Sleepy Hollow

  Op 31 augustus 2019 verwijderd van Netflix

  Deze moderne versie van het klassieke verhaal vindt plaats in het heden en volgt Ichabod Crane op zijn missie om de moorddadige Hoofdloze Ruiter een halt toe te roepen.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Nadat hij in 1781 een vijand heeft onthoofd, wordt de dodelijk gewonde Ichabod Crane wakker in het Sleepy Hollow van nu en ontdekt dat zijn hoofdloze vijand hier ook is.

  Aflevering 2

  Blood Moon

  Abbie en Ichabod duiken in de dossiers van sheriff Corbin om vreemde verschijnselen te onderzoeken en Serilda de heks zint op wraak.

  Aflevering 3

  For the Triumph of Evil...

  Abbie en Ichabod bezoeken Abbie's zus in het psychiatrisch ziekenhuis temidden van een aantal zelfmoorden die veroorzaakt zijn door een droomgeest.

  Aflevering 4

  The Lesser Key of Solomon

  Abbie en Ichabod volgen Jenny naar de hut van Corbin, en een sekte krijgt een boek en een sextant in handen waarmee de zevende kring van de hel kan worden geopend.

  Aflevering 5

  John Doe

  Abbie en Ichabod ontdekken dat een ziekelijke jongen en zijn ziekte terugvoeren naar de Roanoke Colony, waarvan de inwoners in de 16e eeuw spoorloos verdwenen.

  Aflevering 6

  The Sin Eater

  Als vrijmetselaars erop aandringen dat Ichabod gif drinkt om zichzelf en de Ruiter te doden, zoekt Abbie naar een 'Sin Eater' om hem van de verplichting te ontslaan.

  Aflevering 7

  Midnight Ride

  Ichabod, Abbie en Irving lopen allemaal het gevaar om hun hoofd te verliezen wanneer de Ruiter als een bezetene op zoek gaat naar zijn eigen hoofd.

  Aflevering 8

  Necromancer

  Abbie en Ichabod ontdekken de ware identiteit van de Ruiter, maar de schim weet te ontsnappen als de volgelingen van Moloch vrijkomen dankzij een druïdisch relikwie.

  Aflevering 9

  Sanctuary

  Ichabod en Abbie zijn op zoek naar de vermiste dochter van een oliemagnaat en komen terecht in een spookhuis waarin Katrina ooit haar toevlucht zocht.

  Aflevering 10

  The Golem

  Henry Parrish gaat samen met Ichabod en Abbie op zoek naar de Golem, een mystiek beschermend wezen dat is opgeroepen door Jeremy, de zoon van Ichabod.

  Aflevering 11

  Vessel

  Een machtig lievelingetje van Moloch dreigt Macey, de dochter van kapitein Irving, kwaad te doen tijdens zijn zoektocht naar de bijbel van George Washington.

  Aflevering 12

  The Indispensable Man

  Ichabod en Abbie zoeken naar een kaart van het vagevuur en delven het graf van George Washington, waar Andy, die wordt bezeten door Moloch, ligt te wachten.

  Aflevering 13

  Bad Blood

  Ichabod en Abbie gaan naar het vagevuur om Katrina's hulp in te roepen bij het bevechten van de Ruiter van oorlog, die bij de volgende apocalyps naar de aarde zal komen.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  This Is War

  Ichabod, Abbie en Katrina komen in hachelijke situaties terecht na een aantal onthullingen. Deze zouden wel eens het einde kunnen betekenen van Sleepy Hollow.

  Aflevering 2

  The Kindred

  Ichabod en Abbie bedenken een gewaagd reddingsplan en blazen een door Benjamin Franklin gecreëerd monster nieuw leven in. Frank beschrijft een schokkende ontmoeting.

  Aflevering 3

  Root of All Evil

  Abbie en Ichabod zoeken naar een mystieke zilveren munt. Kapitein Irving moet kiezen tussen zijn familie en zijn eer, en de band tussen Jenny en Abbie wordt beproefd.

  Aflevering 4

  Go Where I Send Thee...

  De zoektocht naar een vermist kind voert Abbie en Ichabod naar een man met krachten als de rattenvanger van Hamelen. Hij heeft een band met de familie van het meisje.

  Aflevering 5

  The Weeping Lady

  Een spookverschijning, een zogenaamde 'wenende vrouw', arriveert in Sleepy Hollow. Ondertussen ontdekken Katrina en Ichabod verontrustende geheimen over elkaar.

  Aflevering 6

  And the Abyss Gazes Back

  Sheriff Corbins zoon Joe keert terug uit Afghanistan. Onmiddellijk na zijn terugkomst vinden er vreemde en gewelddadige onverklaarbare gebeurtenissen plaats.

  Aflevering 7

  Deliverance

  Katrina wordt ziek en denkt dat ze mogelijk vergiftigd is. Voor Abbie en Ichabod is het een race tegen de klok om haar te helpen.

