Teen Titans Go!

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De superhelden Robin, Starfire, Raven, Beast Boy en Cyborg beschermen Jump City tegen slechteriken als ze het niet te druk hebben met gekibbel en onderlinge rivaliteit.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Legendarisch broodje / Taartvrienden

  Raven laat de jongens ingrediënten halen voor een legendarische magische sandwich. Beast Boy werkt in een taartenwinkel om te sparen voor Cyborgs verjaardagscadeau.

  Aflevering 2

  Chauffeur Ed / Hondenhulp

  Robin raakt tijdens zijn rijexamen onbedoeld betrokken bij een overval. Ravens vader, een superschurk, heeft zo zijn redenen om vrienden te worden met de andere Titans.

  Aflevering 3

  Dubbel probleem / Het afspraakje

  Cyborg en Beast Boy veroorzaken problemen door zichzelf te klonen om geen klusjes in huis te hoeven doen. Robin ontvoert Speedy, zodat hij niet uit kan met Starfire.

  Aflevering 4

  Relax gast! / Wasdag

  De Titans leren een gespannen Robin hoe hij zich kan ontspannen. Als Raven haar toverkunsten gebruikt om de was te doen, komen de uniformen van het team tot leven.

  Aflevering 5

  Geestjongen / La Larva de Amor

  Als Starfire denkt dat ze Beast Boy heeft vermoord, doet hij alsof hij een geest is om haar te pesten. Als het team op Silkie moet passen, ontsnapt hij naar Mexico.

  Aflevering 6

  Hé pizza! / Gorilla

  Cyborg en Beast Boy proberen de pizzabezorger te vertragen om gratis pizza te krijgen. Beast Boy verandert in een vervelende gorilla en besluit dat hij nu de baas is.

  Aflevering 7

  Meiden-stapavond / Ontslagen

  Als de jongens een avondje gaan stappen, beleven Starfire en Raven hun eigen avontuur. Beast Boy doet zijn werk niet goed, dus zoeken de anderen naar vervanging.

  Aflevering 8

  Super-Robin / Torenkracht

  Robin smeekt Raven om superkrachten, ondanks haar waarschuwingen. Als Cyborg kortsluiting krijgt, sluiten de Titans hem aan op het besturingspaneel van de toren.

  Aflevering 9

  Parasiet / Starliegbeest

  Starfire raakt besmet met een buitenaardse parasiet die onschuldig lijkt, maar Robin vertrouwt het niet. Beast Boy veroorzaakt problemen als hij Starfire leert te liegen.

  Aflevering 10

  Gehaktballenfeest / Stafvergadering

  Raven eet een gehaktbal, waardoor een demonische octopus die in haar tand leeft vrijkomt. Als de Titans de staf van Robin breken, gaat hij op zoek naar een nieuwe.

  Aflevering 11

  Geterra-riseerd / Kunstzinnige treffers

  Als Terra interesse toont in Beast Boy, vraagt Raven zich af wat erachter zit. De Titans spelen een creatief potje trefbal om kampioen te worden.

  Aflevering 12

  Hamburger tegen burrito / Koppeltje

  Beast Boy en Cyborg nemen het tegen elkaar op om te zien wat nu het beste is: een hamburger of een burrito. Een koppelprogramma op de computer matcht Beast Boy met Raven.

  Aflevering 13

  De kleuren van Raven / Het linkerbeen

  Een kristallen prisma splitst Raven in vijf versies van haarzelf. Robin moet het linkerbeen van een enorme robot bedienen en maakt er het beste van.

  Aflevering 14

  Boeken / Luie zondag

  De Titans vinden het leuk om te lezen en ontdekken een oud toverboek. Cyborg en Beast Boy zijn gepikeerd als Robin hun bank inruilt voor een loopband.

  Aflevering 15

  Krachtaanval / Kijken naar de toekomst

  Als Cyborg en Beast Boy hun krachtaanvallen perfectioneren, wil Robin het ook proberen. Na een dertigjarige staarwedstrijd moet het duo leren zich volwassen te gedragen.

