Modern Family

  Op 31 augustus 2019 verwijderd van Netflix

  Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Jay heeft volwassen kinderen, kleinkinderen en een jonge vrouw, die ook een zoon heeft. Samen moeten ze kloven tussen generaties, culturen en sociale verschillen dichten.

  Aflevering 2

  The Bicycle Thief

  Phil helpt Luke bewijzen dat hij verantwoordelijk genoeg is om een nieuwe fiets te hebben. Ondertussen nemen Mitchell en Cameron Lily mee naar een 'Mama en Ik'-klas.

  Aflevering 3

  Come Fly with Me

  Als Jay Phil meeneemt om zijn nieuwe modelvliegtuig te testen, gaat er iets mis. Claire heeft een onverwacht broer-zusgesprek met Manny.

  Aflevering 4

  The Incident

  De moeder van Claire en Mitchell komt onverwacht op bezoek en is vastbesloten om het goed te maken met iedereen die ze tijdens Jay en Gloria's bruiloft heeft beledigd.

  Aflevering 5

  Coal Digger

  De familie wordt uitgenodigd voor Jay en Gloria's barbecue, maar een incident op school tussen Manny en Luke bemoeilijkt de zaak voor Gloria en Claire.

  Aflevering 6

  Run for Your Wife

  Het is weer de eerste schooldag voor de kinderen van het Dunphy-gezin. Phil gaat buiten z'n boekje als hij Claire's reactie op een leeg huis verkeerd interpreteert.

  Aflevering 7

  En Garde

  De hele familie steunt Manny's nieuwe hobby: schermen. Maar Jay's trotse enthousiasme opent bij Mitchell een oude jeugdwond.

  Aflevering 8

  Great Expectations

  Claire, die bekendstaat om het geven van slechte cadeaus, is vastbesloten om Phil te verrassen met een prachtcadeau: een van hun favoriete muzikanten treedt op.

  Aflevering 9

  Fizbo

  Phil en Claire geven Luke het beste verjaardagsfeest dat een jongen zich kan wensen. Maar als Cameron verschijnt als Fizbo de Clown, belandt er iemand in het ziekenhuis.

  Aflevering 10

  Undeck the Halls

  Phil en Claire dreigen kerst over te slaan als de kinderen in de problemen raken. Mitchell en Cameron nemen Lily mee voor haar eerste foto met de Kerstman.

  Aflevering 11

  Up All Night

  Gloria is helemaal niet blij met Jay's reactie op de komst van Manny's beruchte, onbetrouwbare vader. Ondertussen heeft Phil last van nierstenen.

  Aflevering 12

  Not in My House

  Als Claire op de computer een ranzige foto vindt, gaat ze ervan uit dat Luke het heeft gedaan. Een schuldige Phil laat haar in de waan.

  Aflevering 13

  Fifteen Percent

  Mitchell laat Jay denken dat een van zijn oude vrienden, Shorty, stiekem homo is. Ondertussen geeft Gloria Manny's date een make-over.

  Aflevering 14

  Moon Landing

  Claire voelt zich rot als haar oude vriendin Valerie op bezoek komt en niet meer degene is die Claire zich had voorgesteld. Jay heeft een angstig kleedkamer-moment.

  Aflevering 15

  My Funky Valentine

  Phil en Claire stappen af van hun traditionele Valentijnsdag-date en plannen een rollenspel-date. Jay en Gloria's ideeën van romantiek liggen mijlenver uit elkaar.

  Aflevering 16

  Fears

  Phil en Luke gaan op ontdekkingsreis onder het huis. Ondertussen neemt Claire Haley naar het CBR voor haar rijexamen.

  Aflevering 17

  Truth Be Told

  Phil nodigt zijn oude middelbareschoolvriendin uit om langs te komen, maar het bezoek eindigt al snel in ellende. Jay vermoordt per ongeluk Manny's schildpad.

  Aflevering 18

  Starry Night

  Jay en Mitchell gaan op hun traditionele vader-zoonuitje om een meteoorregen te bewonderen, maar Mitchell is verbaasd te horen dat Manny meegaat.

  Aflevering 19

  Game Changer

  Phils verjaardag valt op de datum waarop een gloednieuw product op de markt komt. Hij wil niets liever dan het als een van de eersten in handen krijgen.

  Aflevering 20

  Benched

  Als Luke en Manny's heetgebakerde basketbalcoach er tijdens de wedstrijd mee stopt, bieden Jay en Phil beiden aan om zijn taak over te nemen.

  Aflevering 21

  Travels with Scout

  Claire is overrompeld als Phils vader op de stoep staat. Ze denkt dat er een veel diepere reden achter zijn bezoek zit.

  Aflevering 22

  Airport 2010

  Voor Jay's verjaardag geeft Gloria hem een romantisch verjaardagsuitje naar Hawaï. De enige domper is dat ze de hele familie heeft uitgenodigd.

  Aflevering 23

  Hawaii

  Jay wil lekker genieten in het tropische paradijs, maar een onverwacht inzicht tempert zijn plannen. Phil probeert er voor Claire een romantische reis van te maken.

  Aflevering 24

  Family Portrait

  Claire wil een familieportret laten maken, maar het lijkt alsof iedereen haar tegenwerkt. Gloria en Manny gaan met Phil en Alex naar een Lakers-wedstrijd.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The Old Wagon

  Claire heeft Phil eindelijk zo ver dat hij hun oude stationwagen verkoopt, maar niet voordat iedereen nog even oude herinneringen heeft opgehaald.

  Aflevering 2

  The Kiss

  Ter ere van haar overleden oma besluit Gloria om meer traditionele maaltijden te koken. Claire wordt onuitstaanbaar als ze ontdekt dat Alex een jongen leuk vindt.

  Aflevering 3

  Earthquake

  Er is een aardbeving geweest en Claire en de loodgieter zijn samen opgesloten in de badkamer. Als Manny met Jay op stap gaat, belandt hij in een existentiële crisis.

  Aflevering 4

  Strangers on a Treadmill

  Claire en Mitchell roepen elkaars hulp in om hun partners enige gêne te besparen.

  Aflevering 5

  Unplugged

  Als Claire en Phil zien dat iedereen druk bezig is op een elektronisch apparaat, dagen ze hen uit om te zien wie 't het langst volhoudt om het apparaat uit te laten.

  Aflevering 6

  Halloween

  Claire is dol op Halloween en staat klaar om het huis griezelig te maken voor trick-or-treat-kinderen. Iedereen krijgt een taak, maar niet alles loopt op rolletjes.

  Aflevering 7

  Chirp

  Claire en Haley hebben wat tijd voor elkaar als ze beiden ziek thuis zijn en Phil is afgeleid door de schelle geluiden van de rookmelder.

  Aflevering 8

  Manny Get Your Gun

  Iedereen verzamelt bij een restaurant om Manny's verjaardag te vieren, maar Manny zelf zit in een mini-life crisis omdat hij weer een jaartje ouder wordt.