  Aflevering 8

  Heartless

  Ichabod en Abbie vechten tegen een vrouwelijke demoon die een ravage aanricht in Sleepy Hollow en het leven uit haar slachtoffers zuigt.

  Aflevering 9

  Mama

  Abbie en Jenny ontdekken hun schokkende connectie tot een serie zelfmoorden onder patiënten in het psychiatrisch ziekenhuis van Tarrytown.

  Aflevering 10

  Magnum Opus

  Ichabod en Abbie proberen aanwijzingen te ontcijferen om het zwaard van Methuselah te vinden, en de Hoofdloze Ruiter tracht hen tegen te houden.

  Aflevering 11

  The Akeda

  Ichabod ontdekt de schokkende waarheid over het zwaard van Methuselah als hij en Abbie naar Fredericks Manor reizen.

  Aflevering 12

  Paradise Lost

  In de nasleep van een dramatische gebeurtenis ontmoeten Abbie en Ichabod een engel die hen mogelijk kan helpen. Samen zoeken ze naar Abraham.

  Aflevering 13

  Pittura Infamante

  Ichabod en Katrina worden herinnerd aan een oude vriendin, first lady Abigail Adams, wanneer een kunstrestaurateur op mysterieuze wijze in functie overlijdt.

  Aflevering 14

  Kali Yuga

  Ichabod, Abbie en Jenny helpen Nick Hawley in zijn strijd tegen Carmilla, zijn vroegere voogdes die in een monster is veranderd.

  Aflevering 15

  Spellcaster

  Een tovenaar die de heksenprocessen van Salem aanwakkerde wordt bevrijd uit het vagevuur en zoekt in de moderne wereld naar een gevaarlijk spreukenboek.

  Aflevering 16

  What Lies Beneath

  Tijdens hun onderzoek naar de moorden op drie mannen krijgen Ichabod en Abbie te maken met de Reavers, wezens die een crypte bewaken op bevel van Thomas Jefferson.

  Aflevering 17

  Awakening

  Henry gebruikt een replica van de Liberty Bell om een groep heksen op te roepen, en komt met Abbie terecht in Sleepy Hollow in 1781 na Katrina te zijn gevolgd.

  Aflevering 18

  Tempus Fugit

  Het is het jaar 1781 en Abbie tracht Ichabod ervan te overtuigen dat ze vrienden zijn. Ondertussen haalt Katrina de Hoofdloze Ruiter over om wraak te nemen voor haar.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  I, Witness

  Als Crane betrapt wordt met een gesmokkelde eeuwenoude tablet roept hij Abbies hulp in en vertelt haar over een profetie en een nieuw kwaad dat de getuigen achtervolgt.

  Aflevering 2

  Whispers in the Dark

  Pandora's nieuwe demon doodt iemand, en Crane en Abbie ontdekken dat ze de confrontatie aan moeten gaan met hun eigen verleden om het monster te verslaan.

  Aflevering 3

  Blood and Fear

  Door een eeuwenoud mes uit de doos van Pandora verandert een gewone man in een wrede moordenaar. Crane ziet overeenkomsten met een moord uit zijn jeugd.

  Aflevering 4

  The Sisters Mills

  Abbie en Jenny sporen het Tandenfee-monster op dat het gemunt heeft op twee zussen, en Crane herinnert zich een vergelijkbare aanval uit de tijd van de revolutie.

  Aflevering 5

  Dead Men Tell No Tales

  Pandora verandert generaal Howe en zijn Redcoats in een leger van ondoden, en Abbie en Crane vragen agent Seeley Booth en dr. 'Bones' Brennan om hulp.

  Aflevering 6

  This Red Lady from Caribee

  Als Pandora's nieuwe monster een rechter doodt met een paranoia-opwekkende wespensteek, zoeken Abbie en Crane naar aanwijzingen in de dagboeken van Betsy Ross.

  Aflevering 7

  The Art of War

  Als Atticus ontdekt dat Jenny nu de krachten van de Shard bezit, laat hij drie monsters los om haar te pakken te krijgen. Abbie en Crane trachten haar te redden.

  Aflevering 8

  Novus Ordo Seclorum

  Crane, Abbie en Joe proberen Jenny te bevrijden uit Pandora's greep maar moeten eerst de confrontatie aangaan met haar nieuwste boosaardige bondgenoot.

  Aflevering 9

  One Life

  Crane is wanhopig op zoek naar Abbie en roept de hulp in van een gevaarlijke eeuwenoude geest. Jenny en Joe zoeken ondertussen naar een kaart van de demonenwereld.

  Aflevering 10

  Incident at Stone Manor

  Crane gebruikt astrale projectie om Abbie te vinden in de catacomben, terwijl Jenny, Joe en Sophie een verdacht sterfgeval onderzoeken in het historische Stone Manor.