  Aflevering 16

  Geen kracht / Hulpje

  Robin daagt de overige Titans uit om hun krachten een hele dag niet te gebruiken. Als Robin op de Batcave moet passen, maakt de rest het hem moeilijk.

  Aflevering 17

  Gekooide tijger / Neus-mond

  Opgesloten in een lift wordt de vriendschap van de groep op de proef gesteld. Hoe meer Raven haar toverkunsten gebruikt, hoe onheilspellender haar toverspreuken worden.

  Aflevering 18

  Starfire de Verschrikkelijke / Tweede kerstfeest

  Robin heeft een aartsvijand nodig, dus wordt Starfire ongelooflijk gemeen. De Titans overtuigen een verdrietige Starfire ervan dat er een 'tweede kerstfeest' bestaat.

  Aflevering 19

  Benen / Zeg maar 'cheese'

  Als Ravens cape wordt weggenomen, worden haar mooie benen onthuld en de duistere kant van Cyborg. Starfire wil dat de Titans vrede en liefde promoten en niet geweld.

  Aflevering 20

  Wafels / Tegenstanders

  Beast Boy en Cyborg zeggen alleen nog het woord 'wafels' en irriteren de rest. Cyborg en Jinx worden verliefd en proberen hun relatie voor iedereen te verbergen.

  Aflevering 21

  Vogels / Van mij

  Robin wil van een stel vervelende vogels afkomen, maar het plan werkt averechts. Beast Boy wil een romantische Valentijnsdag met Terra, maar zij heeft andere plannen.

  Aflevering 22

  Breinvoer / Erin en eruit

  Beast Boy gebruikt het toverboek van Raven om hem slimmer te doen lijken dan de rest. Robin wil de HIVE-toren vernietigen, maar ziet dan hoe cool die is.

  Aflevering 23

  Kleine vrienden / Vermist

  Cyborg wil net als de andere Titans een 'vriendje' hebben, maar hij kiest het verkeerde. Als de jongens Silkie teruggeven aan Killer Moth, wordt Starfire verdrietig.

  Aflevering 24

  Opamoppen / Mas y Menos

  Robin wordt boos als Starfire net zoals Beast Boy en Cyborg grappen wil maken. Robin probeert de broertjes Mas y Menos te trainen als superhelden.

  Aflevering 25

  Dromen / Oma's stem

  Als de Titans na een drukke avond gaan slapen, hebben ze unieke dromen. Cyborg verandert zichzelf in een omaatje om zo Mama Mae Oog te verslaan, maar hij gaat te ver.

  Aflevering 26

  Echte magie / Poppen, waaaaat?

  Robin doet domme tovertrucjes en negeert Ravens waarschuwing om de magiegod niet boos te maken. Robin ergert zich aan het gedrag van het team en sluit een riskante deal.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Meneer Bips / Mannelijk

  Als Starfire door Blackfire in een galactische gevangenis terechtkomt, zint ze op wraak. Geïnspireerd door Cyborg vervangt Beast Boy lichaamsdelen door robotonderdelen.

  Aflevering 2

  Piraten / Ik zie jou

  Aqualad begint met Raven te flirten, maar Cyborg vermoedt dat hij een piraat is. Robin probeert Starfire te zoenen tijdens een surveillance.

  Aflevering 3

  Brian / Natuur

  De vriendjes komen in actie om de Titans te redden van het Brein. Beast Boy trekt het bos in om zijn transformatiekrachten terug te krijgen.

  Aflevering 4

  Guitige oudjes / Kennis

  Raven heeft spijt van haar pret als de Titans in oude zeurpieten veranderen. Het team moet het brein van Starfire binnengaan voordat dit door te veel kennis ontploft.

  Aflevering 5

  Knuffelmonsters / Babyhandjes

  Starfire wordt verliefd op twee kleine monsters en laat hun vreselijke krachten vrij. Als het geheugen van de Titans wordt gewist, probeert Robin hen weer op te bouwen.

  Aflevering 6

  Karamelappels / Halloween

  Trigon arriveert om het team te verslaan, maar krijgt een band met Starfire. Raven verandert de Titans in kinderen om hen in de stemming te brengen voor Halloween.

