Million Yen Women

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Vijf mooie, mysterieuze vrouwen trekken in bij de weinig succesvolle romanschrijver Shin, die dit vreemde huishouden runt in ruil voor een fiks maandbedrag.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The Mysterious Million Yen Women

  Shin krijgt plotseling een reeks vreemde voorstellen, wat ertoe leidt dat er vijf mooie bewoners in zijn huis komen wonen. Maar hij mag hun geen vragen stellen.

  Aflevering 2

  Values

  Shin bezoekt zijn vader en de moeder van een moordslachtoffer. Tijdens het eten wordt zijn stemming bedorven door een kritische column en leert hij iets van Minami.

  Aflevering 3

  Exposure

  Shin en zijn huisgenoten gaan naar een jubileumfeest, waar hij zijn rivaal Yuzu Hanaki ziet en erachter komt dat Nanaka meer is dan ze lijkt.

  Aflevering 4

  Choices

  Hitomi uit haar ongenoegen wanneer ze Shin uit de kamer van Midori ziet komen. Midori vraagt ​​om hulp bij een probleem dat ze als kind al had.

  Aflevering 5

  Absolute

  Midori moet de gevolgen van haar beslissing onder ogen zien. Yuki's mysterieuze achtergrond komt aan het licht. Nanaka is genadeloos eerlijk tijdens een gesprek.

  Aflevering 6

  Appeal

  Shin publiceert zijn nieuwe roman en is niet verbaasd wanneer deze niet goed verkoopt. Maar Hitomi wil haar persoonlijke contacten gebruiken om dit te veranderen.

  Aflevering 7

  Affection

  Nadat Shin zijn prijs heeft ontvangen, worden zijn unieke leefomstandigheden (en de waarheid over zijn vader) openbaar gemaakt. Nanaka verleidt hem tijdens een date.

  Aflevering 8

  Reason

  Wanneer de Michima-woning wordt getroffen door een tragedie, ondervraagt de politie iedereen in het huis. Shin wordt nog bekender wanneer zijn roman een bestseller wordt.

  Aflevering 9

  Ready

  Ondanks een tragische gebeurtenis moet Shin een ​​nieuw boek schrijven. De meiden nodigen hem uit voor een etentje en Minami onthult haar duistere verleden.

  Aflevering 10

  Disbanded

  Shin en de overgebleven meisjes zijn dakloos vanwege brandstichting. Hij accepteert een live-tv-interview met Hanaki om het meesterbrein uit de tent te lokken.

  Aflevering 11

  Confrontation

  Shin krijgt bezoek van de bedenker van het vreselijke complot. Terwijl hij worstelt met zijn volgende roman, overdenken de achterblijvers hun toekomst.

  Aflevering 12

  Emotions

  De bezorgde Hitomi zoekt Shin op. Shin is gebroken en nog niet hersteld van de vreselijke gebeurtenissen die ertoe leidden dat hij niet in staat is om te schrijven.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.