Riverdale

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 1: The River's Edge

  Op Riverdale High worstelen Betty, Archie, Jughead en nieuwkomer Veronica met tegenstrijdige gevoelens terwijl ze de dood van een medeleerling proberen te verwerken.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 2: Touch of Evil

  Als de politie onderzoek doet naar de dood van Jason, groeien Archie's schuldgevoel en Jugheads verdenkingen. Betty heeft het moeilijk met haar gevoelens voor Archie.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 3: Body Double

  Nadat Archie en Cheryl alles hebben verteld aan de sheriff, vraagt Betty Jughead om een stukje te schrijven in de schoolkrant. Veronica zit achter de sportieve Chuck aan.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 4: The Last Picture Show

  Betty onderzoekt Geraldines verleden, Jughead wil de drive-in redden en Veronica vraagt haar moeder om uitleg nadat Cheryl haar heeft zien ruziën met een motorrijder.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 5: Heart of Darkness

  Terwijl Jasons begrafenis nadert, graaft Betty dieper in zijn verleden. Veronica troost Cheryl. Door een muzikale kans komen de schoolplannen van Archie in gevaar.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 6: Faster, Pussycats! Kill! Kill!

  Jughead en Betty richten zich op de verblijfplaats van Polly. Valerie helpt Archie om zijn zelfvertrouwen terug te winnen en Veronica is geschokt door een dubbel verraad.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 7: In a Lonely Place

  Vanwege geruchten over Polly maakt Alice familiegeheimen bekend. Hierdoor trekken Betty en Cheryl naar elkaar toe. Jughead helpt zijn vader zijn leven terug te krijgen.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 8: The Outsiders

  In de hoop de familie Cooper bij elkaar te brengen houdt Veronica een babyshower voor Polly. Archie helpt een handje nadat de bouwploeg van zijn vader ontslag neemt.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 9: La Grande Illusion

  Cheryl haalt Archie over haar mee te nemen naar een privéfeest van de Blossoms. Veronica zoekt toenadering tot Ethel en raadt Hermione aan Fred de waarheid te vertellen.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 10: The Lost Weekend

  In Freds afwezigheid besluit Betty een surpriseparty voor Jugheads verjaardag te geven bij Archie thuis. Veronica ontdekt iets alarmerends over haar vader en Clifford.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 11: To Riverdale and Back Again

  Betty en Archie bereiden zich voor op het reünieweekend en Jughead komt nader tot zijn vader, die nu nuchter is. Veronica en Alice doen in het geheim onderzoek naar FP.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 12: Anatomy of a Murder

  Na de arrestatie van FP proberen Archie, Veronica en Betty te bewijzen dat hij erin is geluisd. Jughead is overtuigd van zijn vaders schuld en wil de stad verlaten.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 13: The Sweet Hereafter

  Terwijl Riverdale zich voorbereidt op het 75ste jubileum, doet iedereen zijn best om de draad weer op te pakken. De sheriff zet FP onder druk om informant te worden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 14: A Kiss Before Dying

  De vrienden komen de geschrokken Archie ondersteunen, terwijl Fred voor zijn leven vecht. Jughead en Betty doen hun best om de motieven van de schutter te achterhalen.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 15: Nighthawks

  Pops toekomst staat op het spel. Archie is door slaaptekort prikkelbaar en gelooft steeds meer dat iemand de mensen in zijn naaste omgeving kwaad wil doen.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 16: The Watcher in the Woods

  Archie neemt het heft in eigen handen wanneer Riverdale wederom wordt opgeschrikt door een gewelddadig misdrijf. Jughead begint op Southside High.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 17: The Town That Dreaded Sundown

  De virale video van Archie zorgt voor veel onrust in de stad. Jughead en Betty proberen samen een code van de Zwarte Capuchon te ontcijferen.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 18: When a Stranger Calls

  Jughead maakt een keuze terwijl de Serpents zich klaarmaken om terug te slaan. De Zwarte Capuchon overvalt Betty met een onthulling. Een oude vriend bezoekt Veronica.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 19: Death Proof

