Shooter

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een hoog onderscheiden ex-marinier keert als sluipschutter terug om een moordaanslag op de president te voorkomen, maar wordt al gauw zelf van moord beschuldigd.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Point of Impact

  Ex-marinier Bob Lee Swagger, die een teruggetrokken leven leidt, wil zijn vroegere commandant helpen om een moordpoging op de Amerikaanse president te voorkomen.

  Aflevering 2

  Exfil

  Als Bob Lee gevangen wordt gezet, belooft hij zijn familie te beschermen. Isaac beraamt zijn volgende zet. Memphis probeert contact te krijgen met de vrouw van Bob Lee.

  Aflevering 3

  Musa Qala

  Na een heftig gesprek met Isaac vraagt Bob Lee aan Nadine om de politieagent, die hem naar eigen zeggen had opgepakt, onder de loep te nemen.

  Aflevering 4

  Overwatch

  Flashbacks brengen duidelijkheid over Bob Lee en Isaacs legerdienst in Afghanistan. Isaac moet dringend orde op zaken brengen en Nadine vraagt een CIA-agent om hulp.

  Aflevering 5

  Recon by Fire

  Bob Lee wil weten waar de dodelijke kogel vandaan is gekomen, wat hem naar een militante groep leidt. Nadine doet een huiveringwekkende ontdekking.

  Aflevering 6

  Killing Zone

  Bob Lee zoekt hulp bij zijn voormalige instructeur, die mogelijk belangrijke informatie heeft. Nadine probeert Payne te overreden om te vertellen wat hij weet.

  Aflevering 7

  Danger Close

  Bob Lee zet de jacht in op het onvindbare Black King-geweer. Nadine zoekt een manier om in contact te komen met een journalist met voorkennis.

  Aflevering 8

  Red on Red

  Terwijl Bob Lee zijn eindspel plant, moet Julie Maria in veiligheid brengen. Nadine blijft trouw aan Bob Lee, maar vraagt ​​zich af of ze er te veel bij betrokken raakt.

  Aflevering 9

  Ballistic Advantage

  Bob Lee werkt samen met een onwaarschijnlijke bondgenoot om te worden herenigd met zijn familie en komt in het vizier van de persoon die hem meer dan wie ook dood wil.

  Aflevering 10

  Primer Contact

  Het bezoek van Bob Lee aan de Russische ambassade wekt de woede van Krukov op en ontketent een laatste gevecht op leven en dood in de strijd voor gerechtigheid.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The Hunting Party

  Bob Lee reist met Julie naar Duitsland om een awardceremonie ter ere van een marinier uit zijn vroegere eenheid bij te wonen. Memphis krijgt een nieuwe baan aangeboden.

  Aflevering 2

  Remember the Alamo

  Flashbacks naar Afghanistan geven aanwijzingen over wie er achter de terroristische aanval zat. Memphis komt in Duitsland aan. Isaac wordt gedwongen om in actie te komen.

  Aflevering 3

  Don't Mess with Texas

  Isaac reist naar Texas en bezoekt Bob Lee, die aarzelt om met zijn oude vriend samen te werken. Nadine zoekt een journalist die belangrijke informatie heeft.

  Aflevering 4

  De straat is duister aan het eind

  Verdere flashbacks van Afghanistan richten zich op de identiteit van een VN-dokter. Nadine vindt een nieuwe informatiebron, wat meer vragen dan antwoorden oplevert.

  Aflevering 5

  The Man Called Noon

  Bob Lee en Isaac brengen een bezoek aan een Russische kennis in hun zoektocht naar de motieven van Solotov. Memphis heeft een moeilijk te vinden informant opgespoord.

  Aflevering 6

  Over de Rio Grande

  Bob Lee, Isaac en Ali proberen bij Solotovs geld te komen. Nadine zet een tandje bij om Denning te helpen. Julie verwerkt haar boosheid op een schietbaan.

