One Day at a Time

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  In deze remake van de klassieke serie zorgt een recent alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon, samen met haar ouderwetse moeder.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  This Is It

  Penelope probeert haar feministische dochter zover te krijgen dat ze haar 15e verjaardag viert met een traditionele quinceañera ter ere van haar Cubaanse afkomst.

  Aflevering 2

  Bobos and Mamitas

  Wanneer Penelope en Elena klagen dat ze op het werk en op school niet serieus worden genomen, geeft Lydia ouderwets advies.

  Aflevering 3

  No Mass

  Wanneer Lydia verdwijnt na een verhitte ruzie met haar dochter over religie, loopt het huishouden in het honderd door haar afwezigheid.

  Aflevering 4

  A Snowman's Tale

  Penelope gaat weer aan het daten nadat Schneider haar een onlinedatingapp heeft laten zien.

  Aflevering 5

  Strays

  Lydia vertrouwt de hechte relatie tussen Elena en Carmen niet. Penelope komt er later achter dat de twee onafscheidelijke vriendinnen een groot geheim hebben.

  Aflevering 6

  The Death of Mrs. Resnick

  Wanneer de oude auto van Penelope het definitief heeft begeven en ze deze moet inruilen, ontmoet ze een geestverwant op een onwaarschijnlijke plek.

  Aflevering 7

  Hold, Please

  Penelope wordt helemaal gek van alle bureaucratie wanneer ze bij Veteranenzaken een afspraak bij de dokter wil maken.

  Aflevering 8

  One Lie at a Time

  Penelope vertelt haar familie dat ze een date heeft en Lydia zegt dat ze naar de kerk gaat, maar ze gaan beiden ergens anders heen. Elena probeert iets uit.

  Aflevering 9

  Viva Cuba

  Elena krijgt een felicitatiebrief met een bittere bijsmaak. Voor een schoolproject interviewt Alex Lydia, die een familiegeheim onthult.

  Aflevering 10

  Sex Talk

  Wanneer Penelope ziet dat Alex porno op zijn laptop heeft, vindt ze het moeilijk om met hem over seks te praten. Maar hun moeizame gesprek krijgt een verrassende wending.

  Aflevering 11

  Pride & Prejudice

  Hoewel Penelope onbevooroordeeld wil zijn, weet ze niet goed wat ze aan moet met Elena's onthulling. Ze krijgt onverwacht contact met iemand wanneer ze advies zoekt.

  Aflevering 12

  Hurricane Victor

  Penelope is net weer begonnen met het daten wanneer haar ex-man Victor onverwachts langskomt, waardoor oude gevoelens weer oplaaien.

  Aflevering 13

  Quinces

  Iedereen helpt mee met de voorbereiding van Elena's 15e verjaardag. Terwijl Elena een dans oefent met haar vader, vertelt ze hem een geheim.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The Turn

  Penelope is bezorgd over veranderingen die ze ziet in Alex, die op school in de problemen komt. Elena vraagt zich af of mensen haar verkeerd beoordelen om haar uiterlijk.

  Aflevering 2

  Schooled

  Penelope vindt het zwaar om gezin, werk en studie te combineren. Schneider wil haar helpen om haar concentratie te verbeteren en betere cijfers te halen.

  Aflevering 3

  To Zir, With Love

  Lydia geeft Elena advies op het gebied van de liefde. Penelope stelt haar datingregels bij als ze een knappe vriend uit het leger tegenkomt die ook weer single is.

  Aflevering 4

  Roots

  Elena is geschokt als ze ontdekt dat haar oma niet stemt. Penelope leert haar zoon al haar trucs om geld te besparen in de bioscoop.

  Aflevering 5

  Locked Down

  Penelopes geheime date met Max wordt onderbroken als de buurt wordt afgesloten en de rest van de familie door de lockdown vroeg thuiskomt.

  Aflevering 6

  Work Hard, Play Hard

  Om Alex de waarde van geld te leren, dwingt Penelope hem om een zomerbaantje te nemen op haar werk. Elena vindt een manier om betaald te worden voor haar hobby.

  Aflevering 7

  Exclusive

  Lydia ontdekt dat dr. Berkowitz zonder haar naar de opera gaat. Wanneer Schneider vraagt of Penelope en Max een exclusieve relatie hebben, is het tijd voor een gesprek.