  Aflevering 9

  Mother Tucker

  Cameron is dol op zijn moeder, dus Mitchell weet niet hoe hij Cam moet vertellen dat hij zich niet op z'n gemak voelt bij haar. Ondertussen maakt Haley het uit met Dylan.

  Aflevering 10

  Dance Dance Revelation

  Het is Lucas en Manny's eerste schoolbal. Jay en Phil nemen de jongens mee naar de winkel, en Claire en Gloria helpen het danscomité van de school.

  Aflevering 11

  Slow Down Your Neighbors

  Claire onderneemt zelf actie in de hoop dat ze een gevaarlijke auto, die veel te hard door de straten rijdt, kan aanhouden. Ondertussen leert Jay Manny fietsen.

  Aflevering 12

  Our Children, Ourselves

  Claire en Phil willen dat Alex zich niet druk maakt over haar studie, maar beginnen te twijfelen aan hun eigen intellectuele prikkels. Mitch komt zijn ex-vriendin tegen.

  Aflevering 13

  Caught in the Act

  De kinderen betrappen Phil en Claire in een compromitterende positie. Jay en Gloria's uitje naar Las Vegas wordt tegengewerkt door een goudeerlijke e-mail.

  Aflevering 14

  Bixby's Back

  Op Valentijnsdag stookt een bewonderaar tussen Cameron en Mitchell maar ze kunnen het niet eens worden aan wie de bewondering is gericht.

  Aflevering 15

  Princess Party

  Lily's gastenlijst voor haar feest veroorzaakt commotie als Mitchell zijn moeder en Fizbo uitnodigt.

  Aflevering 16

  Regrets Only

  Phil en Claire hebben grote ruzie gehad dus besluit Gloria raad te geven aan Phil, en Jay aan Claire. Jay heeft spijt dat hij een karaoke-apparaat voor Gloria kocht.

  Aflevering 17

  Two Monkeys and a Panda

  Gloria is geschokt door Jay's morbide plan om twee graven te kopen en Cameron besluit dat hij een kinderboek wil schrijven.

  Aflevering 18

  Boys' Night

  Als Jay probeert onder een symfonieconcert met Gloria en Manny uit te komen, belandt hij te midden van Mitchell en Camerons stapavond met de 'jongens'.

  Aflevering 19

  The Musical Man

  Cameron geniet van zijn functie als interim muziekdirecteur op Luke en Manny's school en stort zich iets te enthousiast op de voorjaarsmusical.

  Aflevering 20

  Someone to Watch Over Lily

  Mitchell en Cameron willen wettige voogden toewijzen voor Lily voor het geval hen iets overkomt en ze beoordelen stiekem één voor één alle familieleden.

  Aflevering 21

  Mother's Day

  Claire en Gloria willen met Moederdag genieten van een buitenwandeling met de kinderen maar door hun aanhoudende gekibbel draait Claire helemaal door.

  Aflevering 22

  Good Cop, Bad Dog

  Phil en Claire wisselen van rol. Claire wordt grappig en lief en Phil wordt streng en het is letterlijk een grote schok voor de kinderen.

  Aflevering 23

  See You Next Fall

  De familie komt bijeen bij Jay voordat ze naar Alex' diploma-uitreiking gaan, maar terwijl ze er zijn probeert Jay wanhopig een botox-ongelukje te verbergen.

  Aflevering 24

  The One That Got Away

  In hun haast om Jay's verjaardagsfeestje te organiseren, raken Claire en Mitch opgesloten in hun ouderlijk huis en Cam komt bij de bakker voor hete vuren te staan.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Dude Ranch

  Onze favoriete familie trekt de cowboylaarzen en -hoeden aan en vertrekt naar Jackson Hole, Wyoming, voor wat plezier en avontuur in de buitenlucht.

  Aflevering 2

  When Good Kids Go Bad

  Mitch en Cam plannen een gezellige avond met de hele familie. Ze willen het goede nieuws vertellen dat ze nog een kind willen adopteren.

  Aflevering 3

  Phil on Wire

  De steeds hechtere band tussen man en hond knaagt aan Gloria. Phil probeert met ware doodsverachting een stunt uit te voeren.

  Aflevering 4

  Door to Door

  Manny krijgt les in goede, traditionele verkooptechnieken. Claire wil een stopbord van de stad en Mitchell probeert een punt te maken.

  Aflevering 5

  Hit and Run

  Een campagnevoerend raadslid is nog net zo irritant als Claire zich kan herinneren. En dus gaat ze ook campagne voeren: voor zichzelf!

  Aflevering 6

  Go Bullfrogs!

  De kinderen worden veel te snel groot: de een gaat al naar de universiteit en de ander zit bijna in de gevreesde pubertijd.

  Aflevering 7

  Treehouse

  Jay en Cameron zitten vol verrassingen. Jay moet een stapje extra doen voor een salsa-avond met Gloria, terwijl Cameron een stapje te ver gaat.

  Aflevering 8

  After the Fire

  Wanneer vrienden in nood zijn, stroomt iedereen de mouwen op om een helpende hand te bieden.

  Aflevering 9

  Punkin Chunkin

  Als een voormalig buurtkind terugkeert naar de stad als een enorm succesvolle internetmagnaat, peinst Phil over wat er van hem had kunnen worden.

  Aflevering 10

  Express Christmas

  Als de families op een zonnige dag in december beslissen om samen kerst te vieren, zet iedereen z'n beste beentje voor om een 'snelle kerst' te organiseren.

  Aflevering 11

  Lifetime Supply

  Wanneer Phil een telefoontje van de dokter mist, trekt hij direct z'n conclusies en begint met afscheid nemen.

  Aflevering 12

  Egg Drop

  Zelfs een onschuldig schoolproject is niet veilig voor het enthousiasme van de familie Pritchett.

  Aflevering 13

  Little Bo Bleep

  De familie helpt Claire zich voor te bereiden op haar komende televisiedebat met Bailey voor een zetel in de gemeenteraad, maar doen ze meer kwaad dan goed?

  Aflevering 14

  Me? Jealous?

  Phil is zo druk bezig met indruk maken op zijn nieuwe zakenpartner Tad, dat hij niet merkt dat Tad zich volgens Claire openlijk misdraagt.

  Aflevering 15

  Aunt Mommy

  Als je drinkt en te veel over jezelf vertelt, neem je niet altijd de beste beslissingen.

  Aflevering 16

  Virgin Territory

  Mitchell verprutst een van Jay's meest glorieuze golfmomenten. Phil krijgt per ongeluk teveel informatie en Gloria ontdekt een gevaarlijk geheim van Claire.

  Aflevering 17

  Leap Day

  Mitchell staat onder grote druk om Camerons verjaardag, die op een schrikkeldag valt, zo perfect mogelijk te laten verlopen.

  Aflevering 18

  Send Out the Clowns

  Cam wordt herenigd met een oude vlam en Phil maakt serieus werk van een potentiële kans.

