New Girl

  Op 31 juli 2019 verwijderd van Netflix

  Jessica, die nog steeds herstellende is van een stukgelopen relatie, trekt in bij drie jongens die haar inzicht geven in hoe de wereld in elkaar steekt.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Na de breuk met haar vriendje, trekt lerares Jess Day in bij drie mannen: een barman, een vrouwengek en een personal trainer.

  Aflevering 2

  Kryptonite

  Nick en Schmidt helpen Jess om haar spullen uit het appartement van haar ex te halen. Jess ontmoet ook haar nieuwe kamergenoot Winston, een basketbalspeler.

  Aflevering 3

  Wedding

  Nick is bang dat hij zijn ex-vriendin tegenkomt op een bruiloft, en vraagt Jess mee als zijn date. Ondertussen neemt Winston zijn rol als plaatsaanwijzer heel serieus.

  Aflevering 4

  Naked

  Jess ziet per ongeluk een naakte Nick waardoor zijn zelfvertrouwen een deuk oploopt, net nu een mooie collega met hem op een date gaat.

  Aflevering 5

  Cece Crashes

  Cece overtuigt Jess dat Nick meer dan alleen vrienden met haar wil zijn en Schmidt probeert om de deal met Cece te beklinken.

  Aflevering 6

  Thanksgiving

  Alles gaat verschrikkelijk mis als Jess een muziekleraar, op wie ze altijd verliefd is geweest, uitnodigt voor het Thanksgiving-diner in de loft.

  Aflevering 7

  Bells

  Jess wordt jaloers als Winston zich aansluit bij haar kwartet en met zijn natuurlijke talent direct alle aandacht trekt.

  Aflevering 8

  Bad in Bed

  Als Jess een meer serieuze relatie met Paul wil aangaan, vraagt zij de jongens om seksadvies.

  Aflevering 9

  The 23rd

  De groep woont Schmidts kantoorfeest bij en Jess piekert als ze een kostbaar cadeau van Paul krijgt.

  Aflevering 10

  The Story of the 50

  Jess komt in actie als Schmidts plannen voor z'n verjaardagsfeest in het water vallen. Nick heeft een date met een beeldschone advocate met een geheim.

  Aflevering 11

  Jess and Julia

  Nick raakt in paniek als Julia hun relatie niet wil bevestigen. Ondertussen stemt Julia in om Jess te helpen onder een verkeersboete uit te komen.

  Aflevering 12

  The Landlord

  Tegen Nicks wens in, maakt Jess er een missie van om de aandacht te krijgen van de verhuurder van de loft en brengt hiermee onbedoeld hun woonomstandigheden in gevaar.

  Aflevering 13

  Valentine's Day

  Jess haalt Schmidt over om haar wingman te worden als ze op Valentijnsdag een leuke avond wil hebben met een knappe vreemdeling.

  Aflevering 14

  Bully

  Jess is het doelwit van een bullebak uit haar klas. Ondertussen gaat Nick uit z’n dak als Julia hem een cactus stuurt.

  Aflevering 15

  Injured

  Als Nick gewond raakt tijdens een potje trefbal en Jess ontdekt dat hij niet verzekerd is, brengt ze hem naar haar artsenvriend die een gynaecoloog is.

  Aflevering 16

  Control

  Nadat ze zich realiseert dat Schmidt het hele huishouden op zich neemt, overtuigt Jess hem om in staking te gaan -- waardoor het gehele ecosysteem uit balans raakt.

  Aflevering 17

  Fancyman, Deel 1

  Jess heeft een date met de rijke vader van één van haar studenten. Ondertussen is er tussen Schmidt en Winston een grote strijd ontstaan tijdens een potje bar-triviant.

  Aflevering 18

  Fancyman, Deel 2

  Jess' date met Russell verloopt niet zoals gepland. Ondertussen komt Nicks schoolvriend op bezoek en hij brengt Nicks innerlijke student naar boven.

  Aflevering 19

  Secrets

  Cece houdt iets geheim voor Jess wat zorgt voor een breuk tussen beiden als Jess erachter komt. Ondertussen heeft Nick moeite om twee vrouwen aan te houden.

  Aflevering 20

  Normal

  Een nerveuze Jess nodigt Russell uit om het weekend door te brengen op de loft en haar angst wordt groter als hij beter met de jongens omgaat dan ze had gehoopt.

