Snowpiercer

  Sinds 25 mei 2020 te zien op Netflix

  De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans ​​te midden van de spanningen aan boord.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  First, the Weather Changed

  Op Netflix sinds 25 mei 2020

  De bewoners van de Staart beramen hun volgende opstand. Hoofd Dienstverlening Melanie vraagt Layton, de leider van de Staartjes, om te helpen bij een onderzoek.

  Aflevering 2

  Prepare to Brace

  Op Netflix sinds 25 mei 2020

  Na de poging tot opstand worden verschillende Staartjes gestraft. Layton en Remmer Till onderzoeken de eerste misdaad. Er doet zich een vreselijk ongeval voor.

  Aflevering 3

  Access Is Power

  Op Netflix sinds 1 juni 2020

  Layton probeert Nikki te spreken en graaft in Seans verleden. Melanie en Roche horen over Kronole. Er wordt een afleiding gepland om de angst van passagiers te temperen.

  Aflevering 4

  Without Their Maker

  Op Netflix sinds 8 juni 2020

  De jacht op de verdachte wordt opgevoerd na een nieuw misdrijf. Layton en Melanie ondervragen mensen voorin in de trein. De Staartjes zoeken informatie over Layton.

  Aflevering 5

  Justice Never Boarded

  Op Netflix sinds 15 juni 2020

  Een proces tegen een verdachte van de moorden leidt tot een verrassende onthulling. Till viert een mijlpaal. Josie sluipt weg om Layton te zoeken.

  Aflevering 6

  Trouble Comes Sideways

  Op Netflix sinds 22 juni 2020

  De Derde Klas wil protesteren tegen het vonnis. Layton probeert te herstellen. Melanie krijgt te maken met een ongekende noodsituatie in de trein.

  Aflevering 7

  The Universe Is Indifferent

  Op Netflix sinds 29 juni 2020

  Melanie is bang dat er een duister geheim over de trein zal worden onthuld en zoekt Layton. Josie probeert Miles op te zoeken. Ruth heeft een onverwachte ontmoeting.

  Aflevering 8

  These Are His Revolutions

  Op Netflix sinds 6 juli 2020

  De Eerste Klas confronteert Melanie met de vraag wie de trein bestuurt. Layton en zijn samenzweerders wagen een uiterste poging om bij de Machine te komen.

  Aflevering 9

  The Train Demanded Blood

  Op Netflix sinds 13 juli 2020

  Commandant Grey, Ruth en de Folgers plannen een aanval op de rebellen. Layton ontdekt een schokkend feit. Melanie wacht in gevangenschap haar lot af.

  Aflevering 10

  994 Cars Long

  Op Netflix sinds 13 juli 2020

  Er ontstaat onrust aan boord van de trein als de leiding wordt overgenomen. Een verrassende verschijning geeft sommige passagiers hoop, maar boezemt andere angst in.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.