Terra Nova

  Op 11 augustus 2018 verwijderd van Netflix

  De Shannon-familie vertrekt samen met andere kolonisten van de verschroeide aarde van de 22e eeuw om een kolonie te stichten in het prehistorische verleden.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Genesis: Deel 1

  Jim Shannon, een toegewijde vader met een schimmig verleden, begeleidt zijn gezin door Terra Nova, de eerste kolonie in een prachtig doch onheilspellend land.

  Aflevering 2

  Genesis: Deel 2

  De opstandige Sixers proberen een deal te sluiten met Terra Nova en Jim gaat op zoek naar Josh en zijn vrienden, die zijn aangevallen door slashers.

  Aflevering 3

  Instinct

  Jim Taylor moet zich in bochten wringen om de kolonie tegen Pterosauria te beschermen en Elisabeth ontdekt dat een oude vriendje van haar ook in Terra Nova woont.

  Aflevering 4

  What Remains

  Elisabeth probeert een medicijn te vinden voor een dodelijk virus dat de kolonie teistert en Josh bedenkt een plan om z'n vriendin mee te krijgen op een pelgrimstocht.

  Aflevering 5

  The Runaway

  Een jonge Sixer vraagt asiel aan in Terra Nova, maar is zij wellicht stiekem een agent van Mira? Ondertussen bekent Reynolds dat hij Maddy leuk vindt.

  Aflevering 6

  Bylaw

  Jim ontdekt dat een recent strefgeval eigenlijk een moord is en Josh schakelt stiekem de hulp in van de Sixers om zijn vriendin naar Terra Nova te halen.

  Aflevering 7

  Nightfall

  Een ingeslagen meteoriet legt alle technologie plat en veroorzaakt grote ravage en de Sixers vallen Terra Nova aan om een mysterieuze doos terug te halen.

  Aflevering 8

  Proof

  Josh overweegt zijn familie te verraden zodat zijn vriendin naar Terra Nova kan komen en Taylor probeert de Sixers' spion binnen de kolonie te onthullen.

  Aflevering 9

  Vs

  Wanneer Jim een lijk vindt onder een boom, zijn alle ogen op Taylor gericht die het oorspronkelijke geheime doel van Terra Nova onthult.

  Aflevering 10

  Now You See Me

  Als slashers aanvallen in de jungle, moeten Taylor en Mira samenwerken om te overleven. Ondertussen worden de Sixers bijna gepakt.

  Aflevering 11

  Within

  De spion van de Sixers wordt onthuld en de kolonie ontdekt dat de 11e bedevaart uit 2149 een verrassingsaanval te wachten staat.

  Aflevering 12

  Occupation

  Als de 11e bedevaart begint, valt een leger van de Phoenix Groep Nova binnen en verwoest de kolonie en het omringende landschap.

  Aflevering 13

  Resistance

  Als de Phoenix Groep haar verwoesting voortzet, bedenkt Jim een plan om de connectie van de groep met de toekomst te verwoesten en deze uit Terra Nova te verjagen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.