Prison Playbook

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een talentvolle werper staat op het punt zijn debuut te maken als professionele honkbalspeler, maar belandt in de gevangenis en moet zich nu redden in zijn nieuwe wereld.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Een paar dagen voor zijn vlucht naar Boston om voor de Red Sox te gaan spelen, belandt honkbalspeler Kim Je-hyeok geheel onverwacht in de gevangenis.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Je-hyeoks hoger beroep is over een week en iedereen lijkt zeker te zijn dat hij de zaak zal winnen. Seagull wil dat Errand Boy een mes voor hem binnensmokkelt.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Als Je-hyeok wordt overgeplaatst naar een nieuwe gevangenis, moet hij een cel delen met een interessante groep gedetineerden en begint hij als houtbewerker te werken.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  De gedetineerden zijn druk aan het oefenen om de grote prijs van een zangwedstrijd te winnen. Je-hyeok heeft toestemming nodig voor medische zorg buiten de gevangenis.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Na de grote aankondiging die de harten van velen brak, raakt Je-hyeok geïnteresseerd in een andere carrière. Jean Valjean zal binnenkort worden vrijgelaten.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Iedereen is onrustig door de komst van de nieuwe gedetineerde. Er worden verschillende wedstrijden gehouden met als prijs dozen met noedels en iets anders.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Niemand lijkt te weten wat voor persoon kapitein Yoo nou eigenlijk is. Ondertussen neemt onder de houtbewerkers de ontevredenheid toe over hun nieuwe baas.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Dr. Ko heeft last van buikpijn en heeft een medisch onderzoek nodig, maar vanwege de ophanden zijnde controle geeft kapitein Na aan bijna niemand meer toestemming.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Nieuwe gevangenen, waaronder iemand die zich wel heel vreemd gedraagt, worden toegewezen aan de vleugel van Joon-ho. Min-chul wil weten wat Dr. Ko dwarszit.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  Kapitein Yoo maakt alleen kans op een nieuwe rechtszaak als een getuige wil verschijnen. Eén gevangene uit de cel van Je-hyeok bereidt zich voor op een afscheid.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  Onder leiding van Min-chul proberen Je-hyeoks celgenoten hem te beschermen tegen de nieuwste gevangene, die op wraak zint.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  Je-hyeok beslist voor welk team hij wil spelen, maar stelt een opmerkelijke voorwaarde. Crony blijft intussen werken aan zijn plan om wraak te nemen.

  Aflevering 13

  Aflevering 13

  Je-hyeok wil Ji-ho spreken, nu hij nog van de telefoon gebruik mag maken, maar de tijd dringt. Je-hyeoks celgenoten delen opmerkelijke details uit hun verleden.

  Aflevering 14

  Aflevering 14

  Het lijkt Je-hyeok eindelijk voor de wind te gaan, totdat een volgende calamiteit plaatsvindt. Looney en Jung-woo blijven als twee kleine kinderen ruziemaken.

  Aflevering 15

  Aflevering 15

  Iemand probeert Je-hyeoks resterende maanden in de gevangenis zo onprettig mogelijk te maken. Min-chul wacht het besluit af over zijn voorwaardelijke vrijlating.

  Aflevering 16

  Aflevering 16

  Zelfs Je-hyeok, die zo geduldig en standvastig is, wordt het leven in de gevangenis soms te veel. Hierdoor komt hij tot een drastisch besluit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.