Skylanders Academy

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  In deze animatieserie reis je door het immense universum van Skylander waar een ongedisciplineerde bende vrienden, helden met unieke talenten, het kwaad bestrijden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Skylanders-reü­nie!

  De cadetten komen samen voor de diploma-uitreiking, maar Spyro moet eerst zichzelf onder controle krijgen voordat hij mee kan doen met zijn vrienden als Skylander.

  Aflevering 2

  'My Way' of de 'Sky Way'

  Jet-Vac leert Spyro alles over de 'Skylander-manier' aan de hand van een rioleringsprobleem, maar ze maken ruzie over de strenge regels en planning van Jet-Vac.

  Aflevering 3

  Ontbrekende schakels

  Wanneer de Skylanders niet goed als team kunnen samenwerken, laat sensei King Pen zien hoe ze een nieuwe teamgenoot kunnen maken waarin hun talenten zijn gecombineerd.

  Aflevering 4

  Droommeiden

  Stealth Elf moet een speech geven voor de hele academie, maar ze moet er eerst achter komen waarom iedereen ineens doodsbang is van schapen.

  Aflevering 5

  Eenzame opsluiting

  De jonge Skylanders moeten een dag de Cloudcracker-gevangenis bewaken, maar de gevangenen proberen van alles om te kunnen ontsnappen.

  Aflevering 6

  Ruimte-invasie

  Stealth Elf komt in de problemen wanneer ze vast komt te zitten in het brein van Kaos. Om te kunnen ontsnappen, moet ze de anderen ervan overtuigen dat ze vastzit.

  Aflevering 7

  Woedewanbeheer

  Eruptor gaat naar een woedebeheersingscursus omdat missies gevaar lopen door zijn humeur, maar hij heeft zijn woede nodig om de Skylanders te redden.

  Aflevering 8

  Pop rockt

  De jonge Skylanders ontdekken dat Pop Fizz in een rockband zat met Wolfgang, die van fans op een muziekfestival hersenloze zombies wil maken.

  Aflevering 9

  Baardkunde

  Kaos denkt dat haar het geheim is om de Gouden Koningin voor zich te winnen, dus steelt hij de geliefde baard van Meester Eon.

  Aflevering 10

  De val van de Skylands!

  Met de 'kwaadscoop' kunnen de Skylanders het kwaad stoppen voordat het gebeurt, maar al deze energie wordt verzameld in een bal waardoor Spyro vast komt te zitten.

  Aflevering 11

  Crash-landing

  Wanneer Crash Bandicoot op de een of andere manier in hun wereld is beland, moeten de Skylanders hem helpen de weg terug te vinden door een duister relikwie te zoeken.

  Aflevering 12

  Aanval op de Skylander Academy

  Wanneer Eon ernstig ziek wordt, moeten de Skylanders snel een lichtenergiebron vinden om hem te genezen. Ondertussen wordt de academie aangevallen door Doemstrijders.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Spyromanie

  Spyro wil bewijzen dat hij net als de andere Skylanders zijn eigen superkracht heeft. Hij zal deze nodig hebben als hij in een gevaarlijke situatie terechtkomt.

  Aflevering 2

  Ik droom van Ninjini

  Meester Eon draagt Stealth Elf op in de leer te gaan bij de grote, ongrijpbare ninja-geest Ninjini, een ooit grootse ninja die nu twijfelt aan haar krachten.

  Aflevering 3

  Terug naar Cynder

  Cynder, een nieuwe cadet, raakt al snel bevriend met Spyro op de academie, maar ze vraagt zich af of ze het wel in zich heeft om een ware held te worden.

  Aflevering 4

  Thankstaking voor alles

  Spyro en Stealth Elf komen opgesloten te zitten in de bibliotheek terwijl alle anderen een lang weekend weg zijn.

  Aflevering 5

  Simpel, beste Eruptor

  Eruptor ontdekt dat hij net als Sherlock Holmes het vermogen heeft om uit te vinden wie er misdaden heeft gepleegd.

  Aflevering 6

  Onbeslist

  Als Skull besluit zijn band met Hex te verbreken, wordt Hex kwaad. Ze probeert de anderen in de academie te veranderen in zombie-achtige drones.

  Aflevering 7

  De zaak-Pop Fizz

  Pop Fizz wordt gearresteerd en berecht voor het plegen van overvallen in de Skylands. De andere Skylanders moeten helpen om de ware dader te vinden.

