Pacific Rim: The Black

  Sinds 4 maart 2021 te zien op Netflix

  Nadat Kaiju Australië hebben verwoest, gaan een broer en zus met een Jaeger op zoek naar hun ouders. Ze ontmoeten nieuwe wezens, ongure types en onverwachte bondgenoten.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Weg uit Shadow Basin

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Vijf jaar nadat hun ouders hulp zijn gaan zoeken, vinden Taylor en Hayley een trainings-Jaeger, maar deze lokt al snel een Kaiju naar hun dorp.

  Aflevering 2

  Op weg naar het onbekende

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Als Atlas Destroyer geen energie meer heeft, gaan Taylor en Hayley in een nabijgelegen verwoeste stad op zoek naar krachtcellen. Daar doen ze schokkende ontdekkingen.

  Aflevering 3

  Bogan

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Te voet bereiken Taylor, Hayley en Jongen een rondtrekkende nederzetting die in lichaamsdelen van Kaiju handelt. De schimmige leider probeert achter hun geheim te komen.

  Aflevering 4

  Aan de praat

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Als een Kaiju snel nadert, dwingt Shane Taylor om Atlas Destroyer samen met Mei te besturen en zo in veiligheid te komen, maar Taylor wil het gevecht aangaan.

  Aflevering 5

  Ontsnappen uit Bogan

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Taylor wil Atlas Destroyer weer in handen krijgen en Hayley en Jongen redden met een riskante manoeuvre, 'geestbesturing'. Joel en Mei maken een dodelijke keuze.

  Aflevering 6

  Het kerkhof

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Het mysterie rond het verleden van Jongen wordt groter als Taylor en Hayley hem tussen dode Kaiju en vernietigde Jaegers vinden, samen met het verantwoordelijke wezen.

  Aflevering 7

  De krachtmeting

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Taylor en Hayley reageren op een noodsignaal en vinden de verlaten Jaeger van hun ouders. Ze gaan de confrontatie aan met de Kaiju die hun dorp heeft aangevallen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.