Supergirl

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Om een ramp af te wenden, onthult Kara Danvers haar krachten en ware identiteit: ze is Supergirl, de nicht van Superman en beschermster van National City.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilot

  Kara Zor-El schikt zich in haar leven in National City en haar werk voor mediamagnaat Cat Grant, maar kan haar geheime Kryptoniaanse superkrachten niet langer negeren.

  Aflevering 2

  Stronger Together

  Kara probeert haar superkrachten uit, maar het gaat niet altijd even goed. Cat heeft zo haar vermoedens en zet James onder druk om een interview met Supergirl te krijgen.

  Aflevering 3

  Fight or Flight

  Supergirl heeft al haar krachten nodig om te kunnen vechten tegen Reactron, een van Supermans sterkste vijanden. Cat wil een exposé over Supergirl schrijven.

  Aflevering 4

  Livewire

  Kara heeft een veelbewogen Thanksgiving als haar pleegmoeder op bezoek komt en tegelijkertijd een werkneemster van CatCo door een ongeval in de boef Livewire verandert.

  Aflevering 5

  How Does She Do It?

  Op de dag dat Kara oppast op Cats zoon wordt National City opgeschrikt door een aantal bomaanslagen waarbij de hulp van Supergirl onmisbaar is. James' ex arriveert.

  Aflevering 6

  Red Faced

  Tijdens een oefening in opdracht van generaal Sam Lane raakt Kara compleet in de stress. Alex vraagt Winn om onderzoek te doen naar de dood van haar vader.

  Aflevering 7

  Human for a Day

  Na een aardbeving ligt heel National City plat en hebben Kara en haar vrienden geen superkrachten meer. Bij de DEO heeft Alex totaal geen vertrouwen meer in Hank.

  Aflevering 8

  Hostile Takeover

  Kara raakt van streek als haar lieve tante zich tegen haar moeder uitspreekt. Een e-mailschandaal bij CatCo zou weleens het einde van Cats carrière kunnen betekenen.

  Aflevering 9

  Blood Bonds

  Cat is ervan overtuigd dat haar brave assistente eigenlijk Supergirl is, waardoor Kara op twee fronten strijd moet leveren. Astra en Non willen Kara ten val brengen.

  Aflevering 10

  Childish Things

  Alex vraagt Hank om Maxwell Lords plannen te achterhalen. Cat biedt Lucy een baan aan, wat de situatie met James bemoeilijkt. Winns vader ontsnapt uit de gevangenis.

  Aflevering 11

  Strange Visitor from Another Planet

  Als een witte marsman een politicus ontvoert, probeert Kara om Hank te helpen met zijn verleden. Kara spoort Cat aan om haar van haar vervreemde oudste zoon te ontmoeten.

  Aflevering 12

  Bizarro

  Supergirl moet zien te voorkomen dat ze door een valse dubbelganger zelf ten onder gaat. Cats oudste zoon Adam en Kara worden verliefd op elkaar.

  Aflevering 13

  For the Girl Who Has Everything

  Een parasiet in Kara's hersenen veroorzaakt een hallucinatie waarin Krypton nog bestaat. Hank en Alex moeten het zonder Supergirl tegen Non opnemen.

  Aflevering 14

  Truth, Justice and The American Way

  Kara heeft een aanvaring met een valse nieuwe assistente van CatCo. Supergirl rekent af met de Master Jailer. James en Kara krijgen ruzie over de werkwijze van de DEO.

  Aflevering 15

  Solitude

  In Supermans Fort der Eenzaamheid krijgt Kara advies over hoe ze de internetreiziger Indigo kan verslaan. James en Lucy nemen hun relatie onder de loep.

  Aflevering 16

  Falling

  Kara komt in aanraking met rood kryptoniet en wordt gemeen. Het beïnvloedt zelfs haar kleding en haar gedrag bij CatCo en de DEO. Alex en Lord worden nukkige bondgenoten.