  Nick is bereid te boeten voor zijn misdaden totdat de Southside de schuld krijgt, waarna burgemeester McCoy hard toeslaat. Betty en Veronica gaan achter de Sugarman aan.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 20: Tales from the Darkside

  In een huiveringwekkende brief daagt de Zwarte Capuchon de inwoners van Riverdale uit om 48 uur lang niet te zondigen, waardoor iedereen gespannen is en op scherp staat.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 21: House of the Devil

  Tijdens het onderzoek naar de Zwarte Capuchon wordt Archie en Veronica's achterdocht gewekt in het 'huis van de duivel'. Jughead en Betty verenigen zich om FP te eren.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 22: Silent Night, Deadly Night

  De kerst is in aantocht. Veronica ontdekt een verrassing in Hirams studeerkamer. Betty krijgt een gruwelijk cadeau, en Jughead neemt wraak op Penny.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 23: The Blackboard Jungle

  Leerlingen van Southside worden gedwongen overgeplaatst naar Riverdale High, wat leidt tot conflicten. De FBI benadert Archie, en Betty zoekt haar verdwenen broer.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 24: The Wrestler

  Archie probeert vrienden te worden met Hiram. Jughead ontdekt schokkende informatie over de geschiedenis van Riverdale. Betty stuit op duistere geheimen over haar broer.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 25: The Wicked and the Divine

  Een vandalistische daad wekt argwaan. Archie heeft een nieuwe baan als Hirams stagiair, waardoor Veronica bang is dat hij achter de geheimen van de Lodge-familie komt.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 26: The Tell-Tale Heart

  Betty voelt zich ziek na een nacht vol onverwacht geweld. Agent Adams voert de druk op Archie op. De Lodge-familie bereidt zich voor op oorlog.

  Aflevering 14

  Hoofdstuk 27: The Hills Have Eyes

  Een weekend weg naar het huisje van de familie Lodge aan een meer brengt duistere geheimen en verlangens aan het licht. Josie onthult een pijnlijke waarheid aan Kevin.

  Aflevering 15

  Hoofdstuk 28: There Will Be Blood

  Fred overweegt een verrassende carrièreswitch terwijl Jughead probeert Hirams plan te ontrafelen. Betty kan het idee dat Chic gevaarlijk is niet uit haar hoofd zetten.

  Aflevering 16

  Hoofdstuk 29: Primary Colors

  Hermione wil burgemeester worden en wordt gesteund door een beroemdheid, wat Jughead aanzet tot politiek protest. Cheryls slaapfeestje neemt een donkere wending.

  Aflevering 17

  Hoofdstuk 30: The Noose Tightens

  De politiek in Riverdale neemt een verraderlijke wending. De Coopers krijgen ongenode gasten. Toni, Veronica en Josie proberen het mysterie rond Cheryl op te lossen.

  Aflevering 18

  Hoofdstuk 31: A Night to Remember

  Op Netflix sinds 19 april 2018

  Naarmate de repetities voor 'Carrie: The Musical' intensiever worden, leven de dramaleerlingen zich in hun rol in en begint het leven de kunst te imiteren.

  Aflevering 19

  Hoofdstuk 32: Prisoners

  Op Netflix sinds 26 april 2018

  Een gewelddadige tragedie doet vermoeden dat de Zwarte Capuchon nog op vrije voeten is. Betty onthult een geheim. Veronica krijgt te maken met iemand uit haar verleden.

  Aflevering 20

  Hoofdstuk 33: Shadow of a Doubt

  Op Netflix sinds 3 mei 2018

  De strijd om het burgemeesterschap laait op met een fel debat. Ook de spanning tussen de Bulldogs en de Serpents neemt toe. Betty deelt haar vermoedens met Cheryl.

