Outlander

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Sassenach

  Op haar tweede huwelijksreis in Schotland stuit militair verpleegster Claire op een deur naar het verleden. Ze belandt midden tussen een bende Hooglandse rebellen.

  Aflevering 2

  Castle Leoch

  Claire komt aan bij het kasteel van de MacKenzie-clan en wordt door alle partijen nauwlettend in de gaten gehouden. Jamie deelt een duister hoofdstuk uit zijn verleden.

  Aflevering 3

  The Way Out

  Claire probeert zich in haar positie als genezer te schikken, maar heeft moeite met de ruwe gewoontes en jaagt een invloedrijke, lokale priester tegen zich in het harnas.

  Aflevering 4

  The Gathering

  Terwijl de clan zich voorbereidt op een belangrijke bijeenkomst, smeedt Claire een plan om uit het kasteel te ontsnappen. Nieuwe problemen rijzen voor Jamie en Dougal.

  Aflevering 5

  Rent

  Claire gaat met Douglas en zijn mannen op pad om de huur te innen en wordt geconfronteerd met verontrustende situaties, waardoor ze vals spel begint te vermoeden.

  Aflevering 6

  The Garrison Commander

  Claire wordt warm onthaald op een Britse buitenpost, maar de aankomst van een bekend gezicht zet een domper op de vreugde en brengt haar in een moeilijke positie.

  Aflevering 7

  The Wedding

  Claire voelt zich schuldig als ze samen met Jamie een grote stap zet om kapitein Randall op een afstand te houden.

  Aflevering 8

  Both Sides Now

  Frank zoekt wanhopig naar Claire. Intussen gaan Claire en Jamie op pad om een getuige op te sporen die Jamie wellicht vrij kan pleiten.

  Aflevering 9

  The Reckoning

  Jamie heeft een heftige confrontatie met Claire over haar uitstapje naar de stenen. Op Castle Leoch staat het paar nog meer problemen te wachten.

  Aflevering 10

  By The Pricking Of My Thumbs

  De aankomst van een hertog geeft Jamie hoop, maar Claire vertrouwt het niet. Claire wordt geconfronteerd met een rivaal en ontdekt een verontrustende kant van Geillis.

  Aflevering 11

  The Devil's Mark

  Wanneer ze beiden voor een boze menigte worden berecht, ontdekt Claire dat Geillis wellicht nog een schokkend geheim heeft. Claire neemt later een pijnlijke beslissing.

  Aflevering 12

  Lallybroch

  Jamie neemt Claire mee naar zijn ouderlijk huis, maar oude familieproblemen zetten een domper op hun aankomst.

  Aflevering 13

  The Watch

  De familie doet er alles aan om Jamies ware identiteit voor de leden van de wacht geheim te houden. Als Jenny gaat bevallen, probeert Claire een crisis te voorkomen.

  Aflevering 14

  The Search

  Op zoek naar Jamie trekt Claire als reizend artiest het land door. Ze komt tot een overeenkomst met Dougal.

  Aflevering 15

  Wentworth Prison

  Claire en de anderen haasten zich om een manier te vinden de gevangenis binnen te komen, maar vinden daar slechts Randall, die zijn eigen zieke vorm van wraak zoekt.

  Aflevering 16

  To Ransom A Man's Soul

  De mannen doen nog een laatste poging om Jamie te redden, maar zijn botsing met Randall heeft grote gevolgen en roept voor Claire de nodige vragen op.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Through A Glass, Darkly

  Claires werelden botsen wanneer ze wakker wordt bij de stenen in 1948. In 1745 komen Claire en Jamie aan in Frankrijk, waar ze snel een nieuwe vijand maken.

  Aflevering 2

  Not In Scotland Anymore

  Jamie worstelt met zijn innerlijke demonen en ontmoet in Parijs onverwacht prins Charles, terwijl Claire in Versailles een ontstellende ontdekking doet.

  Aflevering 3

  Useful Occupations and Deception

  Terwijl Jamie steeds dieper in achterkamertjespolitiek terechtkomt, ontdekt hij dat prins Charles geheimen voor hem heeft. Claire gaat haar vaardigheden anders inzetten.

