My Babysitter's a Vampire

  Op 2 juni 2019 verwijderd van Netflix

  Ethan, Benny en vampierbeginneling Sarah bestrijden zombies, demonen en andere bovennatuurlijke beestjes die hun school regelmatig bedreigen.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Lawn of the Dead

  Als Benny indruk wil maken op een meisje op school, doet hij wat elke jongen met een boek met toverspreuken zou doen: hij brengt haar dode hond, Puffles, weer tot leven.

  Aflevering 2

  Three Cheers for Evil

  Erica en Sarah worden cheerleaders voor de Whitechapel Devils. Ethan en Benny maken zich zorgen om wat Erica van plan is, en gaan 'undercover' om haar tegen te houden.

  Aflevering 3

  Friday Night Frights

  Whitechapel High heeft al dertig jaar geen sporttrofee gewonnen, en de geest van Coach Ed vindt dat het de hoogste tijd is om er weer een te winnen.

  Aflevering 4

  Blue Moon

  Ethan en Benny vermoeden dat de harigste sportfanaat op school, en hun nieuwe beste vriend, een weerwolf is. Nu moeten ze het nog bewijzen en hem in de val laten lopen.

  Aflevering 5

  Blood Drive

  De verpleegsters van de Red Rider-bloedbank komen bloed prikken op school op Whitechapel High. Al dat bloed is zeer verleidelijk voor Sarah.

  Aflevering 6

  Doug the Vampire Hunter

  Als Ethan een wedstrijd wint en tijd door mag brengen met de paranormale tv-detective Doug Falconhawk, maakt hij zich zorgen omdat drie van zijn vrienden vampiers zijn.

  Aflevering 7

  Guys and Dolls

  Ethans jongere zusje Jane gebruikt per ongeluk het boek met toverspreuken van Benny om haar Debbie Dazzle-pop tot leven te brengen.

  Aflevering 8

  Jilly Putty

  Benny verkoopt de oude magische camera van zijn oma aan zijn klasgenote Hannah, maar de camera maakt een boosaardige kopie van de persoon van wie je een foto neemt.

  Aflevering 9

  Smells Like Trouble

  Ethan wil Sarah mee uit vragen, maar denkt dat hij weinig kans maakt. Benny besluit hen beiden te helpen door een liefdesdrankje te maken.

  Aflevering 10

  Die, Pod!

  Er groeien vreemde ranken in het computerlokaal op school, en ze vergroeien met de leerlingen! Ethan en Benny moeten onkruid wieden.

  Aflevering 11

  The Brewed

  Er zit iets in de koffie bij LottaLatte dat mensen in zombies verandert. Sarah moet tot op de bodem uitzoeken wat de oorzaak was van deze uitbraak.

  Aflevering 12

  Three Geeks and a Demon

  Wanneer een saai oppasavondje uitdraait op een seance, wordt er een oude demonische geest vrijgelaten, die een gastvrouw vindt in Sarah.

  Aflevering 13

  Jesse's Girl

  Het Fly Off to the Moon-dansfeest komt snel naderbij, en Ethan en Benny willen er in stijl heengaan, maar de terugkeer van een oude vijand dwarsboomt hun plannen.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Welcome Back Dusker

  Sarah keert eindelijk terug, en is eraan gewend om een vampier te zijn. Ondertussen is Ethan vastbesloten een remedie te vinden voor vampirisme.

  Aflevering 2

  Say You'll Be Maztak

  Als Mr. G een mysterieuze kristallen schedel opgraaft in zijn tuin, roept hij onbedoeld een oude Maya-koningin op.

  Aflevering 3

  Fanged and Furious

  Als Ethan eindelijk zijn voorlopige rijbewijs, zijn learner's permit, krijgt, koopt hij een oude roestige bak bij een inboedelverkoop. De auto blijkt bezeten te zijn.

  Aflevering 4

  Flushed

  Wanneer de waterdruk in de stad op mysterieuze wijze daalt en twee tieners verdwijnen, begint de groep te vermoeden dat er iets vreemds aan de hand is.

  Aflevering 5

  Jockenstein

  De sterspeler van het ijshockeyteam heeft de sterkste armen en benen in de league, maar zijn ledematen blijken gestolen te zijn, en nu zijn Ethans hersenen aan de beurt.

  Aflevering 6

  Mirror/rorriM

  Toen de school 25 jaar geleden een productie van 'The Rainbow Factory' op de planken zette, leidde een grap tot de dood van de ster, die terug is om wraak te nemen.

  Aflevering 7

  Village of the Darned

  Tijdens de jaarlijkse koekjesactie voor de jeugdgroep van Jane beraamt een enge buitenaardse groepsleider een plan om zich te ontdoen van alle volwassenen in de stad.

  Aflevering 8

  Hottie Ho-Tep

  Een mummie volgt Benny naar huis vanuit een museum en wordt weer tot leven gewekt als een charmante Egyptische prins. Hij verschijnt later op school en charmeert Sarah.

  Aflevering 9

  Siren Song

  Ethan en Benny ontdekken dat een zangeres met een prachtige stem eigenlijk een sirene is, een wezen dat een vernietigend lied zingt.

  Aflevering 10

  Halloweird

  Ethans Halloweenfeestje wordt gevaarlijk als Rory's magische masker de gasten verandert in de echte versie van hun halloweenkostuums.

  Aflevering 11

  Independence Daze

  Als Ethan, Benny en Sarah opscheppen over het feit dat ze zelf avonturen kunnen afhandelen, leert Benny's grootmoeder hun allemaal een lesje.

  Aflevering 12

  The Date to End All Dates: Deel 1

  Een indringer is op zoek naar de Lucifractor en overvalt de Vampierenraad. Maar Ethan maakt zich zorgen om zijn eerste date met Sarah.

  Aflevering 13

  The Date to End All Dates: Deel 2

  Tijdens hun poging om de angstaanjagende Lucifractor terug te halen, ontdekken Ethan en Benny tegen wie en wat ze het moeten opnemen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.