  Aflevering 21

  Kids

  Jess past een weekend op Russells jonge tienerdochter en ze ontmoet zijn ex-vrouw. Intussen raken Schmidt en Cece in paniek als ze denken zwanger te zijn.

  Aflevering 22

  Tomatoes

  Onwelwillend om haar ware gevoelens voor Schmidt toe te geven, moedigt Cece hem aan om op een date te gaan met één van haar mooie kamergenoten.

  Aflevering 23

  Backslide

  De groep vreest dat Jess en Nick in romantische relaties verzeild raken wanneer ze hun exen tegenkomen.

  Aflevering 24

  See Ya

  Eén van de kamergenoten besluit te verhuizen. Ondertussen moet Winston zijn angst voor het donker onder ogen komen als de groep een uitstapje naar de woestijn maakt.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Re-Launch

  Rebranding is in dus geeft Schmidt een feestje daarvoor waar de net werkloze Jess aanbiedt een zogenaamde 'shot girl' te zijn samen met een verveelde serveerster.

  Aflevering 2

  Katie

  Identiteitsverwisseling staat centraal als Jess de aandacht van een man die bier bezorgt trekt en vervolgens zich voordoet als de blind date van een knappe vreemdeling.

  Aflevering 3

  Fluffer

  Nick en Jess praten over hun relatie en Schmidt hoopt een date te hebben met een schone Republikeinse door zich voor te doen als een van de zonen van Mitt Romney.

  Aflevering 4

  Neighbors

  Als een groep jonge buren intrekken, zijn Jess en Schmidt vastbesloten vrienden van hen te worden.

  Aflevering 5

  Models

  Jess en Cece hebben slaande ruzie over hun levenskeuzen. Tegelijkertijd ruziën Schmidt en Nick over de regels van vriendschap tussen mannen.

  Aflevering 6

  Halloween

  Jess wordt aangenomen als een zombie in een spookhuis. Intussen passen de Halloweenkostuums van Schmidt en Cece bij elkaar, maar die van Winston en Shelby niet.

  Aflevering 7

  Menzies

  Het zoeken naar een baan is intens voor Jess en haar ongesteldheid heeft een effect op de mannen. Schmidt begint een nieuwe relatie met zijn baas.

  Aflevering 8

  Parents

  Jess heeft hulp nodig als haar gescheiden ouders haar bezoeken voor Thanksgiving. Intussen kampt Schmidt met zijn eigen familiedrama.

  Aflevering 9

  Eggs

  Jess maakt zich zorgen over haar biologische klok als een vriendin zwanger is terwijl Nick en Winston inspiratie opdoen in de dierentuin voor de zombieroman van Nick.

  Aflevering 10

  Bathtub

  Jess en Winston willen een badkuip voor het appartement. In de tussentijd moet Schmidt kiezen tussen zijn baas en Cece.

  Aflevering 11

  Santa

  Ofschoon Jess meerdere feestjes afloopt, probeert ze Sam te ontwijken en Nick probeert zijn avontuurlijke date bij te houden.

  Aflevering 12

  Cabin

  Een en ander loopt mis als Nick en Angie een weekendje weggaan met Jess en Sam. Intussen onderwijst Wilson Schmidt over rassenrelaties.

  Aflevering 13

  A Father's Love

  Jess probeert Nick te helpen met een toenadering tussen hem en zijn criminele vader maar wordt Nick gebruikt door zijn vader?

  Aflevering 14

  Pepperwood

  Nick verdenkt een van de studenten van Jess van een geheim. In de tussentijd maken Winston en Cece een gênante ontmoeting mee.

  Aflevering 15

  Cooler

  Als de mannen gaan stappen, vallen Nick en Schmidt voor dezelfde vrouw. Winston wordt verliefd op een meisje dat niet geïnteresseerd is.

  Aflevering 16

  Table 34

  Cece hoopt een man te vinden op een datingbijeenkomst voor mensen uit Oost-India terwijl Jess en Nick zich in een compromitterende positie bevinden ten opzichte van Sam.

  Aflevering 17

  Parking Spot

  Schmidt vindt een prima parkeerplaats wat bonje betekent, en Winston is op zoek naar een condoom na een uitnodiging van Daisy.

