Super Monsters

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Hun ouders zijn de meest beroemde monsters ooit, maar deze kleuters zijn amper de luiers ontgroeid en moeten hun speciale krachten nog ontdekken.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Dit zijn de Super Monsters / Vampiers dansen niet

  De Super Monsters verwelkomen een nieuwe leerling met verrassende krachten. Een gefrustreerde Vlad vindt het moeilijk om te leren dansen.

  Aflevering 2

  Geleende problemen / Magische hulp

  Frankie zorgt voor ophef als hij zonder te vragen Katya's toverstokje leent. Tijdens een uitstapje naar de bibliotheek leert Katya om hulp te vragen als het nodig is.

  Aflevering 3

  Veiligheid voorop / Monstermanieren

  Tijdens een schoolreisje naar Speelland leert Lupo om zich aan de regels te houden. Cleo speelt een spel genaamd 'Monster, mag ik?' met de Super Monsters.

  Aflevering 4

  Monsters in het museum / Gevonden voorwerpen

  Na een griezelig museumbezoek helpen Frankies klasgenootjes hem om over zijn gevoelens te praten. Lupo let niet op en raakt de favoriete spullen van zijn vrienden kwijt.

  Aflevering 5

  Op een blauwe maandag / Zombiezicht

  Katya kan niet besluiten wat voor sap ze zal maken voor het Blauwe Maan-feest. Als de Super Monsters een nieuw spel uitproberen, vormt Zoe's zombiezicht een obstakel.

  Aflevering 6

  Oefenbezem / De allerbeste

  Als Katya van haar bezemsteel valt, zweert ze dat ze nooit meer gaat vliegen. Vlad beweert dat hij door zijn talent voor vliegen overal het beste in is.

  Aflevering 7

  Slorp de slurper / Kinderboerderij

  De Super Monsters merken wat de gevolgen zijn als je Slorp te veel voedsel geeft. Cleo is nerveus over het ontmoeten van nieuwe monsterdieren op de kinderboerderij.

  Aflevering 8

  Oefening baart kunst / De gelaarsde Henri

  'Vlad de Geweldige' vindt het niet nodig om te oefenen voor zijn allereerste goochelshow. Bij volle maan veranderen de Super Monsters in personages uit een boek.

  Aflevering 9

  Pizzabakkers / Paniekzaaier

  Op een schoolreisje naar een echte pizzeria leren de Super Monsters wat samenwerken is. Lupo's vader komt op school praten over zijn werk als brandweerman.

  Aflevering 10

  Beestenboel / Halloweenfeest

  De Super Monsters halen Halloween-trucs uit die hun buren niet snel zullen vergeten. De kinderen leren een nieuw klasgenootje kennen op een buurtfeestje voor Halloween.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Cleo heeft het antwoord / Spike de speurder

  Op Netflix sinds 5 oktober 2018

  Het is Spike's eerste nacht op de Paddenburg Peuterspeelzaal en hij heeft heel veel vragen! Tijdens een uitstapje naar het museum gaat Spike een concurrentiestrijd aan.

  Aflevering 2

  Heksenhik / Podiumangst

  Op Netflix sinds 5 oktober 2018

  Katya heeft de hik, waardoor haar toverkrachten van slag raken. Frankies vader heeft last van plankenkoorts op de avond van de ouder-kindtalentenjacht.

  Aflevering 3

  De weggelopen waterspuwer / Project 'kleine vleugels'

  Op Netflix sinds 5 oktober 2018

  Wes de waterspuwer loopt weg wanneer de Super Monsters per ongeluk zijn gevoelens kwetsen. Drac en Katya zijn vastbesloten om Spike te 'helpen' leren vliegen.

  Aflevering 4

  Superkrachten ruilen / Monster-waarderingsavond

  Op Netflix sinds 5 oktober 2018

  De Super Monsters wensen dat ze elkaars krachten hadden, en plotseling komt die wens uit. De kinderen bedenken een verrassing voor Igor en Esmie.

  Aflevering 5

  Waar is de maan? / Monster-oppasavonturen

  Op Netflix sinds 5 oktober 2018

  Met boeken en een beetje fantasie creëren de Super Monsters hun eigen magie. Esmie en Igor spreken af om een nacht op een babymonster te passen.

  Aflevering 6

  Grrbus de schoolbus / De nachtelijke knager

  Op Netflix sinds 5 oktober 2018

  De Super Monsters krijgen een verrassing wanneer ze hun vieze schoolbus wassen. De groep werkt samen om een mysterie in de tuin op te lossen.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Maanlichtmelodie/Het onmogelijke zaadje

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Wanneer Lupo probeert te zingen, moet hij door de Blauwe Maan huilen! De plantenmagie van Vida is sterk, maar haar vrienden willen ook meehelpen in de nachttuin.

  Aflevering 2

  Monsterhartsvriendendag

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Een magische Drakenmaan helpt de Super Monsters om op Monsterhartsvriendnacht kaarten te sturen naar vrienden die veel voor ze betekenen.

  Aflevering 3

  Verdwaald in het bos / Een zeemeermin in Paddenburg

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  De Super Monsters raken elkaar kwijt wanneer ze maanbessen plukken in het bos. Tijdens een uitje bij Kristalmeer ziet de klas een zeemeermin die wil vliegen.

  Aflevering 4

  Een geweldige voorstelling

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Katya vindt dat zij het best weet hoe het toneelstuk opgevoerd moet worden, maar de Super Monsters zitten boordevol creatieve ideeën! Kan ze een middenweg vinden?

  Aflevering 5

  Groen van jaloezie/Een klein autoprobleem

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Zoe wordt jaloers wanneer haar kleine broertje Zane dingen doet die zij niet kan. Bij de autowasplaats van de Super Monsters krimpen betoverde sponzen alle auto's!

  Aflevering 6

  Een mormel in Paddenburg

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  De Super Monsters hebben nog nooit eerder een echt mormel gezien. Opeens vertelt Luigi een geheim ... en de Monsters zagen dit echt niet aankomen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.