Rick and Morty

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De briljante Rick sleurt zijn kleinzoon Morty mee voor wilde escapades in andere werelden en dimensies.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilot

  Rick neemt Morty mee naar een andere dimensie om zaden voor megabomen te zoeken, terwijl Jerry en Beth ruzie maken over de invloed die Rick op hun zoon heeft.

  Aflevering 2

  Lawnmower Dog

  Rick maakt een apparaat om de gezinshond Snuffles slimmer te maken, maar dat mislukt. Rick en Morty dringen de dromen van Morty's wiskundeleraar binnen.

  Aflevering 3

  Anatomy Park

  Morty komt in een bizar pretpark met besmettelijke ziekten terecht dat zich in een zwerver bevindt. Jerry's ouders stellen hun nieuwe minnaar voor.

  Aflevering 4

  M. Night Shaym-Aliens!

  Aliens sturen Rick, Morty en Jerry naar een alternatieve werkelijkheid. Rick wil hen bevrijden terwijl de nietsvermoedende Jerry een marketingslogan voor appels verzint.

  Aflevering 5

  Meeseeks and Destroy

  Morty heeft genoeg van Ricks streken, dus wil hij laten zien dat het ook rustig kan. Jerry tovert vreemde wezens om hem te helpen met golf.

  Aflevering 6

  Rick Potion #9

  Een drankje dat Morty aantrekkelijk moet maken voor één meisje, besmet de hele aarde. Rick moet de puinhoop opruimen door een nog grotere bende te maken.

  Aflevering 7

  Raising Gazorpazorp

  Als Morty een kind verwekt bij een seksrobot, bezoeken Rick en Summer de planeet van de robot, waar het kind binnen enkele dagen volwassen wordt.

  Aflevering 8

  Rixty Minutes

  Er is niets leuks op tv, dus Rick installeert kabel-tv met programma's uit andere dimensies. Iedereen gebruikt speciale brillen om zijn alter ego te bekijken.

  Aflevering 9

  Something Ricked This Way Comes

  Rick is sceptisch over de nieuwe baan van Summer in een winkel van de duivel. Jerry en Morty zijn het er niet over eens of Pluto een planeet is en gaan hiernaartoe.

  Aflevering 10

  Close Rick-counters of the Rick Kind

  Rick zit net rustig aan zijn ontbijt, wanneer hij wordt ontvoerd door een groep alternatieve Ricks en wordt berecht voor misdaden tegen andere Ricks.

  Aflevering 11

  Ricksy Business

  Wanneer Jerry en Beth op een cruise gaan om het verhaal van de Titanic na te spelen, organiseren Rick en Summer een feest dat uit de hand loopt.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  A Rickle in Time

  Rick zet de tijd weer in beweging, maar omdat Morty en Summer zo lang in een bevroren tijd hebben geleefd, ontstaat er een parallelle dimensie.

  Aflevering 2

  Mortynight Run

  Nadat Rick een wapen verkoopt aan een buitenaardse huurmoordenaar zodat hij zich een middag in de speelhal kan veroorloven, tracht Morty de moordenaar te stoppen.

  Aflevering 3

  Auto Erotic Assimilation

  Rick, Morty en Summer komen Unity tegen, een 'hive mind' en de ex van Rick. Summer protesteert tegen Unity's controle over de bewoners van een buitenaardse planeet.

  Aflevering 4

  Total Rickall

  De familie krijgt te maken met een parasiet die nepherinneringen in hun hoofd plant, wat ertoe leidt dat ze zich afvragen of een van hun vrienden wel echt bestaat.

  Aflevering 5

  Get Schwifty

  Als een buitenaards wezen eisen stelt op het gebied van muziek, vragen Rick en Morty Ice-T om hulp bij het schrijven van een nummer voor een intergalactisch songfestival.

  Aflevering 6

  The Ricks Must Be Crazy

  Als Ricks auto panne krijgt, nemen hij en Morty een kijkje in de accu. Morty ontdekt dat Rick een miniatuuruniversum heeft gecreëerd binnen in de accu.

  Aflevering 7

  Big Trouble in Little Sanchez

  Summer vraagt Rick om in het hoofd van een tiener te kruipen om haar te beschermen tegen vampieren op school. Beth en Jerry gaan in huwelijkstherapie.

  Aflevering 8

  Interdimensional Cable 2: Tempting Fate

  Jerry wordt met spoed naar een buitenaards ziekenhuis gebracht als hij ijs eet waarin Rick een gevaarlijke bacterie ontwikkelde. Rick saboteert de kabeltelevisie.

  Aflevering 9

  Look Who's Purging Now

  Rick en Morty landen op een planeet waar alle bewoners een nacht ongestraft misdaden mogen plegen, waaronder moord.