  Aflevering 8

  Een griepje op het Skylanders-nest

  Eon komt naar het teamhuis om een training te geven, maar het huis komt onder quarantaine te staan en iedereen wordt ziek.

  Aflevering 9

  Buik van het beest

  In een gevecht tegen de boosaardige Fire Viper komt het team in zijn buik terecht. De teamleden moeten persoonlijke verschillen opzijzetten om een uitweg te vinden.

  Aflevering 10

  Wie is je pappie?

  Wanneer een van de eieren van Jet-Vac uitkomt, moet hij proberen een goede vader te zijn voor de baby. Kaos en Glumshanks denken dat ze mogelijk vader en zoon zijn.

  Aflevering 11

  Schaap(bal)dromen

  Dreamcatcher lijdt aan geheugenverlies. Nu hebben de Skylanders de kans om haar terug te brengen naar de academie en te voorkomen dat haar duistere kant weer bovenkomt.

  Aflevering 12

  Dubbele tech

  Jet-Vac voelt zich onzeker over zijn rol binnen de Skylanders als Sprocket wordt binnengehaald en technische problemen begint op te lossen.

  Aflevering 13

  Vleugje boosaardigheid

  Spyro wil meer te weten komen over zijn voorouders en gaat op zoek naar een drakenkoning. Kaos probeert een boosaardig wezen te bevrijden dat de Skylands kan regeren.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Machtsstrijd

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Strykore draagt Kaos en Dark Spyro op om King Pen te kidnappen als onderdeel van het plan om te heersen over de Skylands. Stealth Elf sluit vriendschap met Kaossandra.

  Aflevering 2

  De waarheid is hier

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  De Skylanders zijn enthousiast wanneer Spyro terugkeert naar de academie, maar zijn oude vrienden beseffen niet dat hij iets in zijn schild voert.

  Aflevering 3

  Sky Hard

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  De Skylanders worden een beetje overmoedig nadat ze een grote prijs winnen omdat ze de grootste helden in de Skylands zijn.

  Aflevering 4

  Er is een verrader onder ons

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Wanneer Eon zijn baardsensor gevoeliger instelt, ontdekt hij dat er een verrader is binnen de academie. Eruptor is ervan overtuigd dat het Kaossandra is.

  Aflevering 5

  Flynn in het bakkie

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Eon besluit de beroemde piloot kapitein Flynn binnen te halen om het team te helpen, maar ontdekt dat hij de hooggespannen verwachtingen misschien niet kan waarmaken.

  Aflevering 6

  Weekend bij Eon

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Wanneer Eon bewusteloos wordt geslagen door Food Fight, moeten Jet-Vac en Spyro zijn lichaam overnemen en besturen voor een afspraak met een belangrijke inspecteur.

  Aflevering 7

  Verkeersagressie

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Strykore laat een armband achter voor Stealth Elf die haar in een slechterik zal veranderen, maar de armband belandt om de verkeerde pols.

  Aflevering 8

  Drie kanten aan elk verhaal

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Jet-Vac gelooft dat iemand meester Eon heeft verpulverd en zijn drie hoofdverdachten zijn Eruptor, Spyro en Stealth Elf, die allemaal een ander verhaal hebben.

  Aflevering 9

  Days of Future Crash

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Eruptor en Spyro moeten praten met Crash Bandicoot en reizen terug in de tijd om hem te vinden. Maar als ze terugkomen is het heden anders dan toen ze vertrokken.

  Aflevering 10

  Naar de race

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  De Skylanders proberen Kaos en de Doom Raiders te verslaan in een belangrijke race, de Skylands 500. Maar samenwerken als team blijkt moeilijk te zijn.

  Aflevering 11

  Gespleten

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Om Spyro te genezen en de duisternis in hem te verdrijven, moeten de Skylanders op een gevaarlijke missie gaan op zoek naar gif van een Fire Viper.

  Aflevering 12

  Raiders of the Lost Arkus, deel 1

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  De Skylanders moeten Arkus bereiken voordat Strykore en zijn volgelingen hen te snel af zijn. Alleen een gedurfd plan heeft kans om te slagen.

  Aflevering 13

  Raiders of the Lost Arkus, deel 2

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Terwijl de Skylanders alles op alles zetten om te voorkomen dat Kaos de Kern van Licht vernietigt, probeert Strykore Kaossandra weer naar de duistere kant te halen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.