Oddbods

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Zeven harige, kleurrijke vriendjes in het stadje Oddsville willen spelen, avonturen beleven en allerlei creatief kattenkwaad uithalen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Het is mijn feestje / Een goed hart / Gestrand

  Na een verjaarsfeest is het huis van Jeff een bende. Newt probeert Zee te helpen met sporten. Jeff en Pogo komen met een heteluchtballon op een onbewoond eiland terecht.

  Aflevering 2

  Ouderlijke instincten / Sheriff van Oddsville / Ontvoerd door aliens

  Fuse adopteert een jonge vogel als huisdier. Jeff wordt de nieuwe sheriff van Oddsville. Bubbles probeert Zee ervan te overtuigen dat buitenaardse bezoekers echt bestaan.

  Aflevering 3

  Slick de danser / Nachtelijk gepiep / Een date met Newt

  Slick leert dansen dankzij de ongebruikelijke lessen van Jeff. Fuse ontdekt dat er een muis in zijn muren woont. Newt verandert in een eng monster.

  Aflevering 4

  Een twee veel / Pogo de klopgeest / Robovriend

  Pogo kopieert zichzelf met een uitvinding van Bubbles en zorgt voor een hoop gedoe met een wapen dat onzichtbaar maakt. Slick bestelt een robotvriendje per post.

  Aflevering 5

  Vervelende kunst / Zeellionair / Slecht medicijn

  Jeff ergert zich als Pogo een gerespecteerde kunstenaar wordt. Zee wordt rijk als hij olie vindt. Zee doet net of hij gewond is zodat Newt voor hem gaat zorgen.

  Aflevering 6

  Een nieuwe Fuse / De kleptomaan / Problemen voor Bubbles

  Fuse maakt een nieuwe identiteit die minder opvliegend is. Iemand steelt 's nachts kostbaarheden. Jeff verandert Bubbles per ongeluk in een baby.

  Aflevering 7

  Dubbele date / Mijn held / Florence Newtingale

  Slick nodigt Bubbles en Newt uit om op dezelfde avond te komen eten. Newt denkt ten onrechte dat Slick haar heeft gered van een muis. Newt doet arme Fuse steeds pijn.

  Aflevering 8

  Hypnobod / Het vreemde stel / Zee heeft de leiding

  Pogo gebruikt een nieuw speeltje om zijn vrienden te hypnotiseren. Slordige Zee is een uitdagende gast voor de nette Jeff. Newt vraagt Zee op te passen terwijl ze weg is.

  Aflevering 9

  Wie het laatst lacht / Mag ik deze dans? / De verbazingwekkende Slick

  De Oddbods zijn de grappen van Pogo beu en negeren zijn verjaardag. Slick zoekt een partner voor een danswedstrijd en neemt Newt aan als zijn goochelaarsassistente.

  Aflevering 10

  Het beveiligde huis / Goede daden / De zombie-apocalyps

  Fuse en Pogo zitten vast door Jeffs beveiligingssysteem. Fuse probeert wat terug te doen voor Newt. Iedereen verandert in een zombie door het nieuwe ijs van Pogo.

  Aflevering 11

  Een goede buur / Supernullen / Newt heeft geluk

  Jeff dwingt Zee om zijn rommelige huis op te ruimen. Slick en Pogo willen allebei de beste superheld zijn. Pogo is jaloers op Newt omdat ze zoveel geluk heeft.

  Aflevering 12

  De schatkaart / De winnende pompoen / Lange Zee

  Newt vindt een schat die is begraven onder het gazon van Jeff. De prijscourgette van Jeff komt tot leven. Zee eet een paar experimentele meloenen uit de tuin van Bubbles.

  Aflevering 13

  De druppel / De raket van Bubbles / Stoere Jeff

  Jeff denkt dat Pogo een strobaal uit zijn tuin heeft gestolen. Fuse en Pogo worden de ruimte in geschoten. Jeff vraagt Fuse of hij hem mannelijker kan maken.

