Ragnarok

  Sinds 31 januari 2020 te zien op Netflix

  De eindtijd lijkt nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Nieuwe jongen

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Tiener Magne keert terug naar de thuisstad van zijn familie, waar hij zijn vreemde nieuwe krachten ontdekt. Maar achter de fraaie omgeving schuilen duistere geheimen.

  Aflevering 2

  541 meter

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Magne en zijn klasgenoten proberen de draad op te pakken na een tragisch verlies, terwijl de politie niet geïnteresseerd lijkt in de waarheid. Gry ziet de ware Vidar.

  Aflevering 3

  Jutulheim

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  De inbraak bevestigt wat Magne vermoedt: hij moet het heft in eigen handen nemen. Nadat de Jutuls wat losse eindjes hebben opgeruimd, stellen ze de tiener op de proef.

  Aflevering 4

  Ginnungagap

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Magnes zoektocht naar antwoorden brengt hem bij een mysterieuze vrouw en een betekenisvolle berg. Turid gaat de confrontatie aan met Ran. Gry en Saxa krijgen ruzie.

  Aflevering 5

  Atoomnummer 48

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Terwijl Fjor Vidar tegenhoudt, neemt Magne de schuld op zich en probeert hij een nieuwe tactiek. De grootste dreiging is de explosieve vondst die Isolde achterliet.

  Aflevering 6

  Ja, wij houden van dit land

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Magne is geschokt wanneer hij de waarheid boven tafel probeert te krijgen. De hoop lijkt verloren, maar hebben de Jutuls hun vijand en de kracht van het goede onderschat?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.