  Aflevering 18

  Tinfinity

  Winston heeft een sollicitatiegesprek met een footballspeler die een oogje heeft op Jess. Elders plannen Nick en Schmidt een feestje omdat ze 10 jaar samenwonen.

  Aflevering 19

  Quick Hardening Caulk

  Nadat zij haar gevoelens voor Nick toegeeft, komt Jess erachter dat hij misschien iets verbergt. Intussen raakt Schmidt gebiologeerd met het kopen van een vis.

  Aflevering 20

  Chicago

  Als er een sterfgeval is in de familie van Nick, reizen zijn vrienden mee naar Chicago waar ze zijn rare familie ontmoeten en helpen met de begrafenis.

  Aflevering 21

  First Date

  Jess en Nick proberen te ontsnappen aan hun liefdesperikelen via een date met elkaar, maar dit romantische uitje wordt gesaboteerd door Schmidt en Winston.

  Aflevering 22

  Bachelorette Party

  Als Jess iedereen verrast met een bacheloretteparty voor Cece, gaan Nick en Winston stappen met haar verloofde.

  Aflevering 23

  Virgins

  In een reeks flashbacks delen de vrienden verhalen over hun eerste seksuele ervaring.

  Aflevering 24

  Winston's Birthday - Deel 1

  De vader van Jess komt ongelegen langs waardoor Nick tijd met hem moet doorbrengen. Winston hoopt dat er iemand is die een surprise party voor hem organiseert.

  Aflevering 25

  Elaine's Big Day

  Jess en Nick nemen een beslissing over hun relatie. Intussen hopen Schmidt en Winston Cece's bruiloft te saboteren.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  All In

  Nick en Jess vluchten naar een Mexicaans strand om de romantische zet te wagen maar er zit een addertje onder het gras.

  Aflevering 2

  Nerd

  Jess maakt de fout om Nick om advies te vragen wanneer ze het contact met een groep onvriendelijke docenten op haar nieuwe school wil verbeteren.

  Aflevering 3

  Double Date

  Schmidt bevindt zichzelf in een double date met Jess en Nick, en waarom belooft Winston een reservering in een hip nieuw restaurant?

  Aflevering 4

  The Captain

  Schmidt probeert de relatie van Jess en Nick te saboteren en de kat van Winston mag nog even uit voordat hij gesteriliseerd wordt.

  Aflevering 5

  The Box

  Jess gebruikt stiekem Nicks recente erfenis om openstaande rekeningen te betalen, en Schmidt wendt zich tot een rabbijn om hulp te krijgen bij belangrijke levensvragen.

  Aflevering 6

  Keaton

  Jess geeft een Halloween-feestje en de vrienden proberen Schmidt op te beuren door online te poseren als zijn jeugdheld, Michael Keaton.

  Aflevering 7

  Coach

  Als nieuwe vrijgezel trekt Coach weer in het appartement waar een en ander veranderd is. Jess en Cece leren een intrigerende man kennen.

  Aflevering 8

  Menus

  Jess is teleurgesteld dat ze haar klas niet naar het strand kan nemen, en reageert haar woede af op het Chinese restaurant dat de loft overspoelt met menu's.

  Aflevering 9

  Longest Night Ever

  Jess probeert Schmidt af te leiden terwijl Coach en Cece genieten van hun eerste date. Een buschauffeur leidt Nick en Winston af tijdens hun zoektocht naar Furguson.

  Aflevering 10

  Thanksgiving III

  De groep moet zich zien te redden in de natuur en Jess en Nick besluiten Thanksgiving in de wildernis te vieren.

  Aflevering 11

  Clavado En Un Bar

  Als Jess binnen 20 minuten moet beslissen of hij een baan zal aannemen denken de anderen ook na over hun carrièrekeuzes.

  Aflevering 12

  Basketsball

  Nick wordt jaloers als Jess en Coach hun band verstevigen. Schmidt is de mentor voor een nieuwe medewerker en Winston start een nieuwe baan.

  Aflevering 13

  Birthday

  Nick probeert het perfecte verjaardagsfeestje voor Jess te plannen. Intussen helpt Schmidt Cece die net bartender is geworden.

  Aflevering 14

  Prince

  Jess en Cece zijn zeer opgewonden over de uitnodiging van popidool Prince maar het feestje valt in het water.

