Sonic Boom

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Sonic, de snelste en blauwste egel ter wereld, probeert samen met zijn dierenvrienden te voorkomen dat dr. Eggman van het eiland een pretpark maakt.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Het hulpje

  Tails raakt gewond tijdens een gevecht met dr. Eggman. Sonic is daarom bang dat zijn vriend niet geschikt is als zijn hulpje.

  Aflevering 2

  Mag er een vals genie komen logeren?

  Terwijl zijn valse grot wordt gerenoveerd, trekt dr. Eggman in bij Tails. Deze ergert zich al snel aan de gewoonten van zijn nieuwe kamergenoot.

  Mijn schoone Sticksy

  Nadat Sticks de boel heeft gered, wordt ze uitgenodigd voor een ​​gala om een mooie prijs te ontvangen. Het enige probleem: ze weet niet hoe ze zich moet gedragen.

  Aflevering 4

  Circusstreken

  Wanneer Sonic en zijn vrienden worden gedwongen om op te treden met een reizend circus, moet Tails in actie komen en de situatie tot een goed einde brengen.

  Aflevering 5

  Geslotendeurbeleid

  Wanneer Amy merkt dat Sticks nogal van verzamelen houdt, wil ze alle troep verkopen.

  Pechvogel Knuckles

  Knuckles baalt van Sonic omdat hij altijd geluk heeft. Hij probeert van zijn eigen pech af te komen door zijn leven herhaaldelijk op het spel te zetten.

  Aflevering 7

  De vloek van de Buddy Buddy-tempel

  Wanneer Sonic en dr. Eggman vast komen te zitten in een oude tempel, moeten ze hun meningsverschillen opzijzetten en als team samenwerken om te ontsnappen.

  Aflevering 8

  Blauw van jaloezie

  Wanneer iedereen onder de indruk is van een supercoole nieuwe spitsmuis, is Sonic bang dat zijn dagen als grootste held van de stad zijn geteld.

  Aflevering 9

  Vertaalslag

  De vrienden krijgen problemen wanneer Tails een vertaalrobot uitvindt die zegt wat iedereen werkelijk bedoelt wanneer ze met elkaar praten.

  Aflevering 10

  Buster

  Wanneer Sticks een bijzondere hond met de naam Buster adopteert, komen de vrienden er al snel achter dat de pup mogelijk niet hun trouwste kameraad is.

  Egghoofden

  Wanneer dr. Eggman ervoor zorgt dat Tails, Knuckles, Amy en Sticks slecht worden, moet Sonic een manier vinden om ze weer aan zijn zijde te krijgen.

  Aflevering 12

  Gevalletje schuldgevoel

  Sonic en Tails redden een dorp van plunderende bandieten, maar wanneer ze willen vertrekken, proberen de inwoners hun een schuldgevoel aan te praten.

  Virusperikelen

  Nadat de kwaadaardige technologie van dr. Eggman is gekaapt door een schadelijk computervirus, gaan Cubot en Orbot cyberspace in om de technologie terug te halen.

  Dubbele apocalyps

  Wanneer de nieuwe stagiair van dr. Eggman een wapenwedloop is begonnen, moeten Sonic en zijn vrienden deze waanzin stoppen voordat het uit de hand loopt.

  Aflevering 15

  Grottesk wonen

  Dr. Eggman vraagt Amy hem te helpen bij het opknappen van zijn huis wanneer hij hoort dat een woonmagazine foto's wil maken van zijn eilandfort.

  Aflevering 16

  Slapende reus

  Wanneer Sonic, Knuckles en Tails genieten van hun vrije tijd, maken ze per ongeluk een enorme steenreus wakker die als een bezetene tekeergaat.

  Aflevering 17

  De vloek van de schele eland

  Sticks is bang dat zij en haar vrienden misschien zijn vervloekt nadat ze een schele eland zijn tegengekomen.

  Aflevering 18

  Laag mikken

  Wanneer dr. Eggman het even niet meer weet, schakelt hij een motivatiecoach in om hem weer terug te brengen op het slechte pad.

  Aflevering 19

  Zoolkracht

  Elke keer wanneer Sonic rent, maakt hij een keihard geluid. De oplossing komt uit onverwachte hoek.

  Aflevering 20

  Koebot

  Nadat Tails een van de robots van dr. Eggman per ongeluk opnieuw heeft geprogrammeerd, moeten Sonic en Tails hem beschermen tegen zijn eigen creatie.

  Aflevering 21

  De meteoor

  Sonic en dr. Eggman wisselen van lichaam door een meteoor met mysterieuze krachten. Sonic moet nu een manier vinden om zijn eigen lichaam terug te krijgen.

  Aflevering 22

  Dude, waar is mijn Eggman?

  Wanneer Cubot en Orbot wakker worden, kunnen ze zich niet meer herinneren wat er de vorige avond is gebeurd en zien ze dat hun baas dr. Eggman is verdwenen.

  Aflevering 23

  Hoe word ik snel een succesvolle schurk

  Nadat Tails per ongeluk een bos heeft verwoest, probeert een kwaadaardige, geheime organisatie hem over te halen om lid te worden.

  Aflevering 24

  Veroordeel me niet

  Dr. Eggman zegt dat hij gewond is geraakt tijdens een gevecht met Sonic en sleept zijn blauwe aartsvijand voor de rechter om zijn gelijk te halen.

  Aflevering 25

  Hedgehog-dag

  Wanneer dr. Eggman dezelfde dag steeds weer opnieuw beleeft, vraagt hij Sonic om hem uit deze vervelende tijdsloop te redden.

  Aflevering 26

  Dr. Eggman's tomatensaus

  Dr. Eggman wordt een beroemde chef-kok dankzij zijn heerlijke tomatensaus. Maar Sonic denkt dat er iets niet in de haak is.

