Robocar Poli

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Wanneer Bezemstad wordt getroffen door rampspoed, staan superpolitieauto Poli, brandweerwagen Roy en hun vrienden van het reddingsteam klaar om iedereen te redden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Het reddingsteam van Bezemstad

  Wanneer Tanguy de vrachtwagen tegen een meerpaal botst in de haven en wegrijdt zonder te weten dat zijn rem niet werkt, probeert het reddingsteam hem te laten stoppen.

  Aflevering 2

  Het cadeau van Bussie

  Bussie wil ballonnen geven aan de kinderen die hij naar school brengt. Maar als de ballonnen wegvliegen, moet het reddingsteam deze terug zien te krijgen.

  Aflevering 3

  Betonbonje

  Ondanks de waarschuwingen van meneer Bouwer over het natte beton glijdt Duwer uit en valt hij er middenin. Nu moet het reddingsteam te hulp schieten.

  Aflevering 4

  Nieuwe vrienden

  Poetsie neemt een verdwaalde kat in huis. Als de eigenaar van de kat zich meldt, vindt Poetsie het moeilijk om afscheid te nemen.

  Aflevering 5

  De jaarlijkse keuring

  Als Spookie zijn afspraak met de verpleegster mist en per ongeluk brand veroorzaakt, leren de teamleden waarom ze zich regelmatig lichamelijk moeten laten onderzoeken.

  Aflevering 6

  Gedoe om een geest

  Als Klep een gerucht verspreidt over een eng spook in het bos, trekken drie kinderautootjes eropuit om te zien of spoken echt bestaan.

  Aflevering 7

  Niet haasten

  Als de straten van de stad voor herstelwerkzaamheden zijn afgesloten, moet Bussie snel een andere route vinden en ontdekt hij dat haastige spoed zelden goed is.

  Aflevering 8

  Ik wil geprezen worden

  Duwer is jaloers omdat Por een compliment krijgt als hij een waardevolle oude band vindt. Hij komt in de problemen als hij ook iets moois probeert te vinden.

  Aflevering 9

  Vertrouw je vrienden

  Tijdens een regenbui verdwijnen er een paar banden uit de winkel van meneer Wieler. Loopt er een dief rond of heeft dit raadsel een andere verklaring?

  Aflevering 10

  Heli's verjaardag

  Heli is teleurgesteld als niemand aan zijn verjaardag denkt. Later zoeken Poli en zijn vrienden een manier om het weer goed te maken met Heli.

  Aflevering 11

  Poetsie, waar ga je heen?

  Als Poetsie in volle versnelling gaat door een defect oplaadstation, moet het reddingsteam hem kalmeren voordat er iemand gewond raakt.

  Aflevering 12

  Mickey is boos!

  Mickey begrijpt niet waarom zijn vrienden het natte beton niet in de gaten willen houden. Als hij besluit het zelf te doen, komt hij in een lastige situatie terecht.

  Aflevering 13

  Ik hou van u, opa!

  Opa Musty geeft Mini een ouderwets reservewiel, maar ze is bang dat haar vrienden haar zullen uitlachen omdat het wiel er niet zo cool uitziet.

  Aflevering 14

  Een foutje moet kunnen

  Als Postie ziet dat Spookie een foutje maakt, vertelt hij het tegen iedereen. Maar al snel leert hij dat iedereen fouten maakt, dus hijzelf ook.

  Aflevering 15

  De talentenjacht

  Het team kijkt uit naar de talentenjacht in de stad. Dump raffelt zijn werk af om de wedstrijd niet te missen, maar heeft daardoor uiteindelijk toch wat hulp nodig.

  Aflevering 16

  Belofte maakt schuld

  Als Anna haar pop kwijtraakt, belooft Bussie haar te helpen zoeken. Het is echter nog niet zo eenvoudig om de pop terug te vinden, dus Bussie kan best wat hulp gebruiken.

  Aflevering 17

  Extra werk voor Poetsie

  Als te veel vrienden tegelijkertijd om zijn hulp vragen, probeert Poetsie iedereen tevreden te stellen, maar dat leidt tot een gevaarlijke situatie.

