She

  Sinds 20 maart 2020 te zien op Netflix

  Een undercovermissie om een drugsbende te ontmaskeren wordt de weg naar emancipatie voor een verlegen agente wanneer zij de kracht van haar seksualiteit ontdekt.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  De oppik-actie

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Politieagente Bhumi gaat undercover als prostituee om de leider van een drugsbende te ontmaskeren. Ze doet echter een onverwachte ontdekking wanneer de operatie misloopt.

  Aflevering 2

  Het voorstel

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Een bezoek van Bhumi’s man, die van haar is vervreemd, wekt de woede van haar zus. Sasya gaat er op één voorwaarde mee akkoord om mee te werken aan een politieverhoor.

  Aflevering 3

  De zet van de pion

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Het team twijfelt aan Bhumi's moed nadat Sasya haar van slag brengt. Fernandez dringt aan dat ze undercover moet blijven om Sasya's baas te kunnen arresteren.

  Aflevering 4

  Avondwandeling

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Bhumi doet er alles aan om zich te bewijzen en wordt gerekruteerd voor de afdeling van Fernandez. Ze begint zich voor te bereiden op haar nieuwe riskante rol.

  Aflevering 5

  Het is tijd

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Met frisse moed verleidt Bhumi een onwaarschijnlijk doelwit. Voor de aankomst van Nayak in Mumbai probeert Sasya als informant het vertrouwen van de politie te winnen.

  Aflevering 6

  De belofte

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Nu Nayak in Mumbai is, wordt Bhumi onder toeziend oog van de politie naar een hotel gebracht. Het team wordt echter verrast door haar eerste ontmoeting met de drugsbaron.

  Aflevering 7

  Duivels deel

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Na een onverwachte complicatie trekt Fernandez Sasya's loyaliteit in twijfel. Bhumi wordt verrast door de achterdochtige Nayak en doet hem een schokkend voorstel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.