  Aflevering 21

  Hoofdstuk 34: Judgment Night

  Op Netflix sinds 10 mei 2018

  De rel bij het politiebureau ontketent een ware oorlog. Veronica krijgt een vreselijk geheim te horen. Betty komt oog in oog te staan met de Zwarte Capuchon.

  Aflevering 22

  Hoofdstuk 35: Brave New World

  Op Netflix sinds 17 mei 2018

  Nu de rel voorbij is en Betty’s vader vastzit, wacht het stadje op de uitslag van twee verkiezingen en probeert de groep de andere Zwarte Capuchon te ontmaskeren.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 36: "Labor Day"

  Op Netflix sinds 11 oktober 2018

  De zomer komt ten einde en Archie is vastbesloten om zijn vrijheid optimaal te benutten. Polly spreekt Betty aan op haar duistere geheim en Jughead gaat in de aanval.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 37: "Fortune and Men's Eyes"

  Op Netflix sinds 18 oktober 2018

  Betty en Jughead ontrafelen een griezelig nieuw mysterie. Veronica streeft via een alternatieve weg naar gerechtigheid. Archie probeert te wennen aan een nieuw bestaan.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 38: “As Above, So Below”

  Op Netflix sinds 25 oktober 2018

  Veronica vecht om de kroeg te redden. Archie sluit een gevaarlijke overeenkomst. Betty en Jughead duiken dieper in de geheime gemeenschappen van Riverdale.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 39: "The Midnight Club"

  Op Netflix sinds 8 november 2018

  In een wanhopige zoektocht naar antwoorden kijkt Alice samen met Betty terug op haar verontrustende banden met Griffioenen & Gargouilles en op een cast van bekende gezichten.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 40: "The Great Escape"

  Op Netflix sinds 15 november 2018

  Jughead neemt een gedurfde beslissing omtrent een psychologische theorie. Archie heeft een verraderlijk plan en Veronica rekruteert de bende voor een missie met hoge inzet.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 41: "Manhunter"

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Betty organiseert een bijeenkomst van het verzet. Veronica ontdekt een belangrijk bewijsstuk. Ondertussen heeft Archie het moeilijk met een vreselijke beslissing.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 42: "The Man in Black"

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Jughead en Archie verkennen een onheilspellend stadje. Veronica kampt met een financiële crisis. Betty vecht voor haar leven en zet zich schrap voor een sinistere reünie.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 43: "Outbreak"

  Op Netflix sinds 13 december 2018

  Na een schokkende gebeurtenis met de Vixens zet Veronica een confrontatie op touw. Betty schakelt een onverwachte bondgenoot in. Jughead gaat op zoek naar zijn verleden.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 44: No Exit

  Op Netflix sinds 17 januari 2019

  Na de overname van Hiram werkt Veronica aan de beveiliging van La Bonne Nuit. Betty ontvangt een groep wanhopige bezoekers. Archie wordt geconfronteerd met zijn demonen.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 45: The Stranger

  Op Netflix sinds 24 januari 2019

  Archie zet een schokkende terugkeer in scène en de bende bereidt zich voor op een nieuwe test. Betty worstelt met een geheim bezoek en Jughead doorstaat een fatale fout.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 46: The Red Dahlia

  Op Netflix sinds 31 januari 2019

  Betty doet onderzoek naar een reeks zelfmoorden. Jughead komt oog in oog te staan met een van Hirams mysterieuze bondgenoten. Archie draait helemaal door.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 47: Bizarrodale

  Op Netflix sinds 7 februari 2019

  Veronica en Reggie nemen hun toevlucht tot wanhopige maatregelen, Moose worstelt met een beslissing en de volwassenen van Riverdale krijgen een ontmoedigende waarschuwing.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 48: Requiem for a Welterweight

  Op Netflix sinds 28 februari 2019

  De spanningen tussen de Serpents en de Pretty Poisons nemen toe. Betty wil de waarheid achterhalen. Archie's vizier is gericht op een louche deal... en een romance.

