Scream

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  In het kleine plaatsje Lakewood wekt de moord op een tiener herinneringen op aan een soortgelijke moord die 20 jaar eerder plaatsvond.

  Aflevering 2

  Hello, Emma

  Een nieuwe moord roept vragen op en drijft Emma en Audrey verder uit elkaar. Een provocatieve podcaster arriveert in het stadje om verslag te doen van de moorden.

  Aflevering 3

  Wanna Play a Game?

  Juist als de moordenaar Emma uitdaagt om een gevaarlijk spelletje mee te spelen, ontdekt ze dat haar moeder geheimen voor haar heeft.

  Aflevering 4

  Aftermath

  Emma krijgt een mysterieus bericht, waarna zij, Noah en Audrey op zoek gaan naar antwoorden. Brooke voelt zich schuldig, omdat ze haar beste vriendin in de steek liet.

  Aflevering 5

  Exposed

  Nadat een schandaleuze video uitlekt, ontdekt Emma een hartverscheurend geheim. Sheriff Hudson wordt vervangen door een staatsrechercheur.

  Aflevering 6

  Betrayed

  Wanneer er eindelijk een officieel onderzoek naar de dood van Rachel wordt geopend, ontdekt Emma dat de nieuwe hoofdverdachte iemand is die dicht bij haar staat.

  Aflevering 7

  In the Trenches

  Het is een race tegen de klok als Emma probeert een van haar naasten te redden van de moordenaar in Lakewood, die een gevaarlijk spelletje verstoppertje speelt.

  Aflevering 8

  Ghosts

  Emma is geschokt als er nog een moord plaatsvindt in Lakewood, maar ontdekt een nieuw geheim uit het verleden.

  Aflevering 9

  The Dance

  Emma betwijfelt dat de echte moordenaar is gearresteerd en probeert samen met Piper antwoorden te vinden op een groot Halloween-dansfeest.

  Aflevering 10

  Revelations

  Emma tracht wederom het leven van een van haar naasten te redden en ontdekt eindelijk de ware identiteit van de moordenaar.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  I Know What You Did Last Summer

  Emma pakt de draad weer op in Lakewood terwijl een mysterieuze onruststoker Audreys geheim dreigt te verraden en een van de vrienden een afschuwelijke dood sterft.

  Aflevering 2

  Psycho

  Emma kan haar angsten al beter de baas tot er onverwacht iemand uit haar verleden opduikt. En Noah volgt een verontrustende tip voor zijn podcast.

  Aflevering 3

  Vacancy

  Emma’s relatie met haar vader wordt steeds complexer terwijl de stalker van Audrey nog verder gaat door haar een bloederig cadeau te geven.

  Aflevering 4

  Happy Birthday to Me

  Brooke maakt zich geen zorgen meer over het verdwijnen van een vriend als een verrassingsfeestje de Zes van Lakewood naar een onverwachte trip diep in hun onderbewustzijn leidt.

  Aflevering 5

  Dawn of the Dead

  Na nog een moord wordt GW High afgesloten. Vermoedens stapelen zich op als Emma en haar vrienden bang zijn dat hun nachtmerries opnieuw waarheid worden.

  Aflevering 6

  Jeepers Creepers

  Brooke wil eindelijk komaf maken met een paar onafgewerkte zaken, Emma en Kieran zijn hun vertrouwen kwijt en Noahs onderzoek brengt hem en April in gevaar.

  Aflevering 7

  Let The Right One In

  Eli gaat met Emma op een verhit, crimineel avontuur, de relatie tussen Noah en Zoe wordt intenser en de moordenaar lokt Brooke en Audrey in een dodelijke val.

  Aflevering 8

  Village of the Damned

  De moordenaar jaagt op Emma in een leuke attractie die helemaal niet leuk blijkt tijdens de Lakewood Days-kermis, terwijl Brooke uithaalt naar het hele dorp.

  Aflevering 9

  The Orphanage

  Ondanks hun ruzie ontdekken Emma en Audrey waarom de moordenaar het op hen heeft gemunt. Een reeds lang verdwenen bewijsstuk wordt eindelijk gevonden.

  Aflevering 10

  The Vanishing

  De moordenaar drijft Audrey en Emma nog verder uit elkaar en maakt misbruik van Noahs gevoel voor Zoe. Maggie en Acosta maken zich zorgen over hun oude geheimen.

  Aflevering 11

  Heavenly Creatures

  Noah twijfelt of hij wel zou verdergaan met zijn podcast vanuit het lijkenhuis. En Emma en Audrey worden hoofdverdachten als blijkt dat ze op de plek van de moord waren.

  Aflevering 12

  When a Stranger Calls

  Aflevering 13

  Finale: Halloween / Halloween II

  De overlevenden in Lakewood vluchten naar een afgelegen eiland met een berucht verleden en komen in een bloederige impasse terecht. Is een oude legende tot leven gekomen?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.