Stranger

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Omringd door politieke corruptie stort een aanklager zonder inlevingsvermogen zich samen met een pittige vrouwelijke rechercheur op een moordzaak.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Als tiener onderging openbaar aanklager Hwang Si-mok een operatie aan zijn abnormaal ontwikkelde hersenen. De ingreep had echter ernstige gevolgen.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Na een pleidooi van de gevangene voor zijn onschuld besluit Si-mok de cameraopname opnieuw te bekijken. Op het politiebureau van Yongsan komt hij agent Han Yeo-jin tegen.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Si-mok biedt aan om live op televisie te verschijnen om Kang Jin-seop te bespreken. Hij doet ook de gedurfde belofte om de dader binnen twee maanden te vinden.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Er gaan al snel geruchten over Si-moks gewelddadige aard, maar hij zet zijn onderzoek niettemin voort. Hij vindt Young Eun-su verdacht.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Si-mok staat voor een raadsel in de meest recente moordzaak en gaat in het huis van het slachtoffer op zoek naar meer aanwijzingen. Yeo-jin helpt hem bij het onderzoek.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Door nieuw bewijsmateriaal wordt de lijst van mogelijke verdachten alleen maar langer. Te midden van de verwarring vragen sommigen zich af of Si-mok wel onschuldig is.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Si-mok en Yeo-jin zetten samen heimelijk de achtervolging in op Seo Dong-jae. Juist als Dong-jae iets in de Han-rivier wil gooien, houdt Yeo-jin hem tegen.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Yeo-jin is woedend over hoe de politie Park Kyung-wan behandelde. Ze wil haar chef erop aanspreken, maar Si-mok houdt haar tegen en waarschuwt haar voor de gevolgen.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Si-mok selecteert belangrijke advocaten en politieagenten voor het speciale onderzoeksteam. Ze nemen Dong-jae als uitgangspunt.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  Yeo-jin vreest voor Ga-youngs veiligheid en plaatst haar over naar een ander ziekenhuis. Een verpleegkundige informeert Yeo-jin over een vreemde gebeurtenis.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  De waarheid achter Ga-youngs aanvallen komt aan het licht. Chang-juns vrouw krijgt een reisverbod. Woo-gyun vraagt Chang-jun om hem uit de problemen te helpen.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  Si-mok en Yeo-jin vinden verbijsterende aanwijzingen als ze Kyung-wans kelder doorzoeken. Dong-jae gaat terug naar het kantoor van Chang-jun om zijn mobiel op te halen.

  Aflevering 13

  Aflevering 13

  Si-mok, die net terug is van een dakterrasfeest, ontdekt dat een indringer iets in zijn slaapkamer heeft achtergelaten. Yeo-jin en Geon komen er meteen aan.

  Aflevering 14

  Aflevering 14

  Yeo-jin vermoedt dat een nieuwe moordenaar betrokken is bij de meest recente moord. Ondertussen zakt Si-mok na de autopsie in elkaar.

  Aflevering 15

  Aflevering 15

  Yeo-jin verzamelt bewijs terwijl Si-mok de verdachte ondervraagt. Veel vragen worden beantwoord, maar het allerbelangrijkste probleem blijft onopgelost.

  Aflevering 16

  Finale: Aflevering 16

  Si-mok gaat eropuit om de persoon te ontmoeten die volgens hem de ware moordenaar is. Hij krijgt een tas in handen die de toekomst van veel mensen zal bepalen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.