  Aflevering 14

  Hoofdstuk 49: Fire Walk With Me

  Op Netflix sinds 7 maart 2019

  Archie raakt bevriend met een jonge wegloper en wordt herinnerd aan zijn verleden. Veronica neemt een risico met La Bonne Nuit. Jughead probeert de Serpents te verenigen.

  Aflevering 15

  Hoofdstuk 50: American Dreams

  Op Netflix sinds 14 maart 2019

  De Joneses en Coopers hebben te maken met een onverwachte gebeurtenis. Archie werft de bende voor een G&G-missie. Reggie verrast Veronica met een riskant verzoek.

  Aflevering 16

  Hoofdstuk 51: Big Fun

  Op Netflix sinds 21 maart 2019

  Zang, dans en dagelijks drama wisselen elkaar af nu het team zich voorbereidt op de volgende musical van Riverdale High. Elders doet Jughead een pijnlijke ontdekking.

  Aflevering 17

  Hoofdstuk 52: The Raid

  Op Netflix sinds 28 maart 2019

  Betty schakelt de hulp in van Cheryl voor een geheime expeditie. Jughead leidt de Serpents tijdens een persoonlijke missie. Archie is opnieuw in contact met oude vrienden.

  Aflevering 18

  Hoofdstuk 53: Jawbreaker

  Op Netflix sinds 18 april 2019

  Terwijl Betty zich verdiept in de mysterieuze kracht van Edgar, werken Archie en Veronica samen in een strijd met een hoge inzet. Jughead onderzoekt een gruwelijke moord.

  Aflevering 19

  Hoofdstuk 54: Fear the Reaper

  Op Netflix sinds 25 april 2019

  De Joneses ondernemen een aangrijpende reis. Archie wordt geconfronteerd met criminele implicaties, en Betty pakt uit met een reeks schokkende onthullingen over Evelyn.

  Aflevering 20

  Hoofdstuk 55: Prom Night

  Op Netflix sinds 2 mei 2019

  Nu het schoolbalseizoen is in Riverdale wil Betty de waarheid over haar vader aan het licht brengen. Archie drijft zijn bokscarrière tot het uiterste.

  Aflevering 21

  Hoofdstuk 56: The Dark Secret of Harvest House

  Op Netflix sinds 9 mei 2019

  Vlak na het rampzalige maskeradebal zoekt Jughead naar antwoorden. Veronica bedenkt een uitvoerig plan en Betty doet een vreselijke ontdekking.

  Aflevering 22

  Hoofdstuk 57: Survive the Night

  Op Netflix sinds 16 mei 2019

  Het verleden, heden en toekomst van Griffioenen & Gargouilles bereiken een climax als Archie, Betty, Jughead en Veronica zich voorbereiden op de laatste game-ronde.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 58: In Memoriam

  Op Netflix sinds 11 oktober 2019

  Riverdale maakt zich op voor een monumentale feestdag. Archie ontvangt vreselijk nieuws en wordt gesteund door Veronica, Betty en Jughead.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 59: Fast Times at Riverdale High

  Op Netflix sinds 17 oktober 2019

  In de nasleep van een tragedie creëert Archie een nieuw begin voor een oude vriend. Jughead krijgt een bijzonder aanbod. Veronica betaalt voor de fouten van haar ouders.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 60: Dog Day Afternoon

  Op Netflix sinds 24 oktober 2019

  Op Stonewall Prep krijgt Jughead te maken met een reünie en rivaliteit. Elders wil Archie de buurtgemeenschap dienen en bereidt Betty zich voor op een moeilijke actie.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 61: Halloween

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Riverdale krijgt te maken met een ijzingwekkend mysterie. De groep bereidt zich voor op Halloween-kattenkwaad en -chaos. Jughead raakt verstrikt in een sinister plot.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 62: Witness for the Prosecution

  Op Netflix sinds 8 november 2019

  Betty kijkt naar de toekomst – en naar haar ingewikkelde verleden. Op Stonewall Prep viert men een literaire reeks en Veronica gaat ver in naam der gerechtigheid.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 63: Hereditary