  Aflevering 7

  De boterhamdief / Geld-oma

  Robin reist naar een onbekende planeet om zijn gestolen sandwich te zoeken. George Washington reist door de tijd en neemt het op tegen Robin om teamleider te worden.

  Aflevering 8

  Vriendschap / Groenten

  De Titans zitten vast in een aflevering van Ravens favoriete serie. Het team wordt vegetariër, maar neemt dit iets te serieus.

  Aflevering 9

  Het masker / Slaapfeestje

  Robin wil niet zeggen wie hij is, dus proberen de Titans zijn masker af te nemen. Het team houdt een pyjamafeestje om Cyborg over zijn angst voor het donker te helpen.

  Aflevering 10

  Serieuze zaken / Thanksgiving

  Het team overtuigt Robin ervan dat de badkamer magisch is, maar niemand weet eigenlijk hoe magisch. De demonische vader van Raven veroorzaakt chaos tijdens Thanksgiving.

  Aflevering 11

  De jongens tegen de meisjes / Lichaamsavontuur

  Tijdens een strijd tussen de seksen gaat Robin op zoek naar luizen. De overige Titans verkleinen zich en gaan op een onsmakelijke reis door het lichaam van Cyborg.

  Aflevering 12

  Autotocht / De beste Robin

  Een autotocht om de teamgeest te verbeteren heeft een averechts effect. Robin roept een team van andere Robins op voor een missie, maar welke Robin is de beste?

  Aflevering 13

  Mondgaatje / Heet vuilnis

  De andere Titans doen hun best om Robin te leren fluiten. De ondraaglijke stank uit de kamer van Beast Boy inspireert het team tot een grote schoonmaakbeurt.

  Aflevering 14

  Tegenovergestelde Robin / Gekkendag

  Robins domme tegenhanger Nibor zorgt voor chaos in het team. Op Gekkendag irriteert Raven zich aan de Titans en gaat ze op een zweverige reis door haar eigen hoofd.

  Aflevering 15

  Glimlachbotjes / Echte jongensavonturen

  De buiken van Cyborg en Beast Boy komen tot leven en gaan op jacht naar eten. Cyborg verandert in een man en ontdekt al snel de nadelen van het mens-zijn.

  Aflevering 16

  Jaarboekwaanzin / Water uit de tuinslang

  Als Cyborg en Beast Boy een jaarboek voor de Titans maken, wil Robin de titel 'Populairst' binnenhalen. Starfire en Cyborg beginnen zich als kleine kinderen te gedragen.

  Aflevering 17

  Serieus worden / Tamaraniaanse vakantie

  Als andere superhelden veel beter presteren, legt Robin de Titans het vuur aan de schenen. Het team bezoekt Starfire's thuisplaneet en zien dat het hier geen paradijs is.

  Aflevering 18

  Stenen en water / Paard dat meerdere kunstjes kan

  Raven en Beast Boy verwerken een gebroken relatie en komen voor verrassingen te staan. Robin belooft de Titans niet langer te leiden als Kid Flash hem weet te verslaan.

  Aflevering 19

  Gerechtigheid, oprechtheid en wat? / Beast Man

  De Titans hebben ruzie met de Teenage Mutant Ninja Turtles over een tekort aan pizza's. Beast Boy verandert zichzelf in een volwassene en valt ten prooi aan De Man.

  Aflevering 20

  Twee hommels en een wesp / Olievaten

  Als Robin de Titans niet wil betalen, gebruiken ze bijen als geld. De Titans moeten de afstandsbediening vinden voordat hun hersenen wegrotten door te weinig tv-kijken.

  Aflevering 21

  Videogame-verwijzingen / De coole school

  Robin laat de Titans in gepersonaliseerde videogames trainen. De hippe, nieuwe, criminele vriendin van Raven inspireert de andere Titans om naar de Coole School te gaan.

  Aflevering 22

  Een balletje trappen en doen alsof je geblesseerd bent / Hoofdfruit

  Robin leert zijn vrienden voetballen en ontdekt dat het spel een mysterieuze magie heeft. Beast Boy probeert nieuwe hobby's uit zodat zijn brein niet wegloopt.