  Aflevering 4

  La Dame Blanche

  Claire vertelt Jamie eindelijk wat ze geheimhield, met verrassende gevolgen. Een avond die is bedoeld om prins Charles voor schut te zetten, eindigt in chaos.

  Aflevering 5

  Untimely Resurrection

  Charles maakt het moeilijk voor Jamie, Claire komt tussenbeide in een moeilijke relatie, en een ijzige ontmoeting brengt het verleden verbijsterend tot leven.

  Aflevering 6

  Best Laid Schemes

  Claire en Jamie zetten het plan met de pokken door en besluiten iemand anders hun geheim te vertellen. Een verbroken belofte heeft erg vervelende consequenties.

  Aflevering 7

  Faith

  Na een nare beproeving in het ziekenhuis wil Claire proberen Jamie vrij te krijgen. Ze komt zo in een lastig spel met de koning terecht.

  Aflevering 8

  The Fox's Lair

  Terug in Schotland nemen Claire en Jamie een ander standpunt in over de rebellie. Maar hun plan zorgt voor frictie met Jamies opa en de MacKenzie-clan.

  Aflevering 9

  Je Suis Prest

  Terwijl Jamie zijn mannen leert vechten, wordt Claire achtervolgd door herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog. Dougal brengt de missie in gevaar.

  Aflevering 10

  Prestonpans

  Ruzie onder de adviseurs van de prins zet de rebellie op een laag pitje, tot een tip van een plaatselijke bewoner een manier onthult om de Britten te overrompelen.

  Aflevering 11

  Vengeance Is Mine

  Door een plotselinge verandering van de plannen gaan Claire en de Highlanders naar het noorden, waar hun nieuwe problemen en een onverwachte hereniging wachten.

  Aflevering 12

  The Hail Mary

  Jamie wil de Jacobieten uit de buurt van Culloden houden. Claire zorgt voor de zieke Alex Randall en krijgt een zwaarwichtig verzoek van Colum MacKenzie.

  Aflevering 13

  Dragonfly In Amber

  Lang bewaarde geheimen komen aan het licht als Claire en haar dochter Schotland bezoeken in 1968. Terug in 1746 zet Jamie drastische stappen om zijn naasten te redden.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Battle Joined

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Jamie ontwaakt op een macaber slagveld bij Culloden terwijl herinneringen aan de strijd langzaam terugkomen. Claire kan moeilijk wennen aan haar nieuwe leven in Boston.

  Aflevering 2

  Surrender

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Zes jaar later verbergt een gebroken Jamie zich in het bos terwijl de roodjassen op zijn familie jagen. Claire probeert haar belofte van een frisse start waar te maken.

  Aflevering 3

  All Debts Paid

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Terwijl Brianna ouder wordt, komen er scheurtjes in het huwelijk van Claire en Frank. Ondertussen gaat Jamie een voorzichtig bondgenootschap aan met een nieuwe bewaker.

  Aflevering 4

  Of Lost Things

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Jamie baant zich een weg door allerlei moeilijkheden op het landgoed Helwater. Claire en Brianna zoeken in 1968 naar hints over zijn leven na Culloden.

  Aflevering 5

  Freedom & Whiskey

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Brianna kan maar moeilijk weer wennen aan haar leven op Harvard. Er komt een onverwachte bezoeker langs voor kerst die schokkend nieuws heeft voor Claire.

  Aflevering 6

  A. Malcolm

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Claire is vervuld met hartstocht en zenuwen als ze een drukkerij in Edinburgh binnenstapt voor een moment waar al tientallen jaren naar toegeleefd wordt.

  Aflevering 7

  Crème de Menthe

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Claire moet haar medische kennis gebruiken in een crisis, waardoor Jamie gehaast zijn sporen moet uitwissen. Fergus helpt Ian een romantisch contact te leggen.

  Aflevering 8

  First Wife

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Claire keert terug naar Lallybroch, waar ze ontdekt dat ze niet meer zo welkom is als ze ooit was. Jamie heeft een geheim te lang bewaard en ervaart de gevolgen daarvan.