  Aflevering 8

  What Happened

  Penelope denkt terug aan Elena's geboorte in 2001 en hoe onverwachte gebeurtenissen de plannen die zij en haar man hadden voor hun leven drastisch veranderden.

  Aflevering 9

  Hello, Penelope

  Penelope gelooft dat ze haar leven eindelijk op de rails heeft en besluit te stoppen met het nemen van antidepressiva, zodat ze Max er niet over hoeft te vertellen.

  Aflevering 10

  Storage Wars

  Schneider leert Elena dat een gebouwbeheerder meer doet dan alleen reparaties uitvoeren. Penelope en Lydia krijgen ruzie om plek in hun garage.

  Aflevering 11

  Homecoming

  Op het schoolfeest probeert Elena Syd de indruk te geven dat ze populair is. Begeleiders Penelope en Max bereiken een mijlpaal in hun relatie.

  Aflevering 12

  Citizen Lydia

  Lydia en Schneider leggen de Amerikaanse inburgeringstoets af. Penelope vraagt zich af of ze nog een kind zou willen krijgen om Max' wens om vader te worden te vervullen.

  Aflevering 13

  Not Yet

  Een medisch noodgeval resulteert in ziekenbezoek, spijtbetuigingen, inzichten, liefdesverklaringen en een uittredingservaring.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Funeral

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Op de begrafenis van een familielid spoort Penelope Lydia aan om een einde te maken aan een vete met haar zus. Elena vraagt zich af of haar nicht Pilar lesbisch is.

  Aflevering 2

  Outside

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Wanneer Penelope Alex' geheime Instagram-account ontdekt, leiden zijn grove posts tot een verhitte familiediscussie over wederzijdse toestemming en seksuele intimidatie.

  Aflevering 3

  Benefit with Friends

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Elena verstopt haar oma's hoge hakken. Penelope begint een vriend in een nieuw licht te zien. Schneider ontmoet een geestverwante bij de veiling op school.

  Aflevering 4

  Hermanos

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Rivaliteit steekt de kop op wanneer Penelope's broer, die geen kwaad kan doen in de ogen van hun moeder, opduikt tijdens een uitje met de familie naar San Diego.

  Aflevering 5

  Nip It in the Bud

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Penelope betrapt Alex als hij bij een concert wiet rookt. Wanneer Lydia begint te hoesten tijdens een opera, probeert ze een speciale hoestbonbon van dr. B.

  Aflevering 6

  One Valentine's Day at a Time

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Valentijnsdag wordt verpest door regen, wat ertoe leidt dat enkele stellen voor het eerst ruziemaken. Schneider probeert zijn rijke afkomst geheim te houden voor Avery.

  Aflevering 7

  The First Time

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Penelope ontdekt dat Elena en Syd stiekem een hotelkamer hebben genomen. Alex heeft huisarrest. Hij vraagt Lydia om in de rij te staan voor de nieuwste designersneakers.

  Aflevering 8

  She Drives Me Crazy

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Penelope is gekwetst als ze een punt op haar moeders 'boeketlijst' ziet staan dat over haar gaat. Dr. B ontdekt de juiste aanpak om Elena te leren autorijden.

  Aflevering 9

  Anxiety

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Als Penelope angstaanvallen krijgt, helpt haar steungroep haar om te ontdekken waar dit door komt, hoe ze ermee om moet gaan, en waarom ze niets tegen haar kinderen zegt.

  Aflevering 10

  The Man

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Schneider neemt een belangrijke beslissing om zijn vader een plezier te doen, die ten koste gaat van Penelope's familie. Lydia vindt de in beslag genomen wiet van Alex.

  Aflevering 11

  A Penny and a Nicole

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Wanneer haar ex-man de familie voorstelt aan zijn nieuwe vriendin, komen er onverwachte gevoelens boven bij Penelope en realiseert ze zich iets over Mateo.

  Aflevering 12

  Drinking and Driving

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Nadat Schneider Alex in een lastig parket heeft gebracht, geeft Penelope hem de wind van voren. Dr. B bekijkt Lydia's boeketlijst voor cadeau-ideeën voor hun 'jubineum'.

  Aflevering 13

  Ghosts

  Op Netflix sinds 8 februari 2019

  Op de bruiloft van haar ex voert Penelope een surrealistisch gesprek. Elena heeft haar vader eigenlijk nog meer te zeggen. Dr. B geeft Lydia haar cadeau.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.