projectiel.

  Aflevering 5

  Hakeldama

  Pike versterkt zijn greep en Clarke probeert een dreigende oorlog te stoppen. Een bekende keert terug naar Arkadia met een nieuwe missie. Murphy speelt een riskant spel.

  Aflevering 6

  Bitter Harvest

  Clarke moet kiezen tussen wraak nemen of de vrede bewaren. Octavia en Kane werken samen. Abby maakt zich zorgen over Raven.

  Aflevering 7

  Thirteen

  Clarke doet een ontdekking die alles verandert. Lexa probeert de stabiliteit onder de clans te bewaren. Een duister hoofdstuk uit het verleden wordt onthuld.

  Aflevering 8

  Terms and Conditions

  Kane probeert tot een vreedzame oplossing te komen en realiseert zich dat hardere maatregelen wellicht noodzakelijk zijn. Raven zoekt de hulp van Jasper.

  Aflevering 9

  Stealing Fire

  Clarke doet een alarmerende ontdekking. Octavia staat voor een keuze die gruwelijke consequenties kan hebben. Abby en Kane delen een bijzonder moment.

  Aflevering 10

  Fallen

  Jaha gaat over op een nieuwe aanpak om Abby voor zich te winnen. Bellamy staat voor een moeilijke waarheid. Monty belandt in een gevaarlijke situatie.

  Aflevering 11

  Nevermore

  Jaspers woede groeit. De duistere kant van Raven komt naar boven onder invloed van Alie. Octavia probeert uit te vinden wat haar plaats in de wereld is.

  Aflevering 12

  Demons

  Jaha keert terug naar Polis en Murphy heeft een verrassende ontmoeting. Ondertussen ontdekt Octavia een aanwijzing.

  Aflevering 13

  Join or Die

  Clarke gaat op een missie die alles zou kunnen veranderen. Murphy komt meer te weten over iets dat mogelijk de sleutel is tot zijn overleving. Kane bereikt zijn grens.

  Aflevering 14

  Red Sky at Morning

  Clarke, Bellamy, Octavia en Jasper krijgen te maken met een verwoestend obstakel. Raven en Monty doen een belangrijke ontdekking.

  Aflevering 15

  Perverse Instantiation: Deel 1

  In deel 1 van de uit twee delen bestaande seizoensfinale vindt Clarke hoop op een onverwachte plaats. Ondertussen lijkt het plan van Alie te gaan slagen.

  Aflevering 16

  Finale: Perverse Instantiation: Deel 2

  In deel 2 van de uit twee delen bestaande seizoensfinale realiseert de groep zich hoe dramatisch hun situatie is, en bereidt zich voor op een laatste confrontatie.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Echoes

  Clarke, die vastzit in Polis en wordt omringd door vijandige Azgeda, bedenkt een riskant plan. Raven ontdekt dat er nieuw gevaar op de loer ligt.

  Aflevering 2

  Heavy Lies the Crown

  Roan neemt een riskant standpunt in om tijd te winnen voor het geheime werk van de Luchtmensen. Bellamy en Clarke staan voor moeilijke keuzes die van levensbelang zijn.

  Aflevering 3

  The Four Horsemen

  Nu de straling dichterbij komt, neemt Jaha Clarke en Bellamy mee op een gevaarlijke missie om een schuilplaats te vinden. Roan laat Octavia de gestolen Vlam terughalen.

  Aflevering 4

  A Lie Guarded

  Door de leugens van Clarke breekt een opstand uit, Abby gaat op zoek naar Nachtbloed, en Octavia gaat de confrontatie aan wanneer het verbond tussen de clans uiteenvalt.

  Aflevering 5

  The Tinder Box

  Nu de alliantie is mislukt, gaan Roan en zijn Azgeda naar de basis van de Luchtmensen. Dat dwingt Clarke riskante keuzes te maken om een totale oorlog te voorkomen.

  Aflevering 6

  We Will Rise

  Clarke en Roan leiden een gevaarlijke uitval om de kostbare brandstof voor Ravens missie af te leveren, en Octavia zint op wraak.

  Aflevering 7

  Gimme Shelter

  In de dodelijke zwarte regen zoekt Abby naar een middel tegen radioactieve straling, komt Octavia nader tot Ilian en moet Bellamy een beslissing over leven en dood nemen.