  Aflevering 9

  The Doldrums

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Jamie en Claire hijsen de zeilen voor een reddingsmissie, maar het leven op zee blijkt vol tumult, bijgeloof en verassingen te zitten.

  Aflevering 10

  Heaven and Earth

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Claire doet een zorgwekkende ontdekking als ze de besmettelijke ziekte aan boord van de Porpoise probeert in te dammen. Jamie's verzoek stelt Fergus voor een dilemma.

  Aflevering 11

  Uncharted

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Claire spoelt aan op een onbekend eiland en moet vechten tegen de elementen terwijl ze zoekt naar tekenen van beschaving en naar een manier om terug bij Jamie te geraken.

  Aflevering 12

  The Bakra

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Ian is in Jamaica overgeleverd aan een mysterieus figuur. De Frasers gaan naar een weelderig bal in het huis van de gouverneur, waar ze voor verrassingen komen te staan.

  Aflevering 13

  Eye of the Storm

  Op Netflix sinds 1 september 2018

  Claire komt er bij Rose Hall langzaam achter wat het doel van Ian's ontvoerder echt is. Er vindt een confrontatie plaats bij een grot die mogelijk bovennatuurlijk is.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  America the Beautiful

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Vier maanden na aankomst in Amerika nemen Jamie en Claire afscheid van een vriend, ontmoeten ze een piraat en overwegen ze een aanbod van een gouverneur.

  Aflevering 2

  Do No Harm

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Jamies tante Jocasta verwelkomt de vermoeide reizigers op haar luxueuze plantage, waar Claires visie op slavernij al gauw op weerstand stuit.

  Aflevering 3

  The False Bride

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Claire en Jamie gaan de bergen in waar slecht weer voor een dramatische nacht zorgt. Tijdens een festival slaat de vonk over tussen Roger en Brianna.

  Aflevering 4

  Common Ground

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Als de Frasers aan hun nieuwe huis gaan werken, zorgt een onverwachte ontmoeting voor de nodige onrust. Roger vertelt Brianna over een grote ontdekking.

  Aflevering 5

  Savages

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Als Claire helpt bij een bevalling, raakt ze betrokken bij een venijnige ruzie. Jamie wacht een grote verrassing als hij naar de stad reist om nieuwe huurders te zoeken.

  Aflevering 6

  Blood of My Blood

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Onverwachte bezoekers brengen bij Jamie herinneringen naar boven aan Helwater en zorgen voor spanning op Fraser's Ridge.

  Aflevering 7

  Down the Rabbit Hole

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Na een ongelukkige start van haar reis vindt Brianna haar toevlucht bij iemand die haar vader goed kende. Ondertussen begint Roger aan zijn eigen tocht.

  Aflevering 8

  Wilmington

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Terwijl Roger in de straten van Wilmington naar Brianna zoekt, wonen Jamie en Claire een toneelstuk bij met gouverneur Tryon en vernemen meer over een verontrustend plan.

  Aflevering 9

  The Birds & The Bees

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Brianna wil, geschokt door wat er gebeurd is, de stad uit. Maar nieuws over Claires prestatie in het theater verandert haar plan en leidt tot een emotionele hereniging.

  Aflevering 10

  The Deep Heart's Core

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Brianna groeit naar Jamie toe terwijl ze nadenkt over haar toekomst, maar een schokkende onthulling zet hun band op het spel. Roger gaat een slopende tocht tegemoet.

  Aflevering 11

  If Not For Hope

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Een diner op River Run voor een bezoekende heer brengt Brianna in een ongemakkelijke positie. Ondertussen zoeken Murtagh en Fergus naar Bonnet.

  Aflevering 12

  Providence

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Na nieuws over Bonnet gaan Brianna en John naar Wilmington. Roger raakt bevriend met een medegevangene. Fergus en Marsali beramen een riskant plan om Murtagh te helpen.

  Aflevering 13

  Man of Worth

  Op Netflix sinds 5 november 2019

  Jamie, Claire en Ian bereiken het dorp van de Mohawk, maar hun poging om Rogers vrijheid af te kopen, mislukt. Brianna bereidt op River Run de komst van de baby voor.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.