  Aflevering 15

  Exes

  Nick krijgt een waardevolle les en Coach leent het appartement van Schmidt voor een date die botst met de date van Schmidt zelf.

  Aflevering 16

  Sister

  Het bezoek van de wilde zus van Jess is rampzalig en Schmidt gooit roet in het eten op een bar mitswa.

  Aflevering 17

  Sister II

  Een bezoekje was oké maar nu wil de wilde zus van Jess in LA blijven. Winston wacht te lang met het checken van zijn politieschoolresultaten.

  Aflevering 18

  Sister III

  Als Abby samen gaat wonen met Schmidt besluit Jess om te verhuizen naar Nicks slaapkamer, wat voor hen beiden niet blijkt te werken.

  Aflevering 19

  Fired Up

  Jess neemt Coach aan als de nieuwe volleybalcoach; Schmidt vraagt om de hulp van Nick en Winston in een rechtszaak.

  Aflevering 20

  Mars Landing

  Jess en Nick nemen hun relatie onder de loep, Cece stuurt Buster dronken een sms, en Schmidt, Winston en Coach proberen indruk te maken op hun knappe nieuwe buren.

  Aflevering 21

  Big News

  Jess en Nick proberen het feit dat ze het uit hebben gemaakt geheim te houden voor hun vrienden, en Winston wil een feest omdat hij geslaagd is voor de politie-academie.

  Aflevering 22

  Dance

  Jess denkt dat iemand haar eerste dans als docent op de middelbare school probeert te dwarsbomen, dus ze vraagt het team om haar te begeleiden.

  Aflevering 23

  Cruise

  Jess en Nick nodigen iedereen uit voor een cruise die ze gepland hadden toen ze nog bij elkaar waren maar Coach houdt niet van boten.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  The Last Wedding

  Wanneer de vrienden naar een bruiloft gaan en een partner willen scoren, heeft Jess het voorzien op de getuige en probeert Schmidt Nick bij een viertal te betrekken.

  Aflevering 2

  Dice

  Schmidt helpt Jess met een dating-app. Nick, Cece en Coach zijn high door marihuanacake als ze door Winston worden uitgenodigd voor een feest met andere LAPD-cadetten.

  Aflevering 3

  Julie Berkman's Older Sister

  Jess is geschokt als ze erachter komt dat de nieuwe vriendin van haar vader een ex-klasgenote en rivale is. Iedereen doet mee met de productonderzoeksgroep van Schmidt.

  Aflevering 4

  Micro

  Jess wil bewijzen dat ze niet oppervlakkig is door te daten met een man die klein geschapen is. Cece en Winston vertellen Coach en Schmidt dat ze model kunnen worden.

  Aflevering 5

  Landline

  Net wanneer Jess dates tussen schoolpersoneel wil verbieden, wordt ze verliefd op een nieuwe leraar. De groep heeft een nieuwe telefoon en Nick speelt secretaresse.

  Aflevering 6

  Background Check

  Voor de politieopleiding wordt Winstons achtergrond gecontroleerd en zijn huis doorzocht. De illegale stof die Jess in huis heeft, kan dus een probleem zijn.

  Aflevering 7

  Goldmine

  De nieuwe vriend van Jess ziet Nick als een dreiging, dus doet Nick net alsof hij gay is. Schmidt is ontsteld wanneer Cece een borstverkleining overweegt.

  Aflevering 8

  Teachers

  Jess wil dolgraag meedoen aan de workshop voor docenten met Ryan en Coach. Nick, Schmidt en Winston plannen een wild mannenweekend.

  Aflevering 9

  Thanksgiving IV

  Omdat iedereen vrijgezel is met Thanksgiving, komt Schmidt met 'Bangsgiving', waarbij iedereen een vriend(in) moet meenemen voor iemand anders.

  Aflevering 10

  Girl Fight

  Een oude ruzie tussen Jess en Cece laait weer op en Schmidt zit er tussenin. Winston vertrouwt Nicks date, Trans kleindochter Kai, niet.

  Aflevering 11

  LAXmas

  De groep zit vast op het vliegveld door vertraagde vluchten. Ze zijn bang dat ze alleen thuis zijn met de feestdagen, maar Jess ontvangt een speciale uitnodiging.