  Aflevering 10

  The Wedding Squanchers

  Als Jerry per ongeluk naar een planeet wordt getransporteerd waar het huwelijk van Birdperson en Tammy wordt gehouden, woont de hele familie de noodlottige ceremonie bij.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Rickshank Rickdemption

  Summer en Morty reizen naar verschillende dimensies om Rick op te sporen en vinden een heleboel Ricks. Rick wil een heel specifieke dipsaus voor kipnuggets.

  Aflevering 2

  Rickmancing the Stone

  Met thuis alles in opschudding reizen Rick, Morty en Summer naar een post-apocalyptische wereld om (nogal agressief) wat persoonlijke problemen op te lossen.

  Aflevering 3

  Pickle Rick

  Rick verandert zichzelf in een augurk terwijl de rest van de familie naar therapie gaat. Nu moet hij een manier vinden om die metamorfose ongedaan te maken.

  Aflevering 4

  Vindicators 3: The Return of Worldender

  Terwijl een dronken Rick ogenschijnlijk een groep superhelden met de naam Verdedigers helpt, zet hij in plaats daarvan Saw-achtige vallen waaruit ze moeten ontsnappen.

  Aflevering 5

  The Whirly Dirly Conspiracy

  Rick en Jerry gaan naar een resort waar doodgaan onmogelijk is, maar een wezen wil Rick toch doden. Summers poging om haar borsten te vergroten gaat mis.

  Aflevering 6

  Rest and Ricklaxation

  Na weer een vermoeiend avontuur zijn Rick en Morty toe aan vakantie. Maar de boel loopt uit de hand wanneer ze een speciale ontgifter proberen.

  Aflevering 7

  The Ricklantis Mixup

  Rick en Morty komen een andere Rick en Morty uit de Citadel van Ricks tegen en beleven daarna een geweldig avontuur in Atlantis.

  Aflevering 8

  Morty's Mind Blowers

  Rick toont Morty een kamer vol herinneringen die Morty hem had gevraagd uit zijn hoofd te zetten. Als Rick deze begint terug te halen, loopt het helemaal uit de hand.

  Aflevering 9

  The ABC's of Beth

  Rick en Beth lossen problemen op uit hun jeugd door naar een wereld met de naam Froopy Land te gaan. Morty en Summer vertrouwen Jerry's nieuwe vriendin niet helemaal.

  Aflevering 10

  The Rickchurian Mortydate

  De president heeft de hulp van Rick en Morty nodig, wat leidt tot de nodige conflicten. Beth begint te vermoeden dat ze misschien wel een kloon is.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Edge of Tomorty: Rick Die Rickpeat

  Op Netflix sinds 22 december 2019

  Rick vraagt Morty na het gezamenlijke ontbijt of hij mee wil naar Forbodulon Prime om wat 'doodskristallen' te halen. Morty gaat nogal slordig met de kristallen om.

  Aflevering 2

  The Old Man and the Seat

  Op Netflix sinds 22 december 2019

  Jerry ontwikkelt een app op verzoek van een volhardende alien met een 'Ontwikkel mijn app niet'-tattoo op zijn voorhoofd. Rick moet en zal die mysterieuze poeper vinden.

  Aflevering 3

  One Crew over the Crewcoo’s Morty

  Op Netflix sinds 22 december 2019

  Rick stelt een team samen om op een roofconventie in te breken en heeft daarna nog een team nodig om een robot met roofplannen te stoppen. Morty schrijft een roofscript.

  Aflevering 4

  Claw and Hoarder: Special Ricktim’s Morty

  Op Netflix sinds 22 december 2019

  Rick geeft aarzelend toe aan Morty's wens om een draak als huisdier te nemen en dan wordt alles vreemd. Jerry gaat naar Florida met een nieuwe vriend, een pratende kat.

  Aflevering 5

  Rattlestar Ricklactica

  Op Netflix sinds 22 december 2019

  Ons duo belandt in een grote slangenoorlog nadat Morty door een ruimteslang is gebeten. Jerry probeert te bewijzen dat hij kerstlampjes kan ophangen zonder dood te gaan.

  Aflevering 6

  Never Ricking Morty

  Op Netflix sinds 10 mei 2020

  Rick en Morty zitten vast in een narratieve structuur vermomd als een trein vol passagiers die verhalen vertellen over Rick. Ze moeten ervoor zorgen dat dit stopt.

  Aflevering 7

  Promortyus

  Op Netflix sinds 17 mei 2020

  Gezichtszuigende aliens veroorzaken problemen voor Morty en Rick, vooral wanneer ze zich na thuiskomst realiseren dat ze Summer achterlieten in de buitenaardse wereld.

  Aflevering 8

  The Vat of Acid Episode

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Morty daagt Rick uit om voor hem een echte versie van een 'veilige modus'-functie te bouwen om zonder consequenties te leven. Ook is er een gigantisch vat met zuur.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.