  Aflevering 23

  Operatie blikkenman / Naak

  Als Gizmo zegt dat hij Cyborg gevangen heeft genomen, komen de Titans snel in actie. Starfire besluit te trouwen met een pan chili van Beast Boy.

  Aflevering 24

  Kampvuurverhalen / De H.I.V.E. Five

  De Titans vertellen om de beurt griezelverhalen rond het kampvuur. De H.I.V.E. Five proberen een tijdje vrij te nemen, maar de Titans willen hen niet met rust laten.

  Aflevering 25

  De terugkeer van Slade / Meer van hetzelfde

  Als een ingehuurde clown Cyborg en Beast Boy teleurstelt, helpen ze hem beter te worden. Na een waardeloze oudejaarsavond reizen de Titans door de tijd.

  Aflevering 26

  En de prijs voor het beste geluidsontwerp gaat naar Rob / De som der delen

  Raven wenst stilte en rust, maar krijgt meer dan ze had gehoopt. Robin gebruikt het prisma van Raven om iedere Titan in meerdere emotiklonen te splijten.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Een kattendroom / Benendag

  Robin wil een kat worden zodat de kattenliefhebster Starfire echt van hem zal houden. Als stevige armspieren niet genoeg zijn, trainen de Titans voor het Benenteam.

  Aflevering 2

  De tandloze glimlach / Croissant

  Als Beast Boy van de tandenfee geld krijgt, gaan de Titans zo ver dat ze hun eigen tanden uit hun mond slaan. De Titans denken dat een enorme cocon Beast Boy is.

  Aflevering 3

  Een pittig spelletje / Ik ben de saus

  Robins gerechten zijn zo saai dat de overige Titans besluiten om er wat pit in te doen. Als het weer op een mooie dag omslaat, wil Robin per se regendagactiviteiten.

  Aflevering 4

  Accepteer het volgende voorstel dat je hoort / Hé, je vergeet mij niet in je gedachten

  Als Robin niet langer bevelen geeft, richten de Titans zich op gelukskoekjes. Als Robin studentenvoorzitter wil worden, zullen de Titans terug naar school moeten.

  Aflevering 5

  De vierde wand / 40%, 40%, 20%

  De Titans zijn op tv dankzij Control Freak, die wil dat ze een prijs voor hem winnen. Cyborgs kracht schuilt niet in robotica, maar in zijn favoriete liedje.

  Aflevering 6

  Grube's sprookjes / Een spel

  Robin probeert de Titans via sprookjes levenslessen bij te brengen, maar het werkt averechts. Nadat Jump City is vernietigd, worden de Titans voor de rechter gesleept.

  Aflevering 7

  Dieren, het is maar een woord / Enge-figurendans

  Door een bloedtransfusie van Beast Boy krijgen de andere Titans transformatiekrachten. De H.I.V.E. Five beroven op Halloween een snoepfabriek.

  Aflevering 8

  Beast Boy's verjaardag / Zwarte vrijdag

  De Titans moeten in het midden van het heelal een feest organiseren voor Beast Boy. Door het bezoek van drie geesten leert Starfire de ware betekenis van Zwarte Vrijdag.

  Aflevering 9

  Gedrag en spanning / Twee delen: Deel 1

  Een middag bij het zwembad wordt verpest door een eekhoorn die de snacks steelt en de Titans aanzet tot geweld. De Titans leven zich uit in het Paleis van Gerechtigheid.

  Aflevering 10

  Twee delen: Deel 2 / De ware kerstgedachte

  De Titans moeten de Superhelden redden van Darkseid. Het is bijna kerst en de Titans doen er alles aan om van de lijst met stoute kinderen af te komen.

  Aflevering 11

  Garageverkoop / Beast Boy's Sint-Patricksdag, geluk en pech

  Robin haalt de Titans over hun souvenirs bij zijn garageverkoop te voegen. De Titans reizen naar het einde van de regenboog om een vloek van St.-Patricksdag te verbreken.