  Shark

  Jess wil dat Schmidt zijn politieke connecties gebruikt om de nachtelijke bouw in hun straat te stoppen. Nick en Coach maken zich zorgen om Winstons partner.

  Aflevering 13

  Coming Out

  Jess doet haar best om Ryan geen voorkeursbehandeling te geven nu het personeel weet dat ze een relatie hebben. Winston is geobsedeerd door een amulet.

  Aflevering 14

  Swuit

  Nick en Schmidt werken samen een zakelijk idee uit, een pak gemaakt van sweatshirtstof, maar hebben de hulp van Jess nodig om dit te presenteren aan een investeerder.

  Aflevering 15

  The Crawl

  Tijdens de kroegentocht op Valentijnsdag blijkt dat Nick is gedumpt door Kai, Ryan met Jess wil samenwonen en dat Schmidt en Cece het weer goed met elkaar kunnen vinden.

  Aflevering 16

  Oregon

  Jess beleeft haar verleden opnieuw wanneer zij en haar vrienden een bruiloft bijwonen in Oregon. Ryan komt niet opdagen en Cece komt een oude vlam tegen.

  Aflevering 17

  Spiderhunt

  Door Schmidts angst voor spinnen moet iedereen op zolder achter een achtpotige bezoeker aan. Coach schrijft May een e-mail waarin hij haar vraagt om met hem uit te gaan.

  Aflevering 18

  Walk of Shame

  Jess en Cece feesten de hele nacht en Jess brengt de nacht door met Bearclaw. Coach durft Nick en Winston niet voor te stellen aan May.

  Aflevering 19

  The Right Thing

  Jess woont de wake bij van iemand die ze nauwelijks kende, Schmidt vraagt zijn moeder om het geld voor zijn bar mitswa en Winston wil vrienden worden met Aly.

  Aflevering 20

  Par 5

  Jess wil nieuwe schoolcomputers regelen door aan te pappen met politici bij een liefdadigheidsactie. Winston valt voor een activiste die een hekel heeft aan de politie.

  Aflevering 21

  Panty Gate

  Jess probeert de ernstige relatieproblemen van Coach en May op te lossen. Schmidt neemt de schuld op zich voor Fawns politieke fiasco.

  Aflevering 22

  Clean Break

  Schmidt wil helemaal opnieuw beginnen en wil alle herinneringen aan Cece uitwissen, terwijl Jess en Nick hun relatie opnieuw beoordelen en Coach wil intrekken bij May.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Big Mama P

  Jess en Nick organiseren een groot verlovingsfeest voor Cece en Schmidt, maar een deel van het plan loopt helemaal fout. Winston wil niet meer als held worden gezien.

  Aflevering 2

  What About Fred

  Jess gaat weer daten en heeft een afspraakje met een jongen wiens ouders ze leuker vindt dan hemzelf. Nick en Schmidt worden officieel eigenaar van de bar.

  Aflevering 3

  Jury Duty

  Jess vindt het prima dat ze wordt opgeroepen voor juryplicht totdat ze een aanbod krijgt op haar werk. Schmidt raakt betrokken bij een ruzie tussen Nick en Cece.

  Aflevering 4

  No Girl

  Terwijl Jess in afzondering zit met de jury, verhuurt Nick het appartement om Schmidts geplande vrijgezellenfeest in Tokio te kunnen betalen.

  Aflevering 5

  Bob & Carol & Nick & Schmidt

  Nick moet nadenken over zijn toekomst wanneer zijn neef hem om een grote gunst vraagt. Winston helpt Cece bij het uitzoeken van een bruidsjurk.

  Aflevering 6

  Reagan

  Nick verhuurt de kamer van Jess aan de aantrekkelijke farmaceutische vertegenwoordigster Reagan, maar de biseksuele Reagan blijkt Cece al langer te kennen.

  Aflevering 7

  Wig

  Nicks interesse in Rachel verstoort de relatie tussen Schmidt en Cece, die daarop besluiten hem de ogen te openen. Winston laat Reagan zien hoe ze het uit kan maken.

  Aflevering 8

  The Decision

  Reagan zegt tegen Nick en Winston dat ze met een van hen naar bed wil en dat ze zelf moeten kiezen wie het wordt. Schmidt ontmoet een pestkop uit zijn studietijd.