  Aflevering 8

  God Complex

  In de zoektocht naar een geneesmiddel neemt Clarke een drastisch besluit. Kane en Jaha moeten het raadsel van een sekte oplossen om een geheime bunker te vinden.

  Aflevering 9

  DNR

  Door verraad en conflicten komt het tot een dodelijk treffen tussen de clans, Octavia probeert haar gewelddadige verleden achter zich te laten en Raven kiest haar lot.

  Aflevering 10

  Die All, Die Merrily

  Octavia, Roan en strijders van iedere clan voeren een rituele strijd tot de dood om de bunker, maar niet iedereen speelt volgens de regels.

  Aflevering 11

  The Other Side

  Octavia houdt de clans voorlopig tegen terwijl Bellamy zich verzet tegen Clarke's plan voor de bunker. Monty probeert Jasper te redden. Raven vindt onverwachts hoop.

  Aflevering 12

  The Chosen

  Clarke en Bellamy leiden een gevaarlijke missie om Raven te redden. Kane en Jaha krijgen ruzie over het selecteren van overlevenden. Abby neemt een noodlottig besluit.

  Aflevering 13

  Praimfaya

  Wanneer Praimfaya toeslaat, neemt Octavia de leiding over in de bunker en probeert Raven met Clarke's gestrande team op het laatste moment te ontsnappen om te overleven.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Eden

  Op Netflix sinds 30 april 2018

  Clarke probeert alleen te overleven in een wereld die is verschroeid door Praimfaya. Ze doet een schokkende ontdekking en krijgt te maken met een gevaarlijke bedreiging.

  Aflevering 2

  Red Queen

  Op Netflix sinds 7 mei 2018

  De overvolle bunker verandert in een ondergronds oorlogsgebied door spanningen tussen de clans. Octavia vergiet bloed om hun duidelijk te maken dat zij de leiding heeft.

  Aflevering 3

  Sleeping Giants

  Op Netflix sinds 14 mei 2018

  Diyoza's troepen proberen de vallei van Clarke te veroveren. Raven en haar team doen een schokkende ontdekking aan boord van het mysterieuze ruimteschip.

  Aflevering 4

  Pandora's Box

  Op Netflix sinds 21 mei 2018

  Een twijfelachtig pact dreigt uiteen te vallen tijdens een missie om de bunker te bevrijden. Raven en Murphy staan voor een moeilijke keuze aan boord van de Eligius IV.

  Aflevering 5

  Shifting Sands

  Op Netflix sinds 28 mei 2018

  Diyoza vraagt het uiterste van Abby terwijl de verdeeldheid onder haar soldaten toeneemt. Octavia botst met Clarke, die een gruwelijke nieuwe bedreiging ontdekt.

  Aflevering 6

  Exit Wounds

  Op Netflix sinds 11 juni 2018

  Een onverwachte zet van Diyoza stelt Octavia's ijzersterke leiderschap op de proef. Clarke wendt zich tot een onwaarschijnlijke bondgenoot om Madi te helpen beschermen.

  Aflevering 7

  Acceptable Losses

  Op Netflix sinds 25 juni 2018

  Clarke wendt zich tot Indra nadat ze Octavia's barbaarse plan ontdekt om de vallei te veroveren. Echo dwingt Raven om Monty's cyberaanval in te zetten.

  Aflevering 8

  How We Get to Peace

  Op Netflix sinds 2 juli 2018

  Terwijl Octavia haar strijdplannen voltooit, speelt Clarke een verraderlijk spel om oorlog te voorkomen. Na een doorbraak wil Abby de hulp van Raven inroepen.

  Aflevering 9

  Sic Semper Tyrannis

  Op Netflix sinds 16 juli 2018

  Murphy stookt een vuurtje dat rampzalige gebeurtenissen in Shallow Valley ontketent. De verdeeldheid binnen Wonkru wordt steeds groter en zou tot een breuk kunnen leiden.

  Aflevering 10

  The Warriors Will

  Op Netflix sinds 23 juli 2018

  Clarke zet alles op alles om Madi veilig te houden. Octavia dwingt Bellamy, Indra en Gaia tot een gewelddadige confrontatie. Abby voert een wanhopig persoonlijk gevecht.

  Aflevering 11

  The Dark Year

  Op Netflix sinds 30 juli 2018

  Clarke probeert Abby te redden, die een afschuwelijk geheim uit de bunker onthult. De samengekomen legers bereiden zich voor op de beslissende strijd om Shallow Valley.