  Aflevering 17

  Manhunter

  Alex en Kara horen hoe Hank bij de DEO kwam en hoe hij hun vader kent. Kara wil haar transformatie in een boosaardige Supergirl verwerken en krijgt last van eetbuien.

  Aflevering 18

  World's Finest

  Supergirl ontmoet Flash, een snelle superheld uit een paralleluniversum die haar terzijde staat in ruil voor hulp om hem weer thuis te krijgen.

  Aflevering 19

  Myriad

  Alleen Kara en Cat lijken immuun te zijn voor Myriad, een soort hersenspoeling die Non gebruikt om de inwoners van National City in een zombie-achtig leger te veranderen.

  Aflevering 20

  Better Angels

  Om te voorkomen dat Non en Indigo de hele planeet uitmoorden, moet Supergirl een gevecht op leven en dood aangaan met iemand van wie ze houdt.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The Adventures of Supergirl

  Als een commerciële spaceshuttle in de problemen komt, krijgt Kara hulp van haar neef Clark Kent om het voertuig te redden en te onderzoeken wat er is gebeurd.

  Aflevering 2

  The Last Children of Krypton

  Supergirl raakt gewond tijdens een aanval op National City, waarbij kryptonite-wapens worden gebruikt. Superman legt de schuld bij Hank en het DEO.

  Aflevering 3

  Welcome to Earth

  Kara en het DEO vrezen dat hun ontsnapte gevangene achter de aanvallen op president Marsdin zit, die in National City een amnestiewet voor aliens ondertekent.

  Aflevering 4

  Survivors

  Het lijk van een ongeregistreerd buitenaards wezen brengt Kara naar een vechtclub waar Roulette deze wezens tot de dood laat vechten.

  Aflevering 5

  Crossfire

  Als Supergirl wordt aangevallen door een bende meedogenloze dieven die buitenaardse technologie gebruiken, ontdekt ze dat hun geavanceerde wapens van Cadmus komen.

  Aflevering 6

  Changing

  J'onn en Kara worden aangevallen door een wetenschapper die is besmet met een energieslurpende parasiet die hun krachten aftapt. De Guardian snelt hen te hulp.

  Aflevering 7

  The Darkest Place

  Terwijl Kara op missie is om Mon-El te redden van Cadmus, ontmoet ze de echte Hank, die nu Cyborg Superman is. De bewaker wordt onterecht beschuldigd van moord.

  Aflevering 8

  Medusa

  Kara roept de hulp in van Lena Luthor om samen ervoor te zorgen dat Cyborg Superman het Kryptoniaanse virus dat haar vader Zor-El heeft gemaakt, niet kan vrijlaten.

  Aflevering 9

  Supergirl Lives

  Kara en Mon-El onderzoeken een vermissing en worden naar de slavenplaneet Maaldoria getransporteerd. In een baan rond een rode zon verliezen ze hun krachten.

  Aflevering 10

  We Can Be Heroes

  Na een gevecht met Livewire is Kara boos op Mon-El omdat hij haar bevel om burgers te beschermen, heeft genegeerd, en op James, die zijn ware identiteit onthult.

  Aflevering 11

  The Martian Chronicles

  M'ganns ex-vriend Armek komt naar de aarde om haar gevangen te nemen en op Mars te executeren wegens verraad. J'onn wil haar beschermen en neemt haar mee naar de DEO.

  Aflevering 12

  Luthors

  Lena wordt ervan beschuldigd dat ze Metallo en Lillia heeft geholpen uit de gevangenis te ontsnappen. Kara kan dit niet geloven en probeert Lena's onschuld te bewijzen.

  Aflevering 13

  Mr. & Mrs. Mxzyptlk

  Als de bedrieglijke entiteit Mxyzptlk Kara ten huwelijk vraagt, moeten zij en Mon-El een manier vinden om deze bedreiging uit de vijfde dimensie te stoppen.