  Aflevering 9

  Heat Wave

  Wanneer Nick weigert gebruik te maken van de airco in Reagans kamer tijdens een hittegolf, leidt dit tot een bekentenis. Winston ontdekt hoe handig zijn 'politiestem' is.

  Aflevering 10

  Goosebumps Walkaway

  Jess is terug van juryplicht en wil weten wie een van de andere juryleden is. Reagan staat op het punt te vertrekken. Schmidt probeert zijn dansangst te overwinnen.

  Aflevering 11

  The Apartment

  Jess krijgt heel veel werk van de nieuwe rector, terwijl ze Cece wil helpen verhuizen en Cece twijfelt of ze nog wel wil trouwen.

  Aflevering 12

  D-Day

  Jess gaat de gestreste Schmidt helpen met de bruiloft. Cece krijgt een leuke baan aangeboden. Winston en Nick ruziën over wie de moeilijkste baan heeft.

  Aflevering 13

  Sam, Again

  Jess solliciteert bij een relaxte, progressieve school, maar ontdekt dat de rector een relatie heeft met haar ex-vriend. Schmidt plaatst Nick en Cece in quarantaine.

  Aflevering 14

  300 Feet

  Jess is geschokt wanneer haar ex-vriend Sam haar een omgangsverbod oplegt. The Griffin krijgt concurrentie van een chique nieuwe bar aan de overkant van de straat.

  Aflevering 15

  Jeff Day

  Jess wil een auto kopen van een seksistische verkoper en bedenkt een mannelijk alter ego. Schmidt en Cece willen niet dat Winstons nieuwe vriendin op de bruiloft komt.

  Aflevering 16

  Helmet

  Voordat Jess Sams ouders ontmoet, heeft ze een verwarrende erotische droom over iemand anders. Aly's vriend neemt het op tegen Winston tijdens een kattenauditie.

  Aflevering 17

  Road Trip

  Schmidt twijfelt aan zijn mannelijkheid omdat hij Cece niet kon beschermen tegen een agressieve automobilist. Hij gaat met de jongens op vrijgezellentocht naar Las Vegas.

  Aflevering 18

  A Chill Day In

  Als de jongens naar de vrijgezellenavond gaan, blijven Jess en Cece gezellig thuis. Na enkele voorvallen besluiten ze om toch maar het nachtleven in te duiken.

  Aflevering 19

  Dress

  Jess stelt de aanpassingen aan Cece's jurk uit. Schmidt verandert een toilet op het werk in een bruiloftsatelier. Nick nodigt Reagan uit voor de bruiloft.

  Aflevering 20

  Return to Sender

  Jess ontmoet een oude vriendin van Sam. Nick maakt zich zorgen over Schmidt vanwege Gavins gedrag. Winston is beledigd als een verjaardagscadeau niet wordt gewaardeerd.

  Aflevering 21

  Wedding Eve

  Nick en Winston helpen Schmidt om op de avond voor zijn bruiloft zijn trouwbeloftes te herschrijven. Jess vindt een verlovingsring in Sams zak.

  Aflevering 22

  Landing Gear

  Schmidt zit op zijn trouwdag urenlang vast op het vliegveld. Jess realiseert zich wat ze werkelijk voelt voor Nick, die een relatie met Reagan wil beginnen.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  House Hunt

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess is van slag en doet haar best om niet aan Nick te denken, Schmidt en Cece zoeken samen een huis, en Winston en Aly krijgen een langeafstandsrelatie.

  Aflevering 2

  Hubbedy Bubby

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess en Cece proberen kiezers te werven voor de presidentsverkiezingen, maar Schmidt heeft zijn twijfels. Winston leert Nick het een en ander over moderne telefoonseks.

  Aflevering 3

  Single and Sufficient

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Wanneer Schmidt, Cece, Winston en Aly Jess uitnodigen om te gaan glampen, neemt ze een stel vrienden mee die single zijn. Nick heeft last van schrijversblok.

  Aflevering 4

  Homecoming

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  De groep gaat naar New York, waar Schmidt denkt dat zijn oude school hem een eerbetoon wil bewijzen. Jess leert de agenten van het 99e District in Brooklyn kennen.