  Aflevering 19

  Election Day

  De race om een zetel in de gemeenteraad bereikt een kritiek moment voor de hele familie, terwijl Cam en Mitch hun stem voor Claire vanuit de auto laten gelden.

  Aflevering 20

  The Last Walt

  Claire helpt Luke met het verwerken van het verlies van zijn vriend Walt. Phil neemt de tijd voor Alex.

  Aflevering 21

  Planes, Trains & Cars

  Phil gaat samen met zijn buurman een andere auto uitkiezen. Jay vertrekt naar zijn schoolreünie en Lily heeft haar favoriete knuffel verloren op een pendeltrein.

  Aflevering 22

  Disneyland

  Niets is zo leuk als een familie-uitje naar Disneyland, een reis die gepaard gaat met wagenziekte, zere voeten en een eigenzinnige peuter.

  Aflevering 23

  Tableau Vivant

  Jay en Gloria werken op elkaars zenuwen. Phil moet Mitchell ontslaan en Cam en Claire hebben andere ideeën over het straffen van kinderen.

  Aflevering 24

  Baby on Board

  Het wordt een rit in een emotionele achtbaan voor Mitch en Cam wanneer ze een poging doen om nog een kind te adopteren.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Bringing Up Baby

  Jay laat overduidelijk blijken dat hij zijn verjaardag niet wil vieren, maar zijn familie slaat de plank natuurlijk weer helemaal mis.

  Aflevering 2

  Schooled

  Phil en Claire zetten Haley bij de universiteit af, waar ze Haley in verlegenheid brengen. Manny dwingt Jay en Gloria om een babycursus te volgen.

  Aflevering 3

  Snip

  Phil en Claire hebben vakantieplannen en genieten van het leven nadat Luke is gaan studeren. Om dit te kunnen blijven doen, wil Phil zich laten steriliseren.

  Aflevering 4

  The Butler's Escape

  Luke wil stoppen met goochelen, maar Phil lijkt het maar niet te accepteren. Gloria snurkt tijdens haar zwangerschap en houdt het hele huis wakker.

  Aflevering 5

  Open House of Horrors

  De buren zijn niet zo enthousiast over Halloween als Claire, dus dit jaar is ze gedwongen om het rustig aan te doen en het 'kindvriendelijk' te houden.

  Aflevering 6

  Yard Sale

  Jay en Gloria verkopen hun rommel om Manny en Luke te helpen met een geldinzamelingsactie op school. De hele familie doet een duit in het zakje.

  Aflevering 7

  Arrested

  Phil en Claire worden gebeld dat de minderjarige Haley is gearresteerd voor alcoholgebruik, dus ze nemen de familieadvocaat Mitchell mee naar de politie.

  Aflevering 8

  Mistery Date

  Wanneer Manny en Luke door Claire worden meegenomen naar een decatlon van Alex, probeert Phil thuis een avondje voor de mannen te organiseren.

  Aflevering 9

  When a Tree Falls

  Na enig aandringen doet Mitch mee met Cam om een oude boom te redden in het park. Jay en Manny gaan naar een kinderfeest met een olympisch thema.

  Aflevering 10

  Diamond in the Rough

  Het kleine honkbalteam van Manny en Luke haalt onverwachts de finale, dus Claire en Cameron proberen een vervallen veldje op te knappen.

  Aflevering 11

  New Year's Eve

  Jay maakt plannen om met het hele gezin samen de jaarwisseling in Palm Springs te vieren, maar ze blijken nu niet bepaald in een sterrenhotel te zitten.

  Aflevering 12

  Party Crasher

  Nu de baby op komst is, stellen Jay en Gloria alles in het werk om een heel speciale surpriseparty voor de veertiende verjaardag van Manny te organiseren.

  Aflevering 13

  Fulgencio

  Gloria's moeder en zus zijn over uit Colombia en hebben tradities, babynamen en heel veel familiebagage met zich meegenomen.

  Aflevering 14

  A Slight at the Opera

  Cameron zet een schoolproductie van 'Het spook van de opera' op, maar wanneer de hoofdrolspeelster ziek wordt, trekt Manny alles uit de kast om deze rol te krijgen.

  Aflevering 15

  Heart Broken

  Op Valentijnsdag neemt de act van Clive Bixby en Juliana, de alter ego's van Phil en Claire, een onverwachte wending waardoor Claire in het ziekenhuis terechtkomt.

  Aflevering 16

  Bad Hair Day

  Claire vliegt alleen naar haar schoolreünie en loopt een professor tegen het lijf met wie ze ooit uit is geweest. Maar wanneer Phil opduikt, loopt echt alles verkeerd.

  Aflevering 17

  Best Men

  Sal, de hartsvriendin van Mitch en Cam, komt zoals vaker onverwachts langs, maar dit keer met groot nieuws: ze gaat morgen trouwen.

  Aflevering 18

  The Wow Factor

  Claire en Cam willen snel geld verdienen met het huis, maar komen in een impasse terecht en schakelen een 'neutrale' partij in: de lesbische moeder van Lily's school.

  Aflevering 19

  The Future Dunphys

  Wanneer Claire haar angiogram laat maken, komt ze met Phil een gezin tegen dat hen aan hun toekomst doet denken. Ze weten niet zeker of ze zich hierop verheugen.

  Aflevering 20

  Flip Flop

  Phil weet zeker dat hij het huis van Claire en Cam kan verkopen, maar het is moeilijker dan hij dacht. Javier komt langs met zijn nieuwe vriendin.

  Aflevering 21

  Career Day

  Phil wil dolgraag de wonderen van makelaardij delen met de medestudenten van Luke en Manny voor de carrièredag, maar zijn aartsvijand Gil Thorpe verschijnt.

  Aflevering 22

  My Hero

  De ex van Mitch nodigt de familie uit bij een geldinzamelingsactie op de rolschaatsbaan. Manny en Luke moet een familielid kiezen voor een opstel over 'Mijn held'.

  Aflevering 23

  Games People Play

  Phil krijgt een gloednieuwe camper en verheugt zich op een gezellige trip met zijn familie. Manny is zijn rugzak kwijt en Jay en Gloria gaan met hem op zoek.

  Aflevering 24

  Goodnight, Gracie

  Iedereen vliegt naar Florida nadat de moeder van Phil is overleden. In Florida loopt nog een arrestatiebevel tegen Gloria. Cam past precies in groep bejaarde vrouwen.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Suddenly, Last Summer

  Als homohuwelijken legaal worden verklaard in Californië denken Cam en Mitch na over hoe ze elkaar ten huwelijk kunnen vragen.

  Aflevering 2

  First Days

  Cam wordt niet echt gerespecteerd als hij voor Alex moet invallen op de eerste dag van het schooljaar. Claire maakt zich zorgen over haar nieuwe baan.

  Aflevering 3

  Larry's Wife

  Phil heeft zijn doelgroep (mannen die net gescheiden zijn) in de onroerendgoedmarkt gevonden maar Claire is er niet blij mee.