  Aflevering 14

  Homecoming

  De familie Danvers is dolblij als J'onn en Kara Jeremiah redden uit een konvooi van Cadmus, maar na deze onverwachte terugkeer wordt Mon-El al snel achterdochtig.

  Aflevering 15

  Exodus

  Kara zet Snapper onder druk om een artikel te schrijven over aliens die Cadmus ontvoert en naar een andere planeet overbrengt. Alex en Maggie zoeken ondertussen Jeremiah.

  Aflevering 16

  Star-Crossed

  Als de Daxamieten eisen dat Mon-El terugkeert naar zijn thuisplaneet, ontdekt Kara dat hij een prins is van wie wordt verwacht dat hij zijn maatschappij weer opbouwt.

  Aflevering 17

  Distant Sun

  Na een reeks aanvallen op Kara door buitenaardse premiejagers vermoedt Mon-El dat zijn ouders hen hebben gestuurd om hem terug naar Daxam te halen.

  Aflevering 18

  Ace Reporter

  Lena's ex-vriend Jack kondigt een baanbrekende nanobottechnologie aan, maar zij, Kara en Mon-El ontdekken dat Jack in de greep van zijn eigen uitvinding is.

  Aflevering 19

  Alex

  Een jeugdvriend van de familie Danvers kent Kara's geheim en ontvoert Alex. Hij eist dat in ruil zijn vader, een beruchte crimineel, wordt vrijgelaten uit de gevangenis.

  Aflevering 20

  City of Lost Children

  Als een alien van een normaal vredelievende soort National City aanvalt, ontdekken Kara, Mon-El en James een transporter die Lena en de alien Rhea hebben gemaakt.

  Aflevering 21

  Resist

  De Daxamieten vallen National City binnen, maar Kara, Mon-El en hun vrienden slagen erin Rhea tegen te houden. Ze onthult een verrassend geheim wapen.

  Aflevering 22

  Nevertheless, She Persisted

  Kal is weer zichzelf en Kara bevecht Rhea in een oud strijdritueel. Lena zoekt ondertussen een manier om de vijandelijke vloot te verdrijven.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Girl of Steel

  Na de invasie van de Daxamieten is Kara nog van streek door haar opoffering. Een charismatische kapitalist heeft grote plannen voor de wederopbouw van National City.

  Aflevering 2

  Triggers

  Kara wordt overmeesterd door een machtige boef met paranormale gaven. Lena gaat fulltime bij Catco werken en draagt L-Corp over aan een nieuwe opvolger.

  Aflevering 3

  Far From the Tree

  Tijdens de voorbereidingen op het vrijgezellenfeestje probeert Maggie weer contact te krijgen met haar vader. Kara gaat met J'onn op een emotionele missie naar Mars.

  Aflevering 4

  The Faithful

  Kara ziet een bekend symbool dat haar op het spoor zet van een man met een monsterlijk plan. Samantha is druk met haar werk en is bang dat ze haar dochter verwaarloost.

  Aflevering 5

  Damage

  Als de kinderen van National City loodvergiftiging krijgen, dient Morgan Edge een onverbiddelijke aanklacht in. Alex en Maggie doen een pijnlijke ontdekking.

  Aflevering 6

  Midvale

  Kara neemt Alex voor het weekend mee naar Midvale, waar hun oude slaapkamer herinneringen oproept van een pijnlijke tragedie die hun leerde als team te werken.

  Aflevering 7

  Wake Up

  Een diepzee-expeditie brengt een lang gekoesterde hoop tot leven. Samantha gaat terug naar huis om in haar verleden te duiken en ontdekt de waarheid omtrent haar afkomst.

  Aflevering 8

  Crisis on Earth-X, Deel 1

  Kara, Alex, Green Arrow en de Legends of Tomorrow gaan voor de bruiloft van de Flash naar Central City, waar een duister kwaad op de loer ligt.

