Stalkers Who Kill

  Op 31 augustus 2019 verwijderd van Netflix

  Deze misdaadserie toont echte en nagespeelde beelden van waargebeurde moorden die zijn gepleegd door stalkers, zoals ex-geliefden, collega's en zelfs familieleden.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The Obession

  Een jonge escort in Londen heeft plannen voor een beter leven, maar deze worden om zeep geholpen door een man die gevaarlijk door haar geobsedeerd raakt.

  Aflevering 2

  The Saint and the Sinner

  Een jonge vrouw wordt gestalkt door een obsessieve en gestoorde bewonderaar als hij tot de ontdekking komt dat zijn verliefdheid niet wederzijds is.

  Aflevering 3

  The Stablehand and the Schoolgirl

  Als een jonge man geobsedeerd raakt door een tienermeisje in Polen, mondt hun eenzijdige relatie al snel uit in vreselijk geweld.

  Aflevering 4

  The Collect Call Killer

  Als een ambitieuze jonge vrouw bevriend raakt met een gestoorde man uit haar verleden, heeft ze geen idee wat voor geweld en bedreigingen haar te wachten staan.

  Aflevering 5

  The Babyface Killer

  Een veertienjarige computerfanaat wordt lid van een onlinechatgroep, waar hij een sluwe predator ontmoet die zich voordoet als technisch medewerker.

  Aflevering 6

  The Slaughterman's Revenge

  Een sociaal onhandige man ontmoet een leuke fitnessinstructrice en raakt ervan overtuigd dat ze voor elkaar bestemd zijn. Als ze hem afwijst, zweert hij wraak.

  Aflevering 7

  The Birthday Killer

  Als een rechtenstudente een gewelddadige relatie beëindigt, begint haar ex-vriend met een treitercampagne die uitmondt in schokkend geweld.

  Aflevering 8

  The Gun-Nut and the Hooters Girl

  Een lerares in opleiding ontmoet een oudere man. Zijn obsessie voor wapens en macht verandert in iets wat veel bedreigender is.

  Aflevering 9

  Johanna Must Die

  Als een gevaarlijke eenling volledig door zijn haatgevoelens voor een studente wordt verteerd, laat hij een schokkende aanwijzing voor zijn plannen achter.

  Aflevering 10

  Nowhere to Run, Nowhere to Hide.

  Een vrouw wordt gestalkt door haar man. Deze machtige crimineel zweert haar tot zwijgen te brengen nadat ze heeft gedreigd zijn misdaden aan te geven bij de politie.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.