  Aflevering 4

  Farm Strong

  Als de oudere zus van Cam hem een bezoek brengt, probeert hij zijn verloving te verbergen zodat hij het nieuws haar voorzichtiger kan vertellen.

  Aflevering 5

  The Late Show

  Jay doet zijn best en krijgt een reservering bij een populair nieuw restaurant voor een avondje uit maar iedereen komt te laat.

  Aflevering 6

  The Help

  Tot Manny's teleurstelling neemt Gloria een mannelijke nanny aan. Intussen proberen Phil en Jay de vader van Phil te vermaken.

  Aflevering 7

  A Fair to Remember

  De familie woont de jaarlijkse schoolbeurs bij en Phil heeft een surpriseparty gepland om zijn 20-jarig huwelijk met Claire te vieren.

  Aflevering 8

  ClosetCon '13

  Op aandringen van Claire, gaat Jay met tegenzin terug naar ClosetCon maar het wordt interessant als hij een aantal van zijn oude collega's terugziet.

  Aflevering 9

  The Big Game

  Er staat een grote footballwedstrijd voor de deur dus Coach Cam heeft geen mededogen -- zelfs als de tegenstander met een onverwacht voordeel speelt.

  Aflevering 10

  The Old Man & the Tree

  Jay neemt Manny mee om een kerstboom te vinden en Mitchell heeft moeite met het juiste cadeau voor Lily omdat hij haar verlanglijstje verkeerd begrepen heeft.

  Aflevering 11

  And One to Grow On

  Phil krijgt Luke een dansles binnen maar de rollen worden omgedraaid als zijn leugentje om bestwil hem in de bak doen belanden.

  Aflevering 12

  Under Pressure

  Een open huis van de school is een trip down memory lane maar Claire voelt zich gestrest en Gloria ontmoet de moeder van een pestkop.

  Aflevering 13

  Three Dinners

  Phil en Claire willen met Haley over haar toekomst praten maar ze draait de rollen om. En de bruiloftsplanning van Cam en Mitch is een slijtageslag aan het worden.

  Aflevering 14

  iSpy

  Claire en Phil besluiten Luke en Manny te bespioneren terwijl ze tijd doorbrengen met een van hun meest verdachte vrienden.

  Aflevering 15

  The Feud

  De worstelwedstrijd van Luke verandert in een persoonlijke strijd voor Philip als hij erachter komt dat de tegenstander van Luke de zoon is van zijn eigen rivaal.

  Aflevering 16

  Spring-a-Ding-Fling

  Cameron regelt de grote schooldans maar als een populaire docent terugkomt van verlof is dat de aanleiding voor een haantjesgevecht.

  Aflevering 17

  Other People's Children

  Jay probeert Luke mannelijk advies te geven terwijl Gloria Claire en Lily vergezelt om te shoppen voor een jurk van het bruidsmeisje.

  Aflevering 18

  Las Vegas

  Als de volwassenen naar Las Vegas gaan, raakt Jay geobsedeerd met het upgraden van hun logies; Phil wil goochelen en Mitch ontmoet zijn ex.

  Aflevering 19

  A Hard Jay's Night

  Mitch heeft moeite om beleefd te blijven als de vader van Cam zijn maaksel van zeep tevoorschijn tovert.

  Aflevering 20

  Australia

  De hele familie gaat mee als Phil de wens van zijn moeder in vervulling brengt door zijn roots na te gaan en Australië te bezoeken waar hij verwekt werd.

  Aflevering 21

  Sleeper

  Phil had thuis moeten blijven voor een afspraak met een klusjesman en als hij dat vergeet, vertelt hij Claire een uitgebreide leugen.

  Aflevering 22

  Message Received

  Jay, Gloria en Manny dagen elkaar uit om een keer iets heel nieuws te proberen. Intussen nemen de kinderen Claire en Phil in de maling.

  Aflevering 23

  The Wedding, Deel 1

  De grote dag van Mitch en Cam staat voor de deur maar een aantal ongelukjes stellen bruiloftsplanner Pepper Saltzman op de proef.

  Aflevering 24

  The Wedding, Deel 2

  De chaos rondom de bruiloft is een feit ook al wordt er gepoogd de schade te beperken maar de gasten worden steeds rustelozer.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  The Long Honeymoon

  De vrolijke stemming ten huize Dunphy wordt verstoord als Alex thuiskomt van een humanitaire reis. Na de huwelijksreis went Mitch sneller aan het dagelijks leven dan Cam.

  Aflevering 2

  Do Not Push

  De Dunphys gaan naar Caltech voor Alex' rondleiding, maar Phil, Luke en Haley worden afgeleid. Jay en Gloria weten niet wat ze elkaar voor hun trouwdag moeten geven.

  Aflevering 3

  The Cold

  Phil moet even creatief editen wanneer de trouwvideo van Mitch en Cam uitwijst dat hij verantwoordelijk was voor de zware verkoudheid die iedereen die dag opliep.

  Aflevering 4

  Marco Polo

  De Dunphys verblijven in een hotel, terwijl hun huis schimmelvrij wordt gemaakt. Volgens Cam brengt Mitch ongeluk voor het winnende American footballteam op school.

  Aflevering 5

  Won't You Be Our Neighbor

  De buren verhuizen, maar Phil en Claires blijdschap is van korte duur. Mitch en Cam sjoemelen om Lily uit de klas van een strenge leraar te krijgen.

  Aflevering 6

  Halloween 3: AwesomeLand

  Het is zowel Halloween als Claires verjaardag en Phil verandert hun huis in Awesomeland. Jays kostuum omvat tevens een pruik die veel doet voor het zelfvertrouwen.

  Aflevering 7

  Queer Eyes, Full Hearts

  Gloria huurt een knappe privéleraar Spaans in voor Manny, maar Jay is niet blij. Mitch wil dat een journaliste zijn verhaal publiceert, maar ze vindt Cam interessanter.

  Aflevering 8

  Three Turkeys

  Phil en Luke maken het Thanksgivinggerecht, maar Claire zorgt stiekem voor een back-up. Jay en Gloria's reisje is afgelast, maar ze besluiten dat aan niemand te vertellen.

  Aflevering 9

  Strangers in the Night

  De Dunphys denken dat Alex' nieuwe vriendje niet bestaat. Jay en Gloria slepen elkaar mee naar feestjes. Mitch en Cam dirigeren een gast weg van hun nieuwe sofa.

  Aflevering 10

  Haley's 21st Birthday

  De familie neemt Haley voor haar 21e verjaardag mee naar een bar, maar Phil en Jays korte pitstop om haar kado op te halen (een nieuwe auto) loopt helemaal uit de hand.

  Aflevering 11

  The Day We Almost Died

  Na een bijna-doodervaring herwaarderen de Dunphys en Manny hun leven en wordt de rest van de familie gedwongen grote veranderingen te accepteren.

  Aflevering 12

  The Big Guns

  De Dunphys zijn de lelijke boot van hun buren helemaal zat. Jay probeert Joe zindelijk te maken. Cam registreert Lily stiekem voor een opleiding om clown te worden.

