One More Time

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  In dit fantasydrama reist de zanger van een alternatieve band buiten zijn wil om door de tijd, en moet hij zijn vriendin behoeden voor een ongunstig lot.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Muzikant Yoo Tan springt van het podium en verklaart zijn eeuwige liefde aan zijn vriendin Da-in. Zeven jaar later lijkt hij van gedachten te zijn veranderd.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Voor Tan lijkt gisteren zich te herhalen: van het neptelefoontje tot de ontmoeting met een vertegenwoordiger van een entertainmentbedrijf.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Na dagenlang feesten, gokken en met geld smijten vraagt Tan zich eindelijk af hoe het met zijn bandleden en Da-in gaat.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Tan is vastbesloten om de dag anders te laten eindigen. Hij probeert alles wat fout zou kunnen gaan, te voorkomen en besluit Da-in mee te nemen op een ongeplande reis.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Zeven jaar geleden, op de dag dat Tan en Da-in elkaar voor het eerst ontmoetten, traden Tan en zijn band op straat op en was Da-in de eerste toeschouwer.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Da-in sluit een deal met de boodschapper des doods. Wanneer ze een jaar samen zijn, neemt Tan Da-in mee naar een restaurant, waar hij iets bijzonders heeft georganiseerd.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Tan besluit dat hij zijn lijdensweg alleen kan stoppen door eerst zelfmoord te plegen. De boodschapper des doods vertelt hem hoe hij kan stoppen met tijdreizen.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Omdat haar hart steeds weer wordt gebroken, wil Da-in de relatie beëindigen. Desondanks blijft Tan werken aan het nieuwe nummer van Da-in.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.