Snabba cash

  Sinds 7 april 2021 te zien op Netflix

  De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Shuno Is 12 Percent

  Op Netflix sinds 8 april 2021

  Alleenstaande moeder Leya probeert te voorkomen dat haar techstart-up ten onder gaat. Later komt ze Salim tegen, een bruiloftszanger en professionele moordenaar.

  Aflevering 2

  Gonna Be 2 Rocks, Leya

  Op Netflix sinds 8 april 2021

  Terwijl Leya wanhopig naar een manier zoekt om haar voormalige partner uit te kopen, neemt Salim een nieuwe rol op zich als oppas. Tim lost een gevaarlijke schuld in.

  Aflevering 3

  Friends and Family

  Op Netflix sinds 8 april 2021

  Met de steun van Tomas Storm komt Leya's bedrijf van de grond. Salim laat Tim zien hoe hij om moet gaan met een lastige klant. Ravy voelt zich in het nauw gedreven.

  Aflevering 4

  Was Never ’Bout the Cheese, Things Just Happened This Way

  Op Netflix sinds 8 april 2021

  Tims spurt naar de top loopt averij op. Leya wordt gedwongen om als bemiddelaar te fungeren tussen Ravy en Marko. Salim overweegt een radicale verandering.

  Aflevering 5

  If You Play with Fire, You're Gonna Get Burned

  Op Netflix sinds 8 april 2021

  De hel breekt los als Leya aan Dani vertelt waar Ravy mee bezig is. De jacht op het lek leidt later tot nog meer geweld.

  Aflevering 6

  Making Money Is Never Bad!

  Op Netflix sinds 8 april 2021

  Leya sluit een deal na Tomas te hebben geconfronteerd met zijn financiën. Een bloeddorstige Ravy richt zijn pijlen op een doelwit om wraak te nemen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.