  Aflevering 13

  Rash Decisions

  Mitch doet wat freelance juridisch werk voor Claires bedrijf en ziet de samenwerking met haar als een leerzame ervaring. Joe kan wel eens allergisch voor Stella zijn.

  Aflevering 14

  Valentine's Day 4: Twisted Sister

  Jays romantische plan valt in duigen door het bezoek van Gloria's zus.  Phil en Claires alter ego's zijn terug, maar Claire voelt dat Phil Juliana leuker vindt dan haar.

  Aflevering 15

  Fight or Flight

  Mitch en Cam geven een babyshower voor Sal. Jay leert Manny hoe hij zich kan verdedigen tegen pestkoppen. Claire vliegt eersteklas terwijl Phil in economyclass zit.

  Aflevering 16

  Connection Lost

  Gestrand op het vliegveld facetimet Claire via haar computer met Phil om Haley te vinden, met wie ze een grote ruzie had. Al gauw begint ze online rond te neuzen.

  Aflevering 17

  Closet? You'll Love It!

  Jay en Claire verschillen van visie tijdens het maken van een reclamefilmpje voor hun bedrijf in organisatie van kastruimtes. Gloria wordt begluurd met een drone.

  Aflevering 18

  Spring Break

  Gloria en Jay dagen elkaar uit hun slechte gewoontes op te geven. Haley neemt Alex mee naar een muziekfestival. Luke begint Phil te overtreffen.

  Aflevering 19

  Grill, Interrupted

  Phil kan niet wachten om Jay zijn verjaardagskado te geven: een hoogtechnologische barbecue. Gloria leert Manny en Luke een lesje over drinken.

  Aflevering 20

  Knock 'Em Down

  Jay stemt toe als bowler in te vallen in Cams team, maar weet niet dat het een homo-competitie is. Phil en Claire hebben het bijzonder naar hun zin met de buren.

  Aflevering 21

  Integrity

  Mitch en Cam willen graag nog een kindje ... totdat ze op Joe passen. Claire probeert het schoolhoofd van Luke om te kopen om hem een onderscheiding te geven.

  Aflevering 22

  Patriot Games

  Alex' familie houdt een gymles om te bepalen wie van de twee koplopers op school de afscheidstoespraak mag houden. Gloria bereidt zich voor op haar naturalisatietest.

  Aflevering 23

  Crying Out Loud

  Claire piekert over een werkaanbod en de anderen dwingen Alex om mee te doen aan de spijbeldag voor laatstejaarsleerlingen. Gloria saboteert Manny's liefdesleven.

  Aflevering 24

  American Skyper

  De hele familie komt naar Jay en Gloria's huis om Alex' afstuderen te vieren, behalve Phil, die via Skype meeviert. Mitch houdt zijn ontslag geheim voor Cam.

  Seizoen 7

  Aflevering 1

  Summer Lovin'

  Haley heeft moeite met haar gevoelens voor Andy. Jay en Gloria zoeken een peuterspeelzaal voor Joe. Wanneer Mitchell zijn baan kwijtraakt, probeert Cam hem te steunen.

  Aflevering 2

  The Day Alex Left for College

  Alex gaat eerder naar de universiteit dan Phil en Claire hadden verwacht. Luke helpt Phil bij een open huis. De anderen hebben geen zin in Lily's voetbalwedstrijd.

  Aflevering 3

  The Closet Case

  Phil, die cool wil zijn, overtuigt Claire ervan om Dylan bij hen te laten wonen. Mitchell gaat werken bij Jays grootste concurrent. Manny heeft problemen met meisjes.

  Aflevering 4

  She Crazy

  Phil vraagt Lily te helpen met het eendendorp, de zenuwachtige Claire legt haar nieuwe kastontwerp uit aan Jays creatieve team en Cam raakt bevriend met corpsballen.

  Aflevering 5

  The Verdict

  Gloria heeft juryplicht, dus moet Jay helpen op de peuterspeelzaal. Claire wil Haley en Alex graag meenemen naar de 'neem je dochter mee naar het werk'-dag.

  Aflevering 6

  The More You Ignore Me

  Luke wordt opgepakt wanneer hij zonder rijbewijs rijdt en Alex wordt betrapt wanneer ze uit een slijterij komt. Cam wil dat Gloria haar hete saus gaat verkopen.

  Aflevering 7

  Phil's Sexy, Sexy House

  De familieleden beleven pijnlijke momenten wanneer ze elkaar toevallig tegenkomen in een 'sexy' huis dat Phil verkoopt. Jay en Gloria verrassen elkaar.

  Aflevering 8

  Clean Out Your Junk Drawer

  Wanneer Gloria een seminar van een auteur van zelfhulpboeken wint, willen de stellen hun emotionele problemen aanpakken om te laten zien dat ze beter zijn dan de anderen.

  Aflevering 9

  White Christmas

  Gloria huurt een huisje in de bergen om met de hele familie kerst te vieren. Maar niets loopt volgens plan, inclusief de sneeuw waarop Gloria had gehoopt.

  Aflevering 10

  Playdates

  Claire en Phil gaan uit eten met vrienden die nooit aanbieden om te betalen. Gloria regelt een speelafspraak met een ander stel met een groot leeftijdverschil.

  Aflevering 11

  Spread Your Wings

  Terwijl Phil op bezoek gaat bij Alex, willen Claire en de kinderen de eendjes vrijlaten. Jay helpt Mitchell bij Lily's logeerpartijtje met haar dansvrienden.

  Aflevering 12

  Clean for a Day

  Claire dwingt iedereen om hun troep op te ruimen voordat ze de kastenzaak overneemt. Cam maakt zich zorgen over de nieuwe hobby van Jay. Gloria gaat golfen.

  Aflevering 13

  Thunk in the Trunk

  Nu Claire het druk heeft met haar werk, is Phil de ondergewaardeerde huisvrouw. Het reclamebord van Gloria stoort Jay. Cam en Mitchell bespioneren nieuwe huurders.

  Aflevering 14

  The Storm

  Tijdens een storm komt iedereen bij elkaar bij Jay en Gloria, maar Jay wil eigenlijk oude vrienden opzoeken. Phil probeert zijn imago te redden na een pijnlijke situatie.

  Aflevering 15

  I Don't Know How She Does It

  Phil is achterdochtig omdat Claire succesvol is als zakenvrouw en als moeder. Mitch en Cam worden slecht behandeld op een bruiloft.

  Aflevering 16

  The Cover-Up

  Phil en Claire proberen hun geflirt met anderen voor elkaar te verbergen. Jay krijgt kritiek op zijn webserie van een internettrol en kan hier niet goed mee omgaan.

  Aflevering 17

  Express Yourself

  Voor een spontane reis naar Parijs blijven Phil en Claire de hele nacht op om zich in te stellen op het tijdsverschil. Mitchell kan het niet vinden met Cams zus Pam.