  Aflevering 14

  De complete verzameling / Manipulatie / Het monster van Oddsville

  Newt heeft nog één kattensticker nodig om haar verzameling compleet te krijgen. Pogo hersenspoelt Fuse. Pogo vertelt zijn vrienden dat er een monster rondloopt.

  Aflevering 15

  Zoom / Meneer Snuffles / Hoofdzaak

  Bubbles maakt Zee sneller met een apparaat, maar er zijn bijwerkingen. Fuse vindt zijn oude teddybeer weer terug. Fuse liegt over het breken van de totempaal van Bubbles.

  Aflevering 16

  Technische Fuse / De filmrol / De kleine Pogo

  Fuse wil dat zijn vrienden hun telefoon wegleggen om een dag van de natuur te genieten. Slick en Zee proberen een rol in een film te krijgen. Pogo maakt zich kleiner.

  Aflevering 17

  Net als fietsen / Dubbele portie / Kamperen

  Newt leert Fuse in het geheim hoe hij moet fietsen. Zee en Fuse mogen op een warme dag geen ijs kopen. Jeff verpest de kampeertocht van Fuse.

  Aflevering 18

  De raceclub / Een rare snuiter / Even terugspoelen

  Newt probeert sneller te zijn dan de jongens, die haar niet tot hun raceclub toelaten. Jeff is niet zo goed in sporten. Pogo vindt een magische afstandsbediening.

  Aflevering 19

  Door schade en schande / Een kort lontje / In de kaarten

  Pogo probeert een videoster op internet te worden, Newt probeert Fuse te leren omgaan met zijn woede. Jeff wordt vervloekt door een waarzegster.

  Aflevering 20

  Bijbaantjes / Het superbrein / Lach eens naar het vogeltje

  Zee probeert geld te verdienen met vreemde klusjes maar is te lui. Bubbles maakt een serum om hersencapaciteit te vergroten. De vrienden komen samen voor een groepsfoto.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  I Am Bubbles / Jetpack Blues / Space Oddbodity

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Bubbles' vriendjes verdwijnen steeds. Maar waarom? Pogo pakt een jetpack en kan niet meer terug naar de aarde. Bubbles raakt geobsedeerd door aliens.

  Aflevering 2

  The Oddfather / Can You Dig It / Arcade Slick

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  De Oddbods veranderen per ongeluk in Babybods. Newt kan maar niet voorkomen dat zijn grondeekhoorn Jeffs bloemen opeet. Slick komt vast te zitten in een speelhalautomaat.

  Aflevering 3

  Spiderman / Our Son Slick / Deserted

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Een spin verpest de barbecue van Fuse. Feestbeest Slick moet snel denken als zijn vader op bezoek komt. Pogo en Bubbles komen vast te zitten in de woestijn.

  Aflevering 4

  Your Move, Jeff / Jog On / Hotdog 500

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Jeff besluit opeens te verhuizen. Fuse en Slick vechten om de aandacht van een knappe jogster. Zee wil koste wat het kost een race winnen.

  Aflevering 5

  Picnic Basketcases / Double O Zee / The Clown Off

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Een perfecte picknick wordt geplaagd door dieren. De groep probeert Zee te helpen die is geraakt door een verdovingspijltje. Pogo en Jeff kijken wie de beste clown is.

  Aflevering 6

  This Little Piggy / Robodd Wars / Brains Vs Beaks

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Zee geeft zijn hart aan een verstekeling-biggetje. Bubbles wint een Robot Wars-toernooi en de roem stijgt hem naar het hoofd. Jeffs tuin wordt geplaagd door twee vogels.

  Aflevering 7

  Pogo and the Lamp / Master Jeff / Zee-Ro Gravity

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Pogo vindt een toverlamp die weinig plezier oplevert. Jeff begrijpt niet waarom Zee een betere kok is. Bubbles heeft Zee nodig om Oddsville voor een ramp te behoeden.

