Red vs. Blue

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Deze parodie op shootergames, het militaire leven en sciencefictionfilms draait om een burgeroorlog die wordt gevochten in het midden van een verlaten canyon.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The Blood Gulch Chronicles: Vol. 1

  In de verre toekomst vechten 10 soldaten over het minst aantrekkelijke stukje land ter wereld: een doodlopende ravijn middenin de wildernis.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The Blood Gulch Chronicles: Vol. 2

  Een medisch officier bereikt een verre buitenpost en treft zijn patiënten dood aan. Hij vindt een robot met een klopgeest en een valse kunstmatige-intelligentieketen.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Blood Gulch Chronicles: Vol. 3

  De wereld verkeert in chaos en de laatste hoop voor de mensheid bevindt zich 2.000 jaar in het verleden met een computer die snel praat en moppen tapt.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  The Blood Gulch Chronicles: Vol. 4

  Een bom die moeilijk doet, een buitenaards wezen met een flink appeltje te schillen en de aloude groep ongelukkige soldaten zijn op een missie om de wereld te redden.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  The Blood Gulch Chronicles: Vol. 5

  'The Blood Gulch Chronicles' eindigen met de aloude groep onfortuinlijke soldaten, een mysterieuze vreemdeling, een gecrasht schip en een kind dat half buitenaards is.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  The Recollection: Volume 6: Reconstruction

  De Reds en de Blues bundelen hun krachten samen om agent Washington te helpen vechten tegen de mysterieuze Meta en het complot achter Project Freelancer bloot te leggen.

  Seizoen 7

  Aflevering 1

  The Recollection: Recreation

  De als enige overgebleven Blue-soldaat, Caboose, gaat in de aanval tegen de Reds in het laatste volume van deze actiecomedy.

  Seizoen 8

  Aflevering 1

  Red Vs. Blue: The Recollection: Relevation

  Agent Washington en de Meta nemen de Blue-basis over, en een groep in de woestijn levende buitenaardse wezens bezorgen Tucker de nodige problemen.

  Seizoen 9

  Aflevering 1

  Red vs. Blue: Project Freelancer

  De ontstaansgeschiedenis van Project Freelancer en de opvolging van de pogingen van Epsilon-Church om de geschiedenis van Blood Gulch te keren.

  Seizoen 10

  Aflevering 1

  Red vs. Blue: Project Freelancer

  Project Freelancer probeert de Insurrection te verslaan en Agent Carolina probeert jacht te maken op de Director en hem te vermoorden.

  Seizoen 11

  Aflevering 1

  Red vs. Blue: The Chorus Trilogy

  De Reds en de Blues binden in een afgelegen ravijn opnieuw de strijd met elkaar aan nadat hun transportvliegtuig is neergestort en ze zijn gestrand.

  Seizoen 12

  Aflevering 1

  Red vs. Blue: The Chorus Trilogy

  De overgebleven Reds en Blues rebelleren door deel te nemen aan een opstand tegen het leger van de voormalige kolonie Chorus.

  Seizoen 13

  Aflevering 1

  Red vs. Blue: The Chorus Trilogy: Volume 13

  In de nasleep van de oorlog moeten de Reds en Blues wederom vechten voor het bestaan van Chorus, wanneer ze de Chairman, Felix en Locus confronteren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.