  Aflevering 18

  The Party

  Manny en Luke passen op Lily, zodat de volwassenen eropuit kunnen, maar Claire is bang dat de jongens stiekem een feest gaan geven.

  Aflevering 19

  Man Shouldn't Lie

  Claire verbergt een zwerfhond voor Phil. Gloria zoekt contact met een nieuw stel. Cameron verhuurt de bovenverdieping aan een christelijke rockband.

  Aflevering 20

  Promposal

  Claire denkt dat er een mol in het bedrijf rondloopt. Mitchell en Cam helpen Luke en Manny met de voorbereidingen voor hun prom. Jay leert Joe iets over mannenwerk.

  Aflevering 21

  Crazy Train

  Wanneer de familie met de trein naar DeDe's bruiloft gaat, oefenen Claire en Mitchell hun toast. Phil en Cam zien hun favoriete detectiveschrijver.

  Aflevering 22

  Double-Click

  Claire vindt het moeilijk een werknemer te ontslaan en Phil wil niet weten dat Luke al bijna volwassen is. Mitchell en Cam willen beiden tijd doorbrengen met Lily.

  Seizoen 8

  Aflevering 1

  A Tale of Three Cities

  Phil en Claire beramen een plan om in New York te blijven, zonder te weten dat hun kinderen hetzelfde willen. Cam en Mitchell reizen naar Missouri voor een begrafenis.

  Aflevering 2

  A Stereotypical Day

  Terwijl Alex worstelt met Pfeiffer, sluit Phil zich per ongeluk op in een provisiekast. Jay en Gloria krijgen nieuwe buren, en Lily heeft een nieuw maatje.

  Aflevering 3

  Blindsided

  Haley start een onderneming en Phil steunt haar. Claire helpt Luke met een probleem, maar Jay en Gloria zijn niet blij met haar oplossing.

  Aflevering 4

  Weathering Heights

  Phil komt op tv en bereidt zich hierop voor. Claire en Luke spelen Scrabble tegen Alex. Manny maakt een video voor zijn universiteitsaanmelding, en Lily wordt jaloers.

  Aflevering 5

  Halloween 4: The Revenge of Rod Skyhook

  Lukes Halloweenfeest dreigt te mislukken. Mitchell en Claire halen grappen met elkaar uit. Manny's kostuum is niet zo duidelijk als hij had gehoopt.

  Aflevering 6

  Grab It!

  Luke krijgt een baantje bij Jays countryclub en krijgt veel fooien. Gloria's plannen voor een rustig avondje thuis lopen mis. Mitchell en Cam gaan naar het theater.

  Aflevering 7

  Thanksgiving Jamboree

  Mitchell en Cam organiseren een Thanksgiving-festijn, maar niet alles gaat goed: Phil mist Haley, Mitchell heeft een geheim, en Jay probeert gewoon kalm te blijven.

  Aflevering 8

  The Alliance

  Cam, Gloria en Phil sluiten een verbond om hun misstappen verborgen te houden voor hun partner. Ondertussen brengt Haley een lange dag door met Rainers tienerdochter.

  Aflevering 9

  Snow Ball

  Manny en Lukes plannen voor het winterbal stuiten op problemen. Jay probeert onder zijn taak als toezichthouder uit te komen door te doen alsof hij bij Phil wil zijn.

  Aflevering 10

  Ringmaster Keifth

  Cams kerstcadeau brengt herinneringen naar boven, Phils vader stelt de familie voor aan zijn nieuwe vlam, en Gloria en Jay praten over Joe's toekomst.

  Aflevering 11

  Sarge & Pea

  Jay, Claire en Mitchell gaan naar een bruiloft. Phil en Gloria bekijken verschillende universiteiten met Luke en Manny. Haley en Cam bezoeken Alex op haar werk.

  Aflevering 12

  Do You Believe in Magic?

  Phil roept de hulp in van Clive Bixby om zijn relatie met Claire nieuw leven in te blazen. Manny heeft een dilemma. Alex ontdekt dat ze een geheime bewonderaar heeft.

  Aflevering 13

  Do It Yourself

  Claires nieuwe passie voor koken vraagt heel wat van haar familie. Cam en Mitchell proberen hun schermtijd te beperken. Gloria huurt coach Gary in om Joe te leren gooien.

  Aflevering 14

  Heavy Is the Head

  Phil en Jay steken de eerste spade in de grond voor de Dunphy Toren, er wordt bezuinigd op Claires kantoor, en door Lily's schoolproject belandt Cam in het ziekenhuis.

  Aflevering 15

  Finding Fizbo

  Cam ontdekt dat iemand zijn oude Fizbo-kostuum gebruikt, Phil ontmoet zijn toekomstige stiefbroer, en de dames hebben problemen met Manny's nieuwe toneelstuk.

  Aflevering 16

  Basketball!

  Phil gaat voor een herkansing bij een basketbalwedstrijd op school. Claire probeert een fout te maskeren voor haar vader. Gloria gaat de confrontatie aan met een rivale.

  Aflevering 17

  Pig Moon Rising

  Mitchell gooit per ongeluk een urn om met de as van Cams varken. Manny en Luke krijgen bericht van universiteiten, en de berichten zijn niet allemaal positief.

  Aflevering 18

  Five Minutes

  In een reeks van vijf minuten durende tegenslagen ervaart iedereen in de familie Pritchett-Dunphy-Tucker wat er allemaal mis kan gaan in het leven.

  Aflevering 19

  Frank's Wedding

  Phil en de familie gaan naar Franks bruiloft met als thema de 'roaring twenties'. Jay is bang dat hij te vaak nee zegt. Cam gaat de confrontatie aan met zijn zus.

  Aflevering 20

  All Things Being Equal

  Terwijl Jay en Phil ruziemaken over wie ze zullen inhuren als parkeerwacht, demonstreren Gloria, Claire, Alex, Luke, Lily en Manny voor gelijke rechten.

  Aflevering 21

  Alone Time

  Mitchell en Jay willen even alleen zijn, maar komen in hetzelfde resort terecht. Ondertussen proberen Phil en Claire te genieten van hun lege nest dat niet zo leeg is.

  Aflevering 22

  The Graduates

  Manny's vader verschijnt voor de diploma-uitreiking van zijn zoon. Luke geeft zijn ouders een cadeau. Cam en Mitchell krijgen een verrassende brief van Lily's school.

  Seizoen 9

  Aflevering 1

  Lake Life

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Tijdens een familievakantie op een woonboot gedragen Phil en Claire zich als tieners, stuit Mitchell op een oude vlam en vermijdt Cam de zon.

  Aflevering 2

  The Long Goodbye

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Manny schuwt een emotioneel afscheid op de universiteit. Haley ontmoet een vrouw die erg op haar lijkt. Er wacht Cam en Mitchell thuis een roodgloeiende verrassing.