  Aflevering 18

  Tijd om schoon te maken

  Spookie wil een record breken door zich zo lang mogelijk niet te wassen. Maar als iemand hem aanziet voor een vies monster, beseft hij dat het goed is om schoon te zijn.

  Aflevering 19

  De vriendschapsboom

  Als Klep en Post tussen twee bomen vast komen te zitten, moeten ze stoppen met hun gekibbel en nagaan waarom ze eigenlijk zulke goede vrienden zijn.

  Aflevering 20

  Niet vergeten, Max!

  Iedereen maakt zich zorgen dat Max zoveel vergeet. Als er brand uitbreekt, moet Max de naam van de locatie doorgeven aan het reddingsteam, maar hij weet deze niet meer.

  Aflevering 21

  Verstoppertje

  Als Mary in slaap valt in een buis die voor de bouw is bestemd, belt Poetsie het reddingsteam om zijn vriendin te helpen voordat het te laat is.

  Aflevering 22

  Bennies droom

  Bennie wil net als zijn held Roy bij het reddingsteam. Maar als hij de kans krijgt om zichzelf te bewijzen, blijkt dat hij te veel hooi op zijn vork heeft genomen.

  Aflevering 23

  Ontsnapping aan de energiecrisis

  Als de stad geen stroom meer heeft, moet het reddingsteam de lichten weer aan zien te krijgen en de mensen leren dat ze zuinig met energie moeten omgaan.

  Aflevering 24

  Wiens partij kies ik?

  Post en Klep krijgen ruzie terwijl ze met een bal spelen. De twee vrienden veroorzaken daarna een moeilijke situatie als ze Poetsie dwingen partij te kiezen.

  Aflevering 25

  Blijf gezond

  Tijdens zijn rondes boven het bos bezeert Heli zijn propeller en moet hij rust nemen. Ondertussen trekt het reddingsteam eropuit om Terry de vrachtwagen te redden.

  Aflevering 26

  Onze nieuwe vriend Boemer

  Boemer de bus komt langs en iedereen waarschuwt hem voor een grote storm. Maar als Boemer niet luistert, moet het reddingsteam zijn nieuwe vriend redden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Rody is een leugenaar

  Rody denkt dat het leuk is om voor de grap het reddingsteam te bellen. Maar als een vriend in gevaar is, moet Rody leren dat hij hiermee anderen in gevaar brengt.

  Aflevering 2

  De gierige meneer Wieler

  Meneer Wieler is niet bepaald de aardigste man in de stad. Als hij vast komt te zitten op zijn dak, vraagt hij zich af of iemand hem zal willen helpen.

  Aflevering 3

  Circuscapriolen

  Na het bijwonen van een circusvoorstelling begint Spookie zelf met gevaarlijke trucs. Hij beseft niet dat hij zich daarmee in gevaar kan brengen.

  Aflevering 4

  Moerassige maatjes

  Als Duwer zich als een pestkop begint te gedragen, besluiten zijn vrienden zonder hem in het bos te gaan spelen. Kan Duwer het nog goedmaken?

  Aflevering 5

  Mini's cadeautje

  Als Mini een steile heuvel afrijdt om haar opa's nieuwe leesbril op te halen, komt ze vast te zitten. Het reddingsteam schiet haar te hulp.

  Aflevering 6

  Leky, Lefy of Lety

  De Kraan-drieling is er klaar mee dat iedereen hun namen door elkaar haalt. Daarom verzint Helli een leuk liedje om dit probleem te verhelpen.

  Aflevering 7

  Het probleem van Por

  Por, een graafmachine die niet kan praten, is verdrietig omdat hij geen woordspelletjes kan spelen. Als hij wegloopt, vragen zijn vrienden het reddingsteam om hulp.

  Aflevering 8

  Stank voor dank

  Titan wil niet door Poetsie worden geholpen. Als Poetsie echter merkt dat een van Titans wielen loszit, zingt de grote vrachtwagen misschien wel een toontje lager.

