Nailed It! - Duitsland

  Sinds 17 januari 2020 te zien op Netflix

  Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Neem het niet persoonlijk

  Op Netflix sinds 17 januari 2020

  Blijf kalm en brand de keuken niet af. De bakkers maken koekjes met comedian Tahnee en de juryleden erop afgebeeld en ze creëren borstbeeld-taarten van Udo Lindenberg.

  Aflevering 2

  Bakken in de zon

  Op Netflix sinds 17 januari 2020

  Voor de deelnemers geen vakantie in de zon, maar wel de uitdaging om fantasierijke zwemband-donuts en complexe strandvakantie-taarten te creëren voor gamende oma Uschi.

  Aflevering 3

  Liefde gaat door de maag

  Op Netflix sinds 17 januari 2020

  Harten breken door alle misbaksels. De beginnelingen maken schattige cakepops na en een torenhoge taart met een eenhoorn bovenop, geïnspireerd door model Lilly Becker.

  Aflevering 4

  Oktoberfest-mislukkingen

  Op Netflix sinds 17 januari 2020

  Het feest kan beginnen met internetster Keno Veith als de bakkers aan de slag gaan met zoete schoolhoorntjes en zwaartekracht tartende Oktoberfest-taarten.

  Aflevering 5

  Maak je geen illusie

  Op Netflix sinds 17 januari 2020

  Deze amateurs kunnen wel wat magie gebruiken als ze voor goochelaar Marc Weide dieren uit hoge hoeden en in tweeën gezaagde meisjes tevoorschijn proberen te toveren.

  Aflevering 6

  Griezelig lekker

  Op Netflix sinds 17 januari 2020

  Angela, Bernd en filmcriticus Robert Hofmann schrikken als de ronde van cakepop-monsters tot een verpletterend einde komt en raken iets aangebrand door de zombie-taarten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.