  Aflevering 8

  Monster Truck / Driving Jeff Crazy / Cross Newt Training

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Fuse’ vrachtwagen richt chaos aan. Een enorm pietje-precies bepaalt of Pogo zijn rijbewijs terugkrijgt. Fuse helpt Newt sterker te worden dan Pogo met een 'girlie gym'.

  Aflevering 9

  The Abominable Snowbear / Recipe For Disaster / Don't Open the Box

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Pogo haalt grappen uit als de sneeuw begint te vallen. Zee brengt redding tijdens een chique etentje van Jeff. Newts nieuwsgierigheid brengt haar in de problemen.

  Aflevering 10

  The Grimbles / A Bridge Too Fuse / Ballon Bods

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Als één alien schattig is, zijn tientallen – er gewoon te veel. Fuse wil even alleen zijn, maar dat heeft Slick niet door. Pogo's ijs is een recept voor rampspoed.

  Aflevering 11

  Fuzzy Fuse / A Class Act / Attack of the Drone

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Fuse wil niet toegeven dat hij een bril nodig heeft. Jeff geeft Zee een lesje goede manieren. Fuse heeft een nieuwe baan als bezorger en gaat de strijd aan met een drone.

  Aflevering 12

  Slicknado / No Go, Pogo / The Curse of the Three-Eyed Frog

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Slick leent een uitvindersidee van Bubbles, maar het resultaat is een ramp. Pogo gaat logeren bij Fuse. Bubbles vindt een eeuwenoud voorwerp.

  Aflevering 13

  The Jump / Caketastrophe / Something Fishy

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Fuse ziet zijn angst onder ogen om parachute te kunnen springen. Zee raakt van de kook als Bubbles cupcakes maakt. Newt heeft beginnersgeluk bij het vissen.

  Aflevering 14

  Trainer Wrecked / Oddbreak / The Cone Wars

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Slick schrijft zich in voor de bootcamptraining van Fuse. Newt krijgt de – verkeerde – diagnose dat ze een zeldzame ziekte heeft. Pogo en Jeff houden een schepijsgevecht.

  Aflevering 15

  Twitcher Trouble / Sickbods / Pogo Be Gone

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Jeff probeert de vogels uit zijn tuin te verjagen. Zee zorgt voor zijn zieke vrienden. Pogo raakt zijn geheugen en persoonlijkheid kwijt na een ongeluk.

  Aflevering 16

  Bumble Bubbles / Road Trip / Wild Thing

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Bubbles krimpt zichzelf per ongeluk tot het formaat van een bij. Newt en Bubbles maken een lange reis met de auto. Jeff verandert in een wilde woesteling.

  Aflevering 17

  The Gift that Won't Stop Giving / Game Face / Itch Hunt

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Slick probeert een hoed die hij van Newt kreeg kwijt te raken. Fuse probeert alles om zijn woede te beheersen bij het sport kijken. Jeff verspreidt een jeukende infectie.

  Aflevering 18

  Egg on My Face / Snow Joke / Storm in a Tree House

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Newt probeert te voorkomen dat Fuse een boom omkapt. Pogo's sneeuwgrappen worden in de kiem gesmoord door een strenge trainer. Newt en Fuse bouwen een boomhut.

  Aflevering 19

  The Invader / Uncle Zee / Hotheads

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Een alien die dol is op popcorn, neemt bezit van de doodlopende steeg. Zee past op zijn wilde nichtje en neefje. Jeff probeert te leren hoe je hete saus eet.

  Aflevering 20

  Pecking Order / Let the Games Be Gone / Arctic Antics

  Op Netflix sinds 1 januari 2020

  Newt schiet per ongeluk vogels de ruimte in. Iedereen behalve Fuse raakt geobsedeerd door een nieuw telefoonspelletje. Pogo stuurt Bubbels eropuit om de yeti te vinden.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.