  Aflevering 12

  Damocles: Deel 1

  Op Netflix sinds 6 augustus 2018

  Wanneer het gevecht losbarst, leidt verraad tot een catastrofe. Madi is het oneens met Clarke over het lot van Wonkru. De roekeloosheid van Octavia heeft grote gevolgen.

  Aflevering 13

  Damocles: Deel 2

  Op Netflix sinds 13 augustus 2018

  Na de ramp in de kloof komt Wonkru onder leiding van Madi samen voor een laatste aanval. McCreary's krankzinnige plan leidt tot een levensveranderende onthulling.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  Sanctum

  Op Netflix sinds 6 mei 2019

  Na een cryo-slaap van een eeuw beginnen de overlevenden de wonderen en de raadselachtige gevaren van hun mysterieuze nieuwe thuis te verkennen: de planeet Alpha.

  Aflevering 2

  Red Sun Rising

  Op Netflix sinds 13 mei 2019

  Het plan van Clarke en Bellamy om de verduistering te overleven mislukt al snel. Raven heeft hulp van Diyoza nodig om een aanval aan boord van de Eligius IV te stoppen.

  Aflevering 3

  The Children of Gabriel

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Clarke probeert diplomatiek om te gaan met de behoedzame leider van Sanctum. Buiten de barrière vormt een mysterieuze groep overvallers een bedreiging voor het schip.

  Aflevering 4

  The Face Behind the Glass

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  De mysterieuze vernieuwingsviering in Sanctum lijkt een nieuwe start voor Clarke en de anderen, maar er wacht een nare verrassing. Octavia plant een gewaagde ontsnapping.

  Aflevering 5

  The Gospel of Josephine

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Jordan houdt vast aan zijn vermoedens. Josephine wil de zorgwekkende plannen van de Primes doordrukken. Tijdens hun vlucht stuiten Diyoza en Octavia op een nieuw gevaar.

  Aflevering 6

  Memento Mori

  Op Netflix sinds 20 juni 2019

  Murphy en Abby overwegen verleidelijke aanbiedingen van Josephine. Diyoza en Octavia vinden een cryptische aanwijzing en Madi's visioenen nemen een duistere wending.

  Aflevering 7

  Nevermind

  Op Netflix sinds 27 juni 2019

  Clarke moet afrekenen met haar herinneringen en vecht tegen de overheersing door Josephine in de dromerige arena van haar geest.

  Aflevering 8

  The Old Man and the Anomaly

  Op Netflix sinds 1 juli 2019

  Diyoza en Octavia volgen Xavier tot in het duistere geheim van Gabriel. Raven spreekt Abby aan op haar plan om Kane te redden. Murphy's deal eindigt in een krachtmeting.

  Aflevering 9

  What You Take With You

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  Bellamy probeert onderhandelingen met Gabriel aan te knopen. Kane neemt een grimmige beslissing. Octavia wordt geconfronteerd met haar eigen slechte geweten.

  Aflevering 10

  Matryoshka

  Op Netflix sinds 23 juli 2019

  Er broeit een revolutie tegen de Primes die Kane willen wreken. Als het lichaam dat ze delen, bijna doodgaat, vechten Clarke en Josephine voor hun leven.

  Aflevering 11

  Ashes to Ashes

  Op Netflix sinds 29 juli 2019

  Clarke en Gabriel bedenken een riskant plan om paniek te zaaien in Sanctum. Echo vertelt Ryker over haar verleden. Octavia probeert het goed te maken met Bellamy.

  Aflevering 12

  Adjustment Protocol

  Op Netflix sinds 5 augustus 2019

  Terwijl er buiten Sanctum een aanvalsmacht bijeenkomt om meer naamdagmoorden te voorkomen, doet Clarke zich voor als Josephine om zo het schild omlaag te krijgen.

  Aflevering 13

  The Blood of Sanctum

  Op Netflix sinds 17 augustus 2019

  Gabriel en de rest vechten tegen de overgebleven ware gelovigen in Sanctum. Clarke probeert te voorkomen dat de Primes met het ruimteschip Eligius IV ontsnappen.