  Aflevering 9

  Spookie en de bijenzwerm

  Tijdens een leuke rit volgt Spookie een bij terug naar haar korf. Maar als hij de rust van de bijen verstoort, wordt hij zelf achternagezeten.

  Aflevering 10

  Ik ben oké

  Max voelt zich buitengesloten als hij hoort dat hij niet kan deelnemen aan de atletiekwedstrijd van Bezemstad.

  Aflevering 11

  Anna's tocht

  Bussie probeert Anna op te vrolijken door haar mee te nemen op een uitje. Maar als ze van een klip afglijdt, komt het reddingsteam in actie.

  Aflevering 12

  Schatzoeken

  Poetsie vindt een schatkaart en gaat met Post op zoek naar de schat. Als Poetsie een zware val maakt, moet Post hulp zoeken.

  Aflevering 13

  Mayday voor Ming Ming

  De zingende dolfijn Ming Ming slikt per ongeluk een blikje door en wordt ziek. De teamleden moeten met een periscoop hun nieuwe vriendin zien te redden.

  Aflevering 14

  Een vurige wens

  Meneer Wieler krijgt een nieuwe computer van zijn kleindochter. Hij veroorzaakt bij de installatie een noodsituatie waardoor het reddingsteam in actie moet komen.

  Aflevering 15

  Vuilnisverwarring

  Als afval zich begint op te hopen bij het plaatselijke verwerkingsbedrijf, moet iedereen een handje helpen. Poetsie komt vast te zitten in een plas gemorste lijm.

  Aflevering 16

  Duwers nieuwe bal

  Duwers vrienden laten per ongeluk zijn mooie, nieuwe bal in de rivier vallen. Als Por erachteraan duikt, moet het reddingsteam een helpende hand toesteken.

  Aflevering 17

  De sneeuwbol

  Mini vertelt niet dat ze de verloren sneeuwbol van meneer Wieler heeft gevonden. Maar als meneer Wieler in een put valt, vertelt ze dan wel de waarheid?

  Aflevering 18

  Waar is Jin?

  Jin en de kinderen worden overvallen door een stortbui, maar kunnen niemand bereiken voor hulp. Het reddingsteam moet hen opsporen om iedereen in veiligheid te brengen.

  Aflevering 19

  Het geheim van Por

  Op het bouwterrein vindt Por een mooie paardenbloem. Hij verplant de bloem naar een veilige plek, maar is bang dat deze door andere werkzaamheden alsnog kapot zal gaan.

  Aflevering 20

  Malle Bussie

  Bussie besluit om zichzelf wit in plaats van geel te verven, maar daar krijgt hij spijt van als de kinderen zeggen dat hij eruitziet als een spook.

  Aflevering 21

  Moedige meneer Morris

  Als de kinderen met een list mee worden genomen door de boosaardige Vrachtwagen X, vraagt meneer Morris het reddingsteam om hem te helpen de kleintjes te redden.

  Aflevering 22

  Luister nou naar me

  Als Micky boos wordt op Bennie en Rodie omdat ze sporen in het verse cement achterlaten, bemoeit meneer Bouwer zich ermee zonder te weten waar het nu eigenlijk over gaat.

  Aflevering 23

  Klep wil schoon zijn

  Klep wil heel graag schoon blijven. Dat brengt hem in de problemen als hij zo vaak door de wasstraat gaat dat deze kapotgaat en hij erin vast komt te zitten.

  Aflevering 24

  Geheimzinnige post

  Post probeert erachter te komen wie er brieven schrijft met alleen maar het adres 'Bedankt'. Ondertussen is Jin boos dat ze nooit post lijkt te krijgen.

  Aflevering 25

  Harmonie in Bezemstad: Deel 1

  Iedereen is opgewonden over een grote zangwedstrijd, behalve Poetsie, die bang is dat zijn vrienden hem zullen uitlachen om zijn stem.