  Aflevering 3

  Catch of the Day

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Phil kan zijn ondergoed niet vangen en vreest het ergste. Jay twijfelt aan Gloria's verhaal over een ongelukje met de auto. Cam en Mitchell lijden onder de verbouwing.

  Aflevering 4

  Sex, Lies and Kickball

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Jays beste vriend komt op bezoek. Alex wil dat haar moeder Ben niet langer kleineert en probeert een volgende stap te zetten in haar relatie met hem.

  Aflevering 5

  It's the Great Pumpkin, Phil Dunphy

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Phil en Claire zijn nog steeds gek op Halloween, maar hun kinderen hebben minder interesse. Mitchell en Cam logeren bij Jay en Gloria, maar hopelijk niet te lang.

  Aflevering 6

  Ten Years Later

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Terwijl Jay en Gloria zich voorbereiden op hun 10-jarig jubileumfeest, bereiden Phil en Claire een goochelact voor en oefenen Cam en Mitchell voor een muzikaal optreden.

  Aflevering 7

  Winner Winner Turkey Dinner

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Tijdens Thanksgiving blijkt Jays vriendelijke toost op de schijnbare successen van zijn familieleden niet helemaal te kloppen.

  Aflevering 8

  Brushes with Celebrity

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Terwijl Phil zich opmaakt om een ​​open huis aan Chris Martin van Coldplay te laten zien, vertellen de familieleden over hun ontmoetingen met beroemdheden.

  Aflevering 9

  Tough Love

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Phil gaat in zijn eentje kamperen in Yosemite. Claire neemt het stuur over. Cam moet de nablijvers in de gaten houden. Manny stelt Jay en Gloria voor aan een professor.

  Aflevering 10

  No Small Feet

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Luke en Alex beginnen een bijzonder internetbedrijf. Claire scoort een grote overwinning, maar Jay wil ook wat waardering. Pams knappe ex probeert haar terug te winnen.

  Aflevering 11

  He Said, She Shed

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Joe heeft een verrassend talent, tot grote vreugde van Jay. Claires plan om een 'She Shed' te maken, loopt spaak. Cam en Mitchell organiseren een feestje voor Lily.

  Aflevering 12

  Dear Beloved Family

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Als Phil buikpijn krijgt, brengt Gloria hem naar het ziekenhuis voor een operatie en komt de familie daar samen om hem beterschap te wensen.

  Aflevering 13

  In Your Head

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Cam en Mitchell herevalueren hun filosofie over vertraagd geluk. Luke wordt na een wilde nacht vermist. De professor van Alex geeft Haley een uitbrander.

  Aflevering 14

  Written in the Stars

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Phil en Claire geven Jay een paar tips om Valentijnsdag beter te vieren. Cam en Mitchell komen Luke tegen in een chic restaurant.

  Aflevering 15

  Spanks for the Memories

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Het pianofeest van Mitchell en Cam werkt averechts. Phil is geïntimideerd door een verkoper van bordspellen. Jay probeert zijn relatie met Gloria spannender te maken.

  Aflevering 16

  Wine Weekend

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Tijdens het wijnproeven scoren Gloria en Mitchell een supergeheime uitnodiging. Jay is bezorgd over het gedrag van zijn hond. Clare wil Phils pantoffels kwijtraken.

  Aflevering 17

  Royal Visit

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Cam en Mitchell gaan op een yogaretraite. Haley introduceert haar briljante vriendje aan haar familie. Jay probeert harder te worden.

  Aflevering 18

  Daddy Issues

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Het valt Jay op dat Manny wel erg veel lijkt op de ex van Gloria. Phil zoekt naar het perfecte verjaardagscadeau. Lily krijgt ruzie op school.

  Aflevering 19

  CHiPs and Salsa

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Haley smeekt Gloria om haar salsabedrijf aan NERP te verkopen. Phil en Claire plannen een tweede hardloopwedstrijd. Cam en Mitchell mogen meerijden in een politiewagen.

  Aflevering 20

  Mother!

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Dede komt onverwacht op bezoek bij Cam en Mitchell. Phil, Haley en Alex wedijveren om Claire slecht nieuws te brengen. Manny's horrorfilm gaat in première.

  Aflevering 21

  The Escape

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Haleys eerste ontmoeting met Arvins ouders verloopt niet zoals gepland. Jays zus heeft vervormde herinneringen. Phil, Cam en Gloria zitten opgesloten in een kamer.

  Aflevering 22

  Clash of Swords

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Mitchell en Phil gaan verkleed als personages uit hun favoriete serie naar Hero-Con. Een buurman probeert Gloria's feest voor Joe te overschaduwen.

  Seizoen 10

  Aflevering 1

  I Love a Parade

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Jay is leider van de parade voor Onafhankelijkheidsdag. Cam en Mitchell zorgen voor hun neefje. Haley bereidt zich voor op een groot afscheid.

  Aflevering 2

  Kiss and Tell

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Cam en Mitchell geven Haley tegenstrijdig advies over daten. Phil probeert Jay te vernederen. Manny kondigt aan dat hij een vriendin heeft ... maar niemand gelooft hem.

  Aflevering 3

  A Sketchy Area

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Phil Dunphy, universitair docent? Geloof het maar. Mitchell heeft bezwaar tegen een schets in de rechtszaal. Jay en Claire hebben een aanvaring over nieuwe zakenpartners.

  Aflevering 4

  Torn Between Two Lovers

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Haley moet kiezen tussen twee relaties. Manny gaat terug naar de universiteit, terwijl Sherry bij Jay en Gloria blijft. Mitchell wil meewerken aan een grote zaak.

  Aflevering 5

  Good Grief

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  De Dunphy-Pritchett-Tucker-clan bereidt zich voor op Halloween, maar krijgt opeens schokkend nieuws.

  Aflevering 6

  On the Same Paige

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Phil gooit zijn charmes in de strijd om te voorkomen dat zijn vastgoedcursus wordt afgelast. Jay ontdekt dat hij misschien onbewust flirt met een moeder van Joes school.

  Aflevering 7

  Did the Chicken Cross the Road?

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Cam keert terug naar zijn roots en koopt een kip. Alex solliciteert naar een prestigieuze overheidsbaan en moet samen met haar familie een interview afleggen.

  Aflevering 8

  Kids These Days

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Haley vraagt Claire om advies over haar toekomst. Jay en Cam worden de les gelezen vanwege hun werkwijze als voetbalcoaches. Phil ziet zijn aartsvijand in een homobar.

  Aflevering 9

  Putting Down Roots

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Nadat Dede's echtgenoot Jerry de nalatenschap van Dede aan Claire en Mitchell heeft overhandigd, nodigt een meelevende Gloria hem uit om bij haar en Jay te verblijven.

  Aflevering 10

  Stuck in a Moment

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Haley en Dylan wachten op kerstavond op het perfecte moment om hun grote nieuws te delen. Ondertussen hebben Jay, Gloria, Manny en Joe ongewenst bezoek.