  Seizoen 7

  Aflevering 1

  From the Ashes

  Op Netflix sinds 26 mei 2020

  Doordat groepen zich afscheiden, lukt het Clarke niet om Sanctum op te bouwen. Echo en Gabriel sporen een onzichtbare vijand op tijdens een verwoede jacht op Bellamy.

  Aflevering 2

  The Garden

  Op Netflix sinds 2 juni 2020

  De anomalie buigt de tijd op mysterieuze wijze. Octavia doet een baanbrekende ontdekking en een stuk later ontdekt Gabriel nog meer.

  Aflevering 3

  False Gods

  Op Netflix sinds 9 juni 2020

  Russells volgelingen zijn uit op geweld, terwijl hij zich voorbereidt op zijn lot. Een kapotte kernreactor brengt heel Sanctum in gevaar.

  Aflevering 4

  Hesperides

  Op Netflix sinds 16 juni 2020

  Hope, Echo en Gabriel gebruiken het verschil in tijdsverloop via de anomalie om een aanval op Bardo voor te bereiden. Clarke sluit een deal met de Discipelen.

  Aflevering 5

  Welcome to Bardo

  Op Netflix sinds 23 juni 2020

  Octavia wordt hardhandig welkom geheten bij de wonderen van Bardo. Indra komt tegenover fanaten in Sanctum te staan en doet een onrustbarende ontdekking.

  Aflevering 6

  Nakara

  Op Netflix sinds 30 juni 2020

  Diyoza vecht zich een weg uit de gevangenis van Bardo. Indra kampt met de toenemende vijandelijkheden in Sanctum. Clarkes team stuit op problemen in een nieuwe wereld.

  Aflevering 7

  The Queen's Gambit

  Op Netflix sinds 7 juli 2020

  Murphy speelt een gespannen spel met Russell terwijl Emori de wonden in Sanctum probeert te helen. Diyoza en Hope komen elkaar onder ogen op Bardo.

  Aflevering 8

  Anaconda

  Op Netflix sinds 14 juli 2020

  Niet lang na de nucleaire apocalyps van de aarde ontrafelt Becca de code van de steen en veroorzaken de oorspronkelijke Gronders een opstand tegen de tweede zonsopgang.

  Aflevering 9

  The Flock

  Op Netflix sinds 21 juli 2020

  Diyoza en de anderen trainen als Discipelen voor een komende oorlog en leren de geheimen van Bardo kennen. Een gijzelingscrisis leidt tot een confrontatie in Sanctum.

  Aflevering 10

  A Little Sacrifice

  Op Netflix sinds 11 augustus 2020

  Na een heftig bloedbad in Sanctum probeert Sheidheda de leiding over te nemen van Indra. Op Bardo bedenkt Echo intussen een sluw plan.

  Aflevering 11

  Etherea

  Op Netflix sinds 18 augustus 2020

  Twee reizigers zoeken hun weg uit een mysterieuze wereld en moeten over een verraderlijke berghelling zien te komen. Onderweg doen ze een schokkende ontdekking.

  Aflevering 12

  The Stranger

  Op Netflix sinds 25 augustus 2020

  Sheidheda begint een gewelddadige zuivering in Sanctum en de nieuwe bekeerling van de Herder sluit een deal: hij zoekt de Vlam om de levens van zijn vrienden te redden.

  Aflevering 13

  Blood Giant

  Op Netflix sinds 15 september 2020

  De Herder neemt Sanctum over en wil Clarke dwingen om de Vlam op te halen. Na een zonsverduistering keert een oude dreiging terug. Gabriel heeft een belangrijk inzicht.

  Aflevering 14

  A Sort of Homecoming

  Op Netflix sinds 22 september 2020

  Clarke en de anderen ontdekken een verrassende wereld ver achter de poort. Sheidheda zit met de Herder achter Madi aan. Octavia wordt geconfronteerd met haar verleden.

  Aflevering 15

  The Dying of the Light

  Op Netflix sinds 29 september 2020

  Terwijl Emori vecht voor haar leven en Clarke probeert terug te keren naar Bardo, doet de Herder alles om Madi de code voor de start van de Laatste Oorlog te ontfutselen.

  Aflevering 16

  The Last War

  Op Netflix sinds 6 oktober 2020

  Jordan helpt Raven en Indra om een beslissende confrontatie met het leger van Bardo te plannen. Clarke staat voor een beproeving die het lot van iedereen zal bepalen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.