Sense8

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  In deze meeslepende serie van de makers van The Matrix en Babylon 5 ervaren acht personen via telepathie elkaars leven.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Limbic Resonance

  Acht mensen die elkaar niet kennen uit steden over de hele wereld, beginnen dingen te ervaren die onverklaarbaar zijn voor iedereen.

  Aflevering 2

  I Am Also a We

  Nomi's geluk neemt een duistere wending, terwijl de band tussen de rest van de sensibilen juist sterker wordt... en gevaarlijker.

  Aflevering 3

  Smart Money Is on the Skinny Bitch

  Het leven van veel sensibelen wordt steeds gecompliceerder en hun nieuwe gave is nog altijd een mysterie, maar blijkt van vitaal belang om te overleven.

  Aflevering 4

  What’s Going On?

  Terwijl Nomi's lot binnenkort wordt beslecht, lijkt voor Capheus en Wolfgang het tij gekeerd en staat Sun voor een onmogelijke keuze.

  Aflevering 5

  Art Is Like Religion

  De sensibilen worstelen met steeds intensiever wordende connecties. Dit leidt tot interessante dagen op de set voor Lito en tot een verrassing op de trouwdag van Kala.

  Aflevering 6

  Demons

  Terwijl de sensibilen een band krijgen met elkaar, zet Nomi een gedurfde stap om haar vrijheid te verwerven en maakt Sun een keuze waar ze misschien spijt van krijgt.

  Aflevering 7

  W. W. N. Double D?

  Nomi doet een schokkende ontdekking over haar vroegere dokter. Will komt dichter bij de waarheid over zijn visioenen en Kala's twijfels worden sterker.

  Aflevering 8

  We Will All Be Judged by the Courage of Our Hearts

  Sun worstelt om zich aan te passen aan haar nieuwe leven, terwijl Capheus zijn leven probeert te veranderen. Will en Nomi krijgen verontrustende informatie in handen.

  Aflevering 9

  Death Doesn’t Let You Say Goodbye

  Riley ontdekt meer over haar nieuwe leven en de gevaren ervan, Kala krijgt te maken met de nasleep van de aanval op haar vader, en Lito's wereld staat op zijn kop.

  Aflevering 10

  What Is Human?

  Will ontdekt meer over zijn herkomst en het gevaar voor zijn toekomst. Wolfgang ondervindt de gevolgen van zijn acties, ook al wordt zijn band met Kala sterker.

  Aflevering 11

  Just Turn the Wheel and the Future Changes

  Rileys lot wordt binnenkort beslecht, Capheus en Sun worden op de proef gesteld en Wolfgang zet een gedurfde stap.

  Aflevering 12

  I Can’t Leave Her

  In de seizoensfinale is Riley in handen gevallen van Whispers en moeten alle vaardigheden van de sensibilen worden gebundeld om hun enige kans op overleving te bieden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Happy F*cking New Year.

  Terwijl ze hun best doen om hun levens herop te bouwen en Whispers te slim af te zijn, versterken schandalen, verrassingen en feestjes de band tussen de sensibelen.

  Aflevering 2

  Who Am I?

  Will en Whispers proberen beiden als eerste de locatie van de ander te achterhalen. Lito gaat naar zijn eerste filmpremière sinds de foto's zijn uitgelekt.

  Aflevering 3

  Obligate Mutualisms

  De sensibelen leggen contact met een belangrijke figuur in de BPO. Sun wordt uit haar cel gehaald en smeekt om hulp. Wolfgang ontmoet een intrigerende vreemdeling.

  Aflevering 4

  Polyphony

  Kala en Capheus zitten tussen twee vuren tijdens boze protesten. Lito onderzoekt de verdwijning van een journalist en vindt nieuwe informatie over Angelica's groep.

  Aflevering 5

  Fear Never Fixed Anything

  Bug stuit op een oplossing voor juridische problemen van Nomi, het perfecte leven van Kala begint barsten te vertonen en de sensibelen overwegen een ander gedurfd plan.

  Aflevering 6

  Isolated Above, Connected Below

  Capheus is blij met een verrassing. Lito baart opzien bij een belangrijk evenement. Riley wil het vertrouwen winnen van een sensibele die ze op het feest heeft gezien.

  Aflevering 7

  I Have No Room In My Heart For Hate

  Will vraagt een oude vriend om hulp als Riley op een riskante reis gaat. Kala doet een zorgelijke ontdekking. Sun heeft een emotionele ontmoeting op de begraafplaats.

  Aflevering 8

  All I Want Right Now Is One More Bullet

  Een bekend gezicht komt weer tot leven, een gedeprimeerde Lito zoekt troost bij Sun, en Lila lokt Wolfgang in een val.

  Aflevering 9

  What Family Actually Means

  Een huwelijk in de familie stelt Nomi voor nog meer problemen. Daniela stelt alles in het werk om Lito de perfecte rol te bezorgen. Een sensibele lijdt een groot verlies.

  Aflevering 10

  If All the World's a Stage, Identity Is Nothing But a Costume

  Sun zet haar undercovermissie voort en Lito vertrekt naar Hollywood voor de auditie van zijn leven. Capheus bereidt zich voor op zijn eerste grote toespraak.

  Aflevering 11

  You Want a War?

  Na het gala maakt Sun zich klaar voor een confrontatie met haar broer. Kort daarna proberen de sensibelen na een nieuwe dreiging een ander lid van de groep te redden.

  Aflevering 12

  Amor Vincit Omnia

  Op Netflix sinds 8 juni 2018

  In de zinderende laatste aflevering van de serie vechten de sensibelen en hun grootste bondgenoten om de groep te redden en hun vijanden voorgoed uit te schakelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.