  Aflevering 11

  A Moving Day

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Haley en Dylan gaan op zichzelf wonen, maar Claire en Phil weten niet zeker of ze dat wel aankunnen. Pam wordt vrijgelaten uit de gevangenis.

  Aflevering 12

  Blasts from the Past

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Phil en Claire ontmoeten de moeder van Dylan. Manny en Gloria onderzoeken Jays 'heldhaftige' oom. Cam en Mitchell vinden in Lily's kamer verrassend leesmateriaal.

  Aflevering 13

  Whanex?

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Cam heeft last van een pestkop: het hoofd van zijn school. Jay heeft technische problemen op zijn werk. Gloria laat Phil in een winkelcentrum een fotoshoot doen.

  Aflevering 14

  We Need to Talk About Lily

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Cam, Mitchell en Lily worden uitgenodigd voor een evenement met een vlogger. Phil wil een huis verkopen aan een moeilijke klant. Jays hond moet een operatie ondergaan.

  Aflevering 15

  Supershowerbabybowl

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Werelden botsen als Jays Super Bowl-feest en Haleys babyshower op dezelfde dag op hetzelfde tijdstip in hetzelfde huis gepland staan. In Jays huis.

  Aflevering 16

  Red Alert

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Cam en Mitchell weten niet goed hoe ze Lily moeten bijstaan tijdens haar eerste menstruatie. Phil worstelt met slapeloosheid. Claire overweegt een nieuwe carrière.

  Aflevering 17

  The Wild

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Mitchell, Cam en Phil gaan met Jay mee op zijn jaarlijkse wandeltocht. Gloria, Claire en Alex helpen Haley om de kinderkamer van de tweeling klaar te maken.

  Aflevering 18

  Stand By Your Man

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Phil wil graag zijn mannelijke wijsheid delen met de volgende generatie mannen. Hij nodigt Dylan, Luke en de vriend van Alex uit om zo de onderlinge banden te versterken.

  Aflevering 19

  Yes-Woman

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Cam en Mitchell raken bevriend met een paar hippe mensen. Claire wil graag minder negatief zijn. Phil verrast Alex op school. Jays vrijetijdskleding blijkt problematisch.

  Aflevering 20

  Can't Elope

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Haley en Dylan overwegen een huwelijk. Cam en Mitchell scoren tickets voor een musical. Jay haalt een ster op het internet over om te helpen met zijn hondenmandbedrijf.

  Aflevering 21

  Commencement

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Cam wordt gevraagd om de diploma-uitreiking te organiseren. Terwijl Jay zich voorbereidt om een toespraak te houden, komt Claire een oude rivale tegen.

  Aflevering 22

  A Year of Birthdays

  Op Netflix sinds 24 mei 2020

  Vlak voor de geboorte van Haley en Dylans tweeling kijkt de familie terug op haar eigen verjaardagen binnen het afgelopen jaar.

  Seizoen 11

  Aflevering 1

  New Kids on the Block

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  De nieuwe moeder Haley wil per se het advies van haar boek over ouderschap volgen, tot ergernis van Claire. Manny vraagt of hij Jays hondenmandreclame mag regisseren.

  Aflevering 2

  Snapped

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Claire probeert te voorkomen dat haar familie haar tijdschriftinterview verpest. Cam en Mitchell krijgen een smart-koelkast. Phil verdenkt Gloria van een misdaad.

  Aflevering 3

  Perfect Pairs

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  De Dunphy's passen op de tweeling en geven Haley een vrije dag. Mitchell en Cam verhuren hun leegstaande appartement. Gloria denkt dat iemand misbruik maakt van haar zus.

  Aflevering 4

  Pool Party

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Cam en Mitchell hebben Lily overgehaald om een ​​badpak te dragen en zullen er nu zelf ook aan moeten geloven. Iemand steelt de makelaarsborden van Phil.

  Aflevering 5

  The Last Halloween

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Phil is vastbesloten om Claire tijdens Halloween bang te maken. Gloria stoort zich aan haar leeftijd. Mitchell en Cam gaan zonder Lily naar een halloweenfeest.

  Aflevering 6

  A Game of Chicken

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Gloria wil de tweeling stiekem laten dopen. Cam heeft ruzie met de mascotte van zijn middelbare school. Luke bespreekt een idee voor een app met zijn ouders.

  Aflevering 7

  The Last Thanksgiving

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Haley biedt aan om het Thanksgiving-diner te maken. Cam en Mitchells vrienden denken dat ze uit elkaar zijn. Jay laat Phil en Dylan met zijn modelvliegtuig spelen.

  Aflevering 8

  Tree's a Crowd

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Dylans vrijgevochten moeder crasht bij de Dunphy's. Jay en Gloria proberen Manny te helpen met zijn liefdesverdriet. Cam en Mitchell krijgen een verzoek om een ​​donatie.

  Aflevering 9

  The Last Christmas

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Mitchell en Cam nodigen iedereen uit bij hun thuis voor het kerstdiner, maar als er geheimen boven water komen, is de gezelligheid ver te zoeken.

  Aflevering 10

  The Prescott

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Het bedrijf van Alex betaalt haar onderkomen in een luxe appartementencomplex en de hele familie wil maar al te graag profiteren van alle voorzieningen.

  Aflevering 11

  Legacy

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Claire en Mitchell halen herinneringen op in de garage van Jay. Ondertussen krijgt Phil verontrustend nieuws en gaat hij op bezoek bij zijn vader.

  Aflevering 12

  Dead on a Rival

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Alex huurt Jays assistente in. Phils oude buurman heeft een grote verrassing voor hem. Javier komt langs. Cam en Mitchell ontmoeten de vorige eigenaar van hun huis.

  Aflevering 13

  Paris

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  De familie gaat met Jay naar Parijs, waar hij een oeuvreprijs zal ontvangen. Ondertussen heeft Claire een afspraakje met een vroegere minnaar.

  Aflevering 14

  Spuds

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Phil en Claire nemen Haley en Dylan mee uit eten. Ze stuiten op Mitchell en Cam, die Lily's eerste date begeleiden, en komen ook Jay, Gloria en Joe tegen.

  Aflevering 15

  Baby Steps

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Cam en Mitchell overwegen om een baby te adopteren. Claires interview voor haar droombaan loopt spaak, net als Alex' bezoek aan Caltech.

  Aflevering 16

  I'm Going to Miss This

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Mitchell en Cam bereiden zich voor op hun verhuizing, maar afscheid nemen is moeilijk. De Dunphy-kinderen halen alles uit de kast om iets te verbergen voor hun ouders.

  Aflevering 17

  Finale: Deel 1

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Er wonen te veel mensen in het huis van Phil en Claire en ze hebben er schoon genoeg van. Cam krijgt een geweldig aanbod. Gloria voelt dat er iets is veranderd.

  Aflevering 18

  Finale: Deel 2

  Op Netflix sinds 6 januari 2021

  Iedereen bereidt zich voor op de toekomst. Haley en Alex houden Luke voor de gek. Jay verrast Gloria. Mitchell en Claire winnen een trofee terug.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.