Tenkai Knights

  Op 2 september 2019 verwijderd van Netflix

  In het jaar 2034 worden vier tieners op aarde benoemd om als Tenkai-ridders op te treden en de planeet Quarton te beschermen tegen de snode Lord Vilius.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Twee werelden

  De excentrieke meneer White geeft Ceylan en zijn nieuwe vriend Guren blokken die in robots veranderen en hen de weg wijzen naar het door oorlog verscheurde Quarton.

  Aflevering 2

  De drakenkubussen

  Nadat meneer White en Boreas hun hebben verteld over de Tenkai-draak, bespreken Guren en Ceylan hun toekomst als de Quarton-robotridders Bravenwolf en Tributon.

  Aflevering 3

  Het vuur laait op

  In Benham City zoeken Guren en Ceylan naar Chooki en Toxsa, maar als de vier Tenkai Knights van de aarde elkaar eindelijk ontmoeten, lopen de spanningen hoog op.

  Aflevering 4

  De kracht van vier

  Op Quarton zoeken de jongens naar de volgende drakenkubus. Boreas vertelt hun dat ze hun krachten moeten bundelen om de machtige Prodojet te worden.

  Aflevering 5

  Vilius onthult zijn plan

  Gewapend met nog een Tenkai-drakenkubus negeren de jongens de waarschuwing van Boreas over hun overmoed, zelfs als Vilius met Slyger en Granox een aanval opzet.

  Aflevering 6

  De Tenkai-leerling

  De verslagen en vernederde jongens vragen meneer White om Quarton-hulp. Die wil hen wel trainen, maar dan moeten ze wel onderaan beginnen en voor hem komen werken.

  Aflevering 7

  Tributon extreem

  Op school is de onvriendelijke nieuwe student Gen een raadsel voor de jongens. Op Quarton vecht Tributon later om dezelfde Tenkai Titaanmodus te bereiken als Bravenwolf.

  Aflevering 8

  Chooki's mojo

  Nadat Granox Lydendor heeft geraakt met zijn vloekstraal, ontdekt Chooki dat hij zijn krachten kwijt is en de Titaanmodus moet ontgrendelen om de vloek ongedaan te maken.

  Aflevering 9

  Valei der Geheimen

  Om de knights te redden, offert Beag zichzelf op en valt in een enorme bergkloof. Gewapend met hun nieuwe robofusie gaan de knights op pad om hem te vinden.

  Aflevering 10

  Toxsa 2.0

  Toxsa hoopt Titaanmodus te bereiken en gaat alleen naar Quarton om te trainen, maar als hij door Vilius gevangen wordt genomen, komen de andere knights hem te hulp.

  Aflevering 11

  Kruis of munt

  Gen zegt Guren dat hij een kant moet kiezen. Op Quarton volgen de knights later dat advies op als Dromus een kernverstoorder gebruikt om de Corekai kwaadaardig te maken.

  Aflevering 12

  Drakensleutel

  In Benham onderzoeken Guren en Chooki aanwijzingen over de drakensleutel, terwijl Toxsa en Ceylan op Quarton tegen de Verdorvenen vechten.

  Aflevering 13

  Vilius ontketend

  Guren en Chooki reizen met de drakensleutel naar Quarton, maar als ze de kubussen bij elkaar voegen en de draak wakker maken, besluit Dromus die gevangen te nemen.

  Aflevering 14

  Verloren sleutel

  Nu Vilius de macht heeft over de Tenkai-draak, overweegt Guren wat de knights nu moeten doen. Ondertussen verschijnt er een mysterieuze jonge vrouw in Benham City.

  Aflevering 15

  Valse Tenkai

  Beni gebruikt haar meisjesachtige charme om Guren af te leiden van zijn plan. Op Quarton gaan de andere knights het gevecht aan met een nieuwe schurk, Venetta.

  Aflevering 16

  Verkeerde beslissing

  De sullige Ceylan twijfelt aan zijn Tenkai-capaciteiten. Om zichzelf te bewijzen daagt hij op Quarton twee robots van de Verdorvenen uit.

  Aflevering 17

  Robofusie

  Meneer White gaat vissen met de jongens. Op Quarton zoeken Vilius en Dromus ondertussen uit hoe ze de energie van de draak kunnen stelen om robofusie op te wekken.

  Aflevering 18

  De sleutel tot het kwaad

  Op aarde zet Beni de jongens aan om haar te volgen naar een Quarton-testgebied waar wachter Eurus hen test onder het waakzame oog van Venetta.

  Aflevering 19

  Titaan in het extreme

  Toxsa's zus is nieuwsgierig naar wat hij uitspookt en volgt hem naar de winkel van meneer White. In een grot op Quarton bevechten de knights de Verdorvenen om een tablet.

  Aflevering 20

  Dubbel dwars

  Ceylan heeft een discussie met Gen. Op Quarton vechten de knights ondertussen met Dromus' experimenten. Vilius beraamt een plan om de energie van de draak te absorberen.

  Aflevering 21

  Schaakmat

  Terwijl Vilius zijn leger voorbereidt op een oorlog, daagt Gen Chooki uit tot een spelletje schaak. Zo hoopt hij het zelfvertrouwen van de jonge knight te ondermijnen.

  Aflevering 22

  Dromus verraden

  Vilius valt de wachters aan, maar Venetta ontdekt dat hij zowel Quarton als de aarde wil vernietigen. Uit protest verraadt hij Dromus.

  Aflevering 23

  Sleuteljacht

  Beni leidt de jongens naar een gebouw waar de drakensleutel verstopt ligt. Maar voordat ze hun zoektocht beginnen, moet Beni van Ceylan haar kernkaart verwijderen.

  Aflevering 24

  De strijd begint

  De knights bereiden de aanval voor op Vilius' fort, maar weten niet dat het portaal beschadigd is. In plaats daarvan confronteren ze hem in een ander universum.

  Aflevering 25

  De duistere zijde

  Als de aarde wordt getroffen door Vilius' stralen, vecht Bravenwolf met Dromus om de zwarte drakensleutel, die de slechte kant van de Tenkai-draak kan ontsluiten.

  Aflevering 26

  Een nieuwe knight

  Vilius laat de kwaadaardige draak los op Quarton. De knights confronteren hem om beurten en krijgen in het heetst van de strijd een onverwachte bondgenoot.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.