  Aflevering 12

  De geheime tuin / De eng lachende geest

  Starfire helpt de gestreste Cyborg tot rust te komen in haar geheime tuin. De Titans ontmoeten LeBron James in een pretpark waar een geest ronddoolt.

  Aflevering 13

  Misschien wat inspanning / Flessenaflevering

  Cyborg en Jinx hebben verschillende meningen over Valentijnsdag. Als de Titans in een gigantische fles vast komen te zitten, kijken ze terug op eerdere avonturen.

  Aflevering 14

  Piramidespel / Eindelijk een les

  Robin waarschuwt de Titans om niet mee te doen aan het piramidespel van Beast Boy, maar ze willen niet luisteren. Robin leert een belangrijke les over huurhuizen.

  Aflevering 15

  Een benenrace / Obinray

  De Titans luisteren niet naar Lady Langebeen en gebruiken het Benenteam te vaak. De Titans kunnen dankzij varkenslatijn eindelijk geheimen hebben voor Robin.

  Aflevering 16

  Batman vs. Teen Titans: Duister onrecht / Wally T

  Op 1 april gaan de Titans te ver met hun grappen. De Titans ontdekken dat hun fan Wally T de bron van hun krachten vormt en proberen meer bewonderaars te krijgen.

  Aflevering 17

  De Teen Titans en de verdwenen paashaas / Snelle jongens met slechte lach

  Als de paashaas vermist wordt, roepen de Titans de hulp in van de Kerstman. Robin probeert te bewijzen dat hij net zo cool is als de skaters in het park.

  Aflevering 18

  Geschiedenisles / De kunst van ninjutsu

  Robins pogingen om de Titans geschiedenis bij te brengen lopen op niets uit. De Titans gaan als ninja's op een geheime missie en Beast Boy wil ook mee.

  Aflevering 19

  Denk aan je toekomst / Billen schudden

  De Titans kopen dure, nieuwe jassen en denken dan goed na over hun financiële toekomst. Robin neemt de Titans mee op schattenjacht om hun huis te redden.

  Aflevering 20

  Operatie Jongens redden: Deel 1 / Operatie Jongens redden: Deel 2

  De Titan-jongens hebben pech en worden door het Brein gevangengenomen. De Titan-meiden schakelen Jinx, Rose en Terra in voor een gedurfd plan om hen te bevrijden.

  Aflevering 21

  Wie het laatst lacht / De Oregon-route

  Beast Boy wil graag een geestdier. Het zou beremooi zijn als hij het juiste dier zou kunnen vinden. Robin geeft de Titans les in overleven langs de Oregon Trail.

  Aflevering 22

  Snoezeltijd / Oh yeah!

  De Titans kiezen het verkeerde pad omdat het veel leuker is om slecht te zijn. Cyborg probeert de Titans te leren worstelen, maar de situatie loopt al snel uit de hand.

  Aflevering 23

  Op de rug van een draak / Kokosnootcrèmetaart

  De Titans vinden een rollenspel superleuk, totdat Robin hen dwingt om zich aan de regels te houden. De Titans stranden op een onbewoond eiland.

  Aflevering 24

  Opendeurbeleid / Pure proteïne

  De Titans ontdekken dat er aan de andere kant van het eiland dinosaurussen leven. De Titans houden een competitie in teamverband om beter te leren overleven.

  Aflevering 25

  De overbeet / De Titans Show

  Raven maakt stoere dansers van de Titans, totdat een dansschurk zich ermee bemoeit. De Titans zijn het eiland zat en willen weg, maar krijgen een ruwe verrassing.

  Aflevering 26

  Groot-Wenseiland / De cape

  Robin vertelt de Titans dat het eiland hun wensen kan laten uitkomen, maar het loopt verkeerd. Cyborg wil geen cape dragen en krijgt daardoor ruzie met Robin.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Garnalen en biefstuk / Halloween versus kerst

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  De Titans herinneren zich weer hoe ze superhelden kunnen zijn en stoppen het boze plan van het Brein. De Kerstman en zijn elfen maken plannen om Halloween te verpesten.

