Slasher

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  In deze horrorserie richten losgeslagen seriemoordenaars een bloedbad aan en vechten hun volgende slachtoffers voor hun leven.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  An Eye for an Eye

  Dylan protesteert tegen het artikel in de plaatselijke krant over de thuiskomst van zijn vrouw. Sarah ontmoet haar excentrieke buren en enkele bekenden uit het verleden.

  Aflevering 2

  Digging Your Grave with Your Teeth

  Nadat Sarah een cryptische brief heeft ontvangen, onderzoekt ze de na-aper met hulp van een onverwachte bondgenoot. Robin ontsnapt ternauwernood aan de moordenaar.

  Aflevering 3

  Like as Fire Eateth Up and Burneth Wood

  Onaangename waarheden achtervolgen Robin die een hoge prijs moet betalen voor de misdaden die Justin heeft gepleegd. Brenda moet boeten voor een oude misdaad.

  Aflevering 4

  As Water Is Corrupted Unless It Moves

  De nieuwste hoofdverdachte wordt het meest recente slachtoffer waardoor de officiële onderzoekers het spoor helemaal bijster zijn. De Executioner richt zich nu op een naaste van Cam.

  Aflevering 5

  Ill-Gotten Gains

  Beschuldigingen vliegen over en weer als Sarah met een theorie over de vader van Cam komt en Cam haar confronteert met een theorie over haar. Alison doet een dappere poging om aandacht te trekken.

  Aflevering 6

  The One Who Sows His Own Flesh

  Tom Winston onthult verontrustende informatie uit het verleden van Sarah. Vaughn doet grote moeite om de waarheid over zijn eigen verleden te verhullen.

  Aflevering 7

  In the Pride of His Face

  Sarah komt achter de waarheid over haar relatie met Dylan. Om Sarah te beschermen ontsnapt Tom uit de gevangenis, maar hij kan de Executioner niet ontlopen.

  Aflevering 8

  Soon Your Own Eyes Will See

  Terwijl Sarah in de war is door de leugens van Dylan, komen haar verborgen gevoelens voor Cam naar boven en ondertussen broedt de Executioner op een bloedige 'grand finale' van een slachting.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Six Feet Under

  Vijf jaar nadat de begeleiders van een zomerkamp een moord hebben verzwegen, keren ze midden in de winter terug naar de plaats van hun misdrijf, nu een utopische commune.

  Aflevering 2

  Between Good and Evil

  Als er een lijk wordt gevonden en een gast verdwijnt, ontdekken beide groepen dat ze vastzitten in het kamp, zonder enige verbinding met de buitenwereld.

  Aflevering 3

  Saint Sebastian

  Naarmate de lijst met slachtoffers langer wordt, neemt het aantal mogelijke verdachten af. Beide groepen moeten wel samenwerken ondanks hun wederzijdse wantrouwen.

  Aflevering 4

  Night of Hunters

  Het verleden van enkele personages ontvouwt zich in flashbacks waarin verrassende relaties worden onthuld. Een onschuldige wandelaar raakt betrokken bij het drama.

  Aflevering 5

  Out of the Frying Pan

  Het gruwelijke verleden en de valse identiteit van een communelid worden ontdekt, maar mogelijk is het te laat om de ontvoerde medekampeerder nog te redden.

  Aflevering 6

  Drone

  De overlevenden proberen wanhopig de identiteit te achterhalen van de moordenaar die het op hen heeft gemunt. Ze houden een hoorzitting om de waarheid te achterhalen.

  Aflevering 7

  Dawn of the Dead

  Verkeerd geïnterpreteerde bewijzen sturen iedereen in een verkeerde richting. Een kampeerder vindt bewijs waardoor hij twijfelt aan het motief voor de slachtpartij.

  Aflevering 8

  The Past is Never Dead

  De seriemoordenaar bekent aan een andere kampeerder, maar de overige gestrande overlevenden weten nog van niets. De laatste wendingen en de waarheid worden onthuld.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  6am to 9am

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Precies een jaar na een mysterieuze moord slaat de gemaskerde moordenaar opnieuw toe en vermoordt een van de ooggetuigen van het eerdere misdrijf.

  Aflevering 2

  9am to 12pm

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  In flashbacks worden links met Kit onthuld, terwijl de geheime affaire van een stel uitlekt via sociale media en de gemeenschap wordt getroffen door een nieuwe moord.

  Aflevering 3

  12pm to 3pm

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Wanneer de zomervakantie begint, komen er meer schokkende herinneringen van het afgelopen jaar naar boven en moet een lerares die voor Saadia opkomt, de prijs betalen.

  Aflevering 4

  3pm to 6pm

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De Druïde slaat opnieuw toe. Amy denkt terug aan haar rol in Kits dood, Roberta ondervraagt meerdere getuigen en er worden plannen gemaakt voor het zonnewendefeest.

  Aflevering 5

  6pm to 9pm

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Roberta en Pujit vinden een verdachte terwijl Violets lugubere, sensationele moordblog te ver gaat, waardoor zij en Joe het doelwit worden van verontwaardiging en wraak.

  Aflevering 6

  9pm to 12am

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Deelnemers aan het zonnewendefeest worden gestalkt door de Druïde terwijl iemand in de kelder een gewelddadige confrontatie tussen Angel en Dan ensceneert.

  Aflevering 7

  Midnight to 3am

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Angel en Dan proberen wanhopig te ontsnappen, Roberta en Pujit komen te dicht bij de Druïde en Saadia krijgt na afloop van het feest een steeds hechtere band met Connor.

  Aflevering 8

  3am to 6am

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Nu de identiteit van de Druïde bekend is, moeten de weinige overlevenden in het appartementencomplex nog één keer vechten voor hun leven.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.