Rhythm + Flow

  Sinds 9 oktober 2019 te zien op Netflix

  In deze muzikale wedstrijd gaan Tip 'T.I.' Harris, Cardi B en Chance the Rapper de straat op om de volgende rapsuperster te vinden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Los Angeles Auditions

  Op Netflix sinds 9 oktober 2019

  De juryleden starten hun zoektocht met T.I., die bij Nipsey Hussle langsgaat, Cardi B, die bij Snoop Dogg gaat kijken en Chance, die Anderson .Paaks talenten spot.

  Aflevering 2

  New York Auditions

  Op Netflix sinds 9 oktober 2019

  Cardi zoekt op straat en probeert samen met Fat Joe en Jadakiss bij S.O.B.'s rappers te vinden om de oostkust te vertegenwoordigen in Californië.

  Aflevering 3

  Atlanta Auditions

  Op Netflix sinds 9 oktober 2019

  T.I. luistert naar veelbelovende kandidaten in Killer Mikes SWAG Shop en jureert daarna met Quavo en Big Boi talenten in het nieuwe mekka van de hiphop.

  Aflevering 4

  Chicago Auditions

  Op Netflix sinds 9 oktober 2019

  Voor Chance draait het om originaliteit, uitstraling en talent wanneer hij met Lupe Fiasco, Twista en Royce Da 5’9” op zoek gaat naar de besten van het Midden-Westen.

  Aflevering 5

  Cyphers

  Op Netflix sinds 16 oktober 2019

  De top 30 van de deelnemers komt samen in LA om te freestylen en samen te werken in kleine groepjes. Alleen de allerbesten mogen door.

  Aflevering 6

  Rap Battles

  Op Netflix sinds 16 oktober 2019

  De gemoederen raken verhit en de juryleden voeren de druk op. 16 gedreven mc's bieden tegen elkaar op in de rapstrijd van hun leven.

  Aflevering 7

  Music Videos

  Op Netflix sinds 16 oktober 2019

  Acht tekstdichters gaan naar huis om hits te schrijven met zwaargewichten uit de muziekindustrie en video's te maken waarin ze hun visies, verhalen en steden vastleggen.

  Aflevering 8

  Samples

  Op Netflix sinds 23 oktober 2019

  De taak voor de top zes: kies een bekend voorbeeld, schrijf een origineel nummer en speel het voor een groot publiek, allemaal binnen 48 uur.

  Aflevering 9

  Collaborations

  Op Netflix sinds 23 oktober 2019

  John Legend is de boodschapper: de laatste vijf moeten er een schepje bovenop doen bij de samenwerking met Jhené Aiko, Miguel, Teyana Taylor, Ty Dolla $ign en Tory Lanez.

  Aflevering 10

  Finale

  Op Netflix sinds 23 oktober 2019

  Finalisten schrijven hun droomnummer met de beste producers uit het vak en geven een spetterend optreden. De juryleden bepalen de winnaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.