  Aflevering 2

  Boobytraphuis / Viswater

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Cyborg en Starfire zijn alleen thuis en willen aan Robin bewijzen dat ze zich volwassen kunnen gedragen. Starfire neemt een vis mee naar huis van de kermis.

  Aflevering 3

  Tv-avond / BBSFF-dag

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Batman en commissaris Gordon kijken naar verschillende happenings in Jump City. Beast Boy biedt aan om zijn verjaardag te delen met Starfire.

  Aflevering 4

  Kerstavond / De innerlijke schoonheid van een cactus

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Wanneer de Kerstman ermee ophoudt, smeden de Titans een plan om Kerstmis te redden. Starfire besluit de manier waarop ze praat te veranderen, maar moet een prijs betalen.

  Aflevering 5

  De lat: Deel 1 / De lat: Deel 2

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Robin is vastbesloten om Schurkseizoen te winnen, maar Kid Flash doet mee aan de competitie en strikt Robins teamleden.

  Aflevering 6

  Filmavond / Persoonlijk dossier

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  De filmavond is verpest na een ruzie over de filmkeuze. De zomervakantie is voorbij, Beast Boy geeft wetenschapsles en Starfire grammaticales.

  Aflevering 7

  BBRAE: Nummer 1 / BBRAE: Nummer 2

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Beast Boy schrijft een uniek nummer om zijn liefde voor Raven te uiten, maar ze wordt kwaad wanneer hij met de song gaat toeren.

  Aflevering 8

  Titan zomertijd / De gouden standaard

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  De Titans krijgen het aan de stok met een berekenende boer en onderzoeken de zomertijd. Beast Boy wordt een dwerg en verpest bijna de economie.

  Aflevering 9

  Meesterdetective / Paasgriezels

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Robin probeert te laten zien dat hij een goede detective is door de Illuminati te ontmaskeren. De Tandenfee dreigt Pasen over te nemen.

  Aflevering 10

  De Avogado / Handzombie

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Robin komt er op Cinco de Mayo achter dat avocado's een superfood zijn en eet er te veel van. Starfire kust Robins hand en hij zweert hem nooit meer te wassen.

  Aflevering 11

  Werknemer van de maand-prijs / Ontstaans

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Beast Boy probeert de wereld te redden door het op te nemen tegen ufo's die koeien stelen. De Titans vertellen over hun verleden, maar overdrijven hun verhalen.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 1: NBTS-special / Hoofdstuk 2: NBTS-special

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  De Titans reizen naar een andere dimensie, waar Cyborg strandt en een draak het magische lied dreigt te stelen.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 3: NBTS-special / Hoofdstuk 4: NBTS-special

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  De Titans helpen B.E.R. weer bij elkaar te komen om Cyborg uit de andere dimensie te redden en de draak te verslaan met de kracht van muziek.

  Aflevering 14

  Behekst / Warm saladewater

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Robin breekt de regels in een spelletje jinx en ondergaat de gevolgen. Als de Titans thee drinken worden ze anglofielen en krijgt Robin het aan de stok met de koningin.

  Aflevering 15

  Breinpercentage / BL4Z3

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Beast Boy probeert het volledige vermogen van zijn brein te benutten om een puzzel op te lossen. De Titans hacken in Robins laptop om piraten tegen te houden.

  Aflevering 16

  Licatie / Typisch Titans

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Robin laat iedereen kennismaken met de deeleconomie en ontdekt al snel de nadelen. Control Freak stuurt het team naar een oudere versie van Teen Titans Go!

  Aflevering 17

  Op zoek naar het volgende supertoptalentidool: deel 1 / Op zoek naar het volgende supertoptalentidool: deel 2

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  De Superhelden kondigen een wedstrijd aan om de volgende superheld te kiezen voor hun team. Robin zet alles op alles om te winnen.

  Aflevering 18

  De dag van de arbeid / De pizzarobot

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Robin leert iedereen om het belang van werk te waarderen op de Dag van de Arbeid. De Titans maken een AI-robot om pizza's te maken, maar die keert zich tegen zijn makers.