  Aflevering 9

  Reign

  Als er in National City opeens dreigende symbolen opduiken, besluiten Lena en James om samen Morgan Edge te ondervragen. Kerstavond brengt een gevaarlijke nieuwe vijand.

  Aflevering 10

  Legion of Super-Heroes

  Terwijl Reign vrij ronddoolt in National City, stuurt Mon-El een lid van het legioen van superhelden naar de diepten van Kara's gehavende onderbewustzijn.

  Aflevering 11

  Fort Rozz

  Supergirl gaat met Saturn Girl en een paar onverwachte bondgenoten op een missie naar Fort Rozz om een gevangene te zoeken die weet hoe ze Reign kunnen verslaan.

  Aflevering 12

  For Good

  Na een aanslag op zijn leven wordt Lena door Morgan Edge beschuldigd van kwade opzet. Alex voert enkele tests uit om de oorzaak van Samantha's black-outs te ontdekken.

  Aflevering 13

  Both Sides Now

  Kara is ervan overtuigd dat een gevangengenomen Worldkiller ook goede eigenschappen heeft. Alex gelooft hier niks van. Winn gaat samen met J'onn en Mon-El op een missie.

  Aflevering 14

  Schott Through the Heart

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Winn herenigt zich met zijn moeder, die een verrassende waarheid over zijn verleden onthult. Alex heeft het gevoel dat er iets mis is met het geheugen van Myr'nn.

  Aflevering 15

  In Search of Lost Time

  Op Netflix sinds 24 april 2018

  Door een storing bij de DEO moet J'onn een moeilijke beslissing nemen. Mon-El begint Kara te trainen in gevechtstechnieken die uit de toekomst zijn gehaald.

  Aflevering 16

  Of Two Minds

  Op Netflix sinds 1 mei 2018

  De plaag in de stad lijkt het werk te zijn van Pestilence, maar niemand weet wie ze is. Lena en Samantha zoeken het enzym dat Reigns transformatie veroorzaakt.

  Aflevering 17

  Trinity

  Op Netflix sinds 8 mei 2018

  De drie Worldkillers zijn verenigd en Lena en Alex werken samen met Supergirl om Samantha in een andere dimensie te bereiken voordat de tijd om is.

  Aflevering 18

  Shelter from the Storm

  Op Netflix sinds 15 mei 2018

  Reign neemt de krachten over van Pestilence en Purity en wordt sterker. Ze is nu gevaarlijker dan ooit en ze is op zoek naar Ruby.

  Aflevering 19

  The Fanatical

  Op Netflix sinds 22 mei 2018

  Een ontsnapte volger van de sekte van Coville biedt een dagboek aan dat Sam zou kunnen redden. Iemand dreigt de identiteit van Guardian te onthullen.

  Aflevering 20

  Dark Side of the Moon

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  Mon-El en Supergirl doen een schokkende ontdekking tijdens een belangrijke missie. Terug op aarde wordt Lena's loyaliteit op de proef gesteld door Reigns ter­ro­ri­sa­tie.

  Aflevering 21

  Not Kansas

  Op Netflix sinds 6 juni 2018

  Kara neemt een belangrijke beslissing in overweging die grote gevolgen voor haar vrienden op aarde heeft. James en J'onn achterhalen de herkomst van een aanvalswapen.

  Aflevering 22

  Make It Reign

  Op Netflix sinds 12 juni 2018

  Supergirl, Mon-El en Alura proberen Selena, die met een gevaarlijk plan op weg is naar de aarde, te verhinderen. J'onn bereidt zich voor op een belangrijk afscheid.

  Aflevering 23

  Battles Lost and Won

  Op Netflix sinds 19 juni 2018

  Er heerst tumult op aarde en het team komt samen om Reign te bestrijden, waardoor Supergirl zich moet afvragen waar ze voor staat. Een verzwakte Sam zoekt naar kracht.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  American Alien

  Op Netflix sinds 16 oktober 2018

  J'onn probeert Kara ervan te overtuigen dat de houding ten opzichte van aliens verandert. Een nieuwe journalist komt naar CatCo. Lena maakt opnieuw contact met haar moeder.

