Surviving Death

  Sinds 6 januari 2021 te zien op Netflix

  Wat gebeurt er nadat we overlijden? Een docuserie over persoonlijke verhalen en onderzoek naar bijna-doodervaringen, reïncarnatie en paranormale verschijnselen

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Bijna-doodervaringen

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Een dokter wordt levenloos aangetroffen nadat ze in een waterval is gevallen. Nu delen zij en anderen hun bijna-doodervaringen. Wordt het bewustzijn groter na de dood?

  Aflevering 2

  Mediums: Deel 1

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Mediums begeven zich tussen leven en dood, en bieden een kans om contact te maken met de overledenen. Kunnen nabestaanden zo troost en aanvaarding vinden?

  Aflevering 3

  Mediums: Deel 2

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Een medium leidt een seance waarbij een student diep wordt ontroerd. Gipsen afgietsels van 'geest'-handen, ofwel fysieke manifestaties van de doden, worden onderzocht.

  Aflevering 4

  Tekenen van de doden

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Vogels, dansend licht en liefkozingen zijn volgens mediums tekenen en berichten van de doden. Dus zoeken rouwende mensen naar manieren om te communiceren.

  Aflevering 5

  Dode mensen zien

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Kan het bewustzijn verder zonder lichaam? Een onderzoeker registreert griezelige geluiden op een historische plek. Een arts vertelt over ervaringen met stervende mensen.

  Aflevering 6

  Reïncarnatie

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Een vijfjarige vertelt vol vertrouwen over levendige details. Een kinderpsychiater bestudeert kinderen over de hele wereld die herinneringen aan vorige levens hebben.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.