  Aflevering 26

  Harmonie in Bezemstad: Deel 2

  Enkele leden van de nieuwgekozen zanggroep haken af omdat ze niet in harmonie kunnen zingen. Daardoor geeft Amber zichzelf de schuld van de problemen.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Brooms Town’s Visitor

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Wanneer de reisjournalist Camp Bezemstad bezoekt om een artikel te schrijven, gedraagt hij zich zo onbeleefd dat het reddingsteam zich afvraagt wat er mis is.

  Aflevering 2

  Save Helly

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als Bezemstad wordt getroffen door een orkaan, beveelt Jin Heli om aan de grond te blijven voor zijn eigen veiligheid. Wanneer Heli niet luistert, loopt hij gevaar.

  Aflevering 3

  Don’t Worry SchoolB

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als de uitgeputte Bussie nachtmerries krijgt waarin hij over een donker pad rijdt, begint hij te slaapracen. Hij belandt in een netelige situatie.

  Aflevering 4

  Bruner's Little Cousin

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Duwer heeft er genoeg van om op zijn kleine neefje te passen en haalt een streek uit die leidt tot een gevaarlijke situatie. Kan het reddingsteam de boel redden?

  Aflevering 5

  A Gift for Cleany

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Poetsie is bijna jarig en alle vrienden proberen het perfecte cadeau te vinden voor hun gulle maatje.

  Aflevering 6

  Our Secret Clubhouse

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Mini, Beny en Rody vinden het te druk in de speeltuin en spelen in een verlaten huis. Wanneer dit begint in te storten, schiet het reddingsteam hen te hulp.

  Aflevering 7

  Terry’s New Friend

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Bij de haven begint Lifty's onhandigheid Terry te ergeren, dus werkt de nieuwe auto dubbel zo hard zonder te beseffen dat hij zichzelf in gevaar brengt.

  Aflevering 8

  Helly’s Pinwheel

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Een reclamestunt bij de speelgoedwinkel leidt tot verwarring en misverstanden onder de bewoners van Bezemstad. Het reddingsteam probeert vriendschappen te herstellen.

  Aflevering 9

  Mickey's Lonely

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als Duwer een bal uit Mickeys tuin haalt, valt hij per ongeluk in een cementmolen. De leden van het reddingsteam haasten zich om hun vriendje te helpen.

  Aflevering 10

  Drawing Lines

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Mini, Rody en Beny maken ruzie omdat er overal speelgoed rondslingert. Ze besluiten de speelkamer op te delen, maar laten zich al snel meeslepen.

  Aflevering 11

  Let's Draw

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Nadat Por heeft ontdekt dat hij talent heeft voor kunst, begint hij overal te tekenen. Maar niet iedereen vindt dat een goed idee.

  Aflevering 12

  I Need a Friend

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Lifty is bang dat hij geen vrienden zal kunnen maken. Maar na een ongeluk beseft hij dat hij veel gemeen heeft met iedereen in Bezemstad.

  Aflevering 13

  Please Stop My Hiccups

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Wanneer Poetsie de hik krijgt, doen de leden van het reddingsteam alles wat ze kunnen om hun maatje ervan af te helpen.

  Aflevering 14

  Poli’s Secret

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Camp keert terug naar Bezemstad met een mooie rupsenverzameling. Iedereen wil deze graag zien, behalve Poli, die een geheim heeft dat hij liever niet wil vertellen.

  Aflevering 15

  The Invitation

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Cap organiseert een feestje om te vieren dat hij is verkozen tot de meest stijlvolle inwoner van Bezemstad. Maar Spookie krijgt geen uitnodiging en is gekwetst.

  Aflevering 16

  Spooky Plays Sick

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Wanneer Poetsie ziek wordt, bezoekt iedereen in Bezemstad hem om hem beterschap te wensen. Spookie wordt jaloers en doet alsof hij ziek is.

  Aflevering 17

  Multiple Mix-up

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Mini kijkt uit naar een cadeau van opa Musty, maar een verwisseling leidt tot frustratie. Het reddingsteam schiet Mini te hulp.

  Aflevering 18

  Let's Be Honest

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Heli doet per ongeluk iets fout en liegt vervolgens tegen Jin over een kapotte uitvinding. Later brengt een brand bij Spookie Heli in gevaar.

