O sabor das margaridas

  Sinds 29 maart 2019 te zien op Netflix

  Tijdens haar onderzoek naar een verdwenen meisje in een dorpje in Galicië ontrafelt een agente geheimen die verband houden met een verlies dat ze zelf heeft meegemaakt.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Door mij...

  Op Netflix sinds 29 maart 2019

  Agente Rosa Vargas gaat naar een dorpje in Galicië om de verdwijning van een meisje te onderzoeken en komt al snel tot een huiveringwekkende theorie.

  Aflevering 2

  De angst van de mensen

  Op Netflix sinds 29 maart 2019

  Rosa volgt het spoor van een in de oude fabriek gevonden kostuum naar de winkel waar het vandaan kwam en gebruikt later zelf een vermomming om undercover te gaan.

  Aflevering 3

  Als rook in de lucht

  Op Netflix sinds 29 maart 2019

  Geheugenkaarten in de spullen van Marta onthullen een nieuwe verdachte met een fetisj, maar forensische resultaten uit de fabriek wijzen naar een ongewone hobbyist.

  Aflevering 4

  Zij die al dood zijn

  Op Netflix sinds 29 maart 2019

  Rosa ontdekt wie dante78 is en vindt een clip uit de laatste afpersvideo van Marta die een geheim feestcircuit onthult. Een jaloerse man heeft het op Rebeca gemunt.

  Aflevering 5

  Grote droefheid

  Op Netflix sinds 29 maart 2019

  Samanta probeert erachter te komen wat Xabier verbergt. Rosa dwingt Iván haar alles te vertellen over de feesten en helpt Rebeca met haar fotoschandaal.

  Aflevering 6

  Laat varen

  Op Netflix sinds 29 maart 2019

  Rebeca en Brais vinden de verdwenen geheugenkaart. Rosa probeert te ontdekken wie er margrieten langs de weg achterlaat. Alberte hoort dat een gevangen vrouw is gevonden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.