  Koninklijke robotbattle

  Knuckles wil bewijzen dat hij net zo'n goede uitvinder is als Tails en doet daarom mee aan de Koninklijke Robotstrijd.

  Aflevering 28

  Ik was het niet, het was de ijzeren hedgehog

  Er verdwijnt van alles in het dorp, waaronder de deeltjesversneller van dr. Eggman. Alles wijst erop dat Sonic de dief is.

  Aflevering 29

  Eggman de filmmaker

  Wanneer dr. Eggman een film maakt over hoe hij aan de macht is gekomen, hebben hij en Sonic constant creatieve meningsverschillen op de set.

  Aflevering 30

  Chilidogdag-middag

  Wanneer Knuckles op zoek gaat naar zeldzame pepers om een kookwedstrijd te winnen, blijkt dit moeilijker dan gedacht.

  Chez Amy

  Amy heeft genoeg van het vieze eten bij Bah Burger en opent zelf een restaurant. Ze moet al snel vechten om klanten binnen te halen.

  Aflevering 32

  Twee voor de prijs van één

  Er ontstaat chaos wanneer een dubbelganger van Knuckles uit een andere dimensie verschijnt. De vrienden willen hem weer naar huis sturen.

  Aflevering 33

  Boete

  Sonic komt het ene na het andere obstakel tegen wanneer hij naar de bibliotheek racet om een boek op tijd terug te brengen voordat hij een boete moet betalen.

  Aflevering 34

  Beste Bro-strijdshow

  Wanneer Sonic en Knuckles per ongeluk Amy's bank kapot hebben gemaakt, doen ze mee aan een tv-show om een nieuwe bank voor haar te winnen.

  De wildernis in

  Wanneer Sticks Amy wil leren overleven in de wildernis, maken Sonic en Knuckles er een spelletje van.

  Aflevering 36

  Burgemeester Knuckles

  Knuckles wordt gevraagd om één dag de burgemeester van het dorp te zijn. Maar blijkbaar is niet iedereen geschikt als ambtenaar.

  Aflevering 37

  Eggman plugt uit

  Dr. Eggman stopt met zijn technische snufjes. Maar wanneer het dorp wordt aangevallen, hebben Sonic en zijn vrienden hem toch meteen nodig.

  Aflevering 38

  De vallei van de Cubots voorbij

  Wanneer Cubot en Orbot oude prototypen van Cubot in de jungle vinden, vragen ze Sonic en Tails om deze te beschermen tegen dr. Eggman.

  Aflevering 39

  Maar een vent

  Sonic krijgt sensitiviteitstraining nadat hij de os Mike heeft afgedaan als iemand die niet is opgewassen tegen dr. Eggman.

  Aflevering 40

  Talkshowoorlog

  Knuckles wordt aangewezen als vervanger van Vrolijke Aap, maar de presentator heeft een plan om zijn oude programma terug te krijgen met hulp van een eivormig genie.

  Aflevering 41

  Rolmodellen

  Wanneer de burgemeester Sonic en zijn vrienden uitroept tot rolmodel, merken ze dat ze hun werk niet goed kunnen doen door hun nieuwe titel.

  Aflevering 42

  Nieuwjaarswraak

  Aan het einde van het jaar is iedereen vrolijk, behalve dr. Eggman, die nog steeds vastbesloten is om zijn oude voornemen uit te voeren: Sonic verslaan.

  Aflevering 43

  Pluizenpuppy-buddy's

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Sonic vertrouwt het niet wanneer Amy en dr. Eggman een band krijgen doordat ze beiden geïnteresseerd zijn in het vechtspel Pluizenpuppy's.

  Aflevering 44

  De nieuwe superschurk

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Wanneer stagiair Dave opschept tegen zijn moeder, vangt hij per ongeluk dr. Eggman. Hierdoor heeft het dorp plotseling een nieuw slecht meesterbrein.

  Aflevering 45

  Brand in een drukke werkplaats

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Wanneer Tails' werkplaats wordt verwoest door brand, hebben Sonic en zijn vrienden allemaal hun eigen verhaal over wat er is gebeurd.

  Aflevering 46

  De vlam van Tails

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Wanneer Tails vertelt dat hij verliefd is op Zooey, geven zijn vrienden hem slecht advies over hoe hij zich moet gedragen.

  Aflevering 47

  Stilte voor de storm

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Wanneer de vrienden bij Amy schuilen tijdens een storm, komen ze erachter dat ze een niet al te vriendelijk toneelstuk heeft geschreven dat is gebaseerd op haar vrienden.

  Aflevering 48

  Battle van de boybands

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Sonic, Tails en Knuckles vermommen zich als leden van een boyband om te bewijzen dat Sticks en Amy worden gehersenspoeld door Justin Bever.

  Aflevering 49

  Verboden voor robots

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Nadat dr. Eggman zonder vergunning zonnepanelen heeft geïnstalleerd, dreigt de vereniging van huiseigenaren hem uit zijn schurkenhol te zetten.

  Aflevering 50

  Contraproductief

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Knuckles raakt geïnspireerd door een nieuw zelfhulpboek en probeert fouten uit zijn verleden goed te maken. Helaas loopt alles niet bepaald volgens plan.

  Aflevering 51

  Aangewezen helden

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Dr. Eggman is iets van plan wanneer hij de leden van Team Sonic uitdaagt om individueel met hem te vechten in plaats van samen.

  Aflevering 52

  Massa-aanval

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Dr. Eggman beseft dat hij Sonic niet in zijn eentje kan verslaan en vraagt Shadow de Hedgehog hem te helpen om de strijd te winnen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.