  Op Netflix sinds 14 november 2019

  De spanning loopt op als Archie probeert om Dodger van de troon te stoten. Betty en Jughead duiken in hun familiegeschiedenis en Cheryl wantrouwt haar nieuwe huisgenoot.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 64: The Ice Storm

  Op Netflix sinds 21 november 2019

  Het wordt stormachtig binnen en buiten: Riverdale viert Thanksgiving met een weinig feestelijke reeks gespannen confrontaties en gestoorde onthullingen.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 65: In Treatment

  Op Netflix sinds 5 december 2019

  Tijdens het toelatingsseizoen van de universiteit neemt Archie een dapper besluit, verkent Cheryl haar verdriet en krijgt Veronica een ingewikkeld aanbod.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 66: Tangerine

  Op Netflix sinds 12 december 2019

  Veronica verklaart Hiram de oorlog en schakelt een geheim wapen in. Jugheads zoektocht naar zijn grootvader levert meer vragen dan antwoorden op.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 67: Varsity Blues

  Op Netflix sinds 23 januari 2020

  De emoties lopen hoog op tijdens een monumentale feestweek in Riverdale. Jughead overweegt een unieke mogelijkheid en Veronica stort zich op een nieuwe passie.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 68: Quiz Show

  Op Netflix sinds 30 januari 2020

  Tijdens een oplopende Quizkoorts neemt Betty het op tegen Brett. Jughead staat voor een nieuwe schrijversuitdaging. Kevin denkt na over een vreemd aanbod.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 69: Men of Honor

  Op Netflix sinds 6 februari 2020

  Als Betty en Alice een nieuw onderzoek beginnen, graaft Archie dieper in het donkere verleden van zijn oom. Ondertussen legt Veronica weer contact met een bekende vriend.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 70: The Ides of March

  Op Netflix sinds 13 februari 2020

  Archie staat voor een harde waarheid en laat een onverwachte klant toe in El Royale. Jughead wordt van iets ernstigs beschuldigd en verdedigt zichzelf zo goed mogelijk.

  Aflevering 14

  Hoofdstuk 71: How To Get Away With Murder

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  De groep heeft de handen vol in een nacht vol onzekerheid. Betty probeert haar eigen duistere kant beter te begrijpen. Archies moeder heeft een persoonlijke mededeling.

  Aflevering 15

  Hoofdstuk 72: To Die For

  Op Netflix sinds 5 maart 2020

  Na een hartverscheurend telefoontje gaat Betty tot het uiterste. Veronica en Archie raken verwikkeld in Donna's drama. Alice stort zich op een nieuwe passie.

  Aflevering 16

  Hoofdstuk 73: The Locked Room

  Op Netflix sinds 12 maart 2020

  Betty gaat door met haar strijd op Stonewall Prep, met hulp van twee unieke bondgenoten. Ondertussen leidt een gespannen confrontatie tot een liefdevolle hereniging.

  Aflevering 17

  Hoofdstuk 74: Wicked Little Town

  Op Netflix sinds 16 april 2020

  Terwijl een bedreigend (en muzikaal) nieuw normaal vorm krijgt in Riverdale, helpt Betty Jughead om de orde te herstellen. Kevin vecht om een plek in de schijnwerpers.

  Aflevering 18

  Chapter Seventy-Five: "Lynchian"

  Op Netflix sinds 30 april 2020

  Betty en Archie voelen nog steeds iets voor elkaar. Jughead en Charles sporen de filmfanaten van Riverdale op. Veronica en Cheryl krijgen te maken met concurrentie.

  Aflevering 19

  Chapter Seventy-Six: "Killing Mr. Honey"

  Op Netflix sinds 7 mei 2020

  Terwijl de vrienden genoeg hebben van hoe Mr. Honey de scepter zwaait op Riverdale High, schrijft Jughead een verhaal waarmee hij de lijn tussen feit en fictie aftast.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.