My Only Love Song

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Tijdens opnamen voor haar nieuwe serie lopen dingen niet zoals een topactrice wil. Ze vertrekt in een oud busje waarmee ze door de tijd begint te reizen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Ik ben prinses Pyeong-gang

  Het verhaal van prinses Pyeong-gang vormt de basis voor een historisch drama met in de hoofdrol Song Su-jeong, een beroemdheid met een enorm ego en een grote mond.

  Aflevering 2

  Ik weet wie je bent

  Wanneer Su-jeong met de man in de gevangeniscel praat, merkt ze dat er iets niet klopt en bekijkt ze haar script over het verhaal van prinses Pyeong-gang.

  Aflevering 3

  Dat ben ik, On Dal

  On Dal leeft voor geld. Maar hoe hard hij ook zijn best doet, hij is altijd blut. Elke avond wenst hij dat hij één grote kans krijgt om rijk te worden.

  Aflevering 4

  Je hebt je bestemming bereikt

  Byun Sam-yong is de manager van Su-jeong en moet haar in toom houden. Hij heeft van haar een ster gemaakt en dankzij hem wordt ze prinses Pyeong-gang.

  Aflevering 5

  Dit is je lotsbestemming

  Prinses Pyeong-gang is het enige kind van koning Pyeong-won. Ze houdt van lezen en in een boek ontdekt ze dat een vreemde vogel haar zal meenemen.

  Aflevering 6

  Ik heb je

  Su-jeong is streng opgevoed door haar oma en is een sterke vrouw. Toch is ook zij weleens bang in deze wereld, maar On Dal probeert haar te 'helpen'.

  Aflevering 7

  Pak mijn hand

  Mu-myeong is van lage komaf en kan niet praten. De enige die hem begreep, was prinses Pyeong-gang. Voor haar wil hij zelfs zijn leven geven.

  Aflevering 8

  Onderweg naar je bestemming

  Il-yong, de oudste zoon van de machtige familie Ko, is een arrogante tiran. Geen vrouw is goed genoeg voor hem, maar de laatste tijd droomt hij steeds over één iemand.

  Aflevering 9

  Opnieuw berekenen

  Zes jaar nadat Boong-boong voor het eerst bij het historische dramateam kwam als kostuumwagen, wordt hij bijna afgedankt. Maar nu heeft hij familie.

  Aflevering 10

  Bestemming wordt opnieuw ingesteld

  Prinses Pyeong-gang hoort van de leider van een groep bandieten in de bergen over hun tragische geschiedenis. Ze verkoopt ook haar bruidsjurk aan de leider.

  Aflevering 11

  Waarheidsspel

  Il-yong gaat naar het huis van On Dal. Wanneer Sam-yong en Su-jeong alleen zijn, vertelt hij dat hij eindelijk een manier heeft ontdekt om weer thuis te komen.

  Aflevering 12

  Verdwijn niet

  Sam-yong wordt boos op Su-jeong. Wanneer On Dal Pyeong-gang alleen bij de rivier ziet, vertelt hij haar waarom hij haar heeft gevraagd bij hem te blijven.

  Aflevering 13

  Volkomen betoverd

  Wanneer koning Pyeong-won alleen is, pakt hij een zwaard met het teken van een halvemaan, dat hij 25 jaar geleden cadeau kreeg van On Dals vader.

  Aflevering 14

  Waar is …?

  Il-yong beveelt zijn mannen op zoek te gaan naar de 'gekke vrouw'. Terwijl Su-jeong vlucht, herinnert ze zich ineens dat On Dal haar had gezegd nergens heen te gaan.

  Aflevering 15

  On Dal, de generaal

  Su-jeong en Sam-yong worden omringd door zwaardvechters. Pyeong-gang zegt dat Mu-myeong moet vluchten. On Dal vraagt zijn moeder mee te gaan naar het land van zijn vader.

  Aflevering 16

  Sterf door mijn toedoen

  Terwijl Pyeong-gang slaapt, verschijnt Mu-myeong in haar droom. On Dal vertelt Il-yong dat hij van de koning morgen naar het paleis moet komen.

  Aflevering 17

  Alles verdwijnt

  De koning wil On Dal helpen om een plan uit te voeren, maar dan moet hij wel met de prinses trouwen. Een kostbaar geschiedenisboek dat in Boong-boong lag, raakt zoek.

  Aflevering 18

  Ik zal je bevelen opvolgen

  De koning vertelt Il-yong dat de bruiloft niet doorgaat, maar dat hij een geschikte vrouw voor Il-yong zal vinden. Il-yong zegt dat hij liever zelf een vrouw kiest.

  Aflevering 19

  Aangekomen op je bestemming

  De koning beveelt On Dal in de oorlog te vechten en geeft hem een zwaard, dat On Dal direct herkent. Sam-yong vindt de GPS-set waarmee hij terug naar huis kan.

  Aflevering 20

  Mijn enige liefdeslied

  Su-jeong en Sam-yong smeken Boong-boong om weer te starten. Ze vinden het geschiedenisboek en openen dit. On Dal gaat op een lange reis.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.