  Aflevering 11

  Kindred Spirits

  Abbie probeert te wennen aan het dagelijks leven. Crane en Jenny krijgen te maken met de terugkeer van een monster dat het gemunt heeft op koppels in Sleepy Hollow.

  Aflevering 12

  Sins of the Father

  Abbie worstelt met de verschijning van Atticus en een demonische geest uit de tijd van de Golfoorlog. Jenny maakt zich op voor een confrontatie met haar vader.

  Aflevering 13

  Dark Mirror

  Crane en Abbie jagen de legendarische New Jersey Devil na, een moordende helper van de Verborgene die Crane zich herinnert als een getransformeerde koloniale alchemist.

  Aflevering 14

  Into the Wild

  Tijdens een FBI-oefening krijgen Abbie en Sophie te maken met een mummie-achtige demon, terwijl Joe en Jenny een deel van de doos van Pandora vinden op een veiling.

  Aflevering 15

  Incommunicado

  In het archief komt Crane tegenover de Verborgene te staan, en Abbie ontmoet Pandora als ze onderzoek doet naar een demon die een trio rockmuzikanten doodde.

  Aflevering 16

  Dawn's Early Light

  Pandora wordt afgewezen door de Verborgene en vraagt Crane haar te helpen de god te verslaan, een taak die Crane naar de vlag van Betsy Ross leidt.

  Aflevering 17

  Delaware

  Crane en Abbie zoeken naar de catacomben aan de rivier de Delaware, en Pandora en de anderen proberen de zoektocht van de Verborgene naar alwetendheid te verstoren.

  Aflevering 18

  Ragnarok

  In de tempel staan Abbie, Crane en Betsy Ross voor een vreselijk dilemma als ze de Verborgene, die de wereld wil vernietigen, moeten tegenhouden.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Columbia

  Crane went aan zijn leven zonder Abbie in Washington D.C. en gaat een onverwachte samenwerking aan met agent Diana Thomas. Ondertussen duikt er een gevaarlijke vijand op.

  Aflevering 2

  In Plain Sight

  Crane en Diana onderzoeken een moord die hen dichter bij hun verborgen vijand brengt. Crane is geschokt wanneer hij ontdekt wie het meisje uit zijn visioen is.

  Aflevering 3

  Heads of State

  Crane zet Ikea-meubels in elkaar en vecht tegen de ruiter zonder hoofd. Ondertussen worstelt hij met zijn beslissing om Diana de waarheid te vertellen over haar dochter.

  Aflevering 4

  The People vs. Ichabod Crane

  Crane wordt door een demon naar de wanhoopsgrot gesleept en zit gevangen in een illusie van het vagevuur, waar zijn ziel wordt berecht en gekweld.

  Aflevering 5

  Blood from a Stone

  Er duikt een figuur op uit Malcolm Dreyfuss' verleden die vastbesloten is om oude rekeningen te vereffenen en de waarheid te onthullen over de deal die Dreyfuss sloot.

  Aflevering 6

  Homecoming

  Terwijl Crane de waarheid ontdekt over zijn eigen onsterfelijkheid, brengt de terugkeer naar Sleepy Hollow pijnlijke onthullingen naar boven voor hem en Jenny.

  Aflevering 7

  Loco Parentis

  Een demon vermoordt mensen in de stad en alles wijst in de richting van Dreyfuss. Diana probeert om te gaan met de terugkeer van haar ex-man en Molly's vader.

  Aflevering 8

  Sick Burn

  Het team probeert te ontdekken welke duistere macht er achter een video zit die de kijkers in vlammen doet opgaan. Dreyfuss heeft visioenen over het veroveren van de VS.

  Aflevering 9

  Child's Play

  Diana krijgt te maken met de gevolgen van het feit dat Molly een getuige is, terwijl een fantasievriendje uit Molly's kindertijd terugkeert om hen beiden te verwoesten.

  Aflevering 10

  Insatiable

  Het team vecht tegen een demon die mensen ertoe drijft zich vol te proppen alvorens hen te doden door uithongering. Dreyfuss' ware plan begint duidelijk te worden.

  Aflevering 11

  The Way of the Gun

  De komst van een mysterieuze vrouw naar de Kamer brengt het team in verwarring. Wie is zij en welke rol speelt ze in Dreyfuss' plan?

  Aflevering 12

  Tomorrow

  Lara laat het team een glimp zien van de dystopische toekomst waarin Dreyfuss aan de macht is. Dreyfuss vindt een onverwachte bondgenoot in Crane's verleden.

  Aflevering 13

  Freedom

  Nu Dreyfuss het Witte Huis in zijn macht heeft en zijn Ruiters klaarstaan, is hij op weg naar de overwinning. Kunnen Crane en zijn team hem tegenhouden?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.