  Aflevering 7

  Someplace Like Bolivia

  Bob Lee en Isaac komen in Mexico in een lastige situatie terecht. Nadine verricht nader onderzoek naar Atlas. Julie wordt bedreigd.

  Aflevering 8

  That'll Be the Day

  Bob Lee is klaar voor de laatste confrontatie met Solotov. Isaac en Nadine komen allebei steeds dichter bij de waarheid over Atlas.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Backroads

  Op Netflix sinds 22 juni 2018

  Bob Lee wordt herinnerd aan een jeugdtrauma als hij wordt gegijzeld. Isaac en Julie zetten de achtervolging in. Nadine gaat de confrontatie aan met een corrupte senator.

  Aflevering 2

  Red Meat

  Op Netflix sinds 29 juni 2018

  Bob Lee wil de waarheid achterhalen over de dood van zijn vader in 1988 en gaat op onderzoek uit. Harris raakt verwikkeld in de problemen van Isaac en Nadine.

  Aflevering 3

  Sins of the Father

  Op Netflix sinds 6 juli 2018

  Harris werkt Bob Lee op de zenuwen als ze op weg zijn om aanwijzingen te onderzoeken. Nadine en Isaac sporen een betrokkene op die hun mogelijk niet goedgezind is.

  Aflevering 4

  The Importance of Service

  Op Netflix sinds 13 juli 2018

  Bob Lee brengt de Pooles een bezoek nadat hij een nieuw gerucht heeft gehoord. Julie volgt zelf een ander spoor. Isaac en Nadine gaan achter een Atlas-doelwit aan.

  Aflevering 5

  A Call To Arms

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Een bezoek aan een oude vriend van zijn vader voert Bob Lee terug naar D.C., waar hij contact legt met Isaac, Nadine en Harris voor een nieuwe missie.

  Aflevering 6

  Lines Crossed

  Op Netflix sinds 27 juli 2018

  Bob Lee en Isaac bezoeken een man die samen met Earl diende in Vietnam. Nadine gaat alleen op een gevaarlijke missie. Julie gaat de confrontatie aan met de Bama's.

  Aflevering 7

  Swing Vote

  Op Netflix sinds 3 augustus 2018

  Bob Lee en Isaac komen een cruciale contactpersoon op het spoor in een psychiatrisch ziekenhuis. Memphis zoekt naar bewijs in Gregsons huis. Red Jr. doet Sam een aanbod.

  Aflevering 8

  The Red Badge

  Op Netflix sinds 10 augustus 2018

  Bob Lee en Julie ontdekken wat Red junior van Sam wilde. Red senior komt in een lastig parket terecht. Carlita, Harris, Isaac en Nadine bedenken hun volgende stap.

  Aflevering 9

  Alpha Dog

  Op Netflix sinds 17 augustus 2018

  Door zijn zoektocht naar Bama Jr. krijgt Bob Lee ruzie met Julie. Isaac en Nadine ontmoeten de stafchef van de president.

  Aflevering 10

  Orientation Day

  Op Netflix sinds 24 augustus 2018

  Tijdens de zoektocht naar Carlita bereiken Bob Lee en Isaac een buitenpost van Atlas. Nadine en Harris zetten Brooks onder druk. Julie heeft een verontrustend inzicht.

  Aflevering 11

  Family Fire

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Terwijl Julie probeert om Mary te beschermen, gaat Bob Lee achter Brooks aan. Nadine en Isaac bedenken een plan waarbij een Atlas-rekruut betrokken is.

  Aflevering 12

  Patron Saint

  Op Netflix sinds 7 september 2018

  De Amerikaanse president vraagt Nadine en Harris om hulp. Julie en Bob Lee hebben een emotionele discussie. D.C. loopt gevaar door een nieuwe bedreiging.

  Aflevering 13

  Red Light

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  Atlas en Red Bama proberen wanhopige missies uit te voeren. Bob Lee probeert weer met Julie in contact te komen, maar wordt tegen zijn zin bij het gevecht betrokken.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.