  Aflevering 2

  Fallout

  Op Netflix sinds 23 oktober 2018

  Terwijl Mercy Graves spoorloos blijft, leidt een schokkende onthulling tot woede en vijandigheid. Nia neemt James in vertrouwen. L-Corp komt onder vuur te liggen.

  Aflevering 3

  Man of Steel

  Op Netflix sinds 30 oktober 2018

  Een flashback-aflevering waarin de herkomst van Agent Liberty en zijn duistere transformatie van hoogleraar tot een bezeten alien hatende schurk wordt getraceerd.

  Aflevering 4

  Ahimsa

  Op Netflix sinds 6 november 2018

  De lucht is nog steeds gevuld met kryptoniet en vele helden zetten hun leven op het spel. Tijdens de zoektocht van J'onn naar Fiona duikt een sympathieke bondgenoot op.

  Aflevering 5

  Parasite Lost

  Op Netflix sinds 13 november 2018

  Agent Liberty verkrijgt een alarmerend nieuw wapen in zijn bizarre oorlog om de mensheid te 'redden'. J'onn en Kara werken samen om een krachtige amulet terug te krijgen.

  Aflevering 6

  Call to Action

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Het is bijna Thanksgiving en agent Liberty verspreidt zijn manifest vol haat. James, Alex en Kara doen alles om het stijgende anti-aliensentiment in de kiem te smoren.

  Aflevering 7

  Rather the Fallen Angel

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  De situatie wordt grimmiger als Supergirl en Manchester Black een tip over de locatie van agent Liberty volgen. Lena start haar eerste reeks testen.

  Aflevering 8

  Bunker Hill

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Nadat Nia een voorspellende droom heeft gedeeld, moedigen Kara en Brainy haar aan om haar lot te accepteren. Een wraakzuchtige Manchester Black bezoekt Ben Lockwood.

  Aflevering 9

  Elseworlds: Hour Three

  Op Netflix sinds 13 december 2018

  Supergirl werkt samen met de Flash, Green Arrow en Superman tijdens een cross-overmissie om een belangrijk boek te vinden en een veranderde realiteit te herschrijven.

  Aflevering 10

  Suspicious Minds

  Op Netflix sinds 22 januari 2019

  Kolonel Haley wil Supergirls geheime identiteit absoluut achterhalen, maar Alex is vastberaden om haar te beschermen. Brainy spoort Nia aan om haar gaven te gebruiken.

  Aflevering 11

  Blood Memory

  Op Netflix sinds 29 januari 2019

  Een nieuw soort drugs dat in de straten van National City wordt gebruikt, geeft mensen tijdelijk superkrachten. Kara gaat mee met Nia die haar familie gaat bezoeken.

  Aflevering 12

  Menagerie

  Op Netflix sinds 19 februari 2019

  Valentijnsdag draait anders uit als J'onn en Kara een zaak aanpakken die verband houdt met een gruwelijk DEO-onderzoek en een angstaanjagende nieuwe schurk.

  Aflevering 13

  What's So Funny About Truth, Justice and the American Way?

  Op Netflix sinds 5 maart 2019

  Manchester Black komt weer in actie met een nieuw team van bondgenoten dat zich de Elite noemt. Ondertussen gaat Nia tot het uiterste tijdens haar training.

  Aflevering 14

  Stand and Deliver

  Op Netflix sinds 12 maart 2019

  Als de spanning tussen mensen en aliens oploopt, moet Supergirl een vuist maken om de vrede te bewaren. Tijdens een moeilijke opdracht worstelt Alex met haar principes.

  Aflevering 15

  O Brother, Where Art Thou?

  Op Netflix sinds 19 maart 2019

  Lex Luthor brengt Lena een bezoek en aast op haar medeleven. Het leven van James staat op het spel en J'onn en Kara zijn op zoek naar Manchester Black.