  Aflevering 19

  Max Gets a Fish

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Max haalt meneer Bouwer over om een vis voor hem te kopen en belooft goed hiervoor te zorgen. Maar wanneer Camp hem uitnodigt voor een uitje, vergeet hij zijn belofte.

  Aflevering 20

  Let's Follow the Rules

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Een nieuw oplaadstation in de stad is alleen bedoeld voor noodgevallen, maar sommige inwoners van Bezemstad hebben moeite om zich aan de regels te houden.

  Aflevering 21

  You Can Do It, Mr. Builder

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Meneer Bouwer maakt zich zorgen over een bouwproject en wordt ziek. Het is nu aan de leden van zijn team om harder te werken en hun baas enigszins te ontzien.

  Aflevering 22

  Cleany Gets Angry

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Spookie beseft dat Poetsie nooit boos wordt, wat er ook gebeurt. Spookie is vastbesloten om zijn maatje kwaad te krijgen en haalt een paar grappen uit.

  Aflevering 23

  The Hottest Day in Brooms Town

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Bezemstad wordt getroffen door een hittegolf. De inwoners wordt aangeraden uit de zon te blijven, maar niet iedereen luistert naar de waarschuwing van het reddingsteam.

  Aflevering 24

  Ms. Belle’s Medal

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Lifty helpt mevrouw Belle met spullen verhuizen en raakt per ongeluk haar legermedaille kwijt. Lifty wil bewijzen dat hij geen dief is en probeert de medaille te vinden.

  Aflevering 25

  Who Is Taller?

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Wie is de langste inwoner van Bezemstad? Een debat verandert in een rumoerige discussie als iedereen zijn zegje wil doen. Het reddingsteam probeert de rust te herstellen.

  Aflevering 26

  Amber’s Training

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Amber toont haar doorzettingsvermogen als ze een klif leert te beklimmen. Ondertussen zorgt een vreemde boomziekte voor beroering onder de inwoners van Bezemstad.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  A Suspicious Friend

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Iedereen is alert vanwege een gerucht over een monster in het bos. Maar als de bewoners op onderzoek uitgaan, ontdekken ze dat de waarheid veel minder eng is.

  Aflevering 2

  It's Good to Tidy Up

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Spookie is een dag vrij en wil graag dat er iemand langskomt om te spelen. Maar omdat zijn huis zo rommelig is, heeft niemand daar zin in.

  Aflevering 3

  I'm Going to Do Whatever I Want

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Bruny wil alles op zijn eigen manier doen en negeert de veiligheidsregels. Wanneer hij vast komt te zitten in een boom, gaat hij misschien toch een toontje lager zingen.

  Aflevering 4

  Helly’s Wish

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Helly is jaloers op zijn vrienden en ruilt zijn propeller in voor wielen. Als Camp per helikopter moet worden gered, ziet Helly toch in waarom vliegen zo belangrijk is.

  Aflevering 5

  We Look Alike

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Heel Bezemstad is in de war als meneer Bouwer wat kledingstukken leent van meneer Wieler en ze erg op elkaar blijken te lijken.

  Aflevering 6

  Marine’s Dream

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als Lifty en Terry horen dat Marine nog nooit heeft gekampeerd, werken ze samen om hun varende vriend de verrassing van zijn leven te geven.

  Aflevering 7

  The Unpoppable Bubble

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Mickey speelt met de nieuwe bubbeluitvinding van Jin en zweeft begint per ongeluk weg. Het reddingsteam moet snel een oplossing zien te bedenken.

  Aflevering 8

  A Spring Cleaning Disaster

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Postie is druk bezig om Bezemstad op te ruimen, maar gooit per ongeluk zijn postzegelverzameling weg. Nu moet hij deze terugvinden voordat het te laat is.

  Aflevering 9

  Where's Bruny?

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Duwer vraagt Max om op Bruny te passen, maar Max raakt afgeleid en Bruny verdwijnt. Het reddingsteam moet zich inzetten om hun vermiste vriend te vinden.