  Aflevering 19

  Carrièredag / Tv-ridder 2

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Robin verplicht de andere Titans tijdens carrièredag om geestdodende banen te zoeken. Batman en commissaris Gordon hebben een slaapfeestje en kijken tv.

  Aflevering 20

  De prijsuitreiking / Troon van botten

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Robin verzint een prijs om de Titans te motiveren de toren op te ruimen. De Titans bezoeken de wereld van heavy metal, maar Robin houdt meer van vloeiende jazz.

  Aflevering 21

  Kostuumwedstrijd / Demonenbal

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Het team wil de HIVE Five verslaan in de Halloween-verkleedwedstrijd door zich te verkleden als de HIVE Five. Raven wil haar vader irriteren op het demonengala.

  Aflevering 22

  De zelfingenomen spectaculaire 200e aflevering: deel 1 / De zelfingenomen spectaculaire 200e aflevering: deel 2

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Als hun wereld begint te verdwijnen, gaan de Titans op zoek naar hun makers en ontdekken ze hoe moeilijk het is om een aflevering van een tekenfilm te maken.

  Aflevering 23

  Vriendschapsverjaardag / Thankskrijging

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Beast Boy en Cyborg vieren de verjaardag van hun vriendschap. De Titans besluiten hun eigen Thanksgiving-tradities te verzinnen.

  Aflevering 24

  Poenproblemen / Beast Girl

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  De Titans overtuigen Robin om zichzelf te verwennen met Batmans geld. Beast Boy ontmoet zijn vrouwelijke tegenhanger en Madame Rouge veroorzaakt problemen.

  Aflevering 25

  Tv-ridder 3 / Vriendpocalyps

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  Op zijn verjaardag wil Batman alleen maar in zijn eentje tv kijken. Robin, Cyborg en Beast Boy moeten echte 'bros' zijn om de wereld te redden van een mega-boks.

  Aflevering 26

  Flashback: deel 1 / Flashback: deel 2

  Op Netflix sinds 30 december 2018

  De bescheiden start van de Teen Titans wordt onthuld, evenals Robins transformatie van een rustige sidekick in een assertieve leider.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  De primeur / Kip, ik heb je

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 2

  Klaboems: Deel 1 / Klaboems: Deel 2

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 3

  Torenrenovatie / Quantumpret

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 4

  Het gevecht / De presidentsgeest

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 5

  Kleine Elvis / De groover

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 6

  De kracht van garnalen / Mijn naam is Jose

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 7

  De ware origines! / Monsterteam!

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 8

  Justice Leagues volgende toptalent idoolster: de op een-na-beste teameditie: Deel 1 en 2

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 9

  BBR-verjaardag / Sterke Titanverhalen

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 10

  Wat dacht je van deze special? Ruimte: Deel 1 / Wat dacht je van deze special? Ruimte: Deel 2

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 11

  Nostalgie haalt het niet bij een waargebeurd verhaal / Bedrijfsethiek knipoog knipoog

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 12

  Op konten slaan en juichen zonder enige reden / Ooit was ik een mensens

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 13

  Het metrieke stelsel vs. vrijheid / Het kaf

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 14

  De vloek van het billenschudden / Die Russen toch

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 15

  Kleine kuiltjes / Stockton, CA!

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 16

  Verzamel ze allemaal / Tekenfilmvete

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 17

  Wees geen Icarus / Windeieren

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 18

  Voor de buis 4 / ThunderCats Brul

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 19

  Teen Titans Vroem: Deel 1 / Teen Titans Vroem: Deel 2

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 20

  Wat is opera, Titans? / Bospiraten

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 21

  De Bergerac / Snot en tranen

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 22

  Kampvuur / Wat we op kamp hebben geleerd

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 23

  Open communicatie / Koninginnengelei

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 24

  Kracht van een volwassen man / Je moet erbij zijn geweest

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 25

  Meidenavond: Deel 1 / Meidenavond: Deel 2

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  Aflevering 26

  De grote ramp / Kijker beslist

  Op Netflix sinds 1 juli 2020

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.