  Aflevering 16

  The House of L

  Op Netflix sinds 26 maart 2019

  Flashbacks onthullen dat de terugkeer van Lex Luthor deel uitmaakte van een veel groter plan waarbij Lena, Kara en een bijzonder sterke lookalike betrokken waren.

  Aflevering 17

  All About Eve

  Op Netflix sinds 2 april 2019

  Nu Lex Luthor nog vrij rondloopt, moeten Supergirl, Alex en Lena achter zijn trouwste handlangster aan. J'onn maakt zich zorgen en roept de geest van zijn vader op.

  Aflevering 18

  Crime and Punishment

  Op Netflix sinds 23 april 2019

  Lena en Supergirl zoeken op Stryker's Island naar aanwijzingen die hen naar Lex kunnen leiden. James gaat in therapie en Brainy heeft een gewetenscrisis.

  Aflevering 19

  American Dreamer

  Op Netflix sinds 30 april 2019

  Dreamer komt de stad beschermen. Kara werkt aan de ontmaskering van Lex en aan het zuiveren van de naam van Supergirl. James wordt geconfronteerd met z'n grootste trauma.

  Aflevering 20

  Will the Real Miss Tessmacher Please Stand Up?

  Op Netflix sinds 7 mei 2019

  De zoektocht naar Lex leidt Kara en Lena naar Kaznia, waar ze voor schokkende verrassingen komen te staan. Een treurende Lockwood vindt troost in wraak.

  Aflevering 21

  Red Dawn

  Op Netflix sinds 14 mei 2019

  Kara ontmoet Rode Dochter. Elders leidt Brainy een missie om aliens te redden. Lockwood komt achter de waarheid over Lex.

  Aflevering 22

  The Quest for Peace

  Op Netflix sinds 27 mei 2019

  Lex roept Lena en Lillian op om naar het Witte Huis te komen, daarna bestrijdt hij Supergirl in een epische confrontatie met aardse gevolgen.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Event Horizon

  Op Netflix sinds 8 oktober 2019

  Lena is gekwetst door Kara's leugens en overweegt wraak. CatCo verandert. Supergirl heeft een ongelukje met haar pak tijdens een gevecht met een mysterieuze vijand.

  Aflevering 2

  Stranger Beside Me

  Op Netflix sinds 15 oktober 2019

  Na een schokkende ontmoeting op Mars zoekt J'onn naar antwoorden. Lena onderzoekt de limieten van Obsidians nieuwe technologie. Een brutale collega ondermijnt Kara.

  Aflevering 3

  Blurred Lines

  Op Netflix sinds 22 oktober 2019

  Kara probeert het tijdens een moordonderzoek goed te maken met Lena. J'onn ontdekt een tragisch deel van zijn verleden. Kelly's medeleven brengt haar in gevaar.

  Aflevering 4

  In Plain Sight

  Op Netflix sinds 29 oktober 2019

  De DEO zoekt naar een manier om Malefic te pakken te krijgen. Kara intensiveert haar onderzoek naar Williams verdachte activiteiten. James en Kelly keren terug naar huis.

  Aflevering 5

  Dangerous Liaisons

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Kara helpt William met zijn onderzoek wanneer er vlak voor de VR-lancering van Obsidian een superschurk uit zijn verleden opduikt. Lena sluit een gevaarlijke deal.

  Aflevering 6

  Confidence Women

  Op Netflix sinds 12 november 2019

  De gevangenschap van de superschurk in de DEO veroorzaakt een reeks gebeurtenissen die teruggrijpt op Lena's eerste ontmoeting met Andrea, lang geleden.

  Aflevering 7

  Tremors

  Op Netflix sinds 19 november 2019

  Als een eeuwenoude kracht het op Lena gemunt heeft, ontdekt Supergirl eindelijk de harde waarheid over hun vriendschap. J'onn neemt een beslissing over Malefic.