  Aflevering 5

  Jaipur Aviv

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Schmidt en Cece gaan klussen in hun nieuwe huis. Jess en Nick lobbyen ervoor om Reagan weer bij hen in te laten trekken in de loft. Winston doet een kinky ontdekking.

  Aflevering 6

  Ready

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess kondigt aan dat ze er klaar voor is om weer te gaan daten, Cece krijgt een nieuwe functie in het café, en Winston ontdekt dat alles draait om zelfvertrouwen.

  Aflevering 7

  Last Thanksgiving

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Schmidts vader is in de stad voor Thanksgiving, maar ondanks Jess' inspanningen verlopen het feestmaal en de festiviteiten niet volgens plan.

  Aflevering 8

  James Wonder

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess ontdekt dat ze de nieuwe rector zou kunnen worden op haar school. Nick probeert het perfecte huwelijkscadeau te vinden voor Schmidt en Cece.

  Aflevering 9

  Es Good

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Terwijl Jess en Robby worstelen met het idee van een vaste relatie, vraagt Schmidt Nick om hem te helpen met zijn problematische aannemer.

  Aflevering 10

  Christmas Eve Eve

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Winston is bang dat zijn geheime pakje voor Cece niet op tijd zal aankomen. De vrienden trekken alles uit de kast om ervoor te zorgen dat Jess een heuglijke kerst heeft.

  Aflevering 11

  Raisin's Back

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Nick draagt iedereen op om gewoon te doen en geen extra aandacht te schenken aan Reagans verhuisdag. Ondertussen wordt Schmidts muzieksmaak in twijfel getrokken.

  Aflevering 12

  The Cubicle

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess staat erop om Robby's medische kosten te betalen. Het nieuwe modellenbureau van Cece stuit op problemen. Reagan stelt het lezen van Nicks roman uit.

  Aflevering 13

  Cece's Boys

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess en Reagan helpen Cece om meer modellen te werven en Schmidt zoekt een manier om een eeuwige vriendschapsband te smeden met Nick en Winston.

  Aflevering 14

  The Hike

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Tijdens een wandeling doen Jess en Robby een verrassende ontdekking over elkaar. Winston geeft een welkomstfeestje voor Aly in het huis van Schmidt en Cece.

  Aflevering 15

  Glue

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Nick raakt in paniek wanneer Reagan een lezing voor hem regelt. Winston vraagt Schmidt en Cece om een grote gunst.

  Aflevering 16

  Operation: Bobcat

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess houdt vol dat ze het prima vindt om single te zijn op Valentijnsdag. Schmidt wil promotie maken op zijn werk. Winston zet vaart achter zijn plannen.

  Aflevering 17

  Rumspringa

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Nick en Schmidt nemen Jess mee op een uitstapje naar Solvang voordat ze begint met haar nieuwe baan. Cece helpt Winston met verwikkelingen op liefdesgebied.

  Aflevering 18

  Young Adult

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess is bang dat ze geen goede band meer heeft met haar leerlingen nu ze rector is. Schmidt neemt een nieuwe assistent in dienst.

  Aflevering 19

  Socalyalcon VI

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Terwijl Schmidt en Cece stressen over de veiligheid van hun huis, maakt Jess zich zorgen dat ze misschien te close met Nick aan het worden is.

  Aflevering 20

  Misery

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess brengt tijd door met haar vader en wil niet aan Nick denken. Aly bereidt zich voor op een ontmoeting met Winstons moeder. Nick vreest dat hij Reagan niet echt kent.

  Aflevering 21

  San Diego

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess en haar vader nemen elkaar in vertrouwen over hun liefdesperikelen. Nick vraagt Aly om relatieadvies. Schmidt overweegt om zijn voornaam te gaan gebruiken.

  Aflevering 22

  Five Stars for Beezus

  Op Netflix sinds 31 mei 2018

  Jess bereidt zich voor om Nick te vertellen over haar gevoelens voor hem. Nick, Cece en Schmidt krijgen groot nieuws. Aly helpt Winston een belangrijke persoon te vinden.

  Seizoen 7

  Aflevering 1

  About Three Years Later

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 2

  Tuesday Meeting

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 3

  Lillypads

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 4

  Where the Road Goes

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 5

  Godparents

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 6

  Mario

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 7

  The Curse of the Pirate Bride

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 8

  Engram Pattersky

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.