  Aflevering 10

  The Fortune Cookie

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Spookie en Lifty vinden een bericht in een gelukskoekje dat hen inspireert om naar het westen te reizen. Ze weten echter niet dat er gevaar nadert.

  Aflevering 11

  Tracky's Special Invitation

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Bussie zoekt naar tips voor een leuk uitje met de kinderen, terwijl Tracky op zoek is naar manieren om zijn boerderij er mooi uit te laten zien.

  Aflevering 12

  I Want to Go to Sea

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Rody wil de zee verkennen en verstopt zich in Marine. Als het weer omslaat, valt hij overboord en moet het reddingsteam te hulp schieten.

  Aflevering 13

  Move Out! Battle in the Woods Deel 1

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Helly ontdekt een val in het wildreservaat, waardoor het reddingsteam een belangrijke missie in Bezemstad en daarbuiten moet ondernemen.

  Aflevering 14

  Move Out! Battle in the Woods Deel 2

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Mark en Bucky helpen het reddingsteam samen te werken om de gevaarlijke Stroper te vangen voordat hij weer kan ontsnappen.

  Aflevering 15

  Please Accept My Apology

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Max speelt verstoppertje met Lifty, maar gaat halverwege weg om een boodschap te doen. Lifty is woedend en nu moet Max het zien goed te maken.

  Aflevering 16

  Bruner's Birthday Secret

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Er is een cadeautje dat Duwer heel graag voor zijn verjaardag wil. Zijn vrienden willen hem niet vertellen wat ze hebben gekocht, dus hij gaat op onderzoek uit.

  Aflevering 17

  Miracle at Tracky's Farm

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De droogte slaat toe, dus Jin vraagt iedereen zo weinig mogelijk water te verbruiken. De boerderij begint hier echter onder te lijden, dus het reddingsteam komt helpen.

  Aflevering 18

  Boom! Crash! Danger!

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Er hangt onweer in de lucht en Mini, Benny en Rody gaan naar Galaxy Hill om dit van dichtbij te bekijken. Als er iets gebeurt, moet het reddingsteam ernaartoe.

  Aflevering 19

  Camp's Secret Plan

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Camp gaat een dag eerder naar Bezemstad, maar houdt dat geheim. Als hij later niet komt opdagen, maken zijn vrienden zich zorgen dat er iets is gebeurd.

  Aflevering 20

  Fishing Commotion

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Lety wil dolgraag een vis vangen voor mevrouw Belle, maar gaat te laat naar bed en komt de volgende dag moe op zijn werk. Daardoor is hij nog onhandiger dan normaal.

  Aflevering 21

  Thank You, Roy

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Roy ontdekt hoe belangrijk het is om pauze te nemen wanneer hij te veel van zichzelf vraagt tijdens een drukke werkdag en een blessure alleen maar erger maakt.

  Aflevering 22

  Disappearance of Spooky

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Jin heeft een onzichtbaarheidslaser uitgevonden en Spookie probeert deze stiekem uit op zichzelf. Helaas kan niemand hem daarna zien als hij hulp nodig heeft.

  Aflevering 23

  Helping Each Other When Things Are Difficult

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Dump en Duwer gaan naar de haven om een lading op te halen. Maar omdat ze ruzie maken over wie wat moet dragen, krijgen ze een ongeluk dat ze hadden kunnen voorkomen.

  Aflevering 24

  Tracky's Present

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Tracky brengt meneer Wieler een mandje frambozen om hem te bedanken voor zijn vriendelijkheid. Intussen horen de bewoners geruchten dat er een slang is gezien.

  Aflevering 25

  The Brooms Town Railroad Station

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Het reddingsteam komt in actie wanneer Lifty, Terry, Duwer en Dump een ongeluk krijgen bij Frog Bridge omdat ze haast hebben.

  Aflevering 26

  Our Fabulous New Friend

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Meneer Bouwer organiseert een feest om te vieren dat het treinstation af is. Hij heeft een verrassing waar Spookie ontzettend enthousiast van wordt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.