  Aflevering 8

  The Wrath of Rama Khan

  Op Netflix sinds 5 december 2019

  Supergirl moet een keuze tussen haar hart en haar hoofd maken als het om Lena gaat. Ondertussen komt Leviathans dreigement tot uitbarsting dankzij Rama Khan.

  Aflevering 9

  Crisis on Infinite Earths: Hour One

  Op Netflix sinds 10 december 2019

  Tijdens een pijnlijk persoonlijk verlies krijgt Supergirl te maken met een dreigende ramp. Ze gaat samen met medesuperhelden een laatste, moedige strijd om de aarde aan.

  Aflevering 10

  The Bottle Episode

  Op Netflix sinds 22 januari 2020

  Alles is anders op aarde na de Crisis. Kara heeft moeite met bepaalde veranderingen en Brainy ziet in dat hij niet zijn volle potentieel benut.

  Aflevering 11

  Back from the Future: Part One

  Op Netflix sinds 28 januari 2020

  Een oude vriend keert terug om zijn gemene dubbelganger tegen te houden. Brainy twijfelt over zijn huidige koers. Kara wil Will beschermen tegen de toorn van Lex Luthor.

  Aflevering 12

  Back from the Future: Part Two

  Op Netflix sinds 18 februari 2020

  Supergirl begint samen met Winn aan een hightech-missie bij de DEO. Het eindspel tussen Brainy en Lex wordt steeds heftiger doordat Brainy trouw aan zijn vrienden blijft.

  Aflevering 13

  It's a Super Life

  Op Netflix sinds 25 februari 2020

  De verbannen Mr. Mxyzptlk verschijnt weer ten tonele en biedt Kara de kans om door de tijd te reizen, andere keuzes te maken en het weer goed te maken met Lena.

  Aflevering 14

  The Bodyguard

  Op Netflix sinds 10 maart 2020

  Als Andrea voor de grote VR-lancering van Obsidian wordt aangevallen, stuurt Lex Supergirl om haar te beschermen. Lena vindt vrijwilligers om Non Nocere op te testen.

  Aflevering 15

  Reality Bytes

  Op Netflix sinds 17 maart 2020

  Als een vriendin, die transgender is, het doelwit wordt van een aanval, zint Dreamer op wraak. Alex gaat in de virtuele wereld op zoek naar een vermiste persoon.

  Aflevering 16

  Alex in Wonderland

  Op Netflix sinds 24 maart 2020

  De lijnen van de realiteit beginnen te vervagen als Alex een nieuwe identiteit aanneemt in de virtuele wereld van Obsidian. Kara krijgt te maken met een groot verlies.

  Aflevering 17

  Deus Lex Machina

  Op Netflix sinds 5 mei 2020

  Lex Luthors post-crisisstrategie begint vruchten af te werpen. Zijn labyrintische plannen, waarmee hij vijanden dwarsboomt en zijn macht veiligstelt, worden duidelijk.

  Aflevering 18

  The Missing Link

  Op Netflix sinds 12 mei 2020

  Supergirl en haar vrienden nemen het op tegen een sterke Leviathaanse tegenstander. Lena en Lex slaan de handen ineen nu een storing in Non Nocere hen in gevaar brengt.

  Aflevering 19

  Immortal Kombat

  Op Netflix sinds 19 mei 2020

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  Rebirth

  Op Netflix sinds 2 april 2021

  Kara en haar vrienden bundelen hun krachten om Lex Luthor te stoppen wanneer zijn nieuwste plan om de wereld te domineren van hem een onvoorstelbare dreiging maken.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Op Netflix sinds 2 april 2021

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Op Netflix sinds 2 april 2021

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Op Netflix sinds 2 april 2021

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Op Netflix sinds 2 april 2021

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Op Netflix sinds 9 april 